Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom napján elkezdtem barnázni. Ma (2 db)

A ciklusom 21. napján elkezdtem barnázni. Ma is tart, ez a 3. nap. Nem tul sok de nem is pecsételés. Nem értem, hisz csak a 3. héten tartok. Ez lenne a mensim?

Ilyen koràn? Mi lehet ez? Ma reggeli höm 36,7. Egy kicsit izgulok. Nagyon köszönöm a válaszotokat!

Legjobb válasz: Helóka, mivel nem írtál semmi kozelebbit, tehát , hogy voltatok-e egyutt , van-e más tuneted stb., így nehéz megmondani...Akár babóca is lehet...

Helóka, mivel nem írtál semmi kozelebbit, tehát , hogy voltatok-e egyutt , van-e más tuneted stb., így nehéz megmondani...Akár babóca is lehet...
A kérdező hozzászólása: Szia!Igen voltunk eggyütt mert szeretnènk babàt de ami furcsa volt hogy fájtak a melleim.Bevallom nem merem már figyelni magam mert sokat csalodtam.Most ez a korai mensi vagy mi, ez tünt fel.Köszönöm hogy elolvastad a kèrdèsem!

ÚRISTEN VÉRZEK. A ciklusom 14. napján vagyok. És ma délelőtt elkezdtem barnázni, mostansra véres. Mi bajom?

Nem védeekezünk semmivel,sosem volt peteérési vérzésem.A ciklusaim 30-32 naposak.Lehet az baj,hogy tegnap óta be van dugulva az egyik orrlyukam+hányingerem volt egész nap...Segítsetek!

Legjobb válasz: Lehet beágyazódási vérzésed... az pont a 14. nap körül van... vagy nem..

Lehet beágyazódási vérzésed... az pont a 14. nap körül van... vagy nem..
Ha a ciklusaid 30-32 naposak akkor nem most kell lennie a pének. Lehet hormonális probléma van. Nálam is így kezdõdött, az addigi rendszeres cilusom egyszer csak megborult és menzi után 2 hétre újra megjött. Nálam pcos-t diagnosztizáltak, bár a hormonok rendben voltak. Hétfõn kezdd a napot a nõgyógyásznál, mert a köztes vérzés nem normális dolog. Ha még ma rendel, menj el hozzá. Minden jót kívánok. Egy kismama
Hát tudod itt senki nem fogja tudni megmondani, hogy mi bajod, ha ennyire félsz talán orvoshoz kéne menned, nem pedig a gép elött ülni Amúgy az orrdugulás meg a hányingernek úgy gondolom, én mint egészégügyi dolgozó, hogy semmi köze a szabálytalan ciklus közti vérzéshez.
Bármi lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Az is lehet, hogy a mensimkor volt egy pém?És most ágyazódik be?Ma már sajnos nem rendel a dokim, de ha erõsödik a vérzés SZTK-ba megyek.Ha elmúlik, akkor mindenkéépen hétfõn orvos!
Szerintem közti vérzés, peteérés miatt. Ha 1-2 nap alatt elmúlik, akkor tuti az. Ha nem múlik, akkor orvos! De nem kell ijedezni! :)
Nekem is volt ilyen, két ciklusban egymás után. Mivel az akkori orvosomhoz csak 3 hétre rá kaptam volna idõpontot, nem mentem el azonnal. Ezek után a harmadik ciklusban babás lettem. :-) Akkor nem volt közti vérzés. A babával már magándokihoz mentem, akinek megemlítettem a korábbi közti vérzést, de nem tulajdonított neki jelentõséget. Szóval ha lehet, te menj el azonnal orvoshoz, hátha tud valamit mondani. De nekem semmi bajom nem lett belõle, hamar babás lettem így is.
szia! én pont ugyanígy vagyok mint te. épp most tettem fel egy görbés kérdést ugyanezt kérdezve. én is a 14.napon véreztem vagyis rózsaszines inkább és már 3.napja tart. pé-kor nekem semmi sincs és mindig megérzem mikor van nálam. én is kíváncsi vagyok mi ez.
A kérdező hozzászólása: Nekem még tegnap este volt pár csepp barnás-véres.De aztán elmúlt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!