Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom napján tartok és (8 db)

A ciklusom 22. napján tartok és fura alhasi kis görcseim vannak. Normális ez?

A lényeg, hogy babát tervezünk és a peteérésem alatt kétszer annyira próbálkoztunk, mint máskor :) Lehet a beágyazódás miatt a kis görcsölés? Vagy egyáltalán normális ez? amúgy más tünetem nincs, csak ez egy kicsit megijeszt. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Ez még bármi lehet! Sajnos az ember be is tudja képzelni!

Ez még bármi lehet! Sajnos az ember be is tudja képzelni!
Nekem is így kezdõdött.:) Mensi elõtt kb. 1, 5 héttel görcsölgetett, aztán másnapra elmúlt. Aztán a nemvárt napja elõtt pár nappal ismét görcsök + 1x szédelgés. Másnap pozitív lett a tesztem. Szorítok neked!!
A kérdező hozzászólása: Jaj de jóó, köszönöm a biztatást!!

A ciklusom 14. napján tartok és 3 napja kis mennyiségű barnás folyásom van. Lehet beágyazódás vagy valami rendellenesség?

Fél éve szeretnénk babót.

Legjobb válasz: Ugyan ez volt velem az elozzo honapban!és nagyon megorultem ,hogy itt baba lesz.De mègsem......mert aztàn megjott.De àllitolag a barnàs folyàs babàra utal.Lehet,hogy csak èn voltam kivètel:(!Ugyhogy azèrt ne add fel

Ugyan ez volt velem az elozzo honapban!és nagyon megorultem , hogy itt baba lesz.De mègsem......mert aztàn megjott.De àllitolag a barnàs folyàs babàra utal.Lehet, hogy csak èn voltam kivètel:(!Ugyhogy azèrt ne add fel
Ujra èn!Mikorra nem vàrod?
Ha "csak" a 14. napon tartasz, akkor véleményem szerint ez a Pé (peteérés) miatt van, ugyhogy hajrá!!ILyen hamar nincsen beágyazódás - tudtommal!!
Szerintem menj dokihoz, mert van valami hormonális gondod. Ha peteérés miatt lenne pecsételés, az nem tart el 3 napig.
Nekem most barna krémes folyásom van, szeretnék babát de szerintem ez csak a mensi. Drukkolok, hogy neked ne ez legyen.
A kérdező hozzászólása: Október 7.-re nem várom a menzim. Köszönöm az eddigi válaszokat!

A ciklusom 19. napján tartok és már 3 napja mindjárt megjön érzésem van és a mellem is feszül. Ez lehet terhességre utaló jel?

Ez a 4. hó hogy próbálkozunk.

Legjobb válasz: Szia! A mell feszülés utalhat terhességre, de nekem voltak hónapjaim amikor a mensi elõtt is ugyanilyen tüneteim voltak. Légy türelemmel, ne figyeld folyton magadat, ha itt lesz az ideje megfogan a kisbaba. Mi 8 hónapig probálkoztunk és amikor nem gondoltam folyton a teherbe esésre akkor sikerült, és pozitiv lett a tesztem.

Szia! A mell feszülés utalhat terhességre, de nekem voltak hónapjaim amikor a mensi elõtt is ugyanilyen tüneteim voltak. Légy türelemmel, ne figyeld folyton magadat, ha itt lesz az ideje megfogan a kisbaba. Mi 8 hónapig probálkoztunk és amikor nem gondoltam folyton a teherbe esésre akkor sikerült, és pozitiv lett a tesztem.
Lehet annak is a jele, de ez még bizonytalan. Várj türelmesen, ha már késni fog a menzid akkor csinálj tesztet.
Nekem akkor is feszült a cicim, amikor középidõs voltam.Lehet ez van veled is.A terhességi tünetek még koraiak lennének.Kb a beágyazodástol érezhet vmit a kismama, de az sem bizti.Nekem csak görcsölgetet a hasam+a mellem feszült, amikor kiderült h terhes vagyok.De persze minden szervezet más.Drukkolok!

Ciklusom 19-dik napján tartok és ma, éppen látható rózsaszínes valamit láttam a bugyimon! Beágyazódás lehetett?

Legjobb válasz: Nekem barbázásom volt, de a rózsaszín folyás is jó. Sok sikert, drukkolok, hogy a beágyazódás legyen. Nekem leesett a hõm is, majd visszaállt 37 felé. Mégegyszer a legjobbakat!

Nekem barbázásom volt, de a rózsaszín folyás is jó. Sok sikert, drukkolok, hogy a beágyazódás legyen. Nekem leesett a hõm is, majd visszaállt 37 felé. Mégegyszer a legjobbakat!
Szia. Nos, azóta már biztos tudod, a beágyazódástól volt? Remélem, igen. Irj, mert kiváncsi vagyok ám.
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnos nem az volt, a menzim rendre 26 napra meg is jött. Majd következõre, ha sikerül! :)

Most tartok a ciklusom 20. napján (32 körül szokott megjönni) és az utóbbi pár napban nagyon erős a folyásom. nincs szaga csak néha olyan (már bocsánat) mintha kb bepisilnék. Ez normális folyás?

S ez normális? mert régebben is voltm ilyen csak akkor nem volt ennyire er?s folyásom.

Legjobb válasz: Okozhatja fertõzé is. ha továbbra is fenn marad, a ciklus utánra gondolok, menj egy STDrendelésre! Ha elmúlik, lehet hogy egy kis hormonális túltengés okozta!

Okozhatja fertõzé is. ha továbbra is fenn marad, a ciklus utánra gondolok, menj egy STDrendelésre! Ha elmúlik, lehet hogy egy kis hormonális túltengés okozta!

Nem jegyeztem fel az elöző menszesz elsö napját és msot nemtudom mikor kéne megjönnie. Hogy tudhatnám meg hol tartok a ciklusomban?

Legjobb válasz: Pontosan nem. Gondolkozz melyik napon volt meg utoljára, és nagyjából tudni fogod (mivel az elõzõekhez képest tudod, hogy 5napig van meg, akkor számolj 5 nappal elõrébb.) Próbálj valahogy visszaemlékezni mikor hol voltál és, hogy akkor meg volt-e vagy sem.

Pontosan nem. Gondolkozz melyik napon volt meg utoljára, és nagyjából tudni fogod (mivel az elõzõekhez képest tudod, hogy 5napig van meg, akkor számolj 5 nappal elõrébb.) Próbálj valahogy visszaemlékezni mikor hol voltál és, hogy akkor meg volt-e vagy sem.
Elsõnek igaza van! Most már tényleg csak így lehet: próbálj visszaemlékezni, mit csináltál, kivel találkoztál, merre jártál, stb., amikor megvolt, így talán beugrik valamelyik dátum. Ennek alapján már plusz-mínusz 1-2 nappal ki tudod számolni, hol tart a ciklusod.
Akkor az utolsó elõtti hónapot biztos írtad, és csak tudod hány napra szokott megjönni! Így azt is ki tudod számolni, mikor volt meg a múlt hónapban.

Valkinek volt hasonló? Ma tartok a ciklusom 58. napján, és még mindig nem jött meg! Okozhatja szerintetek a stressz? Semmi más tünet.

Voltam dokinál is,azt mondta meg fog jönni,úgy látja,de nem akar.

Legjobb válasz: Persze okozhatja stressz, ne aggódj minden rendben lesz. nekem is van,hogy néha kimarad 1-1 hónap.

Persze okozhatja stressz, ne aggódj minden rendben lesz. nekem is van, hogy néha kimarad 1-1 hónap.
Nekem januárban volt meg utoljára. Már nem is tudom hányadik nap ez. Majd megjön. Iszogass cickafark teát!
Mióta menstruálsz?

A ciklusom 27. napján tartok(32 naposak)az elmúlt napokban a hőm 37 és 36.8 közt volt. ma éjjel 00:45-kor ki kellett mennem, és reggel 4:30-kor 36.4-re lement e hőm! befolyásolhatta az éjszakai felkelés vagy meg fog jönni(szombatra nem várom)?

Legjobb válasz: Hát nagyon gyanus.és nem tudom, h az az éjszakai felkelés, ennyire befolyásolná e hõdet, szerintem nem.ne legyen igazam, de lehet, h a mensid megjövetelét jelezte.De várjuk kia a végét.drukkolok azért.nagyon.

Hát nagyon gyanus.és nem tudom, h az az éjszakai felkelés, ennyire befolyásolná e hõdet, szerintem nem.ne legyen igazam, de lehet, h a mensid megjövetelét jelezte.De várjuk kia a végét.drukkolok azért.nagyon.
Általában min. négy óra alvás után lehet mérni reális hõt. Én is voltam így, kb. a 20-22. nap környékén. Felkeltem három óra körül és hatkor szoktam mérni a hõmet. Ennyi pihi nem is volt elég, mert nagyon alacsony hõ mértem. Másnap már újra magas volt jó sok alvás után. Szóval szerintem ne keseregj!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!