Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom napján alig (16 db)

A ciklusom 20. és 26. napján barna folyásom volt (a 26. nap ma van. A ciklusom 14. napján voltunk együtt (ált.28 naposak pluszminusz 2-3nap. Az évek alatt volt így is, úgy is) megszakítással "védekeztünk". Lehetek terhes?

Soha nem volt még barna folyásom. Lehetséges, hogy a beágyazódás elején és végén is jelentkezik barna folyás? Közte egy hétig nem volt semmi. Volt már valakinek ilyen? Holnap akarok tesztet csinálni, de félek, még korai lesz.

Legjobb válasz: Lehet baba a dologban,de nem 100%! Szóval 25-31 napos a ciklusod! A 32. napon csinálj egy tesztet,ha nem jön meg! Akkor már biztos mutat valamit! :)

Lehet baba a dologban, de nem 100%! Szóval 25-31 napos a ciklusod! A 32. napon csinálj egy tesztet, ha nem jön meg! Akkor már biztos mutat valamit! :)
szia nekem ez akkor volt amikor terhes voltam. te nem vagy az véletlenül? de lehet valami gyulladás is szerintem.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem vagyok terhes:( Érdekes, mert inkább éjszaka jelentkezik
Nekem is negatív lett tegnapelõtt...de még reménykedem...Azóta sem jött meg.
Szerintem még van remény. Próbáld meg két nap múlva még.
Én hasonló cipõben járok, csak én tegnap a 10. napon csináltam. De még semmi! De annyira nem keseredtem el, szombatra nem várom, aznap reggel megpróbálom még egyszer! De még az sem biztos. Barátnõmnek nemvárt után 4 nappal mutatta ki elõször, még elõtte nem sem volt egy halvány csík sem. Szóval amíg nem jön meg, addig van remény! Szurkolok!
Hát szerintem hamar csináltad , csináld meg 3 nap múlva ha akkor nega lesz talán akkor lehet mondani biztosabbra hogy nincs baba , persze az se tuti ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az jó, ha szerintetek túl hamar teszteltem, akkor még nem keseredek el!:-) Majd mindenképp megírom, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Megjött:-(((

Tegnap voltam a ciklusom 14. napján és délután sokszor fájt a hasam alja jobb oldalon. Mitől lehet?

Nagyon szeretnék már babát!

Legjobb válasz: Olyan 32naposak a ciklusaim.

A kérdező hozzászólása: Olyan 32naposak a ciklusaim.
Lehet, hogy most volt peteérésed? Hõdet nem méred?
A kérdező hozzászólása: Mérem a hõmet pont tegnap esett le de az ovutesztem még csak halvány volt.
akkor lehet, hogy készülõdik egy petécske odabenn.. ha 30 naposak a ciklusaid akkor a 16.napon van a pé!

A nagyon puha méhszáj mit jelenthet? Eddig akárhányszor néztem kemény volt és középen! Most nagyon puhának érzem és alig elérhető! A ciklusom 26. -napján vagyok!

A h?m 36.7, 36.8, 36.8, 36.9 volt a napokban. köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Például mielõtt megjön akkor is felpuhul,hogy könnyebben távozzon a vér+ egyéb. 26. napodon elkezdhetett már felpuhulni..de épp függhet a hõmérséklettõl, a kezed hõjétõl, . Ez önmagában nem jele a terhességnek..a dokik a méhfelületének redõzöttségébõl sejthetik a terhességet, de nem améhszáj állapotából, aztán küldenektovábbi vizsgálatra. De már nem kell sokáig türelmetlenkedni, hiszen ha jól gondolom pár nap és körbeér a ciklusod..akkor minden kiderül.

Például mielõtt megjön akkor is felpuhul, hogy könnyebben távozzon a vér+ egyéb. 26. napodon elkezdhetett már felpuhulni..de épp függhet a hõmérséklettõl, a kezed hõjétõl, . Ez önmagában nem jele a terhességnek..a dokik a méhfelületének redõzöttségébõl sejthetik a terhességet, de nem améhszáj állapotából, aztán küldenektovábbi vizsgálatra. De már nem kell sokáig türelmetlenkedni, hiszen ha jól gondolom pár nap és körbeér a ciklusod..akkor minden kiderül.
A kérdező hozzászólása: szia! nem lett baba mensi lett!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
szia!Lett babád belõle?

A ciklusom 12. napján voltunk együtt a férjemmel védekezés nélkül (6 napja). Tegnap-tegnapelőtt fájdogált alul a hasam, mondhatni görcsölt. Folyamatosan. Szerintetek peteéréses vagy ovulációs fájdalom ez?

Ciklusaim 26-29 naposak,de múlt hónapban(már szintén nem védekeztünk),mensi előtt 10 napig fájt ugyanígy a hasam,fehér,sűrű folyásom volt,majd 32 napra,tehát kb 4 nap késéssel megjött:( Nem igazán értem hogy most akkor mi ez a folyamatos fájdalom. Szerintetek? A teszt már ott figyel a fürdőszobában bevetésre készen.

Tegnap egész du fájt a jobb oldalam alhas tájékán. Annyira fájt, hogy alig bírtam felállni. A cikluson 13. napján vagyok ma. Mi volt ez?

Azt hozzá kell tennem, hogy 2 aktus után is félgyertya állásban helyezkedtem el és utána csak nagyon minimális folyt ki. Tudom, így korai lenne bármit is mondani, de volt már erre példa valakinél?

Legjobb válasz: Tüszõrepedés a jobb oldani petefészekbõl.

Tüszõrepedés a jobb oldani petefészekbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi, imádlak (de csak jelképesen) :)

A ciklusom 20-21. napján alig bírtam hazamenni, mert úgy fájt a méhemnél, hogy szinte lépni sem tudtam. Utalhat babára?

Ha megálltam akkor nem is igazán fájt, inkább csak menés közben. Mintha becsíp?dött volna egy ideg.Reménykedem,hogy baba.

Legjobb válasz: Hát ki tudja, bár nem kizárt, hogy a beágyazódást érezted. Ez úgyis csak akkor derül ki, ha nem jön meg, vagy ha esetleg még mensi elõtt tudnál produkálni egy pozitív tesztet (de ez nem mindenkinek jön össsze) Minden esetre sok szerencsét!

Hát ki tudja, bár nem kizárt, hogy a beágyazódást érezted. Ez úgyis csak akkor derül ki, ha nem jön meg, vagy ha esetleg még mensi elõtt tudnál produkálni egy pozitív tesztet (de ez nem mindenkinek jön össsze) Minden esetre sok szerencsét!
Nos, én is jártam így, de nem hiszem, h sok köze lehetett a babához...mert még mindig megvan, és egy-egy rossz mozdulatkor elõ is jön.Sajna becsíptem egy ideget, és már baromi kellemetlen tud lenni.
Szia.Szerintem nem baba, de ki tudja még az is lehet.De valószínûbb egy idegbecsípõdés vagy esetleg egy nagyobb felfázás.Ha nem múlik el szerintem menj el nõdokihoz nehogy a végén valami baj legyen.Drukkolok hogy baba legyen a dologban

Ha az ovu mikroszkóp és a teszt is a ciklusom 9. napján volt pozitív, de alul a hasamban a 11. napon éreztem erős mensi szerű fájást, akkor mikor volt a peteérés?

Lehet, hogy a 11, napon volt a tüsz? repedés az fájt? A mikroszkóp és a teszt akkor most melyiket mutatja? Segítenétek?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a pozi ovu teszt után 24-36 óra múlva reped meg a tüszõ.

Én úgy tudom, hogy a pozi ovu teszt után 24-36 óra múlva reped meg a tüszõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi, szerintem nekem volt az 40-48 is, de hát a szervezet nem a nagy könyv, de akkor elviekben lehet hogy azt éreztem.

Most kezdek el fogamzásgátlót szedni, azt mondták, hogy a menstruáció 5. napján kezdjem el szedni, akkor valószínűleg nem lesz pecsételő vérzés. Viszont akkor ebben a hónapban védekezzünk mással is. De akkor, hogy alakul majd a ciklus?

Mert ugye elkezdem szedni 5.napon,akkor utána 21 napig szedem,de akkor korábban meg fog jönni vagy a gyógyszer miatt csak a 21 nap+7nap szünet után?Ezt nem értem,légyszíí válaszoljatok

Legjobb válasz: Elkezded szedni az elõírt napon... végigszeded a 21 napot aztán eltelik a 7 nap majd újra kezded szedni 21 napig aztán megint 7 nap szünet etc.... tablettától függ h mikortól nyújt védelmet! olvasd el a tájékoztatót h mit ír, de elsõ hónapban mindenképp ajánlott még a másfajta védekezés!

Elkezded szedni az elõírt napon... végigszeded a 21 napot aztán eltelik a 7 nap majd újra kezded szedni 21 napig aztán megint 7 nap szünet etc.... tablettától függ h mikortól nyújt védelmet! olvasd el a tájékoztatót h mit ír, de elsõ hónapban mindenképp ajánlott még a másfajta védekezés!
Az eddigi menstruációs ciklust felejtsd el.Most elkezded szedni a 5.napon, aztán szeded 21 napig.Akkor tartasz 7 nap szünetet.EBBEN a 7 napban valamikor megjön, de te elkezded szedni a következõ levelet a 8.napon, akkor is, ha még mindig vérzel.Ennyi a történet, ez most már mindig így lesz, a 7 napos szünetben fog megjönni 21 szem bevétele után.
A kérdező hozzászólása: jó, én is így gondoltam!:) Jangee-t fogok szedni, remélem beválik.És a napokkal se foglalkozzak, ugye?Ha megjön hétfõn, akkor várjak 5 napot és kezdjem el szedni pénteken a legelsõ szemet, mindegy, hogy arra hétfõ van írva, ugye?:D:D
Mivel a Jangee egyfázisú, így minden szem ugyanolyan.A napokat azért érdemes figyelni, hogy tudd, hol tartasz.Vagyis, ha most szerdán kell elkezdened szedni, akkor a szerdai szemet vedd be és így tovább.Így mindig látni fogod, hogy bevetted-e már az aznapit.A lényeg úgy is az lesz, hogy az egész levél elfoggyon.
Hogy honnan szedtem a szerdát azt nem tudom. :) Szóval, igen, pénteken kezd el, ha az orvos utásításait akarod követni és akkor a pénteki szemet vedd be.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!