Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom napos. A menzesz (31 db)

Hány napos a menzesz ciklusod és hány napig menstruálsz?

Nekem 32 naponta jön meg és 7 napig tart.Barátn?mnek 23 naponta jön meg és csak pár napig tart.

Legjobb válasz: Nekem nem dobott hasonló kérdéseket. Érdekel,ennyi,viszonyításképp,ha téged nem érdekel ne válaszolj!

A kérdező hozzászólása: Nekem nem dobott hasonló kérdéseket. Érdekel, ennyi, viszonyításképp, ha téged nem érdekel ne válaszolj!
28 naponta, és mindig 5 napig tart.
Mostanában, már egy pár napja egy csomó ilyen kérdést tettek fel. Miért érdekel bárkit is a másik ember, fõleg egy idegen menstruációs ciklusa?
35-40 naponta és 4-10 napig tart.
28 naponta, mint az óramû :) És 4-5 nap

Ha nem 28 napos a menzesz ciklusom, hanem 33 akkor hihetek a terhes karkulátoroknak?

Jelenleg kedden töltöm a 37 hetemet.De most egy kicsit összezavarodtam mennyi is vagyok.Az eggyik június 10-re irja ki a szülést,a másik 15-re.Most akkor melyiknek hihetek?A menzeszem els? napja 2007.09.04 volt.Szerintetek?Köszönöm a válaszokat.Mindenkinek boldog babavárást.

Legjobb válasz: www.timmermann.hu szerint: Szülés várható idõpontja: 2008-06-10 Fogamzás feltételezett ideje: 2007-09-18 Betöltött hét: 36 Hátralévõ napok száma: 23 Trimeszter: harmadik Magzat átlagos méretei: CRL (Ülõmagasság vagy magzat hossza): 450 milliméter BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 93 milliméter THQ (mellkas átmérõ): 92 milliméter FL (combcsonthossz): 69 milliméter Súly: 2750 gramm HC (fej körfogat): 325 milliméter AC (has körfogat): 234 milliméter

http://www.timmermann.hu szerint: Szülés várható idõpontja: 2008-06-10 Fogamzás feltételezett ideje: 2007-09-18 Betöltött hét: 36 Hátralévõ napok száma: 23 Trimeszter: harmadik Magzat átlagos méretei: CRL (Ülõmagasság vagy magzat hossza): 450 milliméter BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 93 milliméter THQ (mellkas átmérõ): 92 milliméter FL (combcsonthossz): 69 milliméter Súly: 2750 gramm HC (fej körfogat): 325 milliméter AC (has körfogat): 234 milliméter
Szerintem ez a pár nap eltérés nem vészes, és amúgy is inkább az uh szokott ilyenkor mérvadó lenni. Nekem az utolsó mensim aug 18 volt, a ciklusaim olyan 40 naposak voltak. Ezért az elsõ pillanattól az uh szerint számolják a terhességet és az pontos is volt mindig:-) És júni 7-re vagyok kiírva.

Amikor az első nuvaringet teszem fel életemben a ciklus első napján (előtte nem használtam semmit), akkor ennek a menzesznek kb mikor lesz vége, ha amúgy 7 napos szokott lenni?

Legjobb válasz: Nekem is 7 napos volt mindig, az eslõ nuvaringnál is. Már több hónapja van gyûrûm, és a menzeszem már cska 4 napos és sokkal kevesebbet vérzek, nem olyna erõs már 2. nap sem.

Nekem is 7 napos volt mindig, az eslõ nuvaringnál is. Már több hónapja van gyûrûm, és a menzeszem már cska 4 napos és sokkal kevesebbet vérzek, nem olyna erõs már 2. nap sem.
számold ki.:) 3 hétig lesz fent..

Szerintetek az nagy baj hogy 29-33 naposak a ciklusaim és hogy csak 2-3 napos a menzeszem?

Régebben mindig 4-5 napos volt a menzeszem,kb 1 éve meg beállt hogy 2-3 napos,de inkább 2 napos.Most hogy babát szeretnénk elkezdtem aggódni hogy ez baj lehet e.Szerintetek baj vagy ez még normális?

Legjobb válasz: a 3 nap a legidálisabb de 5-6 napig még normális. Ez tuti nem gond, remélhetõleg a picit hosszabb ciklus sem. ne agódj feleslegesen elõre.

a 3 nap a legidálisabb de 5-6 napig még normális. Ez tuti nem gond, remélhetõleg a picit hosszabb ciklus sem. ne agódj feleslegesen elõre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :)
Szia! 32-26 naposak a ciklusaim és 3 napig tart a menszeszem általában, ritkán 4 napig. Üdv, 4 gyermekes :)
Semmit nem befolyásol.Ha "fogékony" vagy akkor sikerülni fog.:) Ha már babás leszel és számolják a terminust akkor mindenképp mondd meg, hogy neked 33 napos a ciklusod, mert könnyen elszámolhatják ha a szokásos 28 napra számolnak..

Aki szedett bromocriptint mennyi idő alatt esett teherbe a szedés kezdésétől számítva? Mennyire állt be a menzesz? Pár napos eltérés 31-34 nap beállt ciklusnak számít?

Legjobb válasz: Szia! Én is most szedem. Molt májusban gy missed ab.-em, és utána nem volt kielégítõ a pé-m. Ezért kaptam. Egyébként kb. 35 naposak a ciklusaim, de most vagyok a 38. napomon és még nem jött meg. A hõm eddig sem volt tökéletes, de most ramaty. kb. 10 napig nagyon alacsony volt, utána emelkedett, most meg hol 36,8, hol 36,4, másnap 36,9... Teszteltem vasárnap, de semmi:( Én most nem tudom mi lehet velem... Azt hittem beáll, nem pedig összezavar:( Hát remélem valaki okosat is tud neked írni:)

Szia! Én is most szedem. Molt májusban gy missed ab.-em, és utána nem volt kielégítõ a pé-m. Ezért kaptam. Egyébként kb. 35 naposak a ciklusaim, de most vagyok a 38. napomon és még nem jött meg. A hõm eddig sem volt tökéletes, de most ramaty. kb. 10 napig nagyon alacsony volt, utána emelkedett, most meg hol 36, 8, hol 36, 4, másnap 36, 9... Teszteltem vasárnap, de semmi:( Én most nem tudom mi lehet velem... Azt hittem beáll, nem pedig összezavar:( Hát remélem valaki okosat is tud neked írni:)
Én is most szedem, a 2. doboz vége felé járok. Nekem még csak 1x volt mensim, az pontosan 28 napra jött meg és holnap lenne idõszerû a második mensi, mióta szedem (eddig Norcolutot szedtem, így 28 napos ciklusaim voltak). Egyedül azt vettem észre, hogy a kezdeti állapothoz képest 1 méretet nõttek a melleim és állandóan aludnék, nagyon leviszi a vérnyomásomat. Nekem nagyon ingadozó volt a prolaktinom (740 és 350 között), ezért kaptam, napi 1x1 szemet kell bevennem.

A menzeszem 28 napos szünetekkel jön meg mindig, szóval nekem egy ciklus kb 34-35 napos.12 éves korom óta így van, most 18 vagyok. Normális ez vagy forduljak orvoshoz?

Legjobb válasz: 23-35 nap között normális szoval ne aggódj .. legalább rendszeres.. nekem meg kiszámithatatlan szinte és 20 vagyok ..

23-35 nap között normális szoval ne aggódj .. legalább rendszeres.. nekem meg kiszámithatatlan szinte és 20 vagyok ..
A kérdező hozzászólása: Ohh nekem napra pontos pedig még fogamzásgátlót sem szedek, ennyibõl tényleg szerencsém van. köszi a választ

Utolsó menzeszem első napja aug.16. Lehetséges hogy ciklus 30. napján peteérés lenne ezt a tojás fehérje nyákból gondolom? A ciklusaim nem rendszeresek 29-40 naposak. Lehet ebből még baba?

Legjobb válasz: Van akinek van ilyen folyása peteéréskor, van akinek nincsen. Nekem sem volt mégis terhes lettem. Szóval igen, lehet akár baba is maj belõle. Drukkolok!

Van akinek van ilyen folyása peteéréskor, van akinek nincsen. Nekem sem volt mégis terhes lettem. Szóval igen, lehet akár baba is maj belõle. Drukkolok!
Nekem nem mindig volt folyásom, se nyákom. Mégis 5 gyermek boldog Anyukája vagyok :D
Szia, hogy vagy? Baba? :)

Én úgy gondolom, hogy kedd körül kellett volna megjönnie(a peteérésem 15.-én volt a ciklusaim 30-33 naposak), a ciklus.hu viszont mára jelölte be. Az alábbi a menzesz előszele?

Nem jött még meg, de igazából a has- és derékfájáson kívül nincs tünetem. A folyásom átlátszó tojásfehérjés, a mellfeszülés elmúlt. Vettem tesztet, úgy gondolom, ha reggel nem jön meg, tesztelek.

Legjobb válasz: Ha 15-én volt a peteérésed, akkor 29-30-án kellene megjönnie, így már 2 napja késik, most már tesztelhetsz:) majd írd meg az eredményt!

Ha 15-én volt a peteérésed, akkor 29-30-án kellene megjönnie, így már 2 napja késik, most már tesztelhetsz:) majd írd meg az eredményt!
Szerintem is tesztelj!!! Egyébként én is pont így vagyok, mint te és holnapra terveztem a tesztet! Szorítok neked is!
A kérdező hozzászólása: Szia Tegnapi Szurkoló! Hát szívbõl gratulálok!!!!! Remélem, következõ hónapban követlek én is! Vigyázz megatokra, sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Kedves E.! Igazából ez volt a 2. hónap, hogy próbálkozunk. Úgyhogy talán még nem kell keseregnem.(azért kesergek ám, csak nyugtatgatom magam mindenféle pozitív gondolattal). Az ember úgy van vele, hogy ha bármibe belekezd, annak minél elõbb legyen gyümölcse...:) Ti mióta próbálkoztok?
Szia! Én vagyok a tegnapi szurkoló:) Az elõbb csináltam meg a második tesztet is, és mindkettõ pozitív! Sajnálom, hogy neked nem sikerült, majd jövõ hónapban!:) Sok sikert!
szia sajnálom!nekem múlt hónapban minden tünetem megvolt és megjött ne keseredj el mióta vártok a babára?E.
A kérdező hozzászólása: Jó reggelt! Sajnos negatív a teszt! Alighogy megcsináltam, máris elkezdett görcsölni a hasam, úgyhogy csak késett. Új hónap, újabb próbálkozások, új remény! Remélem, Te jobb hírrel jössz!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben!
Akkor majd írd meg a fejleményeket!
A kérdező hozzászólása: Drukkolok én is Neked! Igazából nem is tudom, hogy van-e okom reménykedni! Már régóta olvasgatom ezt az oldalt. Mindenki szinte azt írja, hogy hányingere van, nagyon feszülnek a mellei, fehéres folyása van, stb... . Nekem ilyenek nincsenek, csak annyi, hogy MA még nem jött meg, meg has/derékfájás, mint mensi elõtt. Mindegy, majd holnap....
A kérdező hozzászólása: Persze, írok mindenképp! Köszi!
szia nekem már van két fiam az egyik 13 a másik 6 éves de szeretnénk még egy babót de azóta nem akar összejönni te még nagyon az elején vagy biztosan sikerül ne add fel majd ha gondolod írj privire puszi E.

Február 15-19-ig volt menzeszem, febr.21-én voltunk együtt férjemmel. A ciklus. Hu szerint a 21-e már kritikus nap. A PÉ-t a naptár febr.26-ra írta (volt is), a ciklusaim átlag 25 naposak . Így elméletileg akár teherbe is eshettem, igaz?

Sokat tájékozódtam a neten a spermiuok élettartamáról. Sok helyen azt olvastam, hogy AKÁR 72 óráig is életképesek. Volt olyan is, ahol azt olvastam, hogy 5-6 napig is vígan eléldegélnek. Van-e esetleg ennél megbízhatóbb információ forrás? Nem mindegy, hogy "akár 72 óra" vagy 5-6 nap. Fizikailag csak annyit vettem észre, hogy szinte folyamatosan tudnék enni és az éhségérzet is nagyon hirtelen jön és nagyon heves, ami eddig abszolút nem volt jellemz?.

Legjobb válasz: Szia! Mi babán dolgozunk és feb. 18-22ig menzeszeltem és párommal 24én voltunk együtt,igaz az még terméketlen nap volt a kismama.hu szerint,de 27-e már termékeny nap és mivel én is sokat olvastam a spermiumok életképességérõl odabent,abban reménykedem,hogy mindig lesz életképes katona,hogy megtermékenyítse a petém.Elvileg márc.4-én van peteérésem addig meg másfél naponta együtt vagyunk,hogy mindig legyen bent élõ katona:)Remélem így sikerül majd a kis manócska:D Nem derült ki számomra,hogy te babát szeretnél e vagy sem,de ha babán vagytok akkor mihamarabbi babaáldást!

Szia! Mi babán dolgozunk és feb. 18-22ig menzeszeltem és párommal 24én voltunk együtt, igaz az még terméketlen nap volt a kismama.hu szerint, de 27-e már termékeny nap és mivel én is sokat olvastam a spermiumok életképességérõl odabent, abban reménykedem, hogy mindig lesz életképes katona, hogy megtermékenyítse a petém.Elvileg márc.4-én van peteérésem addig meg másfél naponta együtt vagyunk, hogy mindig legyen bent élõ katona:) Remélem így sikerül majd a kis manócska:D Nem derült ki számomra, hogy te babát szeretnél e vagy sem, de ha babán vagytok akkor mihamarabbi babaáldást!
lehet, hogy csak jobb most az étvágyad, ez még nem jel, és nem is lehet, mert annyira friss a dolog, hogy nem érezhetsz semmit. amúgy a férfitól függ és attól, hogy hol helyezkednek el benned a spermák, de van akinél még egy héttel a szex után is képes megtermékenyíteni a petesejtet az ondó...de ez ritka, ugyanakkor ha erre alapozod a fogamzásgátlást, akkor nem kizárt
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat és a jó kivánságot! Igen, szeretnénk babát! Sok sikert Neked is! Így ismeretlenül is, de nagyon szurkolok!
Tünetek csak a 5-6.hét körül jelentkeznek.Max a hányinger és émelygés jöhet hamarabb, az elmaradt mensi után 4 héttel...Addigra van HCG a szervezetedben és ezzel együtt jár a rosszullét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!