Találatok a következő kifejezésre: A clearblue tényleg (11 db)

A clearblue teszt tényleg jó?

Két napja késik és holnap szeretnék tesztelni.Itt sokan írják,h azt használtak és hamar pozitív eredményt mutatott.Érdemesebb ezt venni,tényleg ennyivel jobb,mint az olcsóbb tesztek?

Legjobb válasz: Igen! A Clearblue tényleg nagyon jó! Igaz nekem még csak negatívat mutatott, de meg is jött másnap! Én nagyon ajánlom! Az ára igaz kicsit drágább a többihez képest /1.600,-Ft/ de szerintem megéri!Remélem neked Dupla csíkot mutat majd!

Igen! A Clearblue tényleg nagyon jó! Igaz nekem még csak negatívat mutatott, de meg is jött másnap! Én nagyon ajánlom! Az ára igaz kicsit drágább a többihez képest /1.600, -Ft/ de szerintem megéri!Remélem neked Dupla csíkot mutat majd!
Szia! Tényleg nagyon jó! Nekem a mensi elõtt egy nappal már pozitívat mutatott, egy olcsóbb, Rossmanos meg két nappal késõbb is még negatív volt! Szóval hajrá, szorítok! 7 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor venni fogok ilyet és holnap kipróbálom.:-)
Ha már 2 napja késik a Clearblue ki fogja mutatni! Szorítok Neked nagyon!
A kérdező hozzászólása: Vettem tesztet, remélem holnap pozitív lesz.Köszönöm az utolsó válaszolónak is!
mit mutatott a teszt? lehet gratulálni? :)
A kérdező hozzászólása: Sajna nega lett, de közben azt olvastam, h ez csak 50-es érzékenységû, úgyhogy még reménykedem, mert a mensi még mindig sehol.

Clearblue tényleg kimutatja a nem várt mensi elötti napokban? Hány nappal elötte?

Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: A clearblue pont hogy nem a legérzékenyebb sõt... õ az utolsé az érzékenységi listán 50-es. A legérzékenyebb a qupido, meg ég valami 10-es, aztán gabriel, hcg, stb 20-as. Szerintem ne azzal tesztelj, vagy ha már megetted, akkor mensi után pár nappal! Szurkolok!

A clearblue pont hogy nem a legérzékenyebb sõt... õ az utolsé az érzékenységi listán 50-es. A legérzékenyebb a qupido, meg ég valami 10-es, aztán gabriel, hcg, stb 20-as. Szerintem ne azzal tesztelj, vagy ha már megetted, akkor mensi után pár nappal! Szurkolok!
bocsi, de a clearblue 10-es!az egyik legérzékenyebb!mensi elõtt 2nappal kimutatja!szió
Terhességi tesztek és érzékenység: Qupido: 10 Rapi preg corax: 20 Rapi preg direct: 20 Gabriel: 20 HCG: 20 Clear blue: 50 Medi-lab: 20
Van ismerõsöm, akinek 1héttel a mensi elõtt már kimutatta a Clearblue.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!
Szia! Nekem konkrét tapasztalatom van ezzel a teszttel kapcsolatban! :) Én egy nappal a nem várt mensi elõtt használtam és kimutatta a babát! Van egy internetes oldal, ahol azt írják, hogy annak ellenére hogy valóban 50-es teszt, ez a legérzékenyebb ami forgalomban van! Szóval ki érti ezt? :) A lényeg, hogy én szívbõl ajánlom! Igaz halványan, de konkrétan ott volt a második csík egy nappal a mensi elõtt! :) Sok sikert Neked! 9 hetes kismama
Ja és a Lilly még két nappal az elmaradt mensi után, reggeli vizeletbõl is negatívat mutatott!
A Lily es a Medilab nekem se mutatta napokkal a menszi elmaradasa utan, a Qupido, az Acon (10es, de kiskereskedelembe nem kaphato) es a Clearblue viszont 3 nappal ELOTTE pozitiv lett. Igen, ellottem vagy 6 fele tesztet :D
Attól függ, hogy mikor termékenyültél meg, vagyis hogy mikor volt peteérése. A peteéréstõl 7-14 nap mire beágyazódik, és onnantól 1, 5 naponta duplázódik a HCG szint. Tehát ha félidõben volt peteérésed, akkor a mensi napján már kimutatja. Ha késõbb volt, csak késõbb fogja kimutatni.

"Clearblue" tesztről mi a véleményetek, tényleg megbízható? Csütörtökre nem várom, de a dokihoz mennem kell.

Ma vagyok a 26.ik napos,csütörtökön mennem kell a dokihoz vagy a poz. tesztel vagy az újabb adag clstilbegyt-ért.Több mint egy éve szeretnénk a babát,és ez a második clostis hónapom.

Legjobb válasz: Köszi a véleményeket,eddig mindíg másfajta teszteltem.Most viszont biztosra kell mennem,a doki mondta,holy biztos ami biztos alapon csináljak tesztet.

A kérdező hozzászólása: Köszi a véleményeket, eddig mindíg másfajta teszteltem.Most viszont biztosra kell mennem, a doki mondta, holy biztos ami biztos alapon csináljak tesztet.
Akkor inkább próbálj meg qupidot venni ill. a gravi hcg-t is sokan dícsérik. Nálunk sajnos nem lehet mindig kapni, így én elõre megrendeltem a gyógyszertárban. Gondolom a clostilbegyt szedést majd csak a köv. ciklus 3. vagy esetleg 5. napján kell elkezdeni, szóval lesz idõd kiváltani a receptet, ha esetleg nincsen most baba.Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy pozitív lesz a teszt azonnal, még akkor sem, ha teherbe estél:( Drukkolok Neked, a mi babánk is clostilbegyttel jött össze, bár még én is nagyon az elején vagyok!
Egy ismerõsömnek 2x is téves pozitív eredményt mutatott.A Gabrielt jobban szokták dicsérni.
nekem a medi lab mensi elõtt 3 nappal erõs +
én nem szeretem. 50-es érzékenységû, és mensikor nem mindenkinek mutatja ki.Attól függ, hogy mennyi HCG-t termel a szervezeted
Nekem jó volt, igaz 30. napon teszteltem vele ( 29 napos a ciklusom ). Elméletileg tényleg 50-es érzékenységû. Gabriel 25-ös, Gravi hcg 20-as. Qupido 10-es (ez a legérzékenyebb)
A kérdező hozzászólása: Szia, Az utolsótól kérdezném, hogy hányadik adag clostilbegyt után sikerült a baba?

A clearblue teszttel tényleg csak a nemvárt után érdemes tesztelni? Megvettem, és csak után olvastam a neten, hogy 50-es érzékenységű, és nem a legjobb az árához képest.

Legjobb válasz: Szia! Én a nemvárt elõtt teszteltem vele kb 1 héttel, és halvány +-os lett, majd a nemvárt napján ismét, akkor erõs +-os. Most 2 hónapos a babám:)) Sok sikert!

Szia! Én a nemvárt elõtt teszteltem vele kb 1 héttel, és halvány +-os lett, majd a nemvárt napján ismét, akkor erõs +-os. Most 2 hónapos a babám:) ) Sok sikert!
Akkor valamit rosszul olvastál, mert ez az egyik legérzékenyebb teszt. De én úgy tudom, hogy a nemvárt elõtt 2 nappal mutatja ki a legérzékenyebb teszt is leghamarabb. (feltéve, ha abban a ciklusban estél teherbe, meg hát kérdés, mikor volt peteérés)
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez jól hangzik :-) Akkor lehet, mégsem választottam bele? Megijedtem kicsit, mert tényleg nem volt olcsó, de itt dicsérték, amit meg belinkeltem az elõbb, csak utána olvastam. Holnap reggel, lehet kipróbálom...jó lenne, márc.15-i baba lenne :-))) Bár, nem a dátum számit, csak, hogy sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, gratulálok Neked :-) Akkor úgy látszik ez is egyénfüggõ, kinek, hogy jön be, mint minden más teszt :-)
A kérdező hozzászólása: http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=26300542 Terhességi tesztek és érzékenység: Qupido: 10 Rapi preg corax: 20 Rapi preg direct: 20 Gabriel: 20 HCG: 20 Clear blue: 50 Medi-lab: 20 Itt olvastam, el is csodálkoztam rajta, mert én is úgy tudtam, hogy nagyon érzékeny. Ezért is vettem meg. Mindegy, nem leszek türelmetlen, megfogadtam :-)
Állítólag az a titka, hogy nagyobb felületen szívja fel a vizeletet, így tudja hamarabb kimutatni, hogyha ott a baba! ;) Nekem menszi elõtt 3 nappal már erõs pozitív volt, rögtön megjelent (12 nappal elõtte voltunk együtt). Csináltam még One Step és Lily teszteket is, halványan már azok is kimutatták!

Ha a nem várt mensi napján a Clearblue negatív, akkor tényleg nincs baba?

El?fordult vkivel, hogy a CB kés?bb mutatta ki a terhességet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 3 napja késett már, pedig rendszeres a havim. A 3. napon egyértelmû negatív lett a tesztem. Aztán 3 nap múlva ismét teszteltem és már pozitív lett. Talán korán teszteltél. Várj Te is pár napot, Kevés lehet még a HCG-d ha baba van a dologban. Szurkolok!!!

Szia! Nekem 3 napja késett már, pedig rendszeres a havim. A 3. napon egyértelmû negatív lett a tesztem. Aztán 3 nap múlva ismét teszteltem és már pozitív lett. Talán korán teszteltél. Várj Te is pár napot, Kevés lehet még a HCG-d ha baba van a dologban. Szurkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Clearblue tesztet használtál?
Nem Clearbluet. HCG-line tesztet, aztán 3 nap múlva Easyt. Aztán elmentem dokihoz, nem látott semmit mert fiatal terhesség volt, mérges lettem és vettem egy clearblue-t. Pozitiv lett az is. De a CB teszt nem annyira érzékeny úgy tudom, tehát ha kevés a HCG-d, megsem érzi...elvileg. Ilyen korán szerintem egy érzékenyebb tesztet válassz. Az Easyt csak javasolni tudom.
Nekem a Clear Blue már 2 nappal mensi elõtt pozitív lett és a 15. napon volt a peteérésem.Ha neked 3-4 nappal késõbb van, akkor azt még a Clear blue sem mutataja ki mensi napján.Tesztelj újra 2 nap múlva!Sok sikert!

Tényleg ennyire megbízhatatlan a Clearblue? Vagy csak nekem nem vált be?

Teszteltem vele halvány +at másfajtákkal meg negatívat, és tegnap megjött. A ciklusom kiszámíthatatlan, de kb a 30. naptól teszteltem és most a 39.nap megjött. Tegnap reggel is csináltam egy tesztet hcg line és az is negatív lett. De a CB miért lett halványan +??? Járt már így valaki?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a Clear Blue nem mutatta ki hogy terhes vagyok a Lily viszont igen. Szerintem drága is és nem mindig mutatja a helyes eredményt, a Lily viszont 800Ft 2db a rossmannban és szerencse vagy nem, akinek eddig a környezetemben ajánlottam azok azóta vagy megszültek vagy most fognak. lehet másnak bejön...majd kiderül a válaszokból. Mindenesetre azt ajánlom hogy a Lilyvel este tesztelj mikor már koncentráltabb a vizelet és ha az + akkor biztos az eredmény. Üdv: egy laboros 15 hetes kislány anyukája

Szia! Nekem a Clear Blue nem mutatta ki hogy terhes vagyok a Lily viszont igen. Szerintem drága is és nem mindig mutatja a helyes eredményt, a Lily viszont 800Ft 2db a rossmannban és szerencse vagy nem, akinek eddig a környezetemben ajánlottam azok azóta vagy megszültek vagy most fognak. lehet másnak bejön...majd kiderül a válaszokból. Mindenesetre azt ajánlom hogy a Lilyvel este tesztelj mikor már koncentráltabb a vizelet és ha az + akkor biztos az eredmény. Üdv: egy laboros 15 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. De pozitív irányba már tévedett valakinek? Mert nekem megjött és elõtte ez az egy teszt lett csak halványan pozitív a többi negatív.
Nekem a ClearBlue már a nem várt mensi elõtti napon is kimutatta a terhességet. Szerintem keress fel egy dokit, egy uh-val minden kiderül.
Nekem em mutatta a clear blue, de a lily viszont igen.A clesr bluehoz elég magas hcg érték kell.Asszem 50
Szerintem pozitív irányban nem téved a teszt. S leírásod alapján inkább arra gondoltam, hogy a Clearblue mutatta ki a babát, a többi pedig nem. A menstruációd attól még megjöhet, bár kevesebb szokott ilyenkor lenni és rövidebb ideig tart. Ha nem így van, akkor sajnos lehet, hogy vetélés volt. Nem akarlak összezavarni, de nekem inkább ezek a dolgok tûnnek reálisabbnak, mint a rossz teszt.
Reggel kell míndíg tesztelni, nem este!!!
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, mindíg reggel csináltam õket! És tegnap este megjött! Így szerintem a CB nem a legjobb teszt hisz halvány pozitív lett és mégis megjött!
szerintem elég relatív dolog megítélni a teszteket.Az, hogy melyik mikor mutatja ki, attól függ, hogy a szervezeted mennyi hcg-t termel.Lehet, hogy v.kinak többet termel a szervezete, és annak kimutatja olyan teszt is ami nem olyan érzékeny, de aki keveset termel, azt lehet az érzékeny is csak késõbb mutatja, mikor elér a hcg érték egy megfelelõ szintet.pl.a lilyt sokan szidják.Nekem csak az mutatta ki a nemvárt mensi elsõ napján DÉLUTÁN.Tök piros lett.A clear blue pedig még napok múlva sem mutatott semmit. Ezek az én tapasztalataim.

Ma elmentem ovulacios tesztet venni es pechemre olyan Clearblue-sat vettem meg, amihez kell digitalis ovulacios monitor. Tenyleg 89%-kal nagyobb vele az esely a teherbeesesre?

Mindegy, ha mar igy jartam, akkor megprobalom olcson beszerezni hozza a kis szerkezetet, mert hat igy magaban a 20db teszt (ennyi volt a dobozban) nem er semmit. A mai tesztelesemnek ezennel lottek. :-/

Clearblue teszt tényleg hamarabb kimutatja mint a többi? De hogy lehet ez, hiszen 50es érzékenységű.

Legjobb válasz: Köszi.De nem kell sasolni,hogy van e csík:D Majd akkor megkérdezem itt a gyógyszertárban,hogy milyen van.

A kérdező hozzászólása: Köszi.De nem kell sasolni, hogy van e csík:D Majd akkor megkérdezem itt a gyógyszertárban, hogy milyen van.
25-ös, nem 50-es.
Nem kell sasolni!!! 2 percen belül mutatja az eredményt, addig egy homokóra villog a kijelzõn. Vagy egy pozitív jelet vagy egy negát mutat! Tényleg nagyon jó!!! itt egy link a tesztrõl: http://bolthely.hu/arcanum/id/03586_Clearblue_digitalis_terh..
Gyógyszertárban vettem. Ez az a fajta ami nem mutatja, hogy kb hány hetes lehet a terhesség. 24 óráig mutatja csak a dolgokat
A kérdező hozzászólása: Hol vetted a digitálisat 1800ért? 3féle van digitális, normál és kompakt.ezért lehet eltérés...
Én digitálissal teszteltem mensi elõtt 4 nappal! Mondanom se kell egyértelmûbb mint bármi! VAgy pozit mutat vagy negát!Nincs halvány csík meg szellemcsík és társai! Szóval nekem pozi lett. 1800ft volt
A kérdező hozzászólása: Igen, a tájékoztatóban is az van, hogy 50es. Olvastam itt olyasmit, hogy ennek nagyobb a felszívóképessége ezért lesz hamarabb +.
Van itthon clearblue tesztem, a tájékoztatóján az áll, hogy 25-ös érzékenységû. 1. voltam
Én rákérdeztem a patikában a digitálisra, hogy finom legyek és nõies, a patikus azt mondta , hogy szar... elõzõ voltam:D
50-es..nekem nem mutatta ki, 10+4 hetes vagyok...:D
Pedig amit a dm-be vettem horror pénzért annak a papírján az van, hogy ötvenes, én is megcsináltam felbuzdulva attól, hogy neten mindenhol azt olvasni, hogy az mutatja ki a leghamarabb, nos nekem mensi elõtt egy nappal totál negatív lett, még aznap vettem egy gabrielt az csodásan mutatta.Viszont van digitális változata is azt nem ismerem, nem tudom hanyas, és van a 10-es belõle amit csak megrendelni lehet kb négyezerért.
A digitális nekem kimutatta menzesz elõtti 5. napon, a sima DM-es pedig a 4. napon. Nekem bevált mindkettõ teszt. Míg, pl. a Qupido (10-es) sem nem akkor, se nem a menzesz elõtt 1 nappal nem mutatta ki. Azért mutatja ki a ClearBlue egyrészt sokszor hamarabb, mert nagyon jó minõségû, az egyik legjobb minõségû teszt amúgy, én kipróbáltam szinte az összeset pár hónap alatt (rengeteget vettem és teszteltem, nem sajnáltam a pénzt rá). Másrészt azért is mutatja ki állítólag, mert a vége nagyon jó nedvszívó képességû és így nagyon sok vizeletet szív magába és abból már ki tudja mutatni. Ami még nagyon bejött nekem, az a DM-es Corax Be Sure (szintén sugaras teszt), sokkal olcsóbb, mint a ClearBlue és szintén kimutatta a menzi elõtti 4. napon. A Gabriel sem vált be, de egyik kazettás teszt sem. Szerintem változó, kinél mi válik be. De a ClearBlue-ról tudom, hogy többségében kimutatja hamar a terhességet. Nemcsak nekem, de sok ismerõsömnek, rokonomnak, és ahogy olvasom a neten is sok embernek.

Medilab halvány pozitiv. Tényleg nem jó ez a teszt? Clearblue tegnap negativ volt.

Legjobb válasz: A legrosszabb amit vehettél! Nekem mindig téves halvány pozit mutatott a nemvárt napján is!

A legrosszabb amit vehettél! Nekem mindig téves halvány pozit mutatott a nemvárt napján is!
A kérdező hozzászólása: :-( Máskor nem veszek ilyet...
Én is a Medilab és a Clearblue teszteket használtam egyszerre. Medilab halvány pozitív lett, Clearblue negatív. Nem volt baba. Ennek ellenére ez nem jelenti azt, hogy nálad sincs. Ha nem jön meg, 2-3nap múlva tesztelj újra egy másik fajta teszttel! Sok sikert! Mióta késik?
A kérdező hozzászólása: Tegnap óta. De úgy érzem már nem sokat fog késni...

Ma reggel teszteltem egy nagyon-nagyon-nagyon halványat. Nem is merem elhinni hogy ez pozitív. Ha veszek egy Clearblue-t akkor az már erősebb lesz? Márha ez tényleg baba. A pé-m 14 napja volt.

Tünet nem sok: derékfájás, menzis fájdalom (nem er?s) ez a mindjárt megjön érzés és már egy hete rohanok a wc-re hogy megnézzem...

Legjobb válasz: Már egy hete meg kellet volna jönni akkor teszteltem egyet,nekem akkor is még halvány volt a két csík!Úgyhogy szerintem türelem a "két sötété csíkig"!

Már egy hete meg kellet volna jönni akkor teszteltem egyet, nekem akkor is még halvány volt a két csík!Úgyhogy szerintem türelem a "két sötété csíkig"!
pedig az is egy megbízható tesz!! :) ) 2.válaszoló.
Szia! GARTULÁLOK! Boldog baba várást!!!
A kérdező hozzászólása: Pozitív lett a reggeli tesztem!
Szia! Elég sok idõ eletelt, csináltál tesztet? Miújság?
A kérdező hozzászólása: Mindenképp megírom ha csináltam újat! Köszi a választ! :)
Szia! Azért majd írd meg a másik teszt eredményét, mert az a halvány csík , azért csak egy halvány pozitív teszt :) !!!
A kérdező hozzászólása: Remélem! De éppen hogy csak látni. Pedig eddig egyértelmûek voltak a negatív tesztjeim, és az is fura hogy már 1 hete érzem a menzis dolgokat, pedig max 2-3 nappal elõtte szoktam. Nincs mit tennem, várok, és azért veszek egy másik tesztet. Remélem azért bíztatóak a "jeleim".
vagyis teszt!
A kérdező hozzászólása: One Steppel, ami 25-ös. Reggeli vizeletbõl.
Mivel teszteltél? Mert a CL érzékeny és szerintem egyértelmû választ adna, ha nem túl érzékeny teszt volt amit csináltál. óvakodj a maria momed teszttõl.nekem 4x hazudott.az 5.re a párom pisilt és erõsebb volt a pozitív jelzés.. :) :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Várok akkor még, legalább is megpróbálok. De nagyon kíváncsi vagyok hogy baba van-e.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!