Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom mindig (374 db)

A pco-nak mik a jelei? Nekem 25 naposak a ciklusaim mindig, és azt olvastam, hogy aki pco-s, annak rendszertelen. De mennyire?

Legjobb válasz: Ez nem ilyen egyszerû. :) Lehet akár teljesen rendszeres ciklus is pco(s) mellett, a klinikai képe elég változó ennek a szindrómának. Az igazoló labor és uh eredmény mellett rendszeres ciklussal is lehet megállapítani pcot, az, hogy kinek pontosan milyen is ezzel a betegséggel a ciklusa, nagyon változó, 21 naptól 90-100 napos ciklusokig is lehet bármi - mint ahogy mondtam, rendszeres ciklus is. :)

Ez nem ilyen egyszerû. :) Lehet akár teljesen rendszeres ciklus is pco(s) mellett, a klinikai képe elég változó ennek a szindrómának. Az igazoló labor és uh eredmény mellett rendszeres ciklussal is lehet megállapítani pcot, az, hogy kinek pontosan milyen is ezzel a betegséggel a ciklusa, nagyon változó, 21 naptól 90-100 napos ciklusokig is lehet bármi - mint ahogy mondtam, rendszeres ciklus is. :)
A jelenleg érvényben levõ, ún. 2003-as rotterdami kritériumok szerint a PCOS diagnózis kimondásához három kritériumból legalább kettõ megléte szükséges: Peteérési vagy menstruációs zavar (rendszertelen a havivérzés vagy a ciklus során nem figyelhetõ meg peteérés) Férfihormon-túlsúly tünetei (aknés bõr, erõteljesebb szõrnövekedés, hajhullás, hasra történõ hízás) vagy laboratóriumi jelei (pl.emelkedett tesztoszteron szint) Policisztás ováriumok észlelése ultrahanggal (mindkét petefészekben 8-10 mm-es kis ciszták találhatók, amelyek gyöngyfüzérszerûen helyezkednek el) amennyiben más endokrin betegség kizárható.

Mi lehet az oka? A ciklusaim mindig pontosak (30 nap).5 hónapja próbálkozunk, és ez az első olyan hónap, hogy a ciklus közepétől egyáltalán nem fáj a mellem. Ma (nem) kellett volna megjönnie, és semmi jele nincs, hogy jön.

a kérdésem, hogy jelezhet-e terhességet a "nem mell fájás"? Nem akarok több negatív tesztet látni.

Legjobb válasz: ha pontos mindig a ciklusod minek csinálsz tesztet. vagy is ha 30-ik napon megjön akkor minek a teszt? amúgy jelezhet. de leginkább az jelezhet hogy nem jött meg. söt azt is jelezheti hogy nem volt peteérésed.

ha pontos mindig a ciklusod minek csinálsz tesztet. vagy is ha 30-ik napon megjön akkor minek a teszt? amúgy jelezhet. de leginkább az jelezhet hogy nem jött meg. söt azt is jelezheti hogy nem volt peteérésed.

Akinek hosszabb a ciklusa, mint 28 nap, annak hányadik napon van peteérése?

Tudom, hogy a mensi el?tt 14-16 nappal van általában, de személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: 35 napos ciklus, peteérés 21. napon.

35 napos ciklus, peteérés 21. napon.
Nekem 30 naposak a ciklusaim és a 16 nap hajnalán volt általában mindíg az ovum. Üdv:34 hetes km.

Lehetek terhes? Pár napja késik, viszont a ciklusom mindig nagyon rendszertelen, úgyhogy ez a pár nap csúszás nem teljesen biztos! A hőm 36, 92! Kicsit barnázom is! Ez beágyazódás vagy a menzi kezdete lehet?

Legjobb válasz: Szia!Attól függ hány naposak a ciklusaid,úgy nagyjából.Ha nem barnázgatással szokott megjönni,akkor lehetsz terhes is!Ha abbamarad a barnázás és nem megy át vérzésbe,akkor csinálj egy tesztet.Szoritok,hogy + legyen!

Szia!Attól függ hány naposak a ciklusaid, úgy nagyjából.Ha nem barnázgatással szokott megjönni, akkor lehetsz terhes is!Ha abbamarad a barnázás és nem megy át vérzésbe, akkor csinálj egy tesztet.Szoritok, hogy + legyen!

Hányadik napon vagyok? 28 napos szokott lenni a ciklusom mindig, mult honapban 34 volt, babát szeretnék már régota. Adjatok tanácsot légyszi.

Most elvileg a 32. napon vagyok, de tegnap elött volt kis barnázásom, igy most nem tudom, hogy a 32. vagy a 2. napon vagy-e? valszeg csak késik sajnos a tesztem vasárnap negativ lett, de nem tudom hoghy ez már az uj ciklus vagy még régi? ha véres lesz az az elsö nap vagy a barnázás? mert ma meg nincs semmi. köwszönöm

Legjobb válasz: Az én dokim mindig azt mondta, hogy a vérzéstõl számoljam!

Az én dokim mindig azt mondta, hogy a vérzéstõl számoljam!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, akkor a 32. napon vagyok.. csak sajnos terhes nem vagyok,

Ha hosszabb a ciklusom mint a normális (kb 34-35 nap nekem) akkor is a menszi első napjától számított 14. napon van az ovuláció, vagy az is később?

A 14. és 16. nap körül a legvalószín?bb a teherbeesés kockázata, mit tudtok err?l? A naptári módszer humbuk vagy van valami alapja?

Legjobb válasz: Szia! A 14. nap normál ciklusnál van, egyébként azt szokták mondani, hogy a középidõben van a peteérés, de ez nem feltétlenül van így minden nõnél. HA minden reggel megméred a hõdet, akkor a görbe kirajzolja, hogy mikor van peteérésed, ugyanis olyankor megemelkedik a hõd.

Szia! A 14. nap normál ciklusnál van, egyébként azt szokták mondani, hogy a középidõben van a peteérés, de ez nem feltétlenül van így minden nõnél. HA minden reggel megméred a hõdet, akkor a görbe kirajzolja, hogy mikor van peteérésed, ugyanis olyankor megemelkedik a hõd.
Itt találsz lehetõséget az ovuláció kiszámítására: http://timmermann.hu/ Segít még az ebredési hõ mérése, és az önvizsgálat is.
Csatlakoznék az elõttem szólokhoz....mérd a hõd és nézd a nyákod....nekem is 35 nap átlagosan és a 20-26 nap között szokott lenni a pé. Vegyél ovu tesztet a DM-ben és akkor pontosan nyomon tudod követni.
a peteérésed nem a mensi után 14 nappal van, hanem a mensi elött 14 nappal.mint ahogy az elöttem válaszoló írta:35 napos a ciklus, -14=21.tehát kb 21.napon van a peteérése.de ez tolódhat 1-2 napot.ebben csak az a rossz hogy általában utólag tudod mikor volt.ha csak nem érzed.ha mindig egyenletes a ciklusod, így számold ki.

Premens tablettát hogyan szeditek a teherbeesés elősegítésére? A ciklus minden napján egyet folyamatosan? És a Mastodynon cseppeket? Vagy a 2 együtt sok lenne?

Nem jön a baba már régóta, most kezdünk "trükközni" ilyenekkel. Köszi

Legjobb válasz: A kettõ együtt sok lenne. Én a premenst napi 1x szedem. Ha nem sikerül ebben a hónapban, akkor napi 2-t fogok szedni. Az elõzõ terhességem is így sikerült, csak akkor a hónap közepétõl szedtem kettesével. Szerintem inkább ebbõl szedj kettõt, mint a kétfélét egyszerre.

A kettõ együtt sok lenne. Én a premenst napi 1x szedem. Ha nem sikerül ebben a hónapban, akkor napi 2-t fogok szedni. Az elõzõ terhességem is így sikerült, csak akkor a hónap közepétõl szedtem kettesével. Szerintem inkább ebbõl szedj kettõt, mint a kétfélét egyszerre.

Az normális, hogy a ciklus minden időszakában fáj a mellem?

Nincs ovuhoz vagy menszihez kötve. Honnan tudom, hogy melyik a tej-vagy más mirigy és melyik elváltozás?

Legjobb válasz: Nem normális! Ezt nem neked kell tudnod, menj el nõgyógyászhoz és õ tudni fogja.

Nem normális! Ezt nem neked kell tudnod, menj el nõgyógyászhoz és õ tudni fogja.
Ha nem volt rendes vérzésed csak az a kicsi amit írtál akkor vegyél egy tesztet!Lehet babó.
A kérdező hozzászólása: 12-én megjött rendesen, három napig tartott.Ezért nem értem mi lehet ez a barnás vérzés.
Lehet, hogy kicsit hevesebben szexeltetek, és megsérült/horzsolódott a méhszájad, vagy a hüvelyed. Az okoz ilyet.
Lehetett most hamarabb peteérésed, én azt olvastam valahol a neten, hogy a kevés vérezgetés ciklus közben lehet az ovuláció jele. Elõtte volt tojásfehérje szerû folyásod?

Nem ertem! Megneznetek a gorbemet? A ciklusaim, mindig 28 naposak, tehat pe-s a 14. napon kene legyen, tehat ma, akkor az ovuteszt miert negativ? Lehet hogy nem jo? Mert a hom meg felugrott.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a3f6ad53684bfb7ec6afcd..

Legjobb válasz: megint 1. vagyok. Én vateráról rendeltem.Sokkal olcsóbb mint a clear blue,és árban sem mindegy... Nekem bejött.Tök egyértelmû.One step ovulation test a neve.Ha a keresõbe beírod,hogy ovulációs teszt,akkor már csak választanod kell

megint 1. vagyok. Én vateráról rendeltem.Sokkal olcsóbb mint a clear blue, és árban sem mindegy... Nekem bejött.Tök egyértelmû.One step ovulation test a neve.Ha a keresõbe beírod, hogy ovulációs teszt, akkor már csak választanod kell
Megnéztem a görbéd, s látom, hogy nem mindig u.abban az idõben méred a hõd.Erre figyelj, hogy mindig u.akkor mérd, mert az 50 perc eltolodás okozhat hõ eltérést, s becsaphat, akár 1-2 tized változás is lehet.Nekem erre a dokim hívta fel a figyelmem, s amiota be van állitva a telom ébresztõre, azota gyönyörû szabályos a görbém(mint a nagy könyvben)Azon meg ne lepõdj meg, hogy nem volt pozitiv az ovuteszt, erre már nem egy pl van, s kiderült a végén, hogy volt pé csak nagyon alacsony votl az lh szint.Itt találsz pl-kat!!!http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml Szorítok))) AY
lehet, hogy elcsúszik.Nem törvényszerû a 14.napon való ovuláció.Ezt ne vedd biztosnak. Tesztelj tovább még pár napot
A kérdező hozzászólása: Tesztelek meg a kov napokban is, csak azt nem ertem, hogy a hom felugrott szepen es a teszt megis negativ.
ha késik az ovulációd, de megjön a 28.napon, akkor sárgatestelkégtelenség is lehet. Vezesd a ciklusod, és tedd fel még ide, vagy a ciklus végén mutasd meg orvosnak. Ezen az oldalon egy nagyon kedves és segítõkész fõorvos válaszol a kérdéseidre 6 órán belül.Sõt ha átküldöd neki a görbédet meg is írja milyen. http://www.orvostudakozo.hu/index.php?menu=answers&id=81
milyen ovutesztet használsz?
A kérdező hozzászólása: clearblue ovu tesztet hasznalok. Az jo?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!