Találatok a következő kifejezésre: A cisztának, mik lehetnek a tünetei (4 db)

Méhen belüli cisztának mik lehetnek a tünetei?

Milyen módszerek vannak az eltávolítására???

Legjobb válasz: Milyen hajlamosító tényezõk vannak?

A kérdező hozzászólása: Milyen hajlamosító tényezõk vannak?
Cisztát csak egy bizonyos méret után szoktak eltávolítani.Kisebb cisztája mindenkinek lehet ciklusok során, de ezek általában vérzés közben szétmennek.Nekem leszívták annak idején(kis mûtétnek számít) 1napot voltam kórházban.Hajlamosító tényezõket nem tudom viszont ajánlottak rá ülõfürdõt(tengeri só, cickafark tea fõzet, citromfû olaj keveréke).
bocs, tüneteim a következõk voltak:erõs alhasi görcsök, hányinger.Ciklusom rendszeres volt.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :)
hasfájás, közti vérzés

A cisztának, gyulladásnak mik lehetnek a tünetei?

Nincs folyásom,lázam stb.,csak a hasam n?,de a teszt negatív és a menstruációm csak 1 max 2 napig tart és nagyon kevés!

Legjobb válasz: A tünetek mindig a ciszták fajtájától és kialakulásától függnek, de általánosságban elmondható, hogy a ciszták nem okoznak kínkeserves tüneteket. A legfeltûnõbb tünetek: menstruáció kimaradása; menstruáció késése; heves alhasi fájdalmak, görcsök a havi vérzés ideje alatt; medencetájéki fájdalmak; ha a ciszta egészen nagyra megnõ, és esetleg hasüregi szerveket nyom, akkor ez a nyomás is okozhat panaszokat; a has feltûnõen nagy elõredomborodása.

A tünetek mindig a ciszták fajtájától és kialakulásától függnek, de általánosságban elmondható, hogy a ciszták nem okoznak kínkeserves tüneteket. A legfeltûnõbb tünetek: menstruáció kimaradása; menstruáció késése; heves alhasi fájdalmak, görcsök a havi vérzés ideje alatt; medencetájéki fájdalmak; ha a ciszta egészen nagyra megnõ, és esetleg hasüregi szerveket nyom, akkor ez a nyomás is okozhat panaszokat; a has feltûnõen nagy elõredomborodása.

Ha elmegyek a nőgyógyászhoz mert kimaradt a menstruációm mit fog csinálni? A ciszta tünetei mik lehetnek?

nem életet nem élek 16/l

Legjobb válasz: Petefészek ciszta tünetei? A mindennapi gabonaevés, tejtermékfogyasztás sajnos jellemzõ ilyen betegségnél. Valójában persze tudjuk, hogy a természetes étrendtõl való eltérés a mindennapi gabonaevés és sajnos emellett alakulnak ki ciszták, metabolikus szindróma, hormonbetegségek.

Petefészek ciszta tünetei? A mindennapi gabonaevés, tejtermékfogyasztás sajnos jellemzõ ilyen betegségnél. Valójában persze tudjuk, hogy a természetes étrendtõl való eltérés a mindennapi gabonaevés és sajnos emellett alakulnak ki ciszták, metabolikus szindróma, hormonbetegségek.
Hát csak ezért nem kellene még menned! 17 éves korodig hónapok is kimaradhatnak, és utána majd felnõtt nõknél is lehet nagy ritkán 1 hónap kimaradás.
A kérdező hozzászólása: pár hónap múlva leszek 17. májusba jött meg utoljára azóta meg semmi :(

Ciszta, miatt késhet-e a mensim, előváladéktól lehetek terhes? 5. -ik napja késik. Mi a ciszta tünete?

Legjobb válasz: Néha fáj a méhed akkor is amikor nem kéne.Rendszertelen mensi.Hajhullás.De legtöbbször csak a nõgyógyásztól tudja meg,hogy van.Elõváladéktól nagyon ritkán esnek teherbe,de elõfordulhat.

Néha fáj a méhed akkor is amikor nem kéne.Rendszertelen mensi.Hajhullás.De legtöbbször csak a nõgyógyásztól tudja meg, hogy van.Elõváladéktól nagyon ritkán esnek teherbe, de elõfordulhat.
Az nem ciszta lesz, hanem gyerek. Tünetei nagyobb mellek, lilas szinu huvelybemenet, emelyges, folyas.
Terhesteszt meg eszedbe se jutott...?
A barátnõm 3 hétig vérzett a cisztától, de más tünete nem volt.
Szió. Nekem 5 napot késett mikor negatívat teszteletem. Nem akartam tesztelni meg 1-et, inkább bejelentkeztem dokihoz, aki csak késõn tudott idõpontot adni. Mire eljutottam a dokihoz, addigra már 2 hetet késett. Nagyon úgy érezetem, hogy baba van, mert tüneteim voltak: mellfájás, szúrkálás a bal oldalamon, folyás stb. Hát nagyot koppantam, cisztám van. Mikor eljöttem töle rá 2 napra megjött. Most megye uh-ra, hogy megnézze, hogy a mensivel elment-e. Szóval a terhességnek és a cisztának ua a tünetei, ugyhogy jobb ha dokihoz mész és kiderül hogy mi van. B

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!