Találatok a következő kifejezésre: A clostinak mellékhatásai (12 db)

Ez az első hónapom, hogy szedtem a clostit. a pé-m után folyamatosan fáj a cicim és a hasam is. mintha meg akarna jönni. sőt a pé-met is előrébb hozta. ez lehet azért mert sikerült teherbe esnem vagy a closti mellékhatása?

Legjobb válasz: Lehet!!!!!!ha nem jön meg, akkor irány a patika és teszt. nekem is így volt, clostit szedtem, és a mensi környékén nagyon fájt a cicim, utána meg késett és most itt rugdos bennem a kis mucikám. Szóval fõ a türelem, várj azért, hogy mennyit késik, én olyan egy hetet vártam aztán teszteltem csak, hogy elég magas legyen a hCG szinted!!! Remélem sikerült, drukkolok neked!

Lehet!!!!!!ha nem jön meg, akkor irány a patika és teszt. nekem is így volt, clostit szedtem, és a mensi környékén nagyon fájt a cicim, utána meg késett és most itt rugdos bennem a kis mucikám. Szóval fõ a türelem, várj azért, hogy mennyit késik, én olyan egy hetet vártam aztán teszteltem csak, hogy elég magas legyen a hCG szinted!!! Remélem sikerült, drukkolok neked!

Clostit szedtem a ciklus 3. napjától a 7. napjáig. Hőhullámok törnek rám. Meddig tart a closti mellékhatása?

Most a 10. napnál tartok.

Legjobb válasz: Szia,ismerem ezt,nagyon kellemetlen..fõleg nyáron volt az.Nálam nem sokáig tartott,a gyógyszer abbahagyása után 2-3 nappal maradéktalanul elmúlt.Sok sikert!

Szia, ismerem ezt, nagyon kellemetlen..fõleg nyáron volt az.Nálam nem sokáig tartott, a gyógyszer abbahagyása után 2-3 nappal maradéktalanul elmúlt.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Segített valakinek a teherbeesésben a Closti, aki érezte a gyógyszer mellékhatásait (pl. hőhullámok)?

Legjobb válasz: Én nem éreztem mellékhatást!de sajnos nem is segített!

Én nem éreztem mellékhatást!de sajnos nem is segített!
én kaptam 2 closty kúrát, hõhullámok voltak, de UH-ra már nem mentem el, mert a párom külföldön volt, szerintem mindenképp segített, nekem volt egy petefészek cisztám is elõtte, a mûtét után kaptam a clostyt. sok sikert! (bár nekünk szerintem pont akkor jött össze, amikor már azt mondtam 1, 5 év kínlódás után, hogy nem is kell gyerek :) 20 hetes kismama
Én most szedem: hõhullám, hidegrázás, ingerlékenység, farkaséhség, pedig ettem! Agybaj a köbön! Furcsa a szervezetemnek ez a dolog gondolom, mert amúgy évente kétszer, ha megvolt a menzeszem. (nem volt pé-m)
A kérdező hozzászólása: 11.21-estõl kérdezem: tapasztaltad-e a mellékhatásait is a clostinak? Vagy nem is a clostis hónapban estél teherbe?
igen, mint írtam hõhullámok állandóan voltak, ezen kívül elég agresszív voltam sokszor, ingerlékeny. a 2.closty után estem teherbe, tehát valószínû attól(a férjem csak hétvégente járt haza, valahogy úgy hoztuk össze a kicsit )
ez volt a 2.clostis hónapom.Hõhullám nem volt (de pl a barátnõmnek okozott) de éhségérzet, szédülés az igen.Nekem nem sikerült ebben a 2hónapban.

Closti mellékhatásai mikor jelentkezhetnek? Milyenek a tapasztalatok?

Ma kezdtem el szedni és úgy láttam a tájékoztatón, hogy elég sok mellékhatása lehet.

Legjobb válasz: Szia! Nekem hasszurkáláson és álmosságon kívül nem okozott más mellékhatást. De minden szervezet másképp reagál rá, de a lényeg a siker, 30 hetes pocakos vagyok :-D Ne aggódj! Kitartást és sok sikert, bármiért is szeded.

Szia! Nekem hasszurkáláson és álmosságon kívül nem okozott más mellékhatást. De minden szervezet másképp reagál rá, de a lényeg a siker, 30 hetes pocakos vagyok :-D Ne aggódj! Kitartást és sok sikert, bármiért is szeded.
Szia! Én már 3 hónapja szedem, és nekem szörnyû hisztijeim, meg síró görcseim vannak tõle! Szörnyû érzelmes lettem tõle! Olyannyira, h tegnap elõtt, majdnem ráment a kapcsolatom!:( Ha újra kezdhetném, vagy tudnám, h ez lesz, nem szedném....
Nálam a mellékhatások szörnyû evési rohamokban törtek ki (híztam is tõle 6 kiló, egyébként nem vagyok hízásra hajlamos) és szürke ökörnyálszerû szálakat láttam a szemmel. Closti ellenére sem estem teherbe. El is vagyok keseredve.

A clostinak milyen mellékhatásai vannak?

mert én most fogom szedni,és attol félek hogy pattanásos lesz a b?röm mert nekem soha nemvolt pattanásos még tinédzser koromban sem.meg látászavartol is félek,meg mindent?l.

Legjobb válasz: Én a második adagon vagyok túl és semmi mellékhatást nem tapasztalatam. Sõõõõõt, nagyszerûen alakult, mert mindkét adag meghozta a peteérést.

Én a második adagon vagyok túl és semmi mellékhatást nem tapasztalatam. Sõõõõõt, nagyszerûen alakult, mert mindkét adag meghozta a peteérést.
szia én az elsõ adagot szedem.az elsõ darab bevétele után fél órával, majdnem elájultam annyira szédültem.de ennél is rosszabb, hogy sajnos nekem látászavaraim vannak.úgyhogy nem is vezetek ha nem muszáj!!nagyon kellemetlen!de kibírom, mert szerdán megyek uh-ra és remélem sikerül a peteérés!gondolj te is erre, ne a patikra!sok sikert!
SZIA, ÉN MÁR A MÁSODIK KÚRÁN VAGYOK TÚL, ÉS OLYAN DURVA PATTANÁSOS LETTEM, MINT A FENE. PEDIG NEM VAGYOK EGY OATIS FAJTA, MEG OLYAN HÕHULLÁMAIM IS VANNAK, HOGY MÉG...
Én a második adagot fogom elkezdeni.Nekem is sajna pattanásos lett a bõröm, és hõhullámaim voltak.Semmi más nem volt, de ez is elég zavaró.Fõleg annak aki elõtte nem volt pattanásos, de a cél érdekében muszály elviselni.:)

Milyen mellékhatását észleltétek a Clostinak?

Mennyit és hogyan szedtétek? Segített a terhesség létrejöttében?

Legjobb válasz: Szia! Én 2szer1 szemet szedtem, és nem igazán volt mellékhatása. A 7-8.naptól volt folyásom, a 17.naptól megjelent a nyúlós folyás, és most a 32.napon vagyok (most nem kéne megjönnie elvileg) de még nem jött, a cicim nagyon fáj, ami szokott fájni de nem ennyire, és érzem a hasamban azt a megjön érzést. Még nem tudom hogy sikerült-e a baba, de bízom benne. Sok sikert és babásodást!

Szia! Én 2szer1 szemet szedtem, és nem igazán volt mellékhatása. A 7-8.naptól volt folyásom, a 17.naptól megjelent a nyúlós folyás, és most a 32.napon vagyok (most nem kéne megjönnie elvileg) de még nem jött, a cicim nagyon fáj, ami szokott fájni de nem ennyire, és érzem a hasamban azt a megjön érzést. Még nem tudom hogy sikerült-e a baba, de bízom benne. Sok sikert és babásodást!
Szia! Én az elsö 2 hónapban nagyon görcsöltem tõle, meg szurkált a hasam, mikor peteérésem volt(PCOS-s voltam) 7Hónap Closti után lettem várandós, most 23. hetes vagyok:-) Kitartás, és sok sikert minden próbálkozónak!!!!
Szia! Nekem látászavarom volt tõle+ "izzadtam mint a ló":-)

Kinek okozott kellemetlen mellékhatásokat a Closti?

Nekem olyat okoz, hogy amíg szedem éjjel úgy izzadok, hogy csurom víz a hálóingem, át kell öltöznöm éjjel.

Legjobb válasz: Nekem hõhullámom volt azon kívül semmi.

Nekem hõhullámom volt azon kívül semmi.

Már 4 napja szedem a clostit. és még 1 nap van hátra. és nincs semmi mellékhatás. akkor már nem is lesz?

emélem megusztam a patikat

Legjobb válasz: nem lesz. De nem a baba az elsõ? Nem értem miért féltek ennyire a patiktól, ahogy jön majd úgy el is megy! Nyugi!

nem lesz. De nem a baba az elsõ? Nem értem miért féltek ennyire a patiktól, ahogy jön majd úgy el is megy! Nyugi!
Amúgy komolyan mondom, nem szabad elolvasni a betegtájékoztatót, minden rémésget leírnak. Férjem egyik gyógyszerére rá van írva: egyes esetekben halált okozhat. Sima fájdalomcsillapító. :-) AMÚGY ha jó sejtem azért lehet mellékhatása, mert hormonokat mozgat meg és ez befolyásolja a faggyú mûködését az arcon, vagyis ezért jönnek a patik. De amint abbahagyod elmúlik. Amúgy az elsõ válaszoló vagyok. :-)
na én most megmondom. szedtem clostyt 3 hónapig mire használt, bromocriptin is szedtem , úton -útfélen elájultam, de felkeltem és mentem tovább. Most már nem lesz mellékhatása. ha hajlamos is vagy pattanásra akkor majd a peteéréskor lehet egy-kettõ, de nem maradandó. Ne izgasd magad ezen, mert az is okoz pattanást, ha ideges vagy.
nem sértegetlek, csak kicsit olyan beteges amit csinálsz!ha valaki kiváncsi rá, hogy van-e ilyen kérdés, be írja a keresõbe!azért nem kell feltenni milliószor ezt a kérdést!már bocs!
A kérdező hozzászólása: nem kell sértedetni csak minél több válaszokat szeretnék mert a régiekre már senki nem megy visza
A kérdező hozzászólása: én nem ugratok senkirt. és nemteszem fel mindennap. csak érdekelne. mert nemszeretnék se patikat de látászavartol is féel. bár a baba miatt vállaltam mert már 17 honapja probálkozunk.
neharagudj, de szerintem ezt a kérdést szinte minden nap felteszed!!!?ez most komoly, vagy csak ugratsz minket!!!???
nem szedtem, de tanultam kórtant. :-)
Elõzõ vagyok. Amúgy milyen mellékhatásai vannak? Amúgy komolyan, ha ki akart volna jönni mellékhatás, már kijött volna! :-)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a választ. te már szedtél clostit?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megértést

Napi 2 szem clostit szedek. Semmi mellékhatás nincs, csak észrevettem, hogy nagyon nagy fényerejü lett a számitogép képernyöje. Ettől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Én napi 1 szemet szedtem,de a fényérzékenység nálam is jelentkezett,nem csak számítógépnél,hanem ha olyan helyen voltam,ahol mondjuk neon lámpa égett. Ezek ártalmatlan mellékhatások,nálam más nem is volt,sajna vannak akiknél sokkal drasztikusabb dolgokat is okozott ez a gyógyszer. Ne izgulj,ez természetes,a betegtájékoztatóban le is írják egyébként,meg még sok egyéb mellékhatást is,de nálam semmi durvát nem idézett elõ:)viszont csinált szép érett tüszõket:)

Szia! Én napi 1 szemet szedtem, de a fényérzékenység nálam is jelentkezett, nem csak számítógépnél, hanem ha olyan helyen voltam, ahol mondjuk neon lámpa égett. Ezek ártalmatlan mellékhatások, nálam más nem is volt, sajna vannak akiknél sokkal drasztikusabb dolgokat is okozott ez a gyógyszer. Ne izgulj, ez természetes, a betegtájékoztatóban le is írják egyébként, meg még sok egyéb mellékhatást is, de nálam semmi durvát nem idézett elõ:) viszont csinált szép érett tüszõket:)
igen, benne van a betegtajekoztatóban, hogy okozhat ilyesmi problemat (enyhe lataszavar, vagy hogy van megfogalmazva).

Clostit kell szednem, de jok a hormonjaim, azért nem lesz bajom? Kinek milyen mellékhatása volt?

Másfél éve nem esem teherbe,clostit kell szednem a menses 5ödik napjátol 5napig.Holnap kezdem,ezt a gyogyszert nem akkor adják ha rosszak a hormonok?Nekem azok jok.Nem lehet bajom?Köszi

Legjobb válasz: Szia! Mellékhatása annyi volt hogy 5 napig szedtem Én is és a harmadik szemmel kb. terhes maradtam. :) Akkor adják ha peteérés "gondok" vannak. Össze vissza vagy gyenge vagy nem teljes stb...

Szia! Mellékhatása annyi volt hogy 5 napig szedtem Én is és a harmadik szemmel kb. terhes maradtam. :) Akkor adják ha peteérés "gondok" vannak. Össze vissza vagy gyenge vagy nem teljes stb...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom pontosan, csak azt hogy a ciklusom 24-edik napján nézék a hormonokat és pé meg a 14-edik nap körül van, szerintem már pé után voltam, de késik a mensim mindig pár napot.
A kérdező hozzászólása: Ha pé után voltam akkor ahoz képest meg rosszak a hormoneredményeim?Én már csak a Clostiban bizok.
Nem tudom hogy segíteni fog-e Én bízok benne! Felerõsíti a peteérést nálad is mindenféleképpen. De a beteg tájékoztatón ott van hogy elõfordulhat ikres terhesség is (növeli az esélyét vagy hogy írja) mert több sejtet érlel be egyszerre és amennyi megtermékenyül annyiszor kétpetéjû ikrek várhatók. Most ha Neked jön két sejt akkor már két babád van ha abból az egyik osztódik akkor három, vagy ha mindkettõ osztódik akkor esetleg négy gyerek várható! Na én ezért stresszeltem hogy ez ne forduljon elõ mert akkor Én nem tartottam volna meg mert annyit már nem bírnánk felnevelni sehogy! Egy sikerüljön Neked is vagy kettõ egyszerre elég annyi is. Van olyan akinek csak a 3 hónapban állítottam be a peteérést rendszeresre. Gyertyaállásban szoktál lenni? Nagyobb az esély így ismételten mert nem tud rossz irányba folyni ( mármintkifelé).
Én hõmérõztem mellette én mindig tudtam hogy mikor van pém. ha 28 napos a ciklusod akkor abból veszel le 14 napot ha 32 akkor abból 14-et, ha 40napos vagy késöbbi akkor abból 14 napot és úgy kapod meg a pé napját de hõmérõvel tudod csak tutira megállapítani. Neked 5 napot késik akkor 33 napos a ciklusod és abból 14 az menzesz elsõnapjától a tizenkilencedikre kezdõdik a hõemelkedés vagyis peteérés nálad! Abszolút nem rosszak az eredmények. Sõt! Teljesen jó. Max Te tényleg ikres leszel ha ez a gyógyszer segít.
A kérdező hozzászólása: Már mindent probáltam, sajna semmi nem vált be..Már sajna másfél éve semmi...felölem lehetnek ikrek csak sikerülne már!Ezért szeretném ha sikerülne a clostival.Aranyos vagy, kösz a sok jo válaszaid, irhatsz még nyugodtan, ird meg hogy te hol tartasz és miket probáltál..érdekelne..és sok sikert!:) most mennem kell..majd válaszolok
Én ott tarok hogy 21 hetes terhes vagyok. Elötte 1-másfél évig próbálkoztunk de nem véresen komolyan ebbõl a 8 hónap aktív próbálkozás után (minden szeretkezésbõl gyertyaállás 10 percre, közben két hetente vettem tesztet mert már annyira két csíkot akartam látni)Aztán mentem dokihoz Õ azt mondta mérjem a hõmet és 3 havi diagrammal menjek hozzá vissza. Oké mértem minden reggel rögtön ébredés után, lelkiismeretesen közben voltam vérvételen és ezzel a két eredménnyel ( a vérvételi és a diagrammomal baktattam vissza hozzá szépen a/4 es lapra kiírva behúzva menzesz beírva szeretkezés be ikszelve stb...) A vérvétel szerint Nõi hormonjaimmal volt a gond amit fel kellett erõsíteni (ezt írtam neked amikor hasonlítottunk) Írta a clostit három dobozzal és bevettem 5 szemet. Elsõ szem után a menzeszem elmúlt holott 7-8 naposak voltak, És az ötödik szem után már írtam a mellfeszülést mellékhatásnak, görcsölt a hasam és hányingerem is volt ez max rá 1 héten belül. Az ötödik terhességi hetemig még negatívat is teszteltem de már tudtam hogy itt baba lesz. Utolsó két teszt között nekem 3 nap volt az elsõ negatív a második már kõkemény pozitív. Elmentem dokimhoz a pozi teszttel cisztás vagyok menjek lézeres mûtétre 2 hét múlva én néztem hülyén hogy pozi tesztem van Õ erre annyit mondott hogy befolyásolhatja a tesztet. Szidtam a clostit mint az állat mert ez is a mellékhatások között van hogy cisztát okozhat. Sírtam kibuktam stb... Mûtét elött már olyan terhességi tüneteim voltak hogy nem mentem lézereztetni. Mentem egy másik dokihoz elmondtam neki hogy mi a helyzet a pozi teszt mint mondott a dokim stb... Hüvelyi ultrahangon láttunk pulzáló embriót(!) párom is bent volt mert egyedül nem akartam a rossz hírt hallani hogy tényleg ciszta esetleg És nem az volt!!! 7 hetes és 5 napos terhes voltam és a dokim szó nélkül küldött volna lézereztetni (mondjuk ott talán lett volna valaki akinek feltünik :) ) Azzal a dokival aki "teherbe ejtett" (így viccesen) azóta sem találkoztam mert felidegesített megharagított nagyon. Most a bajcsi kórházban választottam dokit magamnak. Sok sikert Neked! Holnap vissza nézek Én is ide :)
A kérdező hozzászólása: Hát akkor gratulálok neked, megérdemelted már.Ha olyan jok az eredményeim ahogy irod, akkor miért nem esem már teherbe másfél éve??Remélem nálam nem okoz majd cisztát a closti.Én is hõméröztem fél évig, akkor 28naposak voltamk a ciklusaim ezért a 14-edik napomon volt pém, Lh teszteltem is, a 14-edik napomon mindig pozitiv volt de sajna még mindig semmi:(((Vettek kenetet 2honapja és kiderült hogy két baktérium van bennem meg Candida gombám, pedig nem volt tünetem csak egy kis folyás.Ezt most reméletöleg kikezeltük, egy honapig nem probálkoztunk.Remélem hogy csak ezek a bacik meg gomba miatt nem sikerült, és most már remélem télleg összejön.Gyertyaállás is megvolt sokáig, reggelig ki sem szállok soha az ágybol, párnát magamalá teszem hogy nehogy kifolyon...Akkor szerinted neked a Closti segitet??Dehát biztos rendbetette a hormonjaidat és azért.
A kérdező hozzászólása: És az nem baj hogyha holnap a closti mellett be kell vennem egy másik gyogyszert is??Fluconer a neve a bacikra kaptam, heti 1et kell bevenni és holnap veszem be az utolsot.Köszi
Szerintem biztos nem baj ha egyszerre veszed be! Nekem tuti az segített egy kicsit erõs gyógyszer és megdobta a szervezetemet! Pároddal minden rendben vizsgálták már Õt is? Kettõtöket néztek "össze"? Nagybáttyám és élettársa is rendben van de kettejüknek együtt nem akart összejönni! Csak lombikkal! A candida az befolyásolhat ha jól tudom! Legalábbis anno ofõmnek volt és azért nem esett teherbe állítólag.
Neki is jók a hormonjai!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok hasznos infot, majd irok hogy mi lett!Szia De te is irhatsz nyugodtan, nagyon érdekel a téma..
Szia! Írd be keresõbe hogy closti, clostyl, clostyl begyt. rengeteg ilyen kérdést ad ki
A kérdező hozzászólása: Köszi, rendes vagy nagyon.Akkor szerinted nekem a Closti nem is fog segiteni egyáltalán??Mivel hogy jok a hormonjaim.Pedig nagyon bizok benne!
Ez pé utánni vagy alatti teszt volt neked is! A ciklust és a peteérést beállítani is jó a closti. A pé alattit úgy értsd hogy körülbelül alatta valahol. elsõ és utolsó 3 napjában valahol...
Jahh! Kívánok neked is ilyen mellékhatást.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok.Azt hogy érted hogy a 3-madik szemnél terhes maradtál?Nem a harmadik kuránál?Hányadik naptol szedted?Köszi Amugy nekem 31-34napra jön meg a mensim, a hormonjaim jok.
menzesz ötödik napjától 5 napig kellett nekem is. onnan tudom hogy a ciklus.hun vezettem és minden apróságot beírtam. Mellfájdalom hányinger stb... 6 havi kúrát (3 doboz) kellett kiváltanom és sok volt.
Ja és elötte 1 évig próbálkoztunk és nem jött össze a Baba
Basszus azt elfelejtettem kérdezni hogy nálad mit mondott a doki miért írta fel? Van aki nagyon szidja ezt a gyógyszert nem isteníteni akartam! Nekem bevált és tényleg nagyon hamar az elsõ pár szem. Peteérés zavaros voltam és ez szerintem kapásból csinált valamit.. Kb az elsõ szemet bevettem és menzesz másnap nem volt. öt szemet ahogy bevettem a harmadiknak lehetett hatása mert rá 2 napra már írtam a mellfeszülést. Azt hittem a gyógyszer cseszett ki velem utánna hányinger de az rá pár napra volt. Mellékhatása Nekem tényleg nem volt de ideje sem volt rá
A kérdező hozzászólása: Köszi.5napon át kell szednem, és majd csak ha beszedem az utolso szemet akkortol lehet csak sexelni?Amig a gyogyszert szedem addig nem lehet?Habár még pár napig biztos lesz mensim, holnap kezdem.
A kérdező hozzászólása: Azért irhatta fel mert már másfél éve probálkozunk, meg hüvelyi ultrahangon mondta hogy nem ártana szednem, pedig peteérésem volt régebben, a mensim is késik mindig kb 5napot.De a hormonjaim jok, attol nem lesz bajom ha szedem?Leirom a hormoneredményem megnézed?A 24-edik napon vették le a vért.Mindjárt irom.köszi
Minket ez nem igazán szokott zavarni ha nagyon erõs akkor nem vagyunk együtt de közepes vérzésnél már igen például lefürdünk mind a ketten utánna és kész is. Peteérés elött kell csak kb. 2 nap szünet amúgy nekem azt mondta a doki hogy minnél sürübben. De nekem a gyertya állást mondta hogy még csak véletlen se folyon kifelé. Minden szeretkezés után 10 perc párom meg tartott hátulról amikor zsibbadatam. Sok sikert Nektek!
A kérdező hozzászólása: Lh 7, 8 Fsh 5, 9 Progeszteron 60, 8 Ösztradiol 634 Testosteron 1, 34 Prolactin 17, 41 Dehidroepiandroszteronszulfát 4, 66 Jok a hormonjaim??A 24edik napomon
meg persze még az enyém is meg van. Összehasonlítom legalább
Ez pé elött van vagy után?
A kérdező hozzászólása: A 24-edik napomon volt a vérvétel, hát akkor gondolom pé után.Nem?Vagy te mit látsz?
A kérdező hozzászólása: Már rég beirtam de köszi.Itt jobb mert itt lehet kérdezni és olvasok tapasztalokat,

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!