Találatok a következő kifejezésre: A clearblue tényleg jó (2 db)

A clearblue teszt tényleg jó?

Két napja késik és holnap szeretnék tesztelni.Itt sokan írják,h azt használtak és hamar pozitív eredményt mutatott.Érdemesebb ezt venni,tényleg ennyivel jobb,mint az olcsóbb tesztek?

Legjobb válasz: Igen! A Clearblue tényleg nagyon jó! Igaz nekem még csak negatívat mutatott, de meg is jött másnap! Én nagyon ajánlom! Az ára igaz kicsit drágább a többihez képest /1.600,-Ft/ de szerintem megéri!Remélem neked Dupla csíkot mutat majd!

Igen! A Clearblue tényleg nagyon jó! Igaz nekem még csak negatívat mutatott, de meg is jött másnap! Én nagyon ajánlom! Az ára igaz kicsit drágább a többihez képest /1.600, -Ft/ de szerintem megéri!Remélem neked Dupla csíkot mutat majd!
Szia! Tényleg nagyon jó! Nekem a mensi elõtt egy nappal már pozitívat mutatott, egy olcsóbb, Rossmanos meg két nappal késõbb is még negatív volt! Szóval hajrá, szorítok! 7 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor venni fogok ilyet és holnap kipróbálom.:-)
Ha már 2 napja késik a Clearblue ki fogja mutatni! Szorítok Neked nagyon!
A kérdező hozzászólása: Vettem tesztet, remélem holnap pozitív lesz.Köszönöm az utolsó válaszolónak is!
mit mutatott a teszt? lehet gratulálni? :)
A kérdező hozzászólása: Sajna nega lett, de közben azt olvastam, h ez csak 50-es érzékenységû, úgyhogy még reménykedem, mert a mensi még mindig sehol.

Medilab halvány pozitiv. Tényleg nem jó ez a teszt? Clearblue tegnap negativ volt.

Legjobb válasz: A legrosszabb amit vehettél! Nekem mindig téves halvány pozit mutatott a nemvárt napján is!

A legrosszabb amit vehettél! Nekem mindig téves halvány pozit mutatott a nemvárt napján is!
A kérdező hozzászólása: :-( Máskor nem veszek ilyet...
Én is a Medilab és a Clearblue teszteket használtam egyszerre. Medilab halvány pozitív lett, Clearblue negatív. Nem volt baba. Ennek ellenére ez nem jelenti azt, hogy nálad sincs. Ha nem jön meg, 2-3nap múlva tesztelj újra egy másik fajta teszttel! Sok sikert! Mióta késik?
A kérdező hozzászólása: Tegnap óta. De úgy érzem már nem sokat fog késni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!