Találatok a következő kifejezésre: A clostilbegyttől a (6 db)

Mi lehet az oka, hogy a Clostilbegyttől tuti nincsen peteérésem. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ A FRANCBA?

ovuteszt negatív, h?m is lent van , 18-ik ciklusnapon vagyok...5-10 napig szedtem......áááááá a francbaaa:'(

Legjobb válasz: Ezt senki nem fogja megmondani neked. Nekem sem volt tõle.

Ezt senki nem fogja megmondani neked. Nekem sem volt tõle.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) 2*1 5 napig... Elõzõ hónapban elõször volt peteérésem spontán a ciklus 30.ik napján:) :( de closti nem okozott peteérést....nõgyógyász azt mondta, ebbe a ciklusba nem is fog.....de ha spontán elõtte volt, most miért nem:?
Utolsó kettõ is ? mondat akart lenni.
És closyt nélkül van? Miért kapod? Milyen vizsgálataid voltak együtt. UH-gon sem láttak érõ tüszõt.
Konkrétan Gonal-f injekció és inszemináció.
Ha nem ez, akkor mi segített?
1-es vagyok. Fel a fejjel, azóta már nekem is van babám, csak nem ez a gyógyszer segített.
Mennyit szedtél? Én a 3.-tól szedtem napi egy szemet. Elvileg a 18. napon volt peteérésem, de azóta meg nem jött meg. A hõm lent van, csak pecsételés van. Máskor 26 napos volt a ciklusom, most a 30. napon vagyok. :(
A kérdező hozzászólása: kösz:(
Closty helyett ki kéne vizsgálni, miért ilyen késõn van pé, ha van. Erre a closty nem megoldás.

Rövidebb lett a ciklusom 25-26 napra jött meg a Clostilbegyttől, így mikor legyünk együtt ha babát szeretnénk?

Legjobb válasz: Lehetõség szerint kétnaponta legyetek együtt. Így normális érettségû, de nem öreg spermiumokat juttat célba a párod és az ovut sem késitek le.

Lehetõség szerint kétnaponta legyetek együtt. Így normális érettségû, de nem öreg spermiumokat juttat célba a párod és az ovut sem késitek le.
Nekem az elsõ kúra után 28ról kitolódott 30 napra, második hónapban elõrehozta 26.napra.Peteérésem mindkét hónapban a 14.nap körül volt.Szerintem, ha lehet 2naponta legyetek együtt fõleg a 8.és 20.nap között.Jársz ultrahangra közben?
A kérdező hozzászólása: Igen járok 9-és a 13. nap között általában !
akkor biztos látja az orvos, hogy mikor lesz tüszõrepedésed.
10-20nap között 2naponta ahogy irták! ill használj ovutesztet, nekem az is segitett igy tudtam h mikor van peteérésem (nekem cl.-val 15napon volt)

Maradt mar ki, vagy huzodott mar el nagyon valakinek a mensije a Clostilbegyttol?

Most vagyok a 2.honapon tul,kb 1 hete kellett volna megjonni,de meg mindig semmi.Mar az elozo honap sem volt pontos de ez mar azon is tul megy.Teszt negativ,mar kettot is csinaltam.

Legjobb válasz: Nekem késett a múlt hónapban, de csak 3 napot, és nem tudom,hogy tényleg a Clostitól volt-e, bár valószínû, mert amúgy elég pontos. De azért nem egy hetet, szerintem kérdezd meg a dokid is, hogy mitõl lehet, ha nem babótól.

Nekem késett a múlt hónapban, de csak 3 napot, és nem tudom, hogy tényleg a Clostitól volt-e, bár valószínû, mert amúgy elég pontos. De azért nem egy hetet, szerintem kérdezd meg a dokid is, hogy mitõl lehet, ha nem babótól.


A Clostilbegyttől hamar összejön a baba? Mit tegyek még, hogy összejöjjön?

Legjobb válasz: Nekem elsõre sikerült,most vagyok 5hetes,szerdán megyek dokihoz.Szedtem elõször 5 napig a clostit,utána megnézte a doki,megérett 2 petém,szurit kaptam h meg is repedjen a tüszõ.Most sárgatesthormont szedek.Ez segit a beágyazodáshoz.Pénteken kellett volna megjönnie a mensimnek,délután csináltam tesztet és 2 csikos lett.Sok sikert.

Nekem elsõre sikerült, most vagyok 5hetes, szerdán megyek dokihoz.Szedtem elõször 5 napig a clostit, utána megnézte a doki, megérett 2 petém, szurit kaptam h meg is repedjen a tüszõ.Most sárgatesthormont szedek.Ez segit a beágyazodáshoz.Pénteken kellett volna megjönnie a mensimnek, délután csináltam tesztet és 2 csikos lett.Sok sikert.
Nekem a 3. gyógyszeres ciklusban sikeredett a baba. Pedig az elsõ ciklusban 2 pete is volt.

A clostilbegyttől késhet a mensim, vagy van rá esély hogy terhes leszek?

Nagyon szeretnék már babát, mindent elkövetnék érte de nem jön össze! Szerintetek mennyi esélyem van?

Legjobb válasz: A Clostilbegyt a mensit nem befolyásolja, ha elõtte nem jött meg idõben, akkor most sem fog. Ha idõre szokott megjönni és most késik, akkor az valószínûleg már a terheeség miatt van. Persze ezzel a gyógyszerrel mindenképpen nagyobb az esély arra, hogy sikerült, mint, hogy nem. Drukkolok.

A Clostilbegyt a mensit nem befolyásolja, ha elõtte nem jött meg idõben, akkor most sem fog. Ha idõre szokott megjönni és most késik, akkor az valószínûleg már a terheeség miatt van. Persze ezzel a gyógyszerrel mindenképpen nagyobb az esély arra, hogy sikerült, mint, hogy nem. Drukkolok.
Ettõl a gyógyszertõl lennie kell peteérésnek, mégpedig 14. nap körül, tehát, ha nem esel teherbe meg is fog jönni 28 napra (+-1-2 nap). Persze ez csak akkor igaz, ha rendesen idõre beszedted a gyógyszert, ahogy az orvos elõírta. Tehát, ha már egy hete késik legalább, akkor lehet, hogy terhes vagy.

Ciszták a Clostilbegyttől? Befolyásolja ez a teherbeesés esélyeit?

Kérlek benneteket írjátok le mi történt veletek, hogy derült ki, hogy cisztáitok vannak és utána mi következett, m?tét, vagy felszívódott? Mennyire könnyen vagy nehezen tudtatok teherbe esni? Van akinek sikerült a ciszták ellenére?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt cisztám a Clostilbegyttõl, nem tudtam róla, csak akkor derült ki, amikor elõször mentem ultrahangra a kislányommal, tehát simán teherbe estem mellette, pedig öt centis volt. A barátnõm szintén így volt, Õ ikreket szült. Neki is ultrahangon derült ki, de akkor már várta a kicsiket. A peteérésed szerintem is a 18-19.- napon volt.

Szia! Nekem is volt cisztám a Clostilbegyttõl, nem tudtam róla, csak akkor derült ki, amikor elõször mentem ultrahangra a kislányommal, tehát simán teherbe estem mellette, pedig öt centis volt. A barátnõm szintén így volt, Õ ikreket szült. Neki is ultrahangon derült ki, de akkor már várta a kicsiket. A peteérésed szerintem is a 18-19.- napon volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!