Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom napján vagyok,2 (24 db)

persze.ma is akciozatok
Én is a ciklusom 12. napján vagyok! Voltam is ma dokinál és az ultrahang szerint van egy nagy érett petesejtem. Nagyon szeretnék kisbabát, így aztán bevetek mondent. Iszom a cickafarkfû teát még két napig, aztán kezdem a palástfû teát. Remélem bejön mindkettõnknek!
A hõ menstruáció elõtt esik le, nem a peteérésnél!
A kérdező hozzászólása: peteéréskor is leesik a hõ!máj.19-re várom a menzim!3.válaszolónak!
Ez a ciklus hosszától függ. Nekem az utóbbi idõben 24-25 napos ciklusaim vannak, nekem a 2. napon kell elkezdeni szedni.
Igen. Nálam a 3. doki akinél voltam a ciklusom 5.napjától szedette napi 1x. A hatodik orvos, aki végül "foglalkozott is velem", az a ciklusom 2. napjától napi 2x szedette. Sikeres lett az utóbbi. Most 4, 5 éves a fiam. Ezt a clostyt úgy írják fel, mint a c vitamint. rutinszerûen szedetik az 5. naptól. Aztán ha nem lesz eredménye csak a vállukat vonogatják. Borzasztó!
A kérdező hozzászólása: Nekem egy ideje 25-26napos a ciklusom, mégis az 5.naptól kell szednem.Most valamiért késett a mensi, de szerintem ez az 5.nap annyira nem igazán a legjobb.

Ciklusom 41. napján vagyok. És még semmi mensire utaló jel.2 hete csináltam tesztet de negatív lett. A melleim majd leszakadnak és 3 napja szúrkál a hasam, és a bimbóim is fájnak. mitől lehet?

Változó a ciklusom (sajnos), és amit még nem értek a ciklus.hu májusra nem mutatott mensit, de ovulációt igen,ez hogy lehet?

Legjobb válasz: Nekünk elsõre sikerült, és szintén nagyon rendszertelen. Volt 21 napos, 35 napos, 67 napos ciklusom is, igazából sose lehetett tudni, hogy mikor fog megjönni. Mértem a hõmet, használtam a ciklus.hu-t, és mikorra bejelölte az ovut, akkor együtt voltunk (a hõm is pont akkor jelölt PÉ-t), és össze is jött elsõre. A megszakításos közösülés nem 100%-os, szóval balesetek történhetnek. Próbálkozz újabb tesztel, de az 50. napon mindenképp menj el dokihoz. Megvizsgál, csinál UH-t, és gyógyszeresen helyre rakja a ciklusodat

Nekünk elsõre sikerült, és szintén nagyon rendszertelen. Volt 21 napos, 35 napos, 67 napos ciklusom is, igazából sose lehetett tudni, hogy mikor fog megjönni. Mértem a hõmet, használtam a ciklus.hu-t, és mikorra bejelölte az ovut, akkor együtt voltunk (a hõm is pont akkor jelölt PÉ-t), és össze is jött elsõre. A megszakításos közösülés nem 100%-os, szóval balesetek történhetnek. Próbálkozz újabb tesztel, de az 50. napon mindenképp menj el dokihoz. Megvizsgál, csinál UH-t, és gyógyszeresen helyre rakja a ciklusodat
A kérdező hozzászólása: Köszi, azért megnyugtat hogy nem csak én járok ebben a cipõben. Sajnos hõt nem tudok mérni, mert 3 mûszakban dolgozom és nem tudnám egy idõben mérni. A ciklus.hu ebben a hónapban 20-ra jelölte az ovulációt. lehet hogy csak valami hormon problémám van és attól fáj így a mellem?
Ilyen esetem nekem is volt a terhesseg elott a doki e vitamint irt fel harmadnapra meg is jott.Veny nelkul kaphato, 100 grammosat kell es egy darabot kell bevenni egy nap.Es ha megis terhes lennel nem karositja a magzatot sem..szerintem probald ki, ha nem jon meg par napra akkor babas lehetsz..es irany doki..
Doki!

Clostysok ciklusotok hányadik napján volt peteérésetek? Én most a 12. napon vagyok, a clostyt a ciklusom 2. napján kezdtem szedni 5 napig.

Legjobb válasz: Én is a 2. napon kezdtem, napi 1-et, ma van a 14. napon, és ma van peteérésem. Drukk neked!

Én is a 2. napon kezdtem, napi 1-et, ma van a 14. napon, és ma van peteérésem. Drukk neked!
nekem az 5. napon kellett elkezdenem szedni 10 napig 2x1-et, ésa 15.napon vool pé-m N
A kérdező hozzászólása: én 5 napig szedtem 2*1-et elõtte pedig norcolutot ugyanígy

A ciklus 37. napján tartok. Tegnap reggel a teszt negatív volt.A gyógyszert 8 hónapja hagytam abba, a ciklusaimat a cickafark rendezte: az előző 3 hónapban 33, majd a legutolsó 2 ciklusban 28 napra jött meg. Ez terhesség, vagy nem?

Gondolom, most is rendesen kellene... A h?met nem mértem rendszeresen, annyit tudok, hogy délutánonként az elmúlt 1-2 hétben 37,3 °C körül volt. Sokszor együtt is voltunk a férjemmel. S?r?n pisilek, és hol a jobb, hol a bal oldalon bele-beleszúr, mensi el?tt feszülés sehol. A múlt héten fehéres folyásom volt, kb. 5 napja szinte semmi...

Legjobb válasz: Szerintem van rá esélyed mivel sajnos nem mindenkinek muatatja ki a teszt a + ha terhes! Szerintem várj még egy pár napot és próbálj újra tesztelni ha negatív és még mindig nem jött meg akkor pedig nõgyógyász! Egyébként nekem is volt olyan h a párommal együtt voltunk utána enyhe rózsaszínes folyásom volt..akkor még nem tudtam hogy azért van mert babát várok..remélem nálad is ezért volt!Ja és a szurka is egy tipikus tünet!Nagyon drukkolok neked! 34 hetes kismama

Szerintem van rá esélyed mivel sajnos nem mindenkinek muatatja ki a teszt a + ha terhes! Szerintem várj még egy pár napot és próbálj újra tesztelni ha negatív és még mindig nem jött meg akkor pedig nõgyógyász! Egyébként nekem is volt olyan h a párommal együtt voltunk utána enyhe rózsaszínes folyásom volt..akkor még nem tudtam hogy azért van mert babát várok..remélem nálad is ezért volt!Ja és a szurka is egy tipikus tünet!Nagyon drukkolok neked! 34 hetes kismama

Ciklusom 24. napján volt 2 -3 csepp vér, majd egy napig barnáztam. Most a 34. napon vagyok, még semmi. Lehetek terhes?

Lehetséges hogy az a 2 csepp vér a beágyazódás jele volt? Ha igen akkor már a tesztnek ki kellene mutatni a terhességet? Ugyanis negatívat teszteltem sajnos.

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid?

Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: 26-28 naposak
nézd, én már csak abban bízom, ha orvos megnéz!ez a teszt dolog szerintem nagyon nem tutkó...látogasd meg doki bácsit!
Lehetett beágyazódás miatt!Szerintem pár nap múlva ismételd meg a tesztet, ha még mindig semmi! És ha negatív, akkor menj el dokihoz, lehet, hogy csak a teszt nem mutatja!
A beágyazódás nem a 24. napon van, a 20. nap körül már helyén van a baba. Lehet terhes vagy, csupán véreztél egy kicsit a mensi helyett
A peteéréstõl is függ, mikor van a beágyazódás! Ez az elmélet, amit 28 napos ciklusra számoltak! Így akinek rövidebb, vagy hosszabb van, annak mindez változik, és szinte lehetetlen lesz kiszámolni!

Nőgyógyásznál voltam ma, csak füleltem amit mond, diktálta az adatokat az asszisztensnek, ami megütötte a fülem az az volt hogy, méhnyálkahártya 2! A ciklus 13dik napján vagyok. Szerintetek ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: Igazad is van, meg nem is elõttem szóló. De, pláne aki elõször van ebben a cipõben, nem tuti hogy nem izgul-e annyira, nem érzi-e magát nagyon kellemetlenül stb. Aztán amikor kijön, akkor gondolkozik, hogy milyen balga is volt, hogy nem kérdezte meg... :-) Így hát ezért (is) van ez az oldal, hogy itt megkérdezhetjük, ha már ott nem tettük. kérdezõ, szerintem - ha csak nem tolódik ki a ciklusod, és nem késõbb van a peteérésed - akkor ez a vastagság elég kevés. Én is ma voltam nõdokinál, most van peteérésem és a nyálkahártyavastagságom 8,6 mm. Úgy olvastam itt a neten, hogy félidõben a babához kb. legalább 6-nak kell lennie. Doki nem vagyok, de remélem segítettem valamit.

Igazad is van, meg nem is elõttem szóló. De, pláne aki elõször van ebben a cipõben, nem tuti hogy nem izgul-e annyira, nem érzi-e magát nagyon kellemetlenül stb. Aztán amikor kijön, akkor gondolkozik, hogy milyen balga is volt, hogy nem kérdezte meg... :-) Így hát ezért (is) van ez az oldal, hogy itt megkérdezhetjük, ha már ott nem tettük. kérdezõ, szerintem - ha csak nem tolódik ki a ciklusod, és nem késõbb van a peteérésed - akkor ez a vastagság elég kevés. Én is ma voltam nõdokinál, most van peteérésem és a nyálkahártyavastagságom 8, 6 mm. Úgy olvastam itt a neten, hogy félidõben a babához kb. legalább 6-nak kell lennie. Doki nem vagyok, de remélem segítettem valamit.
Egy csomó ilyen kérdés van, én azt nem értem, hogy ha ott vagy, miért nem kérdezed meg? Én mindig egy rakat kérdéssel megyek, és ha valamit nem tudok, azonnal rákérdezek. Egyébként valószínû a vastagságát mondta milliméterben.
ciklus 13. napján a nyh-d 2 mm, ami babához nagyon kevés
Elõzõ vagyok. Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Sajna a nõgyógyász akihez menni szoktam szabin volt, a helyettest meg inkább ne is említsük, de kénytelen voltam elmenni, most volt szabim, meg idõm. Szóval nem egy olyan pali volt akitõl szívesen kérdezel, elég furi volt, fájt is a vizsgálat kicsit. Szóval itt elment a kérdezgetõs hangulat. Még nem próbálkozunk, még csak egy menzim volt a gyógyszer abbahagyása óta. Jövõhónapban, vagy az azutániban kezdenénk.
A kérdező hozzászólása: Kedves harmadik, nagyon köszönöm a kedvességet.:) Nagyon is sokat segített. Gyógyszer utáni elsõ ciklusom 34 napos volt, ez a második, kíváncsi vagyok ez milyen hosszú lesz!
Szerintem sem kell lehurrogni a kérdésért! Például én sem kérdezek meg mindent a dokitól, mert egyszerûen leblokkolok és nem jut eszembe. De ez az oldal erre van! A méhnyálkahártyád tényleg vékonynak tûnik, de lehet még a tabletta hatása.
Én se kérdeztem meg, csak kijöttem a rendelõbõl. :) Aztán itthon nézegettem meg az eredményeket, a 26. napomon a méhnyálka 5, 8 mm volt :((
A kérdező hozzászólása: Nekem 5 hét mire kész a lelet, majd akkor jó bevizsgálom!:)
VAn itt a neten ahol kitudod számíttatni hogy pontosan mikor van a Pé-d?!
Ha 35 napos a ciklusod akkor ha nem tévedek a 21. ciklusnapon kell hogy legyen peteérésed. addig még lehet pozitív az ovu teszted. De attól lehet hamarabb a peteérésed.
Ovu tesztet NEM a reggeli elsõ vizeletbõl kell csinálni, hanem délután a legjobb, s elõtte kb. 2órán keresztül nem ajánlott inni. http://www.diagnosticum.hu/hun/data/labordiagnosztika/haszna.. Elképzelhetõ, hogy késõbb lesz pé, szóval ne hagyd abba a tesztelést, viszont délután 5körül tesztelj, ne reggel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap délután fogok tesztelni! Remélem nem csúsztunk le róla mert eléggé szurkál a hasam 2 napja.

Mit csináljak? A ciklusom 22. napján vagyok és már 2 napja nyomást érzek a petefészkemnél és szurka érzés is van! ! Lehet beágyazodás? Mikor tesztelhetek legkorábban?

Legjobb válasz: Egyelõre az égvilágon semmit ne csinálj. Várj ameddig meg kéne jönnie, majd ha nem jön meg még 2-3 napot és tesztelj. Én múlt hónapban így jártam mint most Te, fájt, szúrt, de aztán némi pecsételgetés után megjött. Remélem nem jársz így mint én!

Egyelõre az égvilágon semmit ne csinálj. Várj ameddig meg kéne jönnie, majd ha nem jön meg még 2-3 napot és tesztelj. Én múlt hónapban így jártam mint most Te, fájt, szúrt, de aztán némi pecsételgetés után megjött. Remélem nem jársz így mint én!
szerintem ez menses lesz. nekem is múltkor késett, pedig vagy 3-4 éve 28 napra jön meg.
A kérdező hozzászólása: az oké hogy szimplán késik de miért görcsölgetek két hete ilyen még nem volt?
jaj hát ki tudja? front, ez egy ilyen ciklus, erõsebb lesz a vérzés, most éppen jobban odafigyelsz rá...ezer dolog.
A kérdező hozzászólása: segítsetek
A kérdező hozzászólása: azért kezdtem el foglalkozni ezzel a dologgal mert egyik ételtõl amit világ életemben imádtam felfordult a gyomrom
lehet hogy felvagy fazva, attol keshet a menzesz es a gorcsoket is az okozhatja.esetleg 2 nap mulva csinalj meg egy tesztet.nekem felfazas miatt teljesen kimaradt 1 menzeszem.
amúgy, ilyen szintû hányinger, émelygés nincs ilyen korán. nem is lehet.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ ha továbbra se jön meg akkor majd csinálok még egy tesztet ha neg lesz elmegyek orvoshoz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!