Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom napján voltam (73 db)

A ciklusom 20. és 26. napján barna folyásom volt (a 26. nap ma van. A ciklusom 14. napján voltunk együtt (ált.28 naposak pluszminusz 2-3nap. Az évek alatt volt így is, úgy is) megszakítással "védekeztünk". Lehetek terhes?

Soha nem volt még barna folyásom. Lehetséges, hogy a beágyazódás elején és végén is jelentkezik barna folyás? Közte egy hétig nem volt semmi. Volt már valakinek ilyen? Holnap akarok tesztet csinálni, de félek, még korai lesz.

Legjobb válasz: Lehet baba a dologban,de nem 100%! Szóval 25-31 napos a ciklusod! A 32. napon csinálj egy tesztet,ha nem jön meg! Akkor már biztos mutat valamit! :)

Lehet baba a dologban, de nem 100%! Szóval 25-31 napos a ciklusod! A 32. napon csinálj egy tesztet, ha nem jön meg! Akkor már biztos mutat valamit! :)

Ma vagyok a ciklusom 50. ik napján! A Wc-papíron vérzést tapasztaltam a ciklusom 32. napján halvány pozitívat teszteltem! Voltam dokinál és nem látott semmit! Most akkor meg fog jönni?

14mm-es volt a méhnyálkahártyám kedden!Nem zárták ki a terhességet!A melleim feszülnek hányingerem van és rengeteget járok pisilni!Én egy kés?i mpé-re gondoltam ami megtermékenyült!De úgy néz ki még se?Mit?l lett a 28 napos ciklusból 50?Ha nem vagyok terhes?Ilyen még nem történt velem!Kérem a segítségeteket!!Nagyon elkeseredtem és semmi mást nem tudok csak sírok és sírok!

Legjobb válasz: Semmi sírás! A ház nem ég. Orvos Uh és máris tudod hányadika van. Még semmi nincs sem veszve, sem elkésve.

Semmi sírás! A ház nem ég. Orvos Uh és máris tudod hányadika van. Még semmi nincs sem veszve, sem elkésve.
Nem szeretnélek elszomorítani, sõt kívánom, hogy neked ne úgy legyen de én is így jártam ugyanezek a tünetek 49. napnál jártam de nemrég megjött sajnosbaba nem volt halvány pozitiv igen..ez megmagyarázhatatlan de elõfordul de mondom remélem babás vagy:)
Én is jártam már így: halványpozitív teszt, aztán megjött. Alacsony volt a hcg, nem tudott beágyazódni, megtapadni a megtermékenyült petesejt. Azt mondta a doki, hogy "a természet szelektál". Nálam az ok(amit fél év múlva vizsgált csak egy másik doki) magas prolaktin szint.Ezt azért írom. hogy a hormonszíntet nem árt megnézatni, mert okozhat több hasonlót.

Lehetek terhes? Ciklus 10. napján voltunk együtt és 13. napon volt az ovulációm a ciklus.hu szerint, később sajnos nem tudtunk együtt lenni. Igy is reménykedhetek?

Legjobb válasz: Reménykedhetsz szerintem, mert elvileg életben lehet még néhány spermium akkor. Mikorra nem várod? Én a héten nem várom... :P De nem akarom beleélni magam, mivel mi is csak egyszer voltunk együtt a hónapban :( Mi a 15. napon voltunk együtt, de nem sajnos változóan jön meg! 28-30, ha meg várom hogy ne jöjjön, akkor van, hogy 2 hetet is trollkodik velem :(

Reménykedhetsz szerintem, mert elvileg életben lehet még néhány spermium akkor. Mikorra nem várod? Én a héten nem várom... :P De nem akarom beleélni magam, mivel mi is csak egyszer voltunk együtt a hónapban :( Mi a 15. napon voltunk együtt, de nem sajnos változóan jön meg! 28-30, ha meg várom hogy ne jöjjön, akkor van, hogy 2 hetet is trollkodik velem :(
Hát azt hiszem ez most sem sikerült, negatív lett a reggeli tesztem :( A hõm hiába van fent a petefészkeim nagyon bele-bele nyilalnak, a cicijeim fájnak idõnként de azt hiszem ez az én formám :(
sajnálom :( szerintem nekem is meg fog nagyon úgy fájdogál a hasam! mindenképp megírom majd hogy mi újság! de nem szabad elkeseredni bármilyen csalódottak is vagyunk ilyenkor :)
nekem megjott :(
Most már nagyon kíváncsi lettem mert ma reggelre visszament a hõm 36, 8-ra ?! itt a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c24ed2fe6e23502e14cd5a.. ilyenem sem volt még soha amióta mérem! nálad mi újság?
hat lehet ez vmi egi jel, hogy vmi mas! tudm, hulyeseg.. nov 2 meg marha messze van...
Na úgy látszik nekem ez most sem jött össze a hõm tegnap meg ma visszaesett az alaphõre, ilyen még soha nem volt eddig mindig magasan maradt mensiig :(
koszi. en is neked, remeljuk a legjobbakat, irj ha van vmi :) a cukibb tesztet (rozsaszin) hagytam meg jovo hetre, valahogy ereztem hogy ez nem lesz jo... de azert biztam megis :-p
Szerintem várj még hétvégéig és csinálj egy másikat, 13 nap még semmi, ha nem aznap volt az ovud csak másnap akkor 1 nap máris csúszott és a 25-ös egyébként sem túl érzékeny, én lehet hogy hétvégén tesztelek egy 10-sel! Drukkolok neked :)
hát nálam semmi jó... nem birtam magammal és lõttem egy negativat... 13 napja volt az együttlét, és akkörül volt a peteérés is, szerintem. 25-ös érzékenységû volt és délután csináltam meg, 3-4. pisibõl.
Na ki hogy van? nekem mára 36, 8 a hõm az átlagom egyébként 36, 3-36, 4 nem tudom mi lesz ebbõl csak azt hogy ritka rosszul vagyok :(
Átérzem én is jópár negatív teszten túl vagyok, olyankor sokáig csak sírtam hogy miért nem sikerül és miért van az hogy más aki nem akar annak elég ha ránéznek, de elkezdem után mindig mondogatni hogy biztos oka van mindennek és nekem is sikerülni fog, és megnyugszom :)
hát az még odébb van, a legrosszabb a várakozás tudom. :( én is már majdnem 2 hete tépázom az idegeimet. de most eljött a hét... de tesztet nem akarok csinálni, még korai, de késõbb sem akarok, mert utálom a negativot! nagyon!
Sziasztok! Én is hasonló dilemmában vagyok mert a párom elutazott munka miatt és csak a 10. ciklusnapomon tudtunk együtt lenni a gép még be sem húzta azóta sem a pé-met, a hõm kicsit furcsa is, amit érzek az péntek óta, hányinger, gyomorégés, de nyilván ez lehet mástól is, meg tegnap este furcsa érzés volt a méhemnél olyan duzzadtnak éreztem és érzékenynek szinte egész nap feküdtem emiatt :( Mi 8 hónapja próbálkozunk de sajnos volt közben méhgyulladásom meg petevezeték gyulladásom is ezekre sokáig antibiotikumot kellett szednem így ez az idõszak ugrott :( Én is kb nov.2-rá nem várom a ciklusaim átlag 26-28 naposak. Drukkolok nektek :)
A kérdező hozzászólása: november 2-án kellene megjönnie, nekem is elég rendszertelen sajnos
Sziasztok! Jöttem megírni hogy nekem tegnap elkezdett esni a hõm ma reggel még lejjebb ment és meg is jött! Talán a következõ hónap a miénk lesz :)

32 (de lehet 33) napos ciklus mellett, ha a 17. napon voltunk együtt, akkor nagyobb az esély a lányra? Tapasztalatok, akik pontosan tudják az ovu és az együttlét napját? Amiből baba lett?

Legjobb válasz: Szia. Nekem 30 naposak voltak a ciklusaim,13.napon volt ovum,12.én este voltunk együtt és kisfiam lesz. 37+2 hkm

Szia. Nekem 30 naposak voltak a ciklusaim, 13.napon volt ovum, 12.én este voltunk együtt és kisfiam lesz. 37+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Tehát 12. napon voltatok együtt? Biztos a 13. napon volt ovud? Csak mert akkor jó hosszú a luteális fázisod. 16-17 nap? Bár lehet, hogy akkor nem 30 napos ciklusod lett volna, de azt már nem tudod meg:)
Nekem a luteális fázisom 12 nap volt mindig.És igen, 13.án volt ovum, ovu tesztet használtam, és tuti, hogy 13.án fogant meg a kisfiúnk, mert sem elõtte sem utána nem voltunk többször együtt. :)
Az utolsó menzeszem július 25.én volt, és a legközelebbi mensit aug. 25.-re nem vártam, és nem is jött már meg..24.én reggeli elsõ vizeletbõl halvány pozit teszteltem.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!!!
31 napos ciklusok mellett a 18. napon éjjel voltunk együtt. Elsõre, egy alkalomból sikerült. 5 hetes vagyok:)

Ha a ciklus 4.napján kezdtem el szedni a clostyt, és a ciklus 12.napján voltam uh-n, ahol megérett egy szép nagy tüsző(18mm-es), akkor mikor lehetett a tüszőrepedésem? És mikorra (nem) várhatom a mensim?

Babát tervezünk.

Legjobb válasz: Szia! Én a 3. naptól szedtem ebben a hónapban a clostit. Egyébként a 15. napon volt peteérésem, a clostis hónapban ez egy napot tolódott. Nem méred a hõdet? Mikor emelkedett?

Szia! Én a 3. naptól szedtem ebben a hónapban a clostit. Egyébként a 15. napon volt peteérésem, a clostis hónapban ez egy napot tolódott. Nem méred a hõdet? Mikor emelkedett?
nem kaptál closti mellé tüszõrepi szurit?
Ki tudja, hogy az a 18-as tüszõ akart-e még tovább nõni?!Mert ha igen akkor az még plussz napok. De 2-3 napon belül valószínû megrepedt. a tüszõrepedéstõl 14 nap a következõ mensi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Azt tudom, hogy a tüszõ repitõl kb 14napra jön meg a mensi, de a jelen esetben tanácstalan vagyok...
A kérdező hozzászólása: 2válaszolónak:nem mérem a hõmet. 3.válaszolónak nem kaptam tüszõ repit, mert e mellett szedek még metfogammát a PCO-m miatt, és ugye ezek a tabik arra jók, h legyen ciklus, peteérés, meg tüszõ repi spontán.

Fogamzásgátlót szedek most szedtem be az 1. levelet. A menzeszem 5. napján kezdtem el és a barátommal a 13. napon voltam együtt. Én a ciklusom 18. napján voltam. Lehetek e terhes?

Igazából csak egy pár percig volt bennem és nem volt magömlése. Ez volt az els?.

Legjobb válasz: Hát szerintem ezt leírja a gyógyszered papírja is. Esélye megvan... de semmi sem biztos.

Hát szerintem ezt leírja a gyógyszered papírja is. Esélye megvan... de semmi sem biztos.
Attól is függ, milyen tablettát szedsz.De általában ha 5.napon kezded el szedni akkor 7nap után áll fel a védettség.Ha ilyened van akkor már védett voltál.
A kérdező hozzászólása: bocsánat elütöttem:14.napja van ma ciklusomnak
Elvileg ilyenkor lehet peteérés!

Nőgyógyásznál voltam ma, csak füleltem amit mond, diktálta az adatokat az asszisztensnek, ami megütötte a fülem az az volt hogy, méhnyálkahártya 2! A ciklus 13dik napján vagyok. Szerintetek ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: Igazad is van, meg nem is elõttem szóló. De, pláne aki elõször van ebben a cipõben, nem tuti hogy nem izgul-e annyira, nem érzi-e magát nagyon kellemetlenül stb. Aztán amikor kijön, akkor gondolkozik, hogy milyen balga is volt, hogy nem kérdezte meg... :-) Így hát ezért (is) van ez az oldal, hogy itt megkérdezhetjük, ha már ott nem tettük. kérdezõ, szerintem - ha csak nem tolódik ki a ciklusod, és nem késõbb van a peteérésed - akkor ez a vastagság elég kevés. Én is ma voltam nõdokinál, most van peteérésem és a nyálkahártyavastagságom 8,6 mm. Úgy olvastam itt a neten, hogy félidõben a babához kb. legalább 6-nak kell lennie. Doki nem vagyok, de remélem segítettem valamit.

Igazad is van, meg nem is elõttem szóló. De, pláne aki elõször van ebben a cipõben, nem tuti hogy nem izgul-e annyira, nem érzi-e magát nagyon kellemetlenül stb. Aztán amikor kijön, akkor gondolkozik, hogy milyen balga is volt, hogy nem kérdezte meg... :-) Így hát ezért (is) van ez az oldal, hogy itt megkérdezhetjük, ha már ott nem tettük. kérdezõ, szerintem - ha csak nem tolódik ki a ciklusod, és nem késõbb van a peteérésed - akkor ez a vastagság elég kevés. Én is ma voltam nõdokinál, most van peteérésem és a nyálkahártyavastagságom 8, 6 mm. Úgy olvastam itt a neten, hogy félidõben a babához kb. legalább 6-nak kell lennie. Doki nem vagyok, de remélem segítettem valamit.
Egy csomó ilyen kérdés van, én azt nem értem, hogy ha ott vagy, miért nem kérdezed meg? Én mindig egy rakat kérdéssel megyek, és ha valamit nem tudok, azonnal rákérdezek. Egyébként valószínû a vastagságát mondta milliméterben.
ciklus 13. napján a nyh-d 2 mm, ami babához nagyon kevés
Elõzõ vagyok. Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Sajna a nõgyógyász akihez menni szoktam szabin volt, a helyettest meg inkább ne is említsük, de kénytelen voltam elmenni, most volt szabim, meg idõm. Szóval nem egy olyan pali volt akitõl szívesen kérdezel, elég furi volt, fájt is a vizsgálat kicsit. Szóval itt elment a kérdezgetõs hangulat. Még nem próbálkozunk, még csak egy menzim volt a gyógyszer abbahagyása óta. Jövõhónapban, vagy az azutániban kezdenénk.
A kérdező hozzászólása: Kedves harmadik, nagyon köszönöm a kedvességet.:) Nagyon is sokat segített. Gyógyszer utáni elsõ ciklusom 34 napos volt, ez a második, kíváncsi vagyok ez milyen hosszú lesz!
Szerintem sem kell lehurrogni a kérdésért! Például én sem kérdezek meg mindent a dokitól, mert egyszerûen leblokkolok és nem jut eszembe. De ez az oldal erre van! A méhnyálkahártyád tényleg vékonynak tûnik, de lehet még a tabletta hatása.
Én se kérdeztem meg, csak kijöttem a rendelõbõl. :) Aztán itthon nézegettem meg az eredményeket, a 26. napomon a méhnyálka 5, 8 mm volt :((
A kérdező hozzászólása: Nekem 5 hét mire kész a lelet, majd akkor jó bevizsgálom!:)

Ciklus 9. napján szex után pirososan jött ki belőlem a"cucc". Száraz tuti nem voltam.28-29 naposak a ciklusaim. Lehet, hogy a páromból távozott pirososan? Mitől lehet?

Legjobb válasz: nem tudom mi lehet ez,csak azért írok,hogy tudd nekem is volt ilyen a napokban,de elõtte sosem taapsztaltam ilyet! szombaton kellett volna megjönnie,de nem jött! együtt voltunk a férjemmel,aztán mikor elmentem wc-re ugyanígy jártam, mint Te is!de azóta sem volt semmi!a mensim sem jött meg... Azt nem hiszem,hogy a párodból jött ki pirosan a "cucc", szerintem iyen nem lehetséges!!! Lehet picit beljebbre csúszott és hiába,hogy mi nem éreztük,mégis megsérthettek "bent"valamit!

nem tudom mi lehet ez, csak azért írok, hogy tudd nekem is volt ilyen a napokban, de elõtte sosem taapsztaltam ilyet! szombaton kellett volna megjönnie, de nem jött! együtt voltunk a férjemmel, aztán mikor elmentem wc-re ugyanígy jártam, mint Te is!de azóta sem volt semmi!a mensim sem jött meg... Azt nem hiszem, hogy a párodból jött ki pirosan a "cucc", szerintem iyen nem lehetséges!!! Lehet picit beljebbre csúszott és hiába, hogy mi nem éreztük, mégis megsérthettek "bent"valamit!

Már több, mint két ciklusom maradt ki, helyette barnás folyásom volt. Voltam nögyógyásznál, aki elküldött vérvételes vizsgálatra, a cikluson második napján. Csakén nem látom a logikát ebben?

Menjek el más nőgyógyászhoz, vagy ő ugyanígy nem tud mást tenni, csak azt mondani, hogy várjunk, amíg egyszer csak megjön?

Legjobb válasz: Ha megvizsgált az orvos és nem talált semmi problémát(pl. daganat),akkor a ciklusod nem kimaradt,hanem ennyi volt(barnás folyás). Ez akkor lehetséges,ha a méhnyálkahártya nem elég vastag és kevesebb a vérzés a szokottnál. Ennek lehet,hogy semmi jelentõsége nincs,de jelezhet hormonális gondot,esetleg gyulladást. Az orvosod,ha megvizsgált helyesen járt el. Ilyenkor vérvizsgálatra van szükség.

Ha megvizsgált az orvos és nem talált semmi problémát(pl. daganat), akkor a ciklusod nem kimaradt, hanem ennyi volt(barnás folyás). Ez akkor lehetséges, ha a méhnyálkahártya nem elég vastag és kevesebb a vérzés a szokottnál. Ennek lehet, hogy semmi jelentõsége nincs, de jelezhet hormonális gondot, esetleg gyulladást. Az orvosod, ha megvizsgált helyesen járt el. Ilyenkor vérvizsgálatra van szükség.
Miért ne lenne ebben logika. Ha nincs testi elváltozás akkor hormonális oka lehet. Hormon panel viszgálathoz a ciklus 3.+-1 napján kell menni. AZtán a 21. nap körül hogy volt-e peteérés. Annyit tudnának tenni hogy felirnak norcolut-ot amitöl megjön viszont az sajnos csak egy mesterséges ciklus igy az azután kapott hormoneredmény nem igazán mérvadó. Attól hogy megjön attól egyszer még nem oldódik meg a aprobléma és utána a következõ valószinüleg ugyanúgy nem fog megjönni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!