Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom napján vagyok. Két (8 db)

A ciklusom 25. napján vagyok. Két napja ha szerelmeskedünk a párommal nagyon fáj a méhem. Lehet ez terhességtől? Vagy mitől van ez?

Legjobb válasz: Terhes vagy? Vagy csak lehet hogy az vagy? Vagy lehet hogy csak "dúrván" vagy dúrvábban csináljátok kicsit nem?

Terhes vagy? Vagy csak lehet hogy az vagy? Vagy lehet hogy csak "dúrván" vagy dúrvábban csináljátok kicsit nem?
nemhiszem . ha terhes is vagy még korai lenne. vagy beképzeled vagy nemtudom ez még korai

A ciklus 12. napján vagyok, a hatodik naptól két naponta vagyunk együtt a férjemmel. Hányadik naptól esélytelen a teherbe esés?

Úgy tudom 48 óráig életképes a hímivarsejt, ezért kétnaponta szeretkezünk, így bármikor van peteérés, van esély a megtermékenyülésre?

Legjobb válasz: Bocs, kicsit félreértettem. Azt hittem,hogy azt kérdezed, hogy bármikor van-e pé!:) De ha két naponta együtt vagytok, akkor az nagyon jó! Akkor bele esik a pé körüli idõszak!

Bocs, kicsit félreértettem. Azt hittem, hogy azt kérdezed, hogy bármikor van-e pé!:) De ha két naponta együtt vagytok, akkor az nagyon jó! Akkor bele esik a pé körüli idõszak!
Nem sajnos! Peteérés általában egyszer van egy hónapban, 24-48 órán át tart. Az elõtte lévõ 2-3 nap és a peteérés napja a legesélyesebb a teherbeesésre! Utána már elég kevés az esély. Peteérés átlagban a ciklus közepén van, tehát akinek szabályos 28 napos a ciklusa, annak a 14. napon, te ez nem fix. Ez változó. Nekem pl. a múlt ciklusomban 3 nappal késõbb volt, mint most. Ahhoz, hogy pontosan tudd mikor van pé-ed hõmérõznöd kell, és/ vagy ovu tesztet használni. Ha csak nem érzed. Van, aki érzi, van aki nem. Én pl. érzem, hogy mikor van. De azért jó elõre tudni, hogy már elõtte is és aznap is együtt tudjatok lenni!
attól függ hány naposak a ciklusaid.ha pl 28 akkor 14 napon +-1nap.azt mondják igy van mert akkor van peteérésed.amugy nem szexelnétek 2 naponta?mi minden nap csinaltuk amikor terhes lettem
Mi a 20. napig voltunk együtt mindenképp. utána már csak kedvtelésbõl.
A kérdező hozzászólása: De egyébként is kb. heti 3-4 alkalommal szeretkezünk, de most betartjuk a 2 napokat, mert nagyon szeretnénk mihamarabb babázni.
Azt nem írtad mikor voltatok együtt. Egyébként a beágyzódás kb.7-10 nap az együttlét után.
A kérdező hozzászólása: 13. és 14. napokon voltunk együtt.
Nagyon jó esélyed van rá hogy beágyazódás legyen! Drukkolok hogy sikerüljön!!!
A kérdező hozzászólása: A hõm 37, 1 volt.Nagyon örülnénk, már vágyunk egy picire, de nem merek örülni, bizakodni.Köszönöm Neked a kedvességedet.
Könnyen meglehet, hogy beágyazódás! Szurkolok Neked! Majd írj, ha teszteltél ;)


Mi lehet ez? Peteérés vagy valami más? Ma vagyok a ciklus 10. ik napján (Aug.13-án jött meg két napra).

Fáj a hasam bal oldalon,néha görcsölök,megkeményedik,néha hasogat és olyan mintha tágítanák a hüvelyem,feszít,nyilal a fájdalom a hüvelyembe!

Legjobb válasz: Lehet peteeres. Nälad a 2 napos mensi keves?

Lehet peteeres. Nälad a 2 napos mensi keves?
A kérdező hozzászólása: Igen, kevés eddig 5-6 nap volt elõtte utána barnázással! Most egy pici barnázás, két nap mensi és egy nap barnázás a végén!
Nem csinältäl terhessegitesztet?
A kérdező hozzászólása: De, csináltam Tegnapelõtt/szerdán/ sajnos negatív!
Akkor ez korai pe lesz.

A jobb oldali petefészkem nyilal két napja, mitől lehet? A ciklusom 7. -8. napján vagyok.

Elég észrevehet?en érzem, id?nként határozottan mintha fájna is, egy egy pillanatra.

Legjobb válasz: Lehet sok dolog! Kicsit felfázhattál vagy esetleg korai peteérés.

Lehet sok dolog! Kicsit felfázhattál vagy esetleg korai peteérés.
Szerintem örülhetsz:-)
Elvileg több napon át kell csinálni és erõsödnie kell. De ha neked már erõs akkor szerintem reménykedhetsz. Pár nap 1-2 és a hcg-nek is ki kell mutatnia!
Szia! Én ugyan ebben a cipõben járok, mintha én írtam volna! Drukk, hogy mindkettõnknek + hcg tesztje legyen! Szerintem 3 nap múlva érdemes újra tesztelni!
A kérdező hozzászólása: utolsó msn? [email protected]
Szia! Nem mûködik az msn-em. Írj privit, ha gondolod!(Nekem már 2 napja erõsen + az ovu teszt, mint jós, tehát reggeli teszteléssel.)
A kérdező hozzászólása: nekem ma halványabb volt de mondjuk reggel csináltam ez mit jelent?
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/38c24e04a8a5424f026f32..

Mitõl van ez a "mindjárt megjön érzésem"? Fura folyásom van! Ma vagyok a ciklus 9. ik napján és már két napja van ilyen érzésem! Volt mensim, 4. napig és nem olyan mint eddig volt!

Legjobb válasz: Ez ilyenkor sajnos mindíg lutri! Lehet terhesség; de lehet hogy csak készül a szervezet a mensire. Szorítok hogy baba legyen; majd írd meg!

Ez ilyenkor sajnos mindíg lutri! Lehet terhesség; de lehet hogy csak készül a szervezet a mensire. Szorítok hogy baba legyen; majd írd meg!

Mi lehetett, ha a ciklusom 12. napjan eros, kesszuras szeru fajdalmam volt a mehem es a huvely tajekan? Ra ket napra elkezdtem barnazni, majd fokozatosan picit verezni. Ez kb 4 napig tartott. Ez peteeres volt, vagy ciszta?

Ez az eros, heves, kesszuras szeru fajdalom mar maskor is volt, de nem tart sokaig, csak max 5-10 masodpercig.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem peteérés lehetett.

Szia! Szerintem peteérés lehetett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!