Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom napos. A menzesz előtt (4 db)

Sajnos volt egy miss. ab műtétem június végén. Akkor egy kicsit több mint 1 hónapra megjött a menzeszem. A műtét előtt 30-32 napos ciklusaim voltak. Most a 34 napnál tartok és nem tudom mirét nem jön meg. Miért késik a menstuációm?

Legjobb válasz: Nálam is ugyanez volt. Missed ab. után 6 hétre jött meg a mensim, utána nagyon rendszertelen volt, állandóan 30-45 napra jött meg. Ne aggódj, de azért a terhességet ki kell zárni!

Nálam is ugyanez volt. Missed ab. után 6 hétre jött meg a mensim, utána nagyon rendszertelen volt, állandóan 30-45 napra jött meg. Ne aggódj, de azért a terhességet ki kell zárni!
lehet pszichologiai oka is annak, hogy kesik. pl. ha ragorcsolsz arra, hogy miert nem jon meg, az is tudja kesleltetni. ahogy az is, ha stresszes eletet elsz. ettol fuggetlenul azert ha meg par napig nem jon meg, csinalj a biztonsag kedveert egy tesztet.

A ciklusom 28 napos. A menzesz előtt kb. 7 nappal rendszeresen görcseim vannak, általában éjjel. Most is volt. Ez azt jelenti, hogy nem vagyok terhes?

Most is volt de ez azt is jelentheti hogy nem vagyok terhes? Pedig nagyon szeretném.

Legjobb válasz: Tehát van még egy heted a mensiig.Ez a görcs azt is jelentheti hogy meg fog jönni a vérzésed,de azt is hogy nem!Mást nem tehetsz ki kell várnod a hetet.Esélyed természetesen van a terhességre!

Tehát van még egy heted a mensiig.Ez a görcs azt is jelentheti hogy meg fog jönni a vérzésed, de azt is hogy nem!Mást nem tehetsz ki kell várnod a hetet.Esélyed természetesen van a terhességre!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!