Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom napos szokott lenni (34 db)

A ciklus 13. napján vagyok. Öt napja 36, 8-36, 9 a hőm. Ez jelenti a peteérést? A ciklusom rendszertelen szokott lenni, a 14 napos visszaszámlálással nem megyek semmire.

Az elmúlt 5 napban sokat voltunk együtt. Az jó? Vagy ezután kellene együtt lennünk a matematika szerint?

Legjobb válasz: Ha rendszeresen méred a hõdet, akkor a diagrammból neked kell látni, hogy volt-e már néhány tizedes visszaesés és most már a megnövekedett progi szint csinálja a "magas" hõt, vagy pedig ezen még nem vagy túl és a pé még csak most jön. Esetleg csinálj ovu tesztet és figyeld a folyásodat.Ha a nyákod tojásfehérje szerû állagú lesz, akkor mindent bele. Egyébként nagyjából ezekben a napokban fogod tapasztalni a néhány tizedes hõmérséklet csökkenést is.

Ha rendszeresen méred a hõdet, akkor a diagrammból neked kell látni, hogy volt-e már néhány tizedes visszaesés és most már a megnövekedett progi szint csinálja a "magas" hõt, vagy pedig ezen még nem vagy túl és a pé még csak most jön. Esetleg csinálj ovu tesztet és figyeld a folyásodat.Ha a nyákod tojásfehérje szerû állagú lesz, akkor mindent bele. Egyébként nagyjából ezekben a napokban fogod tapasztalni a néhány tizedes hõmérséklet csökkenést is.

Lehet a 9. napon peteérés? 27-30 napos szokott lenni a ciklusom.

Legjobb válasz: nekem is 28-30 naposak a ciklusaim, és 14-15 nap van peteérésem nem hiszem, hogy a 9. napon neked az lenne

nekem is 28-30 naposak a ciklusaim, és 14-15 nap van peteérésem nem hiszem, hogy a 9. napon neked az lenne
bármikor lehet peteérés, még mensi uán rögtön is. ne számolgassatok, szerelmeskedjetek minden másnap!
Persze, lehet.Nekem ebben a ciklusomban 2x volt, az elsõ az 5.napon, spontán:)

A ciklus 20. napján lehet ovus vérzés (egy csepp), ha a ciklus 28 napos szokott lenni?

Legjobb válasz: Nekem most ez a hónap ettõl lett esélytelen. 25 napos ciklusokkal 19. napon volt pém:( Szerintem neked is lehet egy késõi péd. Ettõl simán lehet, de lehet beágyazódásos pecsételés is ilyenkor már, ha kb 6-8 napja volt péd, és sikerült a dolog:)

Nekem most ez a hónap ettõl lett esélytelen. 25 napos ciklusokkal 19. napon volt pém:( Szerintem neked is lehet egy késõi péd. Ettõl simán lehet, de lehet beágyazódásos pecsételés is ilyenkor már, ha kb 6-8 napja volt péd, és sikerült a dolog:)
Nagyon gyanus!!!Beágyazodás?!!!
Utólsó válaszoló:Ez a pecsételö vérzés az ovuláció környékén jelenhet meg, 1-2 napig tarthat, esetleg csak elszínezi a hüvelyi nyálkát. Fontos megkülönböztetni az ovulációs vérzést és az anovulatórikus vérzést (elözö görbe, tüszörepedés nélküli ciklus): az ovulációs vérzéses nap extrém termékeny! Az anovulatórikus vérzést nem követi megemelkedett hömérséklet, az ovulációs vérzést viszont igen.

A ciklusom 30-35 napos szokott lenni. Most már ha a normális 28. naptólis számítjuk már késik 9 napot. Várjak még vagy teszteljek?

Legjobb válasz: Szerintem várni kéne, mert elvileg a peteérés a mensitõl visszafelé számolva a 14. napon van. Tehát akinek 35 napos a ciklusa, annak a 34-14. napon van. de ez csak a nagykönyv.

Szerintem várni kéne, mert elvileg a peteérés a mensitõl visszafelé számolva a 14. napon van. Tehát akinek 35 napos a ciklusa, annak a 34-14. napon van. de ez csak a nagykönyv.
De ha 30-35 naposak és most a 28-hoz képest késik 9 napja, akkor már a 37. napon tart. Vagy rosszul értelmezem?
Szia! Hát szerintem menj el dokihoz most már! Ha ultrahangon lát valamit, akkot OK, ha nem, akkorelküld vérvételre, és azzal tutira kiderül, hogy mi a helyzet! Ne várj tovább, akár baba, akár vmi probléma, most már a doki mrg tudja mondani, mi az ábra! Drukkolok neked, hogy baba legyen! :o)
Szerintem tesztelhetsz! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Még mindig nincs Mensi!!!
A kérdező hozzászólása: Tegnap este és ma reggel is teszteltem, de negatív lett. Mensi még nincs.
Addig csinálod, amíg pozi nem lesz...ez aranyos:) ))
Szia! Ha a te ciklusod 35 napos, akkor azzal számolj, ne a 28-cal. De ha jól számolom, akkor 28+9=37, már mindenképpen késésben van a mensid, nyugodtan tesztelhetsz. :o) Ha nega, de nem jön meg, akkor se keseredj el, 2-3 nap múlva megint ellõsz egyet, és ezt addig csinálod, amíg pozi nem lesz! :o)
A kérdező hozzászólása: nincs egyikrõl sem eredményem. Az a helyzet hogy már 3 gyerkõcöm van és mindegyiknél másként jelenkeztek a terhesség tünetei. Az utolsó kettõ ikrek.
Nincs hõgörbéd? Vagy nem csináltál ovu tesztet véletlenül?
Csütörtökön tesztelj akkor már biztos, hogy valós eredményt fog mutatni. Nekem 40 naposra is ki szokott tolódni a ciklusom. (össze-vissza van) én a nemvárt után 12 nappal teszteltem és erõs pozitív lett.:) )) Már 16 hónapos :) Megy a drukk! :)
A kérdező hozzászólása: Igen én is annyinak számoltam. Bár 1 hetet általában szokott is késni. De ez már a 9. nap azért tettem fel a kérdésemet.
Szerintem is most már mindenképpen el kellene menned orvoshoz! Ha terhes vagy akkor azért ha nem akkor meg hogy kiderüljön, hogy miért nem jöttél meg. Minden esetre én még drukkolok neked! :)

A ciklusom 26, 27 napos szokott lenni. Most december 12-én megjött, de sokkal erősebben, mint szokott, sőt a 23. napra. Lehet, hogy terhes vagyok?

Nem èrtem mi törtènt mièrt lett ilyen rövid ez a honapom.Azt hittem a beàgyazodàs miatt vèrzek de a 4 napig tarto vèrzés nem lehetett az.

Legjobb válasz: Szia Ha tényleg erõs vérzésed volt nem nagyon hinném hogy terhes vagy. A ciklusod lehet hogy stressz vagy v.mi lelki eredetû dolog miatt jött meg elöbb. Képzeld nálam a múlt hónapban a gyógyszer mellett jött meg és biztos vagyok benne h ez is lelki eredetû dologra vezethetõ vissza.Ugyanis elötte való este olyan erõs síró görcsöt kaptam hogy nem bírtam abba hagyni. De ha az megnyugtat csinálj egy tesztet

Szia Ha tényleg erõs vérzésed volt nem nagyon hinném hogy terhes vagy. A ciklusod lehet hogy stressz vagy v.mi lelki eredetû dolog miatt jött meg elöbb. Képzeld nálam a múlt hónapban a gyógyszer mellett jött meg és biztos vagyok benne h ez is lelki eredetû dologra vezethetõ vissza.Ugyanis elötte való este olyan erõs síró görcsöt kaptam hogy nem bírtam abba hagyni. De ha az megnyugtat csinálj egy tesztet

Amikor az első nuvaringet teszem fel életemben a ciklus első napján (előtte nem használtam semmit), akkor ennek a menzesznek kb mikor lesz vége, ha amúgy 7 napos szokott lenni?

Legjobb válasz: Nekem is 7 napos volt mindig, az eslõ nuvaringnál is. Már több hónapja van gyûrûm, és a menzeszem már cska 4 napos és sokkal kevesebbet vérzek, nem olyna erõs már 2. nap sem.

Nekem is 7 napos volt mindig, az eslõ nuvaringnál is. Már több hónapja van gyûrûm, és a menzeszem már cska 4 napos és sokkal kevesebbet vérzek, nem olyna erõs már 2. nap sem.
számold ki.:) 3 hétig lesz fent..

Ez normális? A ciklusom 19. napján tojásfehérje színű nyákom van? általában 30-31 napos szokott lenni a ciklusom

Legjobb válasz: Igen, nekem a fiam a ciklus végén fogant! Már meg sem jött a következõ menses! Hajrá, sexre fel!

Igen, nekem a fiam a ciklus végén fogant! Már meg sem jött a következõ menses! Hajrá, sexre fel!
A kérdező hozzászólása: hétfõn volt elvileg peteérésem, elõtte szombaton voltunk együtt. összejöhetett a baba?

Menstruáció elmúlása után kb hanyadik nap biztos az hogy baba lesz ha 26-29 napos szokott lenni a ciklusom?

Legjobb válasz: Biztos, tuti recept nincs, de én belõném a ciklusom közepét, és akkor 2 naponta lennék együtt a párommal. Esetedben a mensi kezdetétõl (és nem a végétõl!) számított 10-15. nap közötti idõszakot választanám leginkább, de amúgy amikor jól esik, és ne csak egy olyan napot várj, ami tutira jó, hanem többször is legyetek együtt lehetõség szerint.

Biztos, tuti recept nincs, de én belõném a ciklusom közepét, és akkor 2 naponta lennék együtt a párommal. Esetedben a mensi kezdetétõl (és nem a végétõl!) számított 10-15. nap közötti idõszakot választanám leginkább, de amúgy amikor jól esik, és ne csak egy olyan napot várj, ami tutira jó, hanem többször is legyetek együtt lehetõség szerint.
Számold ki mikor lehet ovulációd. A ciklusod bármely napján elképzelhetõ! Ezt mi nem tudhatjuk. Esélyes (többségnél igaz), hogy valamikor a mensi elsõ napjától számított 11-17 nap között. De ez elég tág. Neked kell tudnod (fájdalom figyelése, hõmérõzés, ovu teszt).

Mitől fájhat ennyire a mellem? Néha Még levegőt is nehéz venni. Most vagyok a 16. Napon, Olyan 28-31 napos szokott lenni a ciklusom. Most ittam a Cickafark teát. Az kavarhat be?

Legjobb válasz: Igen, én más miatt ittam (felfázásra javasolta az orvosom), de mindig nagyon-nagyon fájt tõle a mellem a ciklus második felében.

Igen, én más miatt ittam (felfázásra javasolta az orvosom), de mindig nagyon-nagyon fájt tõle a mellem a ciklus második felében.

Hányadik napon vagyok? 28 napos szokott lenni a ciklusom mindig, mult honapban 34 volt, babát szeretnék már régota. Adjatok tanácsot légyszi.

Most elvileg a 32. napon vagyok, de tegnap elött volt kis barnázásom, igy most nem tudom, hogy a 32. vagy a 2. napon vagy-e? valszeg csak késik sajnos a tesztem vasárnap negativ lett, de nem tudom hoghy ez már az uj ciklus vagy még régi? ha véres lesz az az elsö nap vagy a barnázás? mert ma meg nincs semmi. köwszönöm

Legjobb válasz: Az én dokim mindig azt mondta, hogy a vérzéstõl számoljam!

Az én dokim mindig azt mondta, hogy a vérzéstõl számoljam!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, akkor a 32. napon vagyok.. csak sajnos terhes nem vagyok,

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!