Találatok a következő kifejezésre: A cipőt lehet teljesen (6 db)

Ilyen cipõt lehet venni m. o. -on? és mi a teljes neve a cipõnek? (kép linkje lent)

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: [link] 85 Euro ingyenes szállítás

[link] 85 Euro ingyenes szállítás
A kérdező hozzászólása: köszi és hasonló cipõket tud vlk más színben mondjuk feketében? :D

Majdnem 22 évesen 0 bennem az anyai ösztön, a gyermek utáni vágy, sőt a babákat idegesítőnek tartom. Jár valaki hasonló cipőben? Gyerek nélkül is lehet teljes az élet?

Lassan betöltöm a 22 évet, de egyszerűen nem kedvelem a kicsiket..aranyosak és édesek tudnak lenni (főleg mikor alszanak), de a gyerekről rögtön a sírás, nyafogás jut eszembe, meg hogy bekakil, bepisil..viszont ha meglátok bárhol egy állatot, ami úgy általában véve aranyos, tehát nem pók meg sáska vagy béka, akkor rögtön olvadok, magánéletemben is nagy állatvédő vagyok és adóm 1%-át is állatos szervezetnek ajánlom fel, nem pedig humánnak. Falusi vagyok, sok állatunk volt mindig is, valószínűleg ez is közre játszik, viszont a rokoni körben (még) nincs kisbaba senkinek, szóval nincs mitől felébredni az anyai ösztöneimnek. Senki nem siettet a gyerek miatt, most épp párom sincs, csak elgondolkodtam ezen a kérdésem..hogy ezt lehet egy picit erőltetni kell és beindul vagy csak nem vagyok anya típus?! Szerintetek lehet teljes egy élet baba nélkül? Cseszegető válaszokat nem kérek, de minden egyéb normális jöhet..köszönöm nektek! :)

Legjobb válasz: Én 27 éves koromig gondoltam azt, hogy a gyerekek idegesítõek, és sikító-frászt kapok tõlük. Aztán valahonnan elõbukkant a vágy, és lám, most van egy 2,5 éves lányom, aki a világ legjobb dolga az életemben. A mai napig nem vagyok oda a más gyerekéért, bár már megbarátkoztam velük. Viszont a sajátom a mindenem, teljesen másképp állok hozzá, mint más gyerekhez, és imádom. Az anyai ösztönök pedig igenis léteznek, de nem lehet tudni kinél, mikor és miért bújnak elõ. A lényeg, hogy 22 évesen eszembe sem jutott a gyerekvállalás. Tanultam, dolgoztam, párommal voltam, éltem az életem. Mikor nem volt babám, akkor állatoknak adtam az adóm 1%-át, mióta van babám, a koraszülött mentõknek. Szerintem ne agyalj azon, hogy jaj most nincs benned vágy, mert pár év, vagy akár pár hónap alatt is annyit változhatsz e téren, hogy ihaj. Nem beszélve arról, hogy ha majd egy megbízható pasira találsz, lehet elõjönnek azok a vágyak, amik most még valahol tök mélyen rejtõznek. :)

Én 27 éves koromig gondoltam azt, hogy a gyerekek idegesítõek, és sikító-frászt kapok tõlük. Aztán valahonnan elõbukkant a vágy, és lám, most van egy 2, 5 éves lányom, aki a világ legjobb dolga az életemben. A mai napig nem vagyok oda a más gyerekéért, bár már megbarátkoztam velük. Viszont a sajátom a mindenem, teljesen másképp állok hozzá, mint más gyerekhez, és imádom. Az anyai ösztönök pedig igenis léteznek, de nem lehet tudni kinél, mikor és miért bújnak elõ. A lényeg, hogy 22 évesen eszembe sem jutott a gyerekvállalás. Tanultam, dolgoztam, párommal voltam, éltem az életem. Mikor nem volt babám, akkor állatoknak adtam az adóm 1%-át, mióta van babám, a koraszülött mentõknek. Szerintem ne agyalj azon, hogy jaj most nincs benned vágy, mert pár év, vagy akár pár hónap alatt is annyit változhatsz e téren, hogy ihaj. Nem beszélve arról, hogy ha majd egy megbízható pasira találsz, lehet elõjönnek azok a vágyak, amik most még valahol tök mélyen rejtõznek. :)
2 dolgot mondanék. 1. még nagyon fiatal vagy ha 10 év múlva is UGYANEZT érzed akkor nyilván fordítsd a szereteted továbbra is az állatok felé, nincs ezzel baj szerintem nem kell mindenkinek szülni mintha az vmi kötelezõ "projekt lenne" 2. nagyon más az hogy MÁS gyereke idegesít mint az amikor a sajátod van ott... Én mai napig nem annyira kedvelek más gyerekeket, vagyis nyilván toleráns és normális vagyok velük de hogy kifejezetten üngyürü büngyürüzzek velük meg kérdezgessem róluk a szülõket, az nem az én világom. Holott van egy 5 éves fiam és egy 3 éves lányom, akiket mindennél jobban imádok:)
Gyerek nélkül is lehet teljes az élet. Fõleg, ha egy kiskutya nagyobb érzelmeket vált ki belõled, mint egy baba. Jó lesz ez így.
28 éves koromig így gondoltam. Buliztam, éltem az életet és el nem tudtam képzelni, hogy a kutyámnál jobban tudnék szeretni egy gyereket. Aztán egyszer csak jött a vágy. Ma, 32 évesen õ a mindenem és semmi másra nem vágyok, csak vele lenni.
18 éves koromtól ugyan azokat mondtam mint te. Ma már 35 éves vagyok és még mindig ugyan így vagyok ezzel és a párom is. Soha nem szeretnénk gyereket. Helyette van 2 kutyánk. Az adóm 1%-át kutya menhelyeknek szoktam fel ajánlani.
Ez még nagyon sokat változhat. Akkor kezdj aggódni, ha 30 évesen is ugyanígy érzel.
22 évesen én is igy voltam.24 évesen lett is 2 kutyám, saját lakásom, stb. aztán megismerkedtem az akkori párommal és egy év mulva rámtört a vágy hogy gyereket akarok..szoval ez még simán változhat ne aggódj..nálunk se volt ismeretségi körben baba, talán ezért is féltem, és ezért nem akartam elõször.ha lesz párod akivel komoly lesz a kapcsolat, már akkor is sok minden fog változni, bár elõször "éljétek ki magatokat" kettesben.
Az én életem nem lenne teljes gyerek nélkül, de aki nem akar gyereket az szerintem csak gyerek nélkül tud teljes életet élni. Egyébként nagy összegben mernék rá fogadni, hogy 8-10 év múlva nem így fogod gondolni. Nagyon fiatal vagy még, ráérsz még ezzel foglalkozni. Ha meg nem változik a véleményed, akkor ne vállalj gyereket.
Szerintem teljesen. Én még 30 évesen is így éreztem :D Most 37 vagyok, van egy 5 éves fiam és 10 hetesek az ikerlányaim ;) Vicces a jó Isten, de ezt adta és én áldásnak tekintem õket!
Nincsen ezzel semmi baj. Nem vagyunk egyformák, megfelelésbõl pedig nem szabad szülni, nem társadalmi elvárás ez, hiszen Te döntésed (és a leendõ Párodé), nem a szomszédé :) Más gyerekével én se nagyon tudtam mit kezdeni. 24 évesen lettem terhes, már 4 évesek az iker kisfiaim. Nagyon jó érzés, õk a legfontosabbak nekem, igaz, sokat változtam én is. Húgom most annyi idõs, mint mikor én voltam kismama, de õt el sem tudnám képzelni még anyukaként. (Õ sem magát) Mindenkinek más a biológiai életkora, a tervei, a céljai. Ha késõbb sem változik, és a férjed sem akar, attól még élhettek boldogan. Baráti társaságban volt 1 pár, ahol a srác akart gyereket, a lány nem. Persze elváltak, a lány utazgat, éli világát, õ így boldog. Hozzáteszem a házasság is megfelelési vágy miatt lett.
Egy cipõben járunk, ugyanannyi idõs vagyok, mint te és ugyanígy gondolkodom. :) Én nem aggódom azon, hogy mi lesz késõbb, ha lesz gyerekem, biztosan szeretni fogom õt és jó anya leszek, ha nem, hát lesznek más dolgok, amik boldoggá tesznek. Egyébként van egy pár éves kistesóm, anyukám imádja a gyerekeket, de idegileg teljesen kikészült mellette. No nem azért, mert a kistesó olyannyira rossz gyerek lenne. Persze anyum imádja és soha nem mondana le róla, mégis van, hogy úgy érzem, ha talált volna magának valami nagyszerû hobbit, elkezdett volna tanulni valamit, vagy publikálni esetleg (mert szeretett volna), akkor most kicsit jobban kiteljesedhetne az élete és a személyisége is. Egyszóval, arra célzok, hogy más dolgok is adhatnak ugyanolyan örömöt. :)
27 éves koromig én is igy gondoltam....
Én 22 vagyok. Az idegen gyerekeket én sem szeretem, én sem vagyok a meglátok egy babát és elolvadok típus. Sokszor idegesítõnek tartom õket, és igen jobban elolvadok egy kiscica láttán. Ennek ellenére biztosan tudom, hogy 2-3 év múlva nekem gyerekem lesz, mert szeretném nagyon. A saját gyerek más. :) De ismerek olyat is, aki boldogan élte le az életét úgy is, hogy nem született gyermeke.
Szia! 19-20 évesen az elkötésen gondolkoztam... Rosszul voltam szabályosan a gyerekektõl... 21 éves voltam mikor jött egy Férfi aki kiváltotta belõlem azt az érzést, hogy az Õ gyermekének akarok az anyja lenni és úgy is lett! 5 éve vagyunk együtt 3 és fél éves a fiúnk a második babánkat sajnos még a terhességem alatt pár hete elveszítettük. Imádom semmit nem tennék másképp és örülök, hogy nem kerestem egy mindenre hajlandó dokit! Nekem senki nem volt a környezetemben akinek gyereke lett volna... Sõt... Mikor csecsemõt láttam se tartottam õket szépnek hiába növekedett már a pocakom! Mikor 4D ultrahangon voltunk nyitva volt a Fiúnk szeme és mondtam a Páromnak hogyha éjjel ez a gyerek így fog rám nézni én fel nem kelek megetetni! :) Nem mindig habostorta, nem mindig a legszebb és legjobb, de viszont egy igazi csoda. Ezt én se értettem sokáig, hogy hogy lehet és mint lehet annyira szeretni az anyaságot viszont tudom, hogy minimum 3-4 gyereket akarok (de ha mindenbõl jut nekik azaz idõbõl pénzbõl és energiából akár több is lehet!)! Ha meg nem lesz gyereked akkor mi van? Van aki nem akar fiatalon se és nem is lesz neki késõbb se... Valaki akar és sajnos nem lehet (mint nekünk is küzdeni kell érte, hogy születhessen gyermekünk és hogy a Fiúnk is megszülethessen sok mindenen mentünk át!) Van aki így, van aki úgy fog reagálni, de az a lényeg, hogy Te élj boldog teljes életet! Lehet csak 40 évesen tör ki az ösztön lehet, hogy soha... Majd meglátod és érezni fogod mit akarsz!
ja és megjegyzésként... Más gyerekét nem szeretem, nem idegesít vagy zavar de nem szeretem.... keresztfiam és a családban lévõ kicsik (ahogy én szültem utána mintha lavina indult volna, mindenki rákapott a babázásra :) ) De a lényeg, hogy az ovis beszoktatás az idegrendszeremnek survivor tábor volt... 42 gyerek ordít :s Rémálom...
Idõvel ég meg változhat, de lehet, hogy marad igy. Igy is tudsz teljes életet élni. (Gondolj bele, van aki szeretne, dd mégsem lehet gyereke, az is boldogan tud élni). Es sztem meg igy, ha valaki nem vágyik babára, nem "kell" társadalmi elvárásbol szülnie. (Sok ilyet látok, es anyuka megorul a gyerekektõl)
Szia 18-20 évesen ugyaníg voltam, aztán 20 évesen teherbe estem, tényleg odafigyeltünk mindig, egyikünk sem. akart még babát talán 24-25 év körül.Annyiban változott, hogy anyai ösztön van bennem valamennyi eddig is volt, a saját gyerekemet szeretem, de más gyereke nagyon is tud idegesíteni, én nem látok minden babát szépnek és aranyosnak, a fiammal(2 éves) is azóta vagyok el jobban mióta lehet vele több dolgot is kezdeni.nem vagyok az a tipikus anya típus, hogy a gyerek 100%osan kielégít meg rózsaszín köd meg egyebek, ettõl függetlenül törõdök a fiammal és szeretem, de biztosan nem lesz 3-4-5 szerintem bár az a jövõ zenéje kb 2-3 évig 2. sem remélem.Lehet teljes életed gyerek nélkül, így anyaként is úgy gondolom, aztán lehet változni fog, ki tudja ne stresszelj ezen :)
fogadni merek, hogy 10 év múlva már anya leszel! ha már most ide kiírtad, akkor foglalkoztat ..
Szerintem teljesen normális dolog.Egyrészt még nagyon ráérsz a gyerekvállalással, másrészt, ha késõbb is megmarad ez a dolog, és tényleg nem szeretnél gyereket, és úgy érzed az anyaság nélkül is teljes az életed, hát abban sincs semmi elítélendõ.Én például mindig is anya típus voltam, megvan bennem az, hogy mások gyerekeit is nagyon tudom szeretni, ezért pályaválasztáskor, és a magánéletemben is úgy alakítottam a dolgokat, mert imádom, ha gyerekek vesznek körül.De nem vagyunk egyformák, és ettõl szép az élet :)
:D Bennem 32 évesen is 0 volt volt... :D Most várjuk az elsõt, s valami szikrányi már van :D 34 vagyok Úgyhogy ne parázz ezen! :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom..de igencsak idegesítõ, pedig mindenki tök hasznos választ adott..én mindenkit felplusszoltam, bár úgy látom nem sokat használt..na mind1..azért köszönöm még egyszer a válaszokat.
Hát valoban szépen lepontoztak mindenkit, de vajon miért baj az ha valaki megirja asaját tapasztalatát?
A kérdező hozzászólása: Ismét köszönöm a válaszaitokat :) és neked is "köszönöm", aki lepontoztad a normális válaszokat..bunkó!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, reméltem, hogy más is úgy gondolja, hogy még nincs ez lemeccsezve csak idõ kell még :)
keresztfiam és a családban lévõ kicsik mások! Õk a szívemhez közel állnak, és szeretem õket, de õk is teljesen mások, mint a sajátom. Nõvérem Fia (keresztfiunk) Õ sokszor aludt nálunk csecsemõként is szabályosan utáltam hozzá felkelni éjjel... a hideg rázott mikor forgolódott mert a Fiunk már átaludta az éjjelt nem volt nyûg erre 3 óránként kelhettem megint... Teljesen más volt, mint a sajátomhoz kelni...

A cipőt mivel lehet teljesen szagtalanítani?

Elviselhetetlenül büdös, viszont nem szeretném kidobni!

Legjobb válasz: Semmivel. mosással jobb lesz de hamar újból szagos lesz. kipróbáltam már mindent, az összes márkás és nem márkás boltban kapható szereket de semmi nem segített.

Semmivel. mosással jobb lesz de hamar újból szagos lesz. kipróbáltam már mindent, az összes márkás és nem márkás boltban kapható szereket de semmi nem segített.
Kicsit drága, de azt mondják, hogy az aktív szenes talpbetét csodákra képes. (Én még nem próbáltam.)
Ez igazt amit az uccsó írt a sholl betétek jók és nem lesz büdös a cipö ha rendesen cserélve van a betét kb havonta, de a már büdi cipöböl nem veszi ki a szagot.
A scholl-os talpbetét meg kencék nálam nem váltak be. Csak a szódabikarbóna. Minden este kicsit beszorom vele a cipõmet és azóta nincs gondom a szaggal!!!!:-))))
Szia! Lehet kapni pici tasakban(mint az étteremben a só)fenoftalein port.Beleszórod a cipõkbe, azt bele egy mûanyag zsákba, jól lekötözöd, egy hétig áll, és nemcsak szagtalan lesz, de az is marad.Addig is használj Sholl cipõszagtalanító spray-t.
Nekem is volt hasonló problémám és a sholl nekem nem vált be! Ecetes vízbe áztattam a cipõt egy ejszakára utánna be a mosógéppbe... Azóta nincs vele problémám!
Szia szórjál bele szódabikarbónát az elveszi a szagot, este beleszórod reggel ki aztán újból felhasználhatod este.


Hol lehet olyan cipőt venni 11 hónapos kisfiúnak, ami rámegy a magas lábfejére? Semmit nem tudok ráadni, csak olyan szandált, aminek a tetejet teljesen szét lehet szedni tépőzárral.

Legjobb válasz: Igazából az én gyerekeimnek is ilyen a lába. Olyan cipõket nézz, amik kis sportcipõk tépõzárral, azokat általában fel tudják venni. Viszont egyetlen megkötõs cipõt se tudtam a lábukra erõltetni, bár a lányom most 4 éves volt, és lehet megpróbálkozok vele, bár az oviban nem tudja magától megkötni.

Igazából az én gyerekeimnek is ilyen a lába. Olyan cipõket nézz, amik kis sportcipõk tépõzárral, azokat általában fel tudják venni. Viszont egyetlen megkötõs cipõt se tudtam a lábukra erõltetni, bár a lányom most 4 éves volt, és lehet megpróbálkozok vele, bár az oviban nem tudja magától megkötni.
Nem egyszerû a dolog, én is tudom, mert a fiamnak is magas a lábfeje, de a kislányomnak szerencsére már nem.Én is nehezen veszek bármilyen lábbelit a nagyfiúnak.A tépõzáras, széles orrú cipõk a nyerõk, sztem nézz körül üzletekben, én vettem már siesta cipõboltban, assoban cipõt a fiamnak, de kinai üzletben is volt hogy találtam neki valót.

Honnan lehet venni ilyen cipőt (netről pl, vagy bárhonnan) illetve mi a neve az ilyen cipőnek? teljesen belezúgtam *-*

http://lookbook.nu/look/5400292-Asos-Sweatshirt-Skirt-Grey

Legjobb válasz: Prónálj kapcsolatba lépni a csajjal Facebookon, Twitteren, stb. Ott vannak a linkjei lent, õ biztos jobban tudja :)

Prónálj kapcsolatba lépni a csajjal Facebookon, Twitteren, stb. Ott vannak a linkjei lent, õ biztos jobban tudja :)

A fehér convers cipőm már elég koszos, és mivel tudnám ismét szép fehérré varázsolni? Mosógépbe beraktam, de nem lett fehérebb, sőt nem is lett teljesen tiszta. Mi az ami tuti megoldás? A domestos fehérítő jó lehet?

Legjobb válasz: kedves elsõ válaszoló szerintem [email protected] a véleményedre, szabad ország szabad emberek, azt hord amit akar. a válasz: lehet hogy jó a domestos szerintem próbáld ki de csak a fehér felületeken,a többi részt meg esetleg körömlakklemosóval, vagyis alkohollal, talán ecettel, ki tudja mi van rajta és ilyen alapon le is radírozhatod a felületet, mert mondom nem lehet tudni. ha nem vált be akkor írj ide vissza és segíthetek még. :)

kedves elsõ válaszoló szerintem [email protected] a véleményedre, szabad ország szabad emberek, azt hord amit akar. a válasz: lehet hogy jó a domestos szerintem próbáld ki de csak a fehér felületeken, a többi részt meg esetleg körömlakklemosóval, vagyis alkohollal, talán ecettel, ki tudja mi van rajta és ilyen alapon le is radírozhatod a felületet, mert mondom nem lehet tudni. ha nem vált be akkor írj ide vissza és segíthetek még. :)
egyenesen a kuka...konzerv cipõt a halál sem venne fel...te is ilyen 13-14 éves lehetsz..vagy még annyi sem!!!! iq light harcos!
én 2 hete mostam ki. betettem a mosógépbe semmi :D aztán két lehetõség van 1: vanish szappannal szépen átdörzsölöd (azaz kézzel kimosod) 2: a lidl-be lehet kapni egy zöld flakonos folttisztítót. nekem az csodát tette a fehér és a sárga tornacipõmmel. vadi újnak tûnnek remélem tudtam segíteni ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:D kiprobálom a vanisht :) ha nem válik be meglátogatom a lidl-t
A kérdező hozzászólása: de amugy a domestost mosógépbe használjam, vagy egybõl a felületre rakjam?
gépzsírt neki!!
Nekem is van egy futócipõm ami beszokott sárgulni. A vanishen kívül nekem a folyékony ariel szokott még segíteni. Fogok egy puha rongyot és átdörzsölöm vele az ariellel bekent cipõt utána pedig kézközt kimosom. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Úgy csináltam végül, hogy házi szappannal átdörzsöltem, majd 10 perig domestosba áztattam, aztán kimostam mosógépbe, és gyönyörû tiszta lett. Köszönöm mindenkinek !!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!