Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom napján voltam a párommal (16 db)

Ciklusom 26. napján vagyok.. pont pé. kor voltam a párommal. Ma teszteltem és - lett! Van még remény?

De a mellem írtózatosan fáj :-(...

Legjobb válasz: hát 5 nap mulva tesztelj megint és akor kiderül.ha akkor is nega akkor ttuti nem baba.

hát 5 nap mulva tesztelj megint és akor kiderül.ha akkor is nega akkor ttuti nem baba.
Nekem 1-2 hetes késés után mutatott pozitívat a három terhességemnél a teszt. Úgyhogy esély még van!!! Sok sikert! :o)
Nagyon hamar teszteltél. Egy hét múlva tesztelj újra, ha addig nem jön meg. Egyébként a mellfájdalom az jó kis jel! :-)
Hat, pedig nekem a 26. cilusnap lett pozitiv. De a nem vart mensi elso napjan tesztelnek ujra a helyedben.
Én a 27. napon teszteltem és nekem is nega lett, így várok, hátha mégis. Nekem is fáj a mellem.Drukkolok mindkettõnknek!

A ciklusom 7. napján (a vérzésem utáni 2. nap) voltunk együtt a párommal, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Hát nincs kizárva, de nagyon minimális erre az esély, szinte semmi.

Hát nincs kizárva, de nagyon minimális erre az esély, szinte semmi.
Nem kiábrándtani akarlak, de 7 nap után ezek nagyon korai tünetek, ha történt megterméeknyülés, még be sem ágyazódhatott. De majd kiderül.
Orgazmus hatasara is lehet spontan peteeres. Mi is azt hittuk, hogy valoszinuleg nem esnek teherbe (persze tudom, a ciklus minden napjan van minimalis esely a teherbeesesre), de azert remeltuk, hogy hatha megsem. De ha jon, akkor nem baj, mi is megtartjuk. :)
A kérdező hozzászólása: Nem terveztük, de megtartanánk, most 2, 5 éves a kisfiam.Csak furcsa, hogy mindig a ciklus közepén volt a peteérésem és ezért is mertük benthagyni.De lehet, hogy valami vírus még nem tudom, de a teszt még nem mutatná ki, mert pont egy hete történt a dolog.Most cikáznak a gondoltak a fejemben, hogy baba vagy sem...
10.54-es megint: Na, az en parom is bennem ment el. Plusz a sperma eletkepes (mindenhol mast mondanak meddig) olyan 3-5 napig megfelelo korulmenyek kozott. Volt jo par no, akik menzesz alatt lettek terhesek, vagy annak elmulasa napjan, netan 1-2 nappal az elmulasa utan. :) Akartok babat?
A kérdező hozzászólása: Igen.
Szerintem lehetsz. Ha en most teherbe estem a ciklusom 5.napjan ugy, hogy elvileg most sokkal hamarabb, tehat a ciklus 6.napjan (szex utani nap) volt peteeresem, akkor te is siman az lehetsz. Hetvegen kellene megjonnie, de szerintem terhes vagyok mert azota is (bo 2 hete) mindjart megjon erzesem van minden nap... Majd megirom neked, hogy az lettem-e. Benned ment el?
A kérdező hozzászólása: a 14.napon.
Elsõ vagyok: De most hol tartasz a ciklusodban?
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdezem, mert enyhe hányingerem van és közérzetem is rossz ill. rosszul alszom ( az elözõ terhességemnél is hasonló tünetek voltak), de a peteérésem.olyan 13.-14.napon szokott lenni.
Nekem szex utani 10.napon kimutatta a teszt a terhessegemet a lanyommal! 11.napon ovulaltam, aznap volt akcio es kereken 10 nappal kesobb, a ciklus 21. napjan kozepesen eros csikokkal ki is mutatta a teszt a terhesseget. Elotte nem voltunk egyutt abban a ciklusban , terhes nem voltam, legkozelebb meg mar csak aznap volt szex, miutan pozitiv lett a tesztem... Ergo maskor nem foganhatott a lanyom. Attol fugg mikor volt az ovulacio, meg milyen gyorsan tortenik meg a beagyazodas es milyen gyorsan kezdi el termelni a szervezet a HCG-t.
sokmindentõl lehet. De nem kell rögtön terhességre gyanakodni.
Nekem peteéréskor szúr a hasam alja, a petefészkem egy-két napig, akár úgy, hogy még a lábamat is alig bírom megemelni.

A ciklusom 9. napján voltunk eggyut a párommal védekezés nélkul. A ciklusaim 24-26 naposak. Lehet belole baba?

Legjobb válasz: A peteérés a ciklus közepére esik,azaz Neked ez a 12-13.nap.A sperma élettartalma a hüvelyben 2, a méhben 25,a petevezetõben 48 óra. Ebbõl tudhatod,h kicsit korai volt az együttlét. De gyakori dolog,h az orgazmus miatt elõbb következik be a tüszõrepedés. Úgyhogy nem kizárt a terhesség.

A peteérés a ciklus közepére esik, azaz Neked ez a 12-13.nap.A sperma élettartalma a hüvelyben 2, a méhben 25, a petevezetõben 48 óra. Ebbõl tudhatod, h kicsit korai volt az együttlét. De gyakori dolog, h az orgazmus miatt elõbb következik be a tüszõrepedés. Úgyhogy nem kizárt a terhesség.
Az attól függ, h orálisan v. vaginálisan kaptad be a töltetet..:)
Igen, kb. pont telibe találtátok a termékeny idõszakot.
A kérdező hozzászólása: Tavaly május végén volt egy félidos vetélésem, fél év várakozást ajánlotta az orvos, kb fél éve próbálkoztunk és pont most sikerult.
Tudod, ha ez ilyen egyszerû lenne, nem lenne annyi nem kívánt terhesség :)
Nincs ebben semmi látnoki képesség, kicsit számolj utána a dolgoknak... ;)
Gratulálok! A 9. nap?! te egy látnok vagy, Neked is gratula :)
Szerintem a 9. nap volt a nyerõ. :)
Gratulálok! :) ) Mióta próbálkoztatok?
A kérdező hozzászólása: TERHES VAGYOK!!!!!!Anyira orulok......pedig most is csak a 7.8.9.17.22.ciklus napokon voltunk egyutt a párommal és most 3 terhességi teszt szerint is terhes vagyok.Remélem minden rendben lessz velunk és szér egészséges babánk fog szuletni.
A kérdező hozzászólása: még mindig nem sikerult a baba. :-(
Azért egy petezsákot cisztának nézni nem gyenge mutatvány... Mindenesetre nektek sok boldogságot a babához! ;)
Soha nincs kizárva a teherbe esés. Mondom ezt 8 hónapos terhesen akinél a baba úgy fogant, amikor lehetetlen lett volna! (az elején cisztának nézték és mûtétre kellett volna mennem, még szerencse, hogy kis idõ után, már dobogott a ciszta szíve!) Semmi nem lehetetlen! (11 év után estem teherbe, mikor már nem számítottam rá!) A sors fintora!!
A leginkább biztonságos mielõtt megjönnél 2 napig, és miután véget ért 2 napig, ezt leszámítva minden idõszak túlságosan is esélyes
A peteérés általában a következõ menstruáció elsõ napját megelõzõen 14 nappal következik be (még nem 28 napos ciklusok esetén is), ezért a ciklus néhány havi megfigyelése után az ovuláció idõpontja meghatározható. Ez elõtt és után 2-3 napig tartózkodni kell a szexuális élettõl. Tehát, igen.
Ha 16 napos a luteális fázisa, 24 napos ciklus esetén a 8. napon is ovulálhat.
Sok sikert ezzel a babával!!!

Fennáll a lehetõsége annak, hogy teherbe esek? A ciklusom 10. napján voltunk együtt párommal, gumit használtunk, ami azonban elszakadt. Ciklusom 28 napos. Már van egy kisfiúnk, jelenleg nem is tervezünk kistestvért.

Legjobb válasz: A spermiumok életképesek (legújabb discovery-s adás szerint) akár 5 napig is. Ezért igen, van lehetõségetek rá. Nekünk 6. napi együttlétbõl fogant a kisfiúnk.

A spermiumok életképesek (legújabb discovery-s adás szerint) akár 5 napig is. Ezért igen, van lehetõségetek rá. Nekünk 6. napi együttlétbõl fogant a kisfiúnk.
Fogamzásgátló mellett, 10.napon voltam együtt párommal.(elõtte egy hetes antibiotikumos kezelés). Már most 30hetes terhes vagyok. Szóval van rá esély, hogy tehes vagy.
Azért nem olyan hatalmas az az esély a teherbeesésre, bár kétségtelenül nem nulla. Mást nem tehetsz, mint kivárod a következõ vérzésedet. Addig annyit tudtok tenni a pároddal, hogy átgondoljátok és átbeszélitek, mit tesztek, ha véletlenül mégis teherbe esnél, és ha ezt elõre meg tudjátok beszélni, talán nyugisabban telik az a pár hét. Még az is lehet, hogy annyit agyaltok rajt, hogy megjön a kedvetek a kistesóhoz :)
Szia. Nekem is 28 naposak a ciklusaim. Nekem 12 napon van tüszõrepedésem. Szerintem van esély rá, hogy teherbe esel. Kívánom a legjobbakat.
Kedves Kérdezõ! Ha a peteérésed idõben történik, akkor az a ciklus 12-16 napja között van. A sperma 3 napig életképes, tehát a te esetedben a ciklusod 13 napjáig. A 12 nap is eélyes, de a 13. nap már igen sanszos egy babára. A mosakodás alatt sima altáji mosakodást értesz, vagy hüvelyöblítést? A második hatásosabb, de tudni kell, hogy a 300, 000, 000 spermából elég ha 1 bentmarad.
A kérdező hozzászólása: Azt azért hozzátenném, hogy szex után azonnal mentem a fürdõbe megmosakodni, már ha számít ez valamit...
A kérdező hozzászólása: Nem gondolom, hogy a 10. napon történt együttlét után azonnali hatállyal, fejvesztve rohannom kellett volna a patikába eseményutáni tablettáért, azért kérdeztem mégis itt, mert a félsz, és a hátha azért bennem van. De látom, itt már tényleg semmi másról nem szól az oldal, csak arról, hogyan kössön bele mindenáron minden kérdezõbe a hûdeokos válaszadó. Kedves utolsó, te bevetted volna a helyemben az eseményutáni tablettát? Nyilván...
Hát akkor ez van. Mást úgy sem tudsz tenni, az egyetlen lehetõséged az esemény utáni lenne. Ha azt nem vagy hajlandó beszedni, akkor imádkozz.
Tehát jobb egy újabb gyerek, mint egy egyszeri eseményutáni bevétele... Ezesetben nem akkora baj, ugye? Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Éppen azért, amiért fogamzásgátlót sem vagyok hajlandó szedni. A hormontartalma miatt, az eseményutáni pedig felér egy lórúgással. Védekezni mindig óvszerrel szoktunk, a legutóbbi sajnos nem bírta a strapát.
Ha nem akarsz babát, miért nem veszel be esemény utánit?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Hát, mit mondjak, nem nyugtattál meg...
Azt hittem, csak tinik körében terjed, hogy a mosakodás segít bármin is... Simán besikerülhetett. Tabletta hiányában más nem marad, mint várakozni.
...akkor lehet, hogy ma is jó lenne akciózni! ;)
A kérdező hozzászólása: Jo lenne, csak remelem a parom idoben hazaer es nem tulorazik. De amugy meglatasod szerint megvan ra az eselyem?
Sikerülhet :-)
Ha 28-29* napos a ciklusod, akkor kb. 14-15. napon van ovud. Viccelsz? A legjobbkor voltatok együtt! :)
0, 13%
A kérdező hozzászólása: nagyon félek tõle és beképzelek dolgokat , csaj az interneten utánaolvasgattam és most félek:S Köszönöm szépen!
Nem szabad interneten olvasgatni :D ezt tapasztalatból mondom! Más témakörben is voltak nekem is ijesztõ dolgok, amiket kidobott a gépezet és csak feleslegesen beparáztat. Nem hiszem, hogy terhes lennél, inkább a közelgõ menzeszt jelezheti szerintem. De ha aggódsz, akkor inkább menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Hát igen , sajnos már én is kezdem kapisgálni , hogy butaság volt utánaolvasni! szeretnék kellõ képen odafigyelni erre, mármint a védekezésre, hamarosan ráállok a fogamzágátló tabira. De most ez a mellbimbó nõvekedés nagyon beparáztatott :S Köszönöm szépen :) )

Ciklus 5. napjan pont ahogy elmult a verzesem, akkor voltunk egyutt a parommal. Lehetek terhes? Vagy semmi eselye ilyen hamar?

Legjobb válasz: Az én fiam a 7. napon fogant.Esély mindig van,persze nyilván kevesebb,mint középidõben,de van.

Az én fiam a 7. napon fogant.Esély mindig van, persze nyilván kevesebb, mint középidõben, de van.
Lehetett spontan peteeresed, ha pl mar kozel volt a kov.peteeres, vagy konkretan a spermak bevarhatjak az "igazi" peteerest is.... de szabalyos ciklusnal nem sok esely van ra.
A mi kisfiúnk 6. napon fogant :) Nem biztos, hogy pont elcsíped az ovut, de a spermiumok is napokis életképesek. Szóval lefednek egy kisebb idõintervallumot :) nekünk bejött :)
3. vagyok: csak még annyit tennék hozzá, hogy szabályos, 28 napos ciklusom van.
A kérdező hozzászólása: Nagyon remelem , hogy ebben a honapban sikerul, nagyon varjuk mar a babat! Termeszetesen kozepidoben is probalkozunk, remelem nem varat sokaig! :) Eddg nem sikerult, mert cisztaim voltak, de mar szerencsere nincsennek, fogamzasgatlot kellett szedjek, hogy elmuljanak. Csak 2 honapig szedtem es mar el is multak, a doktorno azt mondta , hogy a cisztak akadalyoztak a teherbeesest! Nagyon remenykedem, hogy mostmar ha nincsennek, sikerul!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!