Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom napján alig bírtam (2 db)

A ciklusom 20-21. napján alig bírtam hazamenni, mert úgy fájt a méhemnél, hogy szinte lépni sem tudtam. Utalhat babára?

Ha megálltam akkor nem is igazán fájt, inkább csak menés közben. Mintha becsíp?dött volna egy ideg.Reménykedem,hogy baba.

Legjobb válasz: Hát ki tudja, bár nem kizárt, hogy a beágyazódást érezted. Ez úgyis csak akkor derül ki, ha nem jön meg, vagy ha esetleg még mensi elõtt tudnál produkálni egy pozitív tesztet (de ez nem mindenkinek jön össsze) Minden esetre sok szerencsét!

Hát ki tudja, bár nem kizárt, hogy a beágyazódást érezted. Ez úgyis csak akkor derül ki, ha nem jön meg, vagy ha esetleg még mensi elõtt tudnál produkálni egy pozitív tesztet (de ez nem mindenkinek jön össsze) Minden esetre sok szerencsét!
Nos, én is jártam így, de nem hiszem, h sok köze lehetett a babához...mert még mindig megvan, és egy-egy rossz mozdulatkor elõ is jön.Sajna becsíptem egy ideget, és már baromi kellemetlen tud lenni.
Szia.Szerintem nem baba, de ki tudja még az is lehet.De valószínûbb egy idegbecsípõdés vagy esetleg egy nagyobb felfázás.Ha nem múlik el szerintem menj el nõdokihoz nehogy a végén valami baj legyen.Drukkolok hogy baba legyen a dologban

Tegnap egész du fájt a jobb oldalam alhas tájékán. Annyira fájt, hogy alig bírtam felállni. A cikluson 13. napján vagyok ma. Mi volt ez?

Azt hozzá kell tennem, hogy 2 aktus után is félgyertya állásban helyezkedtem el és utána csak nagyon minimális folyt ki. Tudom, így korai lenne bármit is mondani, de volt már erre példa valakinél?

Legjobb válasz: Tüszõrepedés a jobb oldani petefészekbõl.

Tüszõrepedés a jobb oldani petefészekbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi, imádlak (de csak jelképesen) :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!