Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom napján vagyok. A hőm (26 db)

Ha a ciklus 23. napjan a hom 36.4, az mit jelent? A melleim nagyon fajnak! Kedvetlen is vagyok, kisebb fejfajasom is van. Meg fog jonni?

Legjobb válasz: Mennyi az alaphõd? Mikor volt pé-d? A többi napon magasabb volt? Vagy csak egyszeri mérés volt? Mert ebben az esetben semmit nem lehet leszûrni. Egyébként ez elég alacsony érték.

Mennyi az alaphõd? Mikor volt pé-d? A többi napon magasabb volt? Vagy csak egyszeri mérés volt? Mert ebben az esetben semmit nem lehet leszûrni. Egyébként ez elég alacsony érték.
A kérdező hozzászólása: Szeptember 2.an volt peteeresem. Az alaphom 36.3 , de nem merem rendszeresen. Nagyon lustanak erzem magam.:(

A 28 napos ciklusom 22. napján vagyok. A hőm folyamatosan 37.1, tegnap pici rózsaszín folyásom volt, ma pedig barna. Holnap meg fog jönni? Nem lehet beágyazódás?

De még van 6 napom!

Legjobb válasz: Hõmérsékleted egyenlõre csak annyit jelez hogy volt peteérésed. A barnázás jelentheti a beágyazódást mert most vagy a valószínüsített peteérés után 7 nappal És úgy ált 7-10 nap között ágyazódik be a pete ha sikeült a dolog. Drukkolok neked! Írj hogy sikerült e remélem igen :)

Hõmérsékleted egyenlõre csak annyit jelez hogy volt peteérésed. A barnázás jelentheti a beágyazódást mert most vagy a valószínüsített peteérés után 7 nappal És úgy ált 7-10 nap között ágyazódik be a pete ha sikeült a dolog. Drukkolok neked! Írj hogy sikerült e remélem igen :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást! Reggel megint barnázok, és nem csökkent semmit a hõm! Teljesen össze vagyok zavarodva. 5. hónapja nem jön össze....
Szia! Nekem is a várt menses elõtt kb. 4 nappal volt barnázásom. Ez volt a beágyázódási vérzés. Próbálj tesztelni, hátha már kimutatja a terhességet. Sok sikert! 17 hetes kismama

Július 29-én volt p. é-sem . Próbálkoztunk babával többször is. A ciklusom 53. napján vagyok. Nem vezetek görbét de a höm : 36, 5, 36, 6, 37, 8, 37, 2. A doki látta uh-h a tüszöt 27-én . Azt mondta esélyes hogy összejön a baba. Ez a hő utalhat rá?

VAn már 1 kisfiam, a szülés elött nem volt rendszeres a menszim, tehát nálam megesik hogy ilyen hosszú a ciklusom.

Legjobb válasz: szerintem tesztelj! én a 36 napig vártam(átlagos 30 napos szokott lenni) és ma reggel + lett:) szorítok neked!!!

szerintem tesztelj! én a 36 napig vártam(átlagos 30 napos szokott lenni) és ma reggel + lett:) szorítok neked!!!
A kérdező hozzászólása: Jaj és a legfontosabb! Gratulálok a babához és sok- sok egészséget kívánok és problémamentes terhességet na meg egy szuper jó szülést!!!
igen, de egy teszt és egy uh biztosat mondana, a hõmérséklet nagyon csalóka, nekem pl nem ment fel. 24 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy szorítasz nekem. Jól esik!
A kérdező hozzászólása: Ma csináltam még egy tesztet és határozott pozitív lett:)

A ciklusom 10. napján vagyok. A hőm tegnap előtt 36.9 volt, tegnap 36.7, ma pedig 36.6. Mikor számíthatok peteérésre, ha a ciklusaim 31 naposak?

Ha leesik, vagy ha felmegy a h?? És peteéréskor a méhszáj milyen? Kemény, zárt, nehezen elérhet?, vagy fordítva? Köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Ha 31 naposak a ciklusaid akkor elvileg a 17 napon vagy annak környékén van pé-d. Akkor leesik a hõ majd emelkedni kezd. Elvileg...

Ha 31 naposak a ciklusaid akkor elvileg a 17 napon vagy annak környékén van pé-d. Akkor leesik a hõ majd emelkedni kezd. Elvileg...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :-)
Amikor el kezd leesni, majd hirtelen felmegy a hõ, akkor volt peteérés. Tehát már mikor el kezd esni lefelé, akkor kell együtt lenni :) Pé.-kor a méhszáj nyitott, puha, és nehezen elérhetõ. És a tojásfehérje állagú nyákról se feledkezzünk meg. Sok sikert! :)
Szia! Peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni, tehát a hõmérsékleti görbe emelkedése elõtt. A tojásfehérje szerû váladék mindig megelõzi a peteérést.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítõkész válaszokat! :-)

Ma vagyok ciklusom 26-ik napján. Clostyt szedtem 2-öt 5 napon kersztül. A hőm 3 napja 37. Csinálta tesztet de negaiv. Szerintetek még korai még? Nagyon szeretnék már teherbe esni.

Legjobb válasz: Hány napos a ciklusod egyébként? Õszintén! Ha 28 napos és középidõben volt pé-d, akkor szerintem már halvány csíknak lenni kell, viszont, lehet,hogy késõbb volt pé-d! Még ne add fel!

Hány napos a ciklusod egyébként? Õszintén! Ha 28 napos és középidõben volt pé-d, akkor szerintem már halvány csíknak lenni kell, viszont, lehet, hogy késõbb volt pé-d! Még ne add fel!
A kérdező hozzászólása: A ciklusom rendszertelen 30-34 napos. Két hete volt peteérésem
Szerintem se add még fel, a 35. nap táján már biztosabb eredményre számíthatsz. Egyébként a closty-t szedõk jellemzõen a szedést követõ hónapban (köv. ciklusban) szoktak teherbe esni - én is szedtem, késõbb ezt kitárgyaltuk egy fórumban a sorstársakkal :)
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg. Ma reggel csináltam tesztet negativ lett.31-ik napnál járok.A höm még mindig 37, 1 Lehet hogy a teszt téved?

Mitől lehet? A ciklusom 12. napján vagyok, derékfájás, mensis görcsök, hasszurka, petefészek körüli fájdalmak. A hőm 37 C. Esetleg ovulálok? Vagy talán baba?

Legjobb válasz: Milyen hosszú a ciklusod? Nekem 26 napos én a 12-13 napon ovulálok, és nekem is vannak ilyen tünteim, baba nem lehet! Szereintem peteérés van hajrá!

Milyen hosszú a ciklusod? Nekem 26 napos én a 12-13 napon ovulálok, és nekem is vannak ilyen tünteim, baba nem lehet! Szereintem peteérés van hajrá!

Miért magas a hőm? A ciklusom 11. napján vagyok. A hőm ma reggel 36, 3 szájban mérve.

A h?m általában ilyenkor 35,7 körül szok lenni. Nem vagyok megfázva sem. Szerintetek mi lehet a gond? A menzim meg volt rendesen és a h?m akkor le is esett. Tegnap volt 0,2 fok h?esésem ma reggel 0,3fok emelkedés az ovutesztjeim negatívak.
Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: 28
A kérdező hozzászólása: A 29.napon csinaltam tesztet, de sajnos negativ volt! :(
Szerintem csinálj még egyet, mert nagyon gyanús! Drukkolok nagyon! Majd írd meg légyszi az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Rendben, a heten valamelyik nap ha nem jon meg, csinalok es megirom! Koszi
csinálj még egy tesztet, szerintem gyanús hogy ez bizony baba :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos szombaton megjott! :( Megint nem sikerult!

A ciklus 13. napján vagyok. Öt napja 36, 8-36, 9 a hőm. Ez jelenti a peteérést? A ciklusom rendszertelen szokott lenni, a 14 napos visszaszámlálással nem megyek semmire.

Az elmúlt 5 napban sokat voltunk együtt. Az jó? Vagy ezután kellene együtt lennünk a matematika szerint?

Legjobb válasz: Ha rendszeresen méred a hõdet, akkor a diagrammból neked kell látni, hogy volt-e már néhány tizedes visszaesés és most már a megnövekedett progi szint csinálja a "magas" hõt, vagy pedig ezen még nem vagy túl és a pé még csak most jön. Esetleg csinálj ovu tesztet és figyeld a folyásodat.Ha a nyákod tojásfehérje szerû állagú lesz, akkor mindent bele. Egyébként nagyjából ezekben a napokban fogod tapasztalni a néhány tizedes hõmérséklet csökkenést is.

Ha rendszeresen méred a hõdet, akkor a diagrammból neked kell látni, hogy volt-e már néhány tizedes visszaesés és most már a megnövekedett progi szint csinálja a "magas" hõt, vagy pedig ezen még nem vagy túl és a pé még csak most jön. Esetleg csinálj ovu tesztet és figyeld a folyásodat.Ha a nyákod tojásfehérje szerû állagú lesz, akkor mindent bele. Egyébként nagyjából ezekben a napokban fogod tapasztalni a néhány tizedes hõmérséklet csökkenést is.

A ciklusom 27. napján tartok(32 naposak)az elmúlt napokban a hőm 37 és 36.8 közt volt. ma éjjel 00:45-kor ki kellett mennem, és reggel 4:30-kor 36.4-re lement e hőm! befolyásolhatta az éjszakai felkelés vagy meg fog jönni(szombatra nem várom)?

Legjobb válasz: Hát nagyon gyanus.és nem tudom, h az az éjszakai felkelés, ennyire befolyásolná e hõdet, szerintem nem.ne legyen igazam, de lehet, h a mensid megjövetelét jelezte.De várjuk kia a végét.drukkolok azért.nagyon.

Hát nagyon gyanus.és nem tudom, h az az éjszakai felkelés, ennyire befolyásolná e hõdet, szerintem nem.ne legyen igazam, de lehet, h a mensid megjövetelét jelezte.De várjuk kia a végét.drukkolok azért.nagyon.
Általában min. négy óra alvás után lehet mérni reális hõt. Én is voltam így, kb. a 20-22. nap környékén. Felkeltem három óra körül és hatkor szoktam mérni a hõmet. Ennyi pihi nem is volt elég, mert nagyon alacsony hõ mértem. Másnap már újra magas volt jó sok alvás után. Szóval szerintem ne keseregj!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!