Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom napos szokott lenni. Most (7 db)

A ciklusom 30-35 napos szokott lenni. Most már ha a normális 28. naptólis számítjuk már késik 9 napot. Várjak még vagy teszteljek?

Legjobb válasz: Szerintem várni kéne, mert elvileg a peteérés a mensitõl visszafelé számolva a 14. napon van. Tehát akinek 35 napos a ciklusa, annak a 34-14. napon van. de ez csak a nagykönyv.

Szerintem várni kéne, mert elvileg a peteérés a mensitõl visszafelé számolva a 14. napon van. Tehát akinek 35 napos a ciklusa, annak a 34-14. napon van. de ez csak a nagykönyv.
De ha 30-35 naposak és most a 28-hoz képest késik 9 napja, akkor már a 37. napon tart. Vagy rosszul értelmezem?
Szia! Hát szerintem menj el dokihoz most már! Ha ultrahangon lát valamit, akkot OK, ha nem, akkorelküld vérvételre, és azzal tutira kiderül, hogy mi a helyzet! Ne várj tovább, akár baba, akár vmi probléma, most már a doki mrg tudja mondani, mi az ábra! Drukkolok neked, hogy baba legyen! :o)
Szerintem tesztelhetsz! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Még mindig nincs Mensi!!!
A kérdező hozzászólása: Tegnap este és ma reggel is teszteltem, de negatív lett. Mensi még nincs.
Addig csinálod, amíg pozi nem lesz...ez aranyos:) ))
Szia! Ha a te ciklusod 35 napos, akkor azzal számolj, ne a 28-cal. De ha jól számolom, akkor 28+9=37, már mindenképpen késésben van a mensid, nyugodtan tesztelhetsz. :o) Ha nega, de nem jön meg, akkor se keseredj el, 2-3 nap múlva megint ellõsz egyet, és ezt addig csinálod, amíg pozi nem lesz! :o)
A kérdező hozzászólása: nincs egyikrõl sem eredményem. Az a helyzet hogy már 3 gyerkõcöm van és mindegyiknél másként jelenkeztek a terhesség tünetei. Az utolsó kettõ ikrek.
Nincs hõgörbéd? Vagy nem csináltál ovu tesztet véletlenül?
Csütörtökön tesztelj akkor már biztos, hogy valós eredményt fog mutatni. Nekem 40 naposra is ki szokott tolódni a ciklusom. (össze-vissza van) én a nemvárt után 12 nappal teszteltem és erõs pozitív lett.:) )) Már 16 hónapos :) Megy a drukk! :)
A kérdező hozzászólása: Igen én is annyinak számoltam. Bár 1 hetet általában szokott is késni. De ez már a 9. nap azért tettem fel a kérdésemet.
Szerintem is most már mindenképpen el kellene menned orvoshoz! Ha terhes vagy akkor azért ha nem akkor meg hogy kiderüljön, hogy miért nem jöttél meg. Minden esetre én még drukkolok neked! :)

A ciklusom 26, 27 napos szokott lenni. Most december 12-én megjött, de sokkal erősebben, mint szokott, sőt a 23. napra. Lehet, hogy terhes vagyok?

Nem èrtem mi törtènt mièrt lett ilyen rövid ez a honapom.Azt hittem a beàgyazodàs miatt vèrzek de a 4 napig tarto vèrzés nem lehetett az.

Legjobb válasz: Szia Ha tényleg erõs vérzésed volt nem nagyon hinném hogy terhes vagy. A ciklusod lehet hogy stressz vagy v.mi lelki eredetû dolog miatt jött meg elöbb. Képzeld nálam a múlt hónapban a gyógyszer mellett jött meg és biztos vagyok benne h ez is lelki eredetû dologra vezethetõ vissza.Ugyanis elötte való este olyan erõs síró görcsöt kaptam hogy nem bírtam abba hagyni. De ha az megnyugtat csinálj egy tesztet

Szia Ha tényleg erõs vérzésed volt nem nagyon hinném hogy terhes vagy. A ciklusod lehet hogy stressz vagy v.mi lelki eredetû dolog miatt jött meg elöbb. Képzeld nálam a múlt hónapban a gyógyszer mellett jött meg és biztos vagyok benne h ez is lelki eredetû dologra vezethetõ vissza.Ugyanis elötte való este olyan erõs síró görcsöt kaptam hogy nem bírtam abba hagyni. De ha az megnyugtat csinálj egy tesztet

Mitől fájhat ennyire a mellem? Néha Még levegőt is nehéz venni. Most vagyok a 16. Napon, Olyan 28-31 napos szokott lenni a ciklusom. Most ittam a Cickafark teát. Az kavarhat be?

Legjobb válasz: Igen, én más miatt ittam (felfázásra javasolta az orvosom), de mindig nagyon-nagyon fájt tõle a mellem a ciklus második felében.

Igen, én más miatt ittam (felfázásra javasolta az orvosom), de mindig nagyon-nagyon fájt tõle a mellem a ciklus második felében.

Ma reggel megmértem a hőmet és 36, 4 volt ma vagyok a ciklusom 16. napján, és 30 naposak a cilkusaim. Szóval most lenne pé-m, mert nekem egyébként a hőm 36, 6 és 36, 8 közötti szokott lenni. Most lenne peteérésem?

Már nagyon szeretnénk babát már majdnem fél éve próbálkozunk eredménytelenül. hogyan is m?ködik pontosan ez a h?mér?s módszer valaki írja meg nekem aki ezt használja

Legjobb válasz: Szia! Itt a menûsor alatt van a keresõ,oda ird be a keresett kifejezést,és nagyon sok kérdést ad ki ezzel kapcsolatban! Rákerestem,hogy belinkeljem Neked,de annyi jött ki hogy estig linkelhetnék! :) Sok sikert! A.

Szia! Itt a menûsor alatt van a keresõ, oda ird be a keresett kifejezést, és nagyon sok kérdést ad ki ezzel kapcsolatban! Rákerestem, hogy belinkeljem Neked, de annyi jött ki hogy estig linkelhetnék! :) Sok sikert! A.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Van ahol azt írják hogy akkor van amikor leesik és van ahol meg azt hogy amikor megemlekedik akkor most mi az igazság? ha nyelv alatt mérem abból le kell vonni 5 tizedet vagy sem?

27 napos ciklus esetén a 19 dik napon sok átlátszó folyás az már a mensit jelzi? Ilyenkor nálam szárazság szokott lenni most meg úgy érzem mintha be pisiltem volna.

Legjobb válasz: Még ez mellett erõs görcseim vannak, teljesen úgy érzem magamat mint mensi elõtt 1 nappal, ennyivel csak nem lessz rövidebb a ciklusom amikor mindig 27,28 napra jön meg

A kérdező hozzászólása: Még ez mellett erõs görcseim vannak, teljesen úgy érzem magamat mint mensi elõtt 1 nappal, ennyivel csak nem lessz rövidebb a ciklusom amikor mindig 27, 28 napra jön meg
A kérdező hozzászólása: segitsetek csajok kérlek titeket most voltam pisilni és amikor meg töröltem magamat egy barna folt volt a papiron én soha nem szoktam barnázni
A barna folt lehet beágyazódástól is! A megjön érzést már én is napokkal nem várt elõtt éreztem, és nekem is sok fehér folyásom lett! Pozitívat teszteltem, neked is ezt kívánom! Megy a drukk!:)
A kérdező hozzászólása: köszi, aranyos vagy de nekem átlátszó a folyásom mint a viz de nagyon sok ilyen sok még soha nem volt, álitólag a vizes folyás a mensit jelzi de a 19 napon?
Van akinél a mensit jelzi, de ez nem törvényszerû, a 19. napon szerintem nem a közelgõ mensit jelezné már, ahhoz azért még korán van. Én inkább babára tippelnék, de ne kiabáljuk el!Drukkolok:)

Ha 5 napot késett a menszeszem, de egyébként 30 napos szokott lenni a ciklusom, most mikor várható a peteérés?

Legjobb válasz: A peteérés az bármikor megtörténhet... De valószínû, hogy kb. úgy lesz a pé-d, ahogy most volt...

A peteérés az bármikor megtörténhet... De valószínû, hogy kb. úgy lesz a pé-d, ahogy most volt...
Menstruációval új ciklus indul. Ha megvolt az elõzõben a peteérés, akkor most minden úgy várható, ahogy szokott...

Lehetséges, hogy HSG miatt elcsúszik a peteérés néhány nappal, illetve a ciklus is megnyúlik? A 11. napon volt a HSG, ma a 18. napom van. Úgy érzem, hogy még csak most lesz. A ciklusaim 28-29 naposak és a 14-15. napon szokott lenni pé.

Legjobb válasz: Jó kérdés, én is agyaltam már rajta, de nem hiszem. Nekem két hónapja volt, a következõ ciklusban két nappal korábban jött meg. Most (azóta a második ciklus) meg a 14. napon vagyok, de semmi jele a peteérésnek... Bár nagyon-nagyon nem hiszem, hogy egy ilyen vizsgálat be tud zavarni a hormonok mûködésébe, én inkább arra tippelek, hogy a palástfû-cickafark tea kicsit megzavarta a szervezetem. Neked nem lehet más a háttérben?

Jó kérdés, én is agyaltam már rajta, de nem hiszem. Nekem két hónapja volt, a következõ ciklusban két nappal korábban jött meg. Most (azóta a második ciklus) meg a 14. napon vagyok, de semmi jele a peteérésnek... Bár nagyon-nagyon nem hiszem, hogy egy ilyen vizsgálat be tud zavarni a hormonok mûködésébe, én inkább arra tippelek, hogy a palástfû-cickafark tea kicsit megzavarta a szervezetem. Neked nem lehet más a háttérben?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én csak erre gyanakszok.
Ha megkérdezhetem, nagyon kellemetlen volt a vizsgálat?
ha megengeded én is válaszolok a kérdésedre: nem volt életem legjobb élménye, az eleje kellemetlen, amikor a kontrasztanyagot fecskendezik be, az nagyon rossz, feszítõ érzés, de nem tart sokáig, és utána nekem már semmi bajom nem volt.
A kérdező hozzászólása: Nekem eléggé fájdalmas volt, de én nem is bírom az ilyesmit. Feszít rettentõen, pedig átjárható vagyok. Adnak valami fájdalomcsillapítót elõtte, ami szerintem nem nagyon ér semmit. Na, de azért ne izgulj, ki lehet bírni. :-))
A kérdező hozzászólása: Ja, és másfél napig véreztem utána.
A kérdező hozzászólása: Az már biztos, hogy 4 nappal késõbb volt ovum.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!