Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom napjában vagyok. Ma (150 db)

Ciklusaim kb.38 naposak. Első gyereknél 52 napra jelezte a második csíkot. (halványan). Most a 44. napon vagyok. Ma negatív volt a teszt. Nem feszül a mellem, nem érzem h meg akarna jönni. Milyennek kell lennie a hüvelyváladéknak ha teherbe esek?

Legjobb válasz: Elméletileg testápoló szerû folyás van, de ez változó lehet. Ha viszont ennyi ideje késik, a hõdnek 37 körül kellene lenni. Ha eddig nem mérted, akkor is lehet a mostani eredménybõl következtetni. Remélem segítettem. Még valami eszembe jutott:a nõgyógyász kérhet vérvizsgálatot, amibõl hcg-t néznek. Másnapra meg van az eredméy!:-)

Elméletileg testápoló szerû folyás van, de ez változó lehet. Ha viszont ennyi ideje késik, a hõdnek 37 körül kellene lenni. Ha eddig nem mérted, akkor is lehet a mostani eredménybõl következtetni. Remélem segítettem. Még valami eszembe jutott:a nõgyógyász kérhet vérvizsgálatot, amibõl hcg-t néznek. Másnapra meg van az eredméy!:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nekem tulajdonképpen olyan amilyet írtál. Kicsit sûrûbb mint a megszokott, viszont nem sok. Teszt negatív. Hõmérsékletet nem szoktam mérni.Viszont semmi jele még a mensinek....
VAn itt a neten ahol kitudod számíttatni hogy pontosan mikor van a Pé-d?!
Ha 35 napos a ciklusod akkor ha nem tévedek a 21. ciklusnapon kell hogy legyen peteérésed. addig még lehet pozitív az ovu teszted. De attól lehet hamarabb a peteérésed.
Ovu tesztet NEM a reggeli elsõ vizeletbõl kell csinálni, hanem délután a legjobb, s elõtte kb. 2órán keresztül nem ajánlott inni. http://www.diagnosticum.hu/hun/data/labordiagnosztika/haszna.. Elképzelhetõ, hogy késõbb lesz pé, szóval ne hagyd abba a tesztelést, viszont délután 5körül tesztelj, ne reggel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap délután fogok tesztelni! Remélem nem csúsztunk le róla mert eléggé szurkál a hasam 2 napja.

A cypromix tablettát elkezdhetem szedni bármikor? Most a hatodik napon vagyok. Bevehetem az első szemet ma? Okoz valamilyen problémát, mert a tájékoztatóban a ciklus 1-5 napja van írva.

Legjobb válasz: NEM, nem veheted be. Nem véletlenül írják azt, hogy az elsõ 5 nap valamelyikén kell bevenni. Okoz-e valamilyen problémát? -Hát, ha csak az nem probléma neked, hogy NEM HAT az egész hónapban. Egyáltalán... Gondolkodj már! A tablettának az a dolga, hogy megakadályozza a peteérést. Ha nem a ciklus legelején veszed be, akkor esélye sincs ellátni ezt a feladatot.

NEM, nem veheted be. Nem véletlenül írják azt, hogy az elsõ 5 nap valamelyikén kell bevenni. Okoz-e valamilyen problémát? -Hát, ha csak az nem probléma neked, hogy NEM HAT az egész hónapban. Egyáltalán... Gondolkodj már! A tablettának az a dolga, hogy megakadályozza a peteérést. Ha nem a ciklus legelején veszed be, akkor esélye sincs ellátni ezt a feladatot.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem fogamzásgátlás céljából kell, hanem a bõrömre. Akkor se vegyem be?
Akkor se. Ahhoz is idõben kell beszedni. A célja az, hogy a hormonháztartásodat felülírja. Erre akkor van esélye, ha a ciklus bizonyos napjáig (5. nap) elkezded.
A kérdező hozzászólása: Köszi. akkor várok egy hónapot
A ciklus 11-12. napja körül.
A várható köv. menstruácuó elsõ napjától visszaszámolva a 14. nap körül. Átlagos 28 napos ciklussal számolva ha visszaszámolsz 14-et, akkor pont a 14. nap jön ki, de ha mondjuk 30 napos a ciklusod, akkor a 16. nap körül várható a peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Köszi akkor majd figyelem a félidõt. Különben tényleg kétnaponta kell ilyenkor együtt lenni hogy legyen elég ideje a spermának regenerálódni?
Én már olyat is hallottam nõgyógyásztól, hogy hetente minimum háromszor kell együtt lenni, szóval, ha kiszámolod, akkor nem is muszáj mindig kihagyni egy-egy napot.
lehet ma van pé-d. akkor és amikor jól esik
Nekem is a szurkálás jelezte a peteérést, de én használtam utána ovu tesztet és tényleg amiatt szurkált.Akkor legyetek együtt, amikor jól esik, de ha picit rá akarsz segíteni, utána pár percre állj gyertyába, mondjuk amíg a párod zuhanyozik.Ez általában be szokott válni.

Ha kb. kedd este felé lenne a tüszõrepedés, akkor ma az ovulációs teszten két csíknak kellene lennie? Gond ha csak egy van, amúgy 27, 28-as a ciklusom és ma a 12. napon vagyok.

Legjobb válasz: nem gond, pláne, hogy reggel is mást mutat meg délután is. Nekem 12 nap reggel negatív, este pozitív volt. Aztán megszívtam, de ez most nem ide tartozik... :)

nem gond, pláne, hogy reggel is mást mutat meg délután is. Nekem 12 nap reggel negatív, este pozitív volt. Aztán megszívtam, de ez most nem ide tartozik... :)
A kérdező hozzászólása: Este szoktam tesztelni, ma a 13. napon már látszik a csík, elég erõs de nem erõsebb a kontrollnál. Akkor most mikor legyünk együtt, inkább holnap? Miért szívtad meg?
Az egyforma erõs is jó! Ma például remek ötlet lenne együtt lenni. ;-) Azért szívtam meg, mert 5 napig pozitív volt...

Miert van az, hogy a hom felugrott ma, de az ovuteszt negativat mutat? Ma vagyok a 14. napon, elvileg ma kene peteeresnek lennie. Ciklusom mindig 28 napos.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a3f6ad53684bfb7ec6afcd..

Legjobb válasz: Én ebben a hónapban úgy jártam az ovu tesztel, hogy semmit se mutatott, uh-ra kellett mennem ahol mondták, hogy szép érett petesejtem van! utána vettem egy másik ovutesztet az kimutatta, hogy van petérés, megcsináltam az elözõvel és az semmit nem mutatott! Lehet, hogy a Te ovu teszted is hibás, vagy késõbb van pé-d. Szerintem adjátok meg neki azért az esélyt, és szeressétek egymást! :o)

Én ebben a hónapban úgy jártam az ovu tesztel, hogy semmit se mutatott, uh-ra kellett mennem ahol mondták, hogy szép érett petesejtem van! utána vettem egy másik ovutesztet az kimutatta, hogy van petérés, megcsináltam az elözõvel és az semmit nem mutatott! Lehet, hogy a Te ovu teszted is hibás, vagy késõbb van pé-d. Szerintem adjátok meg neki azért az esélyt, és szeressétek egymást! :o)

A ciklusaim 31 naposak. Ma vagyok a 13. napon. Tegnap tojásfehérjés nyákom volt, meg pár napja krémes folyásom. Ez már a pé lehet? Hogy lehetséges ez?

Mert a timmermann szerint csak 19.-én kellene pé-mnek lenni. Sajnos nem tudtunk együtt lenni. Akkor most lecsúsztunk a babáról? Vagy lehet egy hónapban több pé is? Köszönök minden segít? választ. :-)És még annyit, hogy a h?m viszont csak 36°C.

Legjobb válasz: Szia! Hát igen...én is már meglepõdtem néhányszor ezeken a termékenységi kalkulátorokon.Érdekes, hogy nekem sem volt egyidõben a tojásfehérjés nyák és a ter.kalulátor által megadott nap.Sõt, még az ovu.mikroszkópom is más idõpontot adott.Azt szokták mondani,h a tojásfehérjés nyák,ami döntõ. Az mégis csak egy konkrét jel a szervezetedtõl.Én azt tudom neked tanácsolni,h azért próbálkozzatok 19-én ill.elõtte és utána is egy nappal.Én úgy vagyok vele,h soha nem lehet tudni!Tudod,h van ez?!A remény hal meg utoljára! :-)))

Szia! Hát igen...én is már meglepõdtem néhányszor ezeken a termékenységi kalkulátorokon.Érdekes, hogy nekem sem volt egyidõben a tojásfehérjés nyák és a ter.kalulátor által megadott nap.Sõt, még az ovu.mikroszkópom is más idõpontot adott.Azt szokták mondani, h a tojásfehérjés nyák, ami döntõ. Az mégis csak egy konkrét jel a szervezetedtõl.Én azt tudom neked tanácsolni, h azért próbálkozzatok 19-én ill.elõtte és utána is egy nappal.Én úgy vagyok vele, h soha nem lehet tudni!Tudod, h van ez?!A remény hal meg utoljára! :-)))
A kérdező hozzászólása: Szia :-) Hát igen...Kicsit elkeseredtem ezen, mert nagyon szeretnék babát, és így akkor még egy hónap kiesett. De hát a természet mindig meglepi az embert..hátha engem is meglep egyszer! :-) Remélem akkor majd együtt lehetünk, és talán...te mióta szeretnél babót? Mi még "csak" négy hónapja. Sok sikert nektek! :-)
Én is hasonló cipõben járok. A kalkulátor egész mást mutatott, mint az ovu teszt. Igaz csak egy nap eltérést de néha az is sokat számít. De hogy vigasztaljalak kicsit. Eddig mi is a hõre meg a nyákra figyeltünk. És még sajna nincs baba. De most hogy az ovu tesztet is használtam kiderült, hogy nekem a tojásfehérje nyákom 5 nappal pé elõtt kezd termelõdni. Itt meg is kérdeztem és másoknál is van így. Szóval ez nem gond. Van ilyen szervezet. Szóval lehet hogy abszolút idõben vagy és még pé elõtt állsz. Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Remélem már hét végén együtt tudunk lenni, és tényleg az lesz a jó idõpont! A másik fura észlelésem, hogy nekem nem a petefészkemnél szurkál a hasam, hanem a méhemnél. a Petefészkemet nem is érzem, de középen rendesen szurkál. Ezt sem tudom mitõl van. :-) Mert ugye elvileg nem ott kellene szurkát éreznem...
Nekem is sokszor a méhem szurkál. Többször hittem azt hogy tán mert a baba próbálkozik. De azt mondják a szervezet idõnként átalakul. és egész más helyzeteket teremt mint amit azelõtt megszoktál. Nekem pl. Mindig pontos 28 napos volt a ciklusom a mensim 3 napos. Mióta próbálkozunk ingadozom a 27-29 nap között és a mensim 5-6 napos lett. Az utóbbi két hónapban a mensi elõtt még hihetetlen mellfájdalmam is van. Amire már szintén hittem babát. Szóval a szervezet is rendesen átveri az embert fõleg ha figyeli is a jeleket. Lehet eddig is volt hasonló apró dolgaid csak nem figyelted, mert még nem akartál babát és természetes volt. Sok sikert. Azt hiszem hasonló a szitud mint nálunk. Mi is elég össze vissza tudunk együtt lenni. Sajnos.
A kérdező hozzászólása: Azért sok sikert nektek is...:-) Remélem nemsokára mind vidáman közöljük a világgal, hogy babát várunk! :-)
Szia! Ha a ciklusaid 31 naposak akkor elvileg a ciklusod 17.napjára eshet a peteérés. A ciklus két részre osztható, az ovuláció elõtti idõszakra és az ovuláció utáni idõszakra. Normális esetben a második szakasz mindig állandó 14 nap. Azt is olvastam, hogy a peteérést megelõzi a tojásfehérje váladék. A peteérés az utolsó legalacsonyabb hõmérsékletû napon vagyis a hõmérsékleti görbe emelkedése elõtti napon szokott bekövetkezni. Mi 5 éve probálkozunk ezért sok szakkönyvet elolvastam már. Nekem nem is a teherbeeséssel van a gondom mert ötször már sikerült, de a babákat a 10. hét elõtt elvesztettem. Most végre sikerült bejelentkeznem egy specialistához aki ilyen esetekkel foglalkozik. Ha a hõmérsékleted ilyen alacsony nem valószinû, hogy volt már peteérésed. Remélem tudtam segiteni.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudtál segíteni! Köszönöm a választ, és bízom benne, hogy minden rendben lesz. :-) Sajnálom a babáidat, de remélem a specialista segít majd! Sok sikert!

Nem tudom mi van velem! A ciklusom átalában 30napos, ma vagyok a 21-ik napon és pecstelő vérzésem van. Megfog jönni ennyivel elöbb? Peteérésem hétfőn hajnalban volt. Szerdán már pecsételtem, tegnap semmi nem volt, ma megint. Mitől lehet ez?

Valaki tudna segíteni, aki esetleg már volt igy, vagy esetleg tudja mit?l lehet? Ciszta? Vagy?

Legjobb válasz: Elõfordulhat idõnként 1-2 rendellenes vérzés, anélkül, hogy bármi betegség lenne a háttérben. Persze kizárni nem lehet.

Elõfordulhat idõnként 1-2 rendellenes vérzés, anélkül, hogy bármi betegség lenne a háttérben. Persze kizárni nem lehet.

Ma kell mennem nőgyógyászhoz. 09-én volt pé-m a ciklusom 12. napján, ma vagyok 17. napon. Ha esetleg sikerült a baba, lehet abból baj, ha megvizsgál, mondjuk manuálisan?

Vagy egyáltalán lehet már ilyenkor vmit látni? Akár ultrahanggal, akár manuális vizsgálattal?

Legjobb válasz: Látni max a megvastagodott nyálkahártyát fogja,vagy max egy felritkul területet, de a 4. hét elõtt még kicsi az esély hogy bármit is észrevegyen...baj nem lesz belõle, amiatt ne aggódj. Legyen otthon egy teszted, arra az esetre, ha nem jön meg..és akkor tesztelj. Fõleg, ha azt mondja a vizsgálat alapján, hogy elõfordulhat.

Látni max a megvastagodott nyálkahártyát fogja, vagy max egy felritkul területet, de a 4. hét elõtt még kicsi az esély hogy bármit is észrevegyen...baj nem lesz belõle, amiatt ne aggódj. Legyen otthon egy teszted, arra az esetre, ha nem jön meg..és akkor tesztelj. Fõleg, ha azt mondja a vizsgálat alapján, hogy elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Menyugodtam.
igen látni fogja hogy megvan e vastagodva a méhnyálkahártya és abbol már tud választ adni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!