Találatok a következő kifejezésre: A cisztának jelei vannak (6 db)

A cisztának milyen jelei vannak? Clostit szedtem, már a harmadik kúrán vagyok túl és itt olvastam, hogy ez okozhat cisztát.

Kedden kéne nem megjönnie,krémes fehér folyásom van,és igen s?r?n szurkál középpen a hasam.Nem mensi szer?en,inkább úgy bele-bele hasít.Ez ciszta,vagy lehet baba jele is?

Legjobb válasz: Nem kell feltétlen cisztára gondolni, habár nekem is a clostitól lett egy nagy cisztám, mert nem repedt meg a tüszõ,de köv. hónapra már fel is szívódott.:)Én onnan gondoltam,hogy lehet valami gáz, hogy a mensim nagyon gyenge volt, kb. 2 napig volt meg és alig valami.Ha már a harmadik adagon vagy túl, akkor szerintem nem lesz már cisztád.Nyugi!

Nem kell feltétlen cisztára gondolni, habár nekem is a clostitól lett egy nagy cisztám, mert nem repedt meg a tüszõ, de köv. hónapra már fel is szívódott.:) Én onnan gondoltam, hogy lehet valami gáz, hogy a mensim nagyon gyenge volt, kb. 2 napig volt meg és alig valami.Ha már a harmadik adagon vagy túl, akkor szerintem nem lesz már cisztád.Nyugi!
Hát...lehet, hogy attól vagy a nyálkahártyád van elvékonyodva, ui. ezt is okozhatja a closti és ez azért baj, mert nem tud a baba normálisan beágyazódni.Azért elég felelõtlen a Te orvosod.Ha valaki Clostit szed, azt kötelezõ lenne neki Uh-ozni minden hónapban a cisztásodás miatt és hogy van-e egyáltalán peteérésed és hogy mikor.Én lehet, hogy váltanék a helyedben.De mondom, hogy nyugi, egyenlõre ne gondolkozz ilyeneken.A kedd már közel van és nemsokára megtudod, h mizu.
Errõl már én is hallottam hasonlókat, de fogd fel pozitívan a dolgokat!!!A pozitív teszt nem igen tévedhet!Gratulálok!De azért mielõbb menj el orvoshoz, hogy megnyugtasd magad, hogy most mizu.Ja és majd írd meg!
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást, szerdán csináltam még egy tesztet az is pozitív lett.Remélem 2 hét múlva a doki is jókat mond majd!
A hcg termelõ ciszta nagyon ritka!!! Addig is vigyázz magadra, ne emelgess nagy súlyokat! Mire mész valószínûleg már hallani lehet az elsõ szívdobbanásokat is! Gratulálok!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!Nagyon reménykedek, az a baj, hogy most kezdtem dolgozni, és leghamarabb 2 hét múlva lesz csak szabadnapom akkor tudok majd dokihoz menni.Addig csak reménykedek.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel pozitívat teszteltem!Jól tudom, hogy a cisztát is kimutatja a teszt vagy ez már biztos babóca?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válasz adónak:egyébként nem tudom, hogy az elõzõ adag closztiktól lett e cisztám, mert a dokim nem ellenõrzött semmit.Csak felírt 3 hónapnyi gyógyszert és azt mondta ha ettõl nem esek teherbe majd mennye vissza hozzá.Az utolsó vérzésem viszont csak 2 napig tartott.lehet, hogy az már a ciszta miatt volt ilyen rövid?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!Holnap reggel tesztelek és majd kiderül mi az oka a hasszurámnak! :-)
Szia! A cisztának sajnos nincsen jele. Esetleg hasfájás, vagy olvastam még, hogy ha a hólyaghoz közel van, gyakori pisilés. Nekem elég nagy volt, de semmi ilyesmi tünetem nem volt, csak nem jött meg miatta. Szerintem a tüneteid alapján inkább valószínû a baba!:) Drukkolok, hogy az legyen!!!!
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál, cisztának semmi jele, 14ml.petezsákot látott.Azt mondta a ciszta nem okozna téves pozitív teszt eredményt.

Mi váltja ki a cisztát? Milyen jelei vannak?

5 napja késik és arra gondolok, hogy esetleg ez miatt. Mindig pontosan szokott megjönni.

Legjobb válasz: Szerintem nem kell egyszerre cisztára gondolni. A késének rengeteg számos másik oka is lehet. Az idegeskedéstõl elkezdve, terhesség, életmód váltás, fogyókúra. Szerintem még várj egy kicsit, aztán ha nem jön meg, akkor irány a doki.

Szerintem nem kell egyszerre cisztára gondolni. A késének rengeteg számos másik oka is lehet. Az idegeskedéstõl elkezdve, terhesség, életmód váltás, fogyókúra. Szerintem még várj egy kicsit, aztán ha nem jön meg, akkor irány a doki.
Rendben vagy?

Ez lehet a terhesség jele vagy esetleg cisztám van?

március 7.e óta késik azota persze már teszteltem is és halvány pozit mutatott voltak tüneteim is szagokra érzékenység vérnyomás csökenés fáradékonyság jobb petefészkem is fájt de ez mind elmult a multkor még a farmer naciaim is szoritottak igaz mostis szük de már nem annyira vérzésnek még mostsincs még jele se ez akkor valószinűleg ciszta és nemis vagyok terhes? a dokihoz 10. ére van csak időpontom de adig is meghalok az idegtől köszönöm a segitségeteket

Legjobb válasz: Miért nem teszteltél még, már erõsödnie kellett volna. De meg se próbáltad, hogy újra tesztet csinálj? Mivel volt már halvány pozi teszted és a vérzésed se jött meg, így nagy esélye van a terhességnek, szinte majdnem biztos.

Miért nem teszteltél még, már erõsödnie kellett volna. De meg se próbáltad, hogy újra tesztet csinálj? Mivel volt már halvány pozi teszted és a vérzésed se jött meg, így nagy esélye van a terhességnek, szinte majdnem biztos.
Egyes tünetek enyhülnek , másikok felerõsödnek a terhesség alatt, de az sem kötelezõ , hogy legyen bármilyen tüneted az elmaradt mensin kívül!!!Csinálj még egy tesztet, ha erõsödik a 2. csík , sztem nincs miért aggódnod!
A kérdező hozzászólása: köszönöm gyors válaszod és tegnap is teszteltem x-epillel és még mindig halvány a második csík
Már elég régóta késik. Miért nem mész az sztk-ba? Ott nem kell idõpont, és ultrahangra is elküldenek. Már erõsödnie kellett volna a csíknak. Szerintem menj el, ne várj 10.-ig 17hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod és a nögyogyászom az esztékában van sajnos már 2 éve idöpontot kérnek oda is

A cisztának milyen jelei vannak, kimaradhat kéthónapig a vérzés, okoz rosszullétet hányingert? Mert nekem második hónapja nem jött meg, arra gyanakszom azért nem csináltam tesztet. Okt 20-án volt meg utoljára

Legjobb válasz: Te már írtál ide párszor hogy ez lehet-e terhesség stb. Könyörgöm teszt!!!! Miért itt kérdezõsködsz? Nem lenne jobb egy tesztet csinálni, Vagy esetleg elmenni egy orvoshoz???

Te már írtál ide párszor hogy ez lehet-e terhesség stb. Könyörgöm teszt!!!! Miért itt kérdezõsködsz? Nem lenne jobb egy tesztet csinálni, Vagy esetleg elmenni egy orvoshoz???
s miért nem teszteztél???ehet baba??v kizárt??Meg attól függ milyen ciszta hol van mert nekem van egy de petefészkem mellett nem benne s semmi gondom nincs vele
szerintem terhes vagy.ha lehetsz.mert pont en is igy voltam nekem is ez volt a tunet es csinaltam tesztet es terhes voltam.3 honapos mar a bebikem.ird meg majd hogy mire jutottal , es ne fel a fejjel.;
bocsi fel a fejjel.

Milyen jelei tünetei vannak a cisztának?

hogyan lehet elkapni?? miélyen tünetei jelei vannak?? mennyire sulyos??

Legjobb válasz: Elkapni nem lehet, nem fertõz. Hajlam kérdése, a hormonoktól alakul ki. Megzavarhatja a menzeszt, fájó, szúró érzést okozhat deréktájt vagy a petefészek területén, de lehet tünetmentes is. Nem súlyos, a legtöbb magától felszívódik, de figyelni kell rájuk és bizonyos esetekben kisebb mûtéttel eltávolítják. Ha gyanúd van, menj orvoshoz, ultrahangon látszik.

Elkapni nem lehet, nem fertõz. Hajlam kérdése, a hormonoktól alakul ki. Megzavarhatja a menzeszt, fájó, szúró érzést okozhat deréktájt vagy a petefészek területén, de lehet tünetmentes is. Nem súlyos, a legtöbb magától felszívódik, de figyelni kell rájuk és bizonyos esetekben kisebb mûtéttel eltávolítják. Ha gyanúd van, menj orvoshoz, ultrahangon látszik.
Sokstor tünetmentes, de ha okoz, akkor fájdalmas tünetei vannak. A hasban fáj, szúr, olyan érzés, mintha egy lufi vízzel tele lenne a hasban. Nem fertõz, elkapni nem lehet, kialakul, sokszor az okát sem tudják. FElszivódi, kihajtják, vagy szétrobbantják, a méretétõl, helyétõl, milyenségétõl függõen. Az orvos pontosat tud mondani, kérdezd meg nyugodtan.

Tavasszal cisztám volt. Duphastonal kikezeltük, azóta a ciklusom 28napos. A tüszőrepedésem pedig a 21napon van. Uh és a hőm is mutatta. Mi együtt is voltunk akkor és most vagyok a 32napomon. Mikor csináljak tesztet? Mikor érezhetem a jeleket?

Legjobb válasz: aztaaa, most nagyon fellelkesítettél:DDD én most a 32.napon vagyok. akkor még várjak öt napot legalább mi? mondták már nekem azt is mások hogy így nem is lehetek terhes hogy 21.napon van tüszõrepi és a ciklusom 28.napos.pedig tavaly már egyszer terhes voltam, csak 10hetesen elment.... a folyás lehetséges terhesség elején, ennyire elején?

A kérdező hozzászólása: aztaaa, most nagyon fellelkesítettél:DDD én most a 32.napon vagyok. akkor még várjak öt napot legalább mi? mondták már nekem azt is mások hogy így nem is lehetek terhes hogy 21.napon van tüszõrepi és a ciklusom 28.napos.pedig tavaly már egyszer terhes voltam, csak 10hetesen elment.... a folyás lehetséges terhesség elején, ennyire elején?
Igen várj még, és igen jól írtad:) Azért írtam amit írtam (elsõ válasz), mert írtad, hogy a ciklusod 28 napos. De nem lehet 28 napos, ha az ovu a 21. napon van, mert mensi elõtt 14 nappal van:) Remélem így már sikerült érthetõbben leírnom, mit is akarok:) Mindenesetre várj pár napot, simán lehet baba. Drukkolok.
Ha a 21. napon repedt a tüszõ, akkor még várj 2-3 napot. Hétvégén, ha nem jön meg, akkor tesztelj. A peteérés nem a menstruáció utáni, hanem a menstruáció elõtti 14. napon van, vagyis te még csak a 11. napon vagy, még nemigen ágyazódott be. Türelem, drukkolok!
A kérdező hozzászólása: szia, köszönöm a válaszod. a tüszõrepedést én úgy értem, hogy a mensi elsõ napja a ciklus elsõ napja, igaz?és a 14nap környékén szokott normál esetben a tüszõrepedés lenni, de nekem nem a 14. napon van hanem a 21.napon. jól írom?
Igen, jól írod! Nekem is a 21. ciklusnapomon volt tüszõrepedésem, aznap voltunk együtt, így fiú baba lett :-) Tesztet a 36. napon csináltam. (Mondjuk nem is sejtettem, hogy terhes lehetek). Ezen a napon már 1, 7mm-es petezsák is látszott az ultrahangon.
10:57-es vagyok: Nagyon szorítok neked! Így visszagondolva, én a ciklusom 31. napján éreztem úszás után egy nagyon erõs "na most jön meg" érzést, a 33. nap körül pedig hogy picit mintha feszülne a mellem. Ezen kívül semmit. De ez mindenkinél más. Igaza van elõttem szólónak. Valószínû, hogy mikor ilyen "késõn" van peteérésed, akkor a ciklusod is hosszabb, mint 28 nap. Nekem is hosszabbak a ciklusaim, összevissza jött meg. Szerintem egy-két nap múlva csinálhatsz tesztet. Mikor én csináltam, azonnal elõjött a csík! Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz, remélem jó hírekkel szolgálsz majd! :-)
A kérdező hozzászólása: most már van két csíkos tesztem:DDD jó volt a megérzés!!! most vagyok az ötödik hétben:DD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!