Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom napján tartok és már (2 db)

A ciklusom 19. napján tartok és már 3 napja mindjárt megjön érzésem van és a mellem is feszül. Ez lehet terhességre utaló jel?

Ez a 4. hó hogy próbálkozunk.

Legjobb válasz: Szia! A mell feszülés utalhat terhességre, de nekem voltak hónapjaim amikor a mensi elõtt is ugyanilyen tüneteim voltak. Légy türelemmel, ne figyeld folyton magadat, ha itt lesz az ideje megfogan a kisbaba. Mi 8 hónapig probálkoztunk és amikor nem gondoltam folyton a teherbe esésre akkor sikerült, és pozitiv lett a tesztem.

Szia! A mell feszülés utalhat terhességre, de nekem voltak hónapjaim amikor a mensi elõtt is ugyanilyen tüneteim voltak. Légy türelemmel, ne figyeld folyton magadat, ha itt lesz az ideje megfogan a kisbaba. Mi 8 hónapig probálkoztunk és amikor nem gondoltam folyton a teherbe esésre akkor sikerült, és pozitiv lett a tesztem.
Lehet annak is a jele, de ez még bizonytalan. Várj türelmesen, ha már késni fog a menzid akkor csinálj tesztet.
Nekem akkor is feszült a cicim, amikor középidõs voltam.Lehet ez van veled is.A terhességi tünetek még koraiak lennének.Kb a beágyazodástol érezhet vmit a kismama, de az sem bizti.Nekem csak görcsölgetet a hasam+a mellem feszült, amikor kiderült h terhes vagyok.De persze minden szervezet más.Drukkolok!

Most tartok a ciklusom 20. napján (32 körül szokott megjönni) és az utóbbi pár napban nagyon erős a folyásom. nincs szaga csak néha olyan (már bocsánat) mintha kb bepisilnék. Ez normális folyás?

S ez normális? mert régebben is voltm ilyen csak akkor nem volt ennyire er?s folyásom.

Legjobb válasz: Okozhatja fertõzé is. ha továbbra is fenn marad, a ciklus utánra gondolok, menj egy STDrendelésre! Ha elmúlik, lehet hogy egy kis hormonális túltengés okozta!

Okozhatja fertõzé is. ha továbbra is fenn marad, a ciklus utánra gondolok, menj egy STDrendelésre! Ha elmúlik, lehet hogy egy kis hormonális túltengés okozta!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!