Találatok a következő kifejezésre: A clostilbegyttől a mensim, (2 db)

A clostilbegyttől késhet a mensim, vagy van rá esély hogy terhes leszek?

Nagyon szeretnék már babát, mindent elkövetnék érte de nem jön össze! Szerintetek mennyi esélyem van?

Legjobb válasz: A Clostilbegyt a mensit nem befolyásolja, ha elõtte nem jött meg idõben, akkor most sem fog. Ha idõre szokott megjönni és most késik, akkor az valószínûleg már a terheeség miatt van. Persze ezzel a gyógyszerrel mindenképpen nagyobb az esély arra, hogy sikerült, mint, hogy nem. Drukkolok.

A Clostilbegyt a mensit nem befolyásolja, ha elõtte nem jött meg idõben, akkor most sem fog. Ha idõre szokott megjönni és most késik, akkor az valószínûleg már a terheeség miatt van. Persze ezzel a gyógyszerrel mindenképpen nagyobb az esély arra, hogy sikerült, mint, hogy nem. Drukkolok.
Ettõl a gyógyszertõl lennie kell peteérésnek, mégpedig 14. nap körül, tehát, ha nem esel teherbe meg is fog jönni 28 napra (+-1-2 nap). Persze ez csak akkor igaz, ha rendesen idõre beszedted a gyógyszert, ahogy az orvos elõírta. Tehát, ha már egy hete késik legalább, akkor lehet, hogy terhes vagy.

Maradt mar ki, vagy huzodott mar el nagyon valakinek a mensije a Clostilbegyttol?

Most vagyok a 2.honapon tul,kb 1 hete kellett volna megjonni,de meg mindig semmi.Mar az elozo honap sem volt pontos de ez mar azon is tul megy.Teszt negativ,mar kettot is csinaltam.

Legjobb válasz: Nekem késett a múlt hónapban, de csak 3 napot, és nem tudom,hogy tényleg a Clostitól volt-e, bár valószínû, mert amúgy elég pontos. De azért nem egy hetet, szerintem kérdezd meg a dokid is, hogy mitõl lehet, ha nem babótól.

Nekem késett a múlt hónapban, de csak 3 napot, és nem tudom, hogy tényleg a Clostitól volt-e, bár valószínû, mert amúgy elég pontos. De azért nem egy hetet, szerintem kérdezd meg a dokid is, hogy mitõl lehet, ha nem babótól.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!