Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom napos szokott (46 db)

A ciklus 13. napján vagyok. Öt napja 36, 8-36, 9 a hőm. Ez jelenti a peteérést? A ciklusom rendszertelen szokott lenni, a 14 napos visszaszámlálással nem megyek semmire.

Az elmúlt 5 napban sokat voltunk együtt. Az jó? Vagy ezután kellene együtt lennünk a matematika szerint?

Legjobb válasz: Ha rendszeresen méred a hõdet, akkor a diagrammból neked kell látni, hogy volt-e már néhány tizedes visszaesés és most már a megnövekedett progi szint csinálja a "magas" hõt, vagy pedig ezen még nem vagy túl és a pé még csak most jön. Esetleg csinálj ovu tesztet és figyeld a folyásodat.Ha a nyákod tojásfehérje szerû állagú lesz, akkor mindent bele. Egyébként nagyjából ezekben a napokban fogod tapasztalni a néhány tizedes hõmérséklet csökkenést is.

Ha rendszeresen méred a hõdet, akkor a diagrammból neked kell látni, hogy volt-e már néhány tizedes visszaesés és most már a megnövekedett progi szint csinálja a "magas" hõt, vagy pedig ezen még nem vagy túl és a pé még csak most jön. Esetleg csinálj ovu tesztet és figyeld a folyásodat.Ha a nyákod tojásfehérje szerû állagú lesz, akkor mindent bele. Egyébként nagyjából ezekben a napokban fogod tapasztalni a néhány tizedes hõmérséklet csökkenést is.

Mit éreztek peteéréskor? A mensi első napjától számítva hanyadik napon szokott lenni nektek? Hány naposak a ciklusaitok?

Legjobb válasz: 28 napos a ciklusom,a 14-15 napon görcsöl a hasam,néha szúr olyat,mintha kést döfnének bele, tojásfehérje szerû nyákom szokott lenni! Plusz csinálom az ovu tesztet a 12 naptól.

28 napos a ciklusom, a 14-15 napon görcsöl a hasam, néha szúr olyat, mintha kést döfnének bele, tojásfehérje szerû nyákom szokott lenni! Plusz csinálom az ovu tesztet a 12 naptól.
30 napos ciklusaim vannak, kb. a 16 nap környékén van alhasi fájdalmam, de nagyon erõs. Néha még felkelni sem bírok.
29-30 naposak a ciklusaim és nagyjából a 15. nap környékén szokott lenni az ovulációm, persze pár nap eltérés elõfordulhat. Én ezt érzem: szurkálás, bõséges fehér folyás vagy toj.fehérjeszerû nyúlós, szétszakadás érzés, mintha lenne valami az alhasamba, nehezebbnek érzem, feszít, mindig elõtte jelentkezik pár pattanás...stb.
A folyásból teljesen egyértelmû. 3-4 napon át tart tojásfehérje szerû bõvebb folyás. Ennek 3.-4.napján van pé. Ált. a 12. napon, de elõfordult már a 8. napon is, és volt hogy elmaradt. Ez az egy tünet is tök elég hogy pontosan tudjam, hogy zajlik a ciklusom. A többi tünet hol van, hol nincs. Ez tuti. Érdekes módon a pé ideje alig befolyásolja a ciklus hosszát, ami 28-30 napos nálam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nekem általában 25-26 naposak a ciklusaim, de pl a múlt hónapban 28 napra jött meg. Tegnap és ma hol a jobb, hol a bal oldalon fáj, és fehér folyásom is van. Ma vagyok a 10. napon.És arra gondolok, hogy talán nálam ez lehet a peteérés. Ma reggelre a hõm is felugrott 2 tizedet.

A ciklus 20. napján lehet ovus vérzés (egy csepp), ha a ciklus 28 napos szokott lenni?

Legjobb válasz: Nekem most ez a hónap ettõl lett esélytelen. 25 napos ciklusokkal 19. napon volt pém:( Szerintem neked is lehet egy késõi péd. Ettõl simán lehet, de lehet beágyazódásos pecsételés is ilyenkor már, ha kb 6-8 napja volt péd, és sikerült a dolog:)

Nekem most ez a hónap ettõl lett esélytelen. 25 napos ciklusokkal 19. napon volt pém:( Szerintem neked is lehet egy késõi péd. Ettõl simán lehet, de lehet beágyazódásos pecsételés is ilyenkor már, ha kb 6-8 napja volt péd, és sikerült a dolog:)
Nagyon gyanus!!!Beágyazodás?!!!
Utólsó válaszoló:Ez a pecsételö vérzés az ovuláció környékén jelenhet meg, 1-2 napig tarthat, esetleg csak elszínezi a hüvelyi nyálkát. Fontos megkülönböztetni az ovulációs vérzést és az anovulatórikus vérzést (elözö görbe, tüszörepedés nélküli ciklus): az ovulációs vérzéses nap extrém termékeny! Az anovulatórikus vérzést nem követi megemelkedett hömérséklet, az ovulációs vérzést viszont igen.

Peteérés után (volt folyás, hasfályás) pár nappal szokott lenni folyás vagy száraz szokott lenni az ember? 13án volt pé, ma vagyok a 18. napon és 28 naposak a ciklusaim. Enyhe folyásom van.

Legjobb válasz: Ovuláció után 3 napos szárazság szokott fel lépni, ez bizonyítja a tüszõrepedés bizonyosságát. Hogy utána kinek milyen a folyása, az alkat függõ dolog, nem mérvadó egyáltalán, mert ez is ciklusonként változhat.

Ovuláció után 3 napos szárazság szokott fel lépni, ez bizonyítja a tüszõrepedés bizonyosságát. Hogy utána kinek milyen a folyása, az alkat függõ dolog, nem mérvadó egyáltalán, mert ez is ciklusonként változhat.

Fáj a mellem, de nem úgy mint mensi előtt szokott! 28. napos a ciklusom. Ma van a 27. mindig hamarabb jön meg de most nem! Mi lehet?

peteéréskor együtt voltam a v?legényemmel! Baba lehet?

Legjobb válasz: Ha 28 napos a ciklusod, akkor hogy jön meg hamarabb? Nem is értem... Lehet baba, lehet nem az.:)

Ha 28 napos a ciklusod, akkor hogy jön meg hamarabb? Nem is értem... Lehet baba, lehet nem az.:)
Ha "mindig elõbb jön meg", akkor nem 28 napos a ciklusod...
Igen, esélyes a baba. Tesztelj egyet.
Ha hamarabb jön meg kizárt h 28 napos legyen a ciklusod de tesztelj :)
Nekem a mellem már kb 1 héttel a nemvárt elõtt el kezdett fájni vagy másfél hét. Akkor még nem nagyon de néha-néha beleszúrkált. Az volt a legelsõ jelem. Mire elértem a nemvárt napjára már sokszor majd le szakadt a mellem.

Lehet a 9. napon peteérés? 27-30 napos szokott lenni a ciklusom.

Legjobb válasz: nekem is 28-30 naposak a ciklusaim, és 14-15 nap van peteérésem nem hiszem, hogy a 9. napon neked az lenne

nekem is 28-30 naposak a ciklusaim, és 14-15 nap van peteérésem nem hiszem, hogy a 9. napon neked az lenne
bármikor lehet peteérés, még mensi uán rögtön is. ne számolgassatok, szerelmeskedjetek minden másnap!
Persze, lehet.Nekem ebben a ciklusomban 2x volt, az elsõ az 5.napon, spontán:)

Ha normális a ciklusom (ált.28 napos) akkor is jó lesz a Closti? Nem tudom, hogy szokott-e lenni peteérésem, nem nézte a doki.

Babát szeretnénk. A ciklusaim eddig rendben voltak,azt leszámítva,hogy nagyon er?sen görcsöltem.Meg az utolsó két menses el?tt 1-2 napig barnáztam. De ennyi, amúgy rendben vagyok.

Legjobb válasz: Persze, hogy fog hatni! De kivizsgáltak elõtte? Doki írta fel a clostit? Miért nem néztek peteérést? Nekem is 28 naposak a ciklusaim, és a clostitól 9 db petém lett 1.hónapban és 6 db a második hónapban

Persze, hogy fog hatni! De kivizsgáltak elõtte? Doki írta fel a clostit? Miért nem néztek peteérést? Nekem is 28 naposak a ciklusaim, és a clostitól 9 db petém lett 1.hónapban és 6 db a második hónapban
A kérdező hozzászólása: A nõdokim írta fel.Most váltottam orvost, mert az elõzõnek hiába mondtam, hogy már 2 éve nem jön össze a baba, õ nem tett semmit. Ez az új doki, meg egy általános vérvételt csinált+megvizsgált és rögtön a Clostit írta. Nem mondta, hogy menjek vissza UH-ra megnézni a tüszõket.
Érdekes az új dokid is. Azért 2 év után alaposabban ki kéne vizsgálni, nem csak egy általános vérképet nézni, és nem egybõl clostival tömni az embert. Hormonokat nem ártana ellenõrizni, van-e peteérésed stb. Párod sem lett még kivizsgálva? Mert ha pl. az õ fickóival van gond, akkor te hiába szeded a clostit.
keress másik dokit. a clostinak így nincs értelme, lehet anélkülis van péd és más a gond, sõt a closti alatt is többször kéne uh-ra menni.
Én is szedtem, mert nem akart össze jönni a baba. A 2. kúrában nem jött meg, csak pecsételtem fél napig. Alig lehetett vissza állítani a hormonjaimat. Pedig a ciklusaimmal nem volt az elején gond. Lehet hogy be vállik, de lehet, hogy rosszabb lesz. De siker nincs tét nélkül.
Closti elõtt normális nõgyógyász csináltat teljes hormonképet, ettõl függetlenül simán lehet, hogy enélkül is jó lesz nálad. Csak így egy kicsit lutri, mert az is lehet, hogy nem lesz hatása. Ha nincs eredménye, menj másik orvoshoz, aki csináltat rendes meddõségi kivizsgálást.

A ciklusom 30-35 napos szokott lenni. Most már ha a normális 28. naptólis számítjuk már késik 9 napot. Várjak még vagy teszteljek?

Legjobb válasz: Szerintem várni kéne, mert elvileg a peteérés a mensitõl visszafelé számolva a 14. napon van. Tehát akinek 35 napos a ciklusa, annak a 34-14. napon van. de ez csak a nagykönyv.

Szerintem várni kéne, mert elvileg a peteérés a mensitõl visszafelé számolva a 14. napon van. Tehát akinek 35 napos a ciklusa, annak a 34-14. napon van. de ez csak a nagykönyv.
De ha 30-35 naposak és most a 28-hoz képest késik 9 napja, akkor már a 37. napon tart. Vagy rosszul értelmezem?
Szia! Hát szerintem menj el dokihoz most már! Ha ultrahangon lát valamit, akkot OK, ha nem, akkorelküld vérvételre, és azzal tutira kiderül, hogy mi a helyzet! Ne várj tovább, akár baba, akár vmi probléma, most már a doki mrg tudja mondani, mi az ábra! Drukkolok neked, hogy baba legyen! :o)
Szerintem tesztelhetsz! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Még mindig nincs Mensi!!!
A kérdező hozzászólása: Tegnap este és ma reggel is teszteltem, de negatív lett. Mensi még nincs.
Addig csinálod, amíg pozi nem lesz...ez aranyos:) ))
Szia! Ha a te ciklusod 35 napos, akkor azzal számolj, ne a 28-cal. De ha jól számolom, akkor 28+9=37, már mindenképpen késésben van a mensid, nyugodtan tesztelhetsz. :o) Ha nega, de nem jön meg, akkor se keseredj el, 2-3 nap múlva megint ellõsz egyet, és ezt addig csinálod, amíg pozi nem lesz! :o)
A kérdező hozzászólása: nincs egyikrõl sem eredményem. Az a helyzet hogy már 3 gyerkõcöm van és mindegyiknél másként jelenkeztek a terhesség tünetei. Az utolsó kettõ ikrek.
Nincs hõgörbéd? Vagy nem csináltál ovu tesztet véletlenül?
Csütörtökön tesztelj akkor már biztos, hogy valós eredményt fog mutatni. Nekem 40 naposra is ki szokott tolódni a ciklusom. (össze-vissza van) én a nemvárt után 12 nappal teszteltem és erõs pozitív lett.:) )) Már 16 hónapos :) Megy a drukk! :)
A kérdező hozzászólása: Igen én is annyinak számoltam. Bár 1 hetet általában szokott is késni. De ez már a 9. nap azért tettem fel a kérdésemet.
Szerintem is most már mindenképpen el kellene menned orvoshoz! Ha terhes vagy akkor azért ha nem akkor meg hogy kiderüljön, hogy miért nem jöttél meg. Minden esetre én még drukkolok neked! :)

Mikor lehet a pé-m, ha a ciklusaim 30-32 naposak, és a ciklusom 11-12. napján szokott lenni a tojásfehérjés folyásom?

Legjobb válasz: elvileg a tojásf. utáni elsõ nap. lehet, hogy neked egy picit hosszabb a luteális szakasz. nem 14, mint az átlagos, hanem 16-17. ez elõ szokott fordulni

elvileg a tojásf. utáni elsõ nap. lehet, hogy neked egy picit hosszabb a luteális szakasz. nem 14, mint az átlagos, hanem 16-17. ez elõ szokott fordulni

A ciklusom 26, 27 napos szokott lenni. Most december 12-én megjött, de sokkal erősebben, mint szokott, sőt a 23. napra. Lehet, hogy terhes vagyok?

Nem èrtem mi törtènt mièrt lett ilyen rövid ez a honapom.Azt hittem a beàgyazodàs miatt vèrzek de a 4 napig tarto vèrzés nem lehetett az.

Legjobb válasz: Szia Ha tényleg erõs vérzésed volt nem nagyon hinném hogy terhes vagy. A ciklusod lehet hogy stressz vagy v.mi lelki eredetû dolog miatt jött meg elöbb. Képzeld nálam a múlt hónapban a gyógyszer mellett jött meg és biztos vagyok benne h ez is lelki eredetû dologra vezethetõ vissza.Ugyanis elötte való este olyan erõs síró görcsöt kaptam hogy nem bírtam abba hagyni. De ha az megnyugtat csinálj egy tesztet

Szia Ha tényleg erõs vérzésed volt nem nagyon hinném hogy terhes vagy. A ciklusod lehet hogy stressz vagy v.mi lelki eredetû dolog miatt jött meg elöbb. Képzeld nálam a múlt hónapban a gyógyszer mellett jött meg és biztos vagyok benne h ez is lelki eredetû dologra vezethetõ vissza.Ugyanis elötte való este olyan erõs síró görcsöt kaptam hogy nem bírtam abba hagyni. De ha az megnyugtat csinálj egy tesztet

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!