Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom napján alig (16 db)

A ciklusom 20. és 26. napján barna folyásom volt (a 26. nap ma van. A ciklusom 14. napján voltunk együtt (ált.28 naposak pluszminusz 2-3nap. Az évek alatt volt így is, úgy is) megszakítással "védekeztünk". Lehetek terhes?

Soha nem volt még barna folyásom. Lehetséges, hogy a beágyazódás elején és végén is jelentkezik barna folyás? Közte egy hétig nem volt semmi. Volt már valakinek ilyen? Holnap akarok tesztet csinálni, de félek, még korai lesz.

Legjobb válasz: Lehet baba a dologban,de nem 100%! Szóval 25-31 napos a ciklusod! A 32. napon csinálj egy tesztet,ha nem jön meg! Akkor már biztos mutat valamit! :)

Lehet baba a dologban, de nem 100%! Szóval 25-31 napos a ciklusod! A 32. napon csinálj egy tesztet, ha nem jön meg! Akkor már biztos mutat valamit! :)
szia nekem ez akkor volt amikor terhes voltam. te nem vagy az véletlenül? de lehet valami gyulladás is szerintem.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem vagyok terhes:( Érdekes, mert inkább éjszaka jelentkezik
Nekem is negatív lett tegnapelõtt...de még reménykedem...Azóta sem jött meg.
Szerintem még van remény. Próbáld meg két nap múlva még.
Én hasonló cipõben járok, csak én tegnap a 10. napon csináltam. De még semmi! De annyira nem keseredtem el, szombatra nem várom, aznap reggel megpróbálom még egyszer! De még az sem biztos. Barátnõmnek nemvárt után 4 nappal mutatta ki elõször, még elõtte nem sem volt egy halvány csík sem. Szóval amíg nem jön meg, addig van remény! Szurkolok!
Hát szerintem hamar csináltad , csináld meg 3 nap múlva ha akkor nega lesz talán akkor lehet mondani biztosabbra hogy nincs baba , persze az se tuti ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az jó, ha szerintetek túl hamar teszteltem, akkor még nem keseredek el!:-) Majd mindenképp megírom, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Megjött:-(((

Tegnap voltam a ciklusom 14. napján és délután sokszor fájt a hasam alja jobb oldalon. Mitől lehet?

Nagyon szeretnék már babát!

Legjobb válasz: Olyan 32naposak a ciklusaim.

A kérdező hozzászólása: Olyan 32naposak a ciklusaim.
Lehet, hogy most volt peteérésed? Hõdet nem méred?
A kérdező hozzászólása: Mérem a hõmet pont tegnap esett le de az ovutesztem még csak halvány volt.
akkor lehet, hogy készülõdik egy petécske odabenn.. ha 30 naposak a ciklusaid akkor a 16.napon van a pé!

A nagyon puha méhszáj mit jelenthet? Eddig akárhányszor néztem kemény volt és középen! Most nagyon puhának érzem és alig elérhető! A ciklusom 26. -napján vagyok!

A h?m 36.7, 36.8, 36.8, 36.9 volt a napokban. köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Például mielõtt megjön akkor is felpuhul,hogy könnyebben távozzon a vér+ egyéb. 26. napodon elkezdhetett már felpuhulni..de épp függhet a hõmérséklettõl, a kezed hõjétõl, . Ez önmagában nem jele a terhességnek..a dokik a méhfelületének redõzöttségébõl sejthetik a terhességet, de nem améhszáj állapotából, aztán küldenektovábbi vizsgálatra. De már nem kell sokáig türelmetlenkedni, hiszen ha jól gondolom pár nap és körbeér a ciklusod..akkor minden kiderül.

Például mielõtt megjön akkor is felpuhul, hogy könnyebben távozzon a vér+ egyéb. 26. napodon elkezdhetett már felpuhulni..de épp függhet a hõmérséklettõl, a kezed hõjétõl, . Ez önmagában nem jele a terhességnek..a dokik a méhfelületének redõzöttségébõl sejthetik a terhességet, de nem améhszáj állapotából, aztán küldenektovábbi vizsgálatra. De már nem kell sokáig türelmetlenkedni, hiszen ha jól gondolom pár nap és körbeér a ciklusod..akkor minden kiderül.
A kérdező hozzászólása: szia! nem lett baba mensi lett!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
szia!Lett babád belõle?

A ciklusom 12. napján voltunk együtt a férjemmel védekezés nélkül (6 napja). Tegnap-tegnapelőtt fájdogált alul a hasam, mondhatni görcsölt. Folyamatosan. Szerintetek peteéréses vagy ovulációs fájdalom ez?

Ciklusaim 26-29 naposak,de múlt hónapban(már szintén nem védekeztünk),mensi előtt 10 napig fájt ugyanígy a hasam,fehér,sűrű folyásom volt,majd 32 napra,tehát kb 4 nap késéssel megjött:( Nem igazán értem hogy most akkor mi ez a folyamatos fájdalom. Szerintetek? A teszt már ott figyel a fürdőszobában bevetésre készen.

Tegnap egész du fájt a jobb oldalam alhas tájékán. Annyira fájt, hogy alig bírtam felállni. A cikluson 13. napján vagyok ma. Mi volt ez?

Azt hozzá kell tennem, hogy 2 aktus után is félgyertya állásban helyezkedtem el és utána csak nagyon minimális folyt ki. Tudom, így korai lenne bármit is mondani, de volt már erre példa valakinél?

Legjobb válasz: Tüszõrepedés a jobb oldani petefészekbõl.

Tüszõrepedés a jobb oldani petefészekbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi, imádlak (de csak jelképesen) :)

A ciklusom 20-21. napján alig bírtam hazamenni, mert úgy fájt a méhemnél, hogy szinte lépni sem tudtam. Utalhat babára?

Ha megálltam akkor nem is igazán fájt, inkább csak menés közben. Mintha becsíp?dött volna egy ideg.Reménykedem,hogy baba.

Legjobb válasz: Hát ki tudja, bár nem kizárt, hogy a beágyazódást érezted. Ez úgyis csak akkor derül ki, ha nem jön meg, vagy ha esetleg még mensi elõtt tudnál produkálni egy pozitív tesztet (de ez nem mindenkinek jön össsze) Minden esetre sok szerencsét!

Hát ki tudja, bár nem kizárt, hogy a beágyazódást érezted. Ez úgyis csak akkor derül ki, ha nem jön meg, vagy ha esetleg még mensi elõtt tudnál produkálni egy pozitív tesztet (de ez nem mindenkinek jön össsze) Minden esetre sok szerencsét!
Nos, én is jártam így, de nem hiszem, h sok köze lehetett a babához...mert még mindig megvan, és egy-egy rossz mozdulatkor elõ is jön.Sajna becsíptem egy ideget, és már baromi kellemetlen tud lenni.
Szia.Szerintem nem baba, de ki tudja még az is lehet.De valószínûbb egy idegbecsípõdés vagy esetleg egy nagyobb felfázás.Ha nem múlik el szerintem menj el nõdokihoz nehogy a végén valami baj legyen.Drukkolok hogy baba legyen a dologban

Mi lehet ez? Ma vagyok a ciklus 16-ik napján, picit barnázok és úgy fáj a hasam alja, mintha meg akarna jönni. Elég gyengének érzem magam.

Peteérés, vagy esetleg az korábban volt és most ágyazódhat be? Vagy valami más? Járt már valaki így?

Legjobb válasz: erre én is kiváncsi vagyok.Én a 20 dik napon járok,és 14 napon volt pé-em,ma sok nyullos nyákot töröltem,ami ezelött nem volt,és megjön érzésem van,szurkál a hasam. görbéd van?

erre én is kiváncsi vagyok.Én a 20 dik napon járok, és 14 napon volt pé-em, ma sok nyullos nyákot töröltem, ami ezelött nem volt, és megjön érzésem van, szurkál a hasam. görbéd van?
A kérdező hozzászólása: Van görbém, csak nem tudom, hogyan kell felrakni.
a diagrammod alatt ha megnyitod akkor ott egy hosszu link, azt kell átmásolni ide.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7ef79448c1d59d4ee889e2.. KÖSZÖNÖM!!!
szerintem beágyazódás, ha sikerül befészkelni magát.
A kérdező hozzászólása: Remélem mindkettõnknek szerencséje lesz. Nem túl korai ez a tünet? Szinte még másfél hetem van a következõ mensiig. És a görbe is elég hamar behúzta a peteérést. Éppen hogy elmúlt az elõzõ havi.
Nem korai a tünet, van aki érzékeny a "jelekre", bár minden anya így érezné:) Nagyon szép a görbéd és a hõ felugrás beágyazódásra is utalhat.Reméljük manóka fészkeli be magát:D!!! Szép napot!

Amikor szeretkezem a párommal, utána mindig minden alkalommal fáj a hasam alja meg néha a petefészeim környéke ami egyébként nem szokottés mindegy hogy a ciklusom hányadik napján tartok. Mitől lehet? Endometrozis vagy ciszta vagy valami teljesen más?

Volt hogy 3 hónapig nem menstruáltam ez még tavaly volt azóta beállt 29-30 napra de azóta is fáj minden szeretkezés után.Babát szeretnénk , és ez okozhat valami problémát?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!