Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom mindig (366 db)

A pco-nak mik a jelei? Nekem 25 naposak a ciklusaim mindig, és azt olvastam, hogy aki pco-s, annak rendszertelen. De mennyire?

Legjobb válasz: Ez nem ilyen egyszerû. :) Lehet akár teljesen rendszeres ciklus is pco(s) mellett, a klinikai képe elég változó ennek a szindrómának. Az igazoló labor és uh eredmény mellett rendszeres ciklussal is lehet megállapítani pcot, az, hogy kinek pontosan milyen is ezzel a betegséggel a ciklusa, nagyon változó, 21 naptól 90-100 napos ciklusokig is lehet bármi - mint ahogy mondtam, rendszeres ciklus is. :)

Ez nem ilyen egyszerû. :) Lehet akár teljesen rendszeres ciklus is pco(s) mellett, a klinikai képe elég változó ennek a szindrómának. Az igazoló labor és uh eredmény mellett rendszeres ciklussal is lehet megállapítani pcot, az, hogy kinek pontosan milyen is ezzel a betegséggel a ciklusa, nagyon változó, 21 naptól 90-100 napos ciklusokig is lehet bármi - mint ahogy mondtam, rendszeres ciklus is. :)
A jelenleg érvényben levõ, ún. 2003-as rotterdami kritériumok szerint a PCOS diagnózis kimondásához három kritériumból legalább kettõ megléte szükséges: Peteérési vagy menstruációs zavar (rendszertelen a havivérzés vagy a ciklus során nem figyelhetõ meg peteérés) Férfihormon-túlsúly tünetei (aknés bõr, erõteljesebb szõrnövekedés, hajhullás, hasra történõ hízás) vagy laboratóriumi jelei (pl.emelkedett tesztoszteron szint) Policisztás ováriumok észlelése ultrahanggal (mindkét petefészekben 8-10 mm-es kis ciszták találhatók, amelyek gyöngyfüzérszerûen helyezkednek el) amennyiben más endokrin betegség kizárható.

Mi lehet az oka? A ciklusaim mindig pontosak (30 nap).5 hónapja próbálkozunk, és ez az első olyan hónap, hogy a ciklus közepétől egyáltalán nem fáj a mellem. Ma (nem) kellett volna megjönnie, és semmi jele nincs, hogy jön.

a kérdésem, hogy jelezhet-e terhességet a "nem mell fájás"? Nem akarok több negatív tesztet látni.

Legjobb válasz: ha pontos mindig a ciklusod minek csinálsz tesztet. vagy is ha 30-ik napon megjön akkor minek a teszt? amúgy jelezhet. de leginkább az jelezhet hogy nem jött meg. söt azt is jelezheti hogy nem volt peteérésed.

ha pontos mindig a ciklusod minek csinálsz tesztet. vagy is ha 30-ik napon megjön akkor minek a teszt? amúgy jelezhet. de leginkább az jelezhet hogy nem jött meg. söt azt is jelezheti hogy nem volt peteérésed.

Akinek hosszabb a ciklusa, mint 28 nap, annak hányadik napon van peteérése?

Tudom, hogy a mensi el?tt 14-16 nappal van általában, de személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: 35 napos ciklus, peteérés 21. napon.

35 napos ciklus, peteérés 21. napon.
Nekem 30 naposak a ciklusaim és a 16 nap hajnalán volt általában mindíg az ovum. Üdv:34 hetes km.

Lehetek terhes? Pár napja késik, viszont a ciklusom mindig nagyon rendszertelen, úgyhogy ez a pár nap csúszás nem teljesen biztos! A hőm 36, 92! Kicsit barnázom is! Ez beágyazódás vagy a menzi kezdete lehet?

Legjobb válasz: Szia!Attól függ hány naposak a ciklusaid,úgy nagyjából.Ha nem barnázgatással szokott megjönni,akkor lehetsz terhes is!Ha abbamarad a barnázás és nem megy át vérzésbe,akkor csinálj egy tesztet.Szoritok,hogy + legyen!

Szia!Attól függ hány naposak a ciklusaid, úgy nagyjából.Ha nem barnázgatással szokott megjönni, akkor lehetsz terhes is!Ha abbamarad a barnázás és nem megy át vérzésbe, akkor csinálj egy tesztet.Szoritok, hogy + legyen!

Hányadik napon vagyok? 28 napos szokott lenni a ciklusom mindig, mult honapban 34 volt, babát szeretnék már régota. Adjatok tanácsot légyszi.

Most elvileg a 32. napon vagyok, de tegnap elött volt kis barnázásom, igy most nem tudom, hogy a 32. vagy a 2. napon vagy-e? valszeg csak késik sajnos a tesztem vasárnap negativ lett, de nem tudom hoghy ez már az uj ciklus vagy még régi? ha véres lesz az az elsö nap vagy a barnázás? mert ma meg nincs semmi. köwszönöm

Legjobb válasz: Az én dokim mindig azt mondta, hogy a vérzéstõl számoljam!

Az én dokim mindig azt mondta, hogy a vérzéstõl számoljam!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, akkor a 32. napon vagyok.. csak sajnos terhes nem vagyok,

Ha hosszabb a ciklusom mint a normális (kb 34-35 nap nekem) akkor is a menszi első napjától számított 14. napon van az ovuláció, vagy az is később?

A 14. és 16. nap körül a legvalószín?bb a teherbeesés kockázata, mit tudtok err?l? A naptári módszer humbuk vagy van valami alapja?

Legjobb válasz: Szia! A 14. nap normál ciklusnál van, egyébként azt szokták mondani, hogy a középidõben van a peteérés, de ez nem feltétlenül van így minden nõnél. HA minden reggel megméred a hõdet, akkor a görbe kirajzolja, hogy mikor van peteérésed, ugyanis olyankor megemelkedik a hõd.

Szia! A 14. nap normál ciklusnál van, egyébként azt szokták mondani, hogy a középidõben van a peteérés, de ez nem feltétlenül van így minden nõnél. HA minden reggel megméred a hõdet, akkor a görbe kirajzolja, hogy mikor van peteérésed, ugyanis olyankor megemelkedik a hõd.
Itt találsz lehetõséget az ovuláció kiszámítására: http://timmermann.hu/ Segít még az ebredési hõ mérése, és az önvizsgálat is.
Csatlakoznék az elõttem szólokhoz....mérd a hõd és nézd a nyákod....nekem is 35 nap átlagosan és a 20-26 nap között szokott lenni a pé. Vegyél ovu tesztet a DM-ben és akkor pontosan nyomon tudod követni.
a peteérésed nem a mensi után 14 nappal van, hanem a mensi elött 14 nappal.mint ahogy az elöttem válaszoló írta:35 napos a ciklus, -14=21.tehát kb 21.napon van a peteérése.de ez tolódhat 1-2 napot.ebben csak az a rossz hogy általában utólag tudod mikor volt.ha csak nem érzed.ha mindig egyenletes a ciklusod, így számold ki.

Az normális, hogy a ciklus minden időszakában fáj a mellem?

Nincs ovuhoz vagy menszihez kötve. Honnan tudom, hogy melyik a tej-vagy más mirigy és melyik elváltozás?

Legjobb válasz: Nem normális! Ezt nem neked kell tudnod, menj el nõgyógyászhoz és õ tudni fogja.

Nem normális! Ezt nem neked kell tudnod, menj el nõgyógyászhoz és õ tudni fogja.
Ha nem volt rendes vérzésed csak az a kicsi amit írtál akkor vegyél egy tesztet!Lehet babó.
A kérdező hozzászólása: 12-én megjött rendesen, három napig tartott.Ezért nem értem mi lehet ez a barnás vérzés.
Lehet, hogy kicsit hevesebben szexeltetek, és megsérült/horzsolódott a méhszájad, vagy a hüvelyed. Az okoz ilyet.
Lehetett most hamarabb peteérésed, én azt olvastam valahol a neten, hogy a kevés vérezgetés ciklus közben lehet az ovuláció jele. Elõtte volt tojásfehérje szerû folyásod?

Nem ertem! Megneznetek a gorbemet? A ciklusaim, mindig 28 naposak, tehat pe-s a 14. napon kene legyen, tehat ma, akkor az ovuteszt miert negativ? Lehet hogy nem jo? Mert a hom meg felugrott.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a3f6ad53684bfb7ec6afcd..

Legjobb válasz: megint 1. vagyok. Én vateráról rendeltem.Sokkal olcsóbb mint a clear blue,és árban sem mindegy... Nekem bejött.Tök egyértelmû.One step ovulation test a neve.Ha a keresõbe beírod,hogy ovulációs teszt,akkor már csak választanod kell

megint 1. vagyok. Én vateráról rendeltem.Sokkal olcsóbb mint a clear blue, és árban sem mindegy... Nekem bejött.Tök egyértelmû.One step ovulation test a neve.Ha a keresõbe beírod, hogy ovulációs teszt, akkor már csak választanod kell
Megnéztem a görbéd, s látom, hogy nem mindig u.abban az idõben méred a hõd.Erre figyelj, hogy mindig u.akkor mérd, mert az 50 perc eltolodás okozhat hõ eltérést, s becsaphat, akár 1-2 tized változás is lehet.Nekem erre a dokim hívta fel a figyelmem, s amiota be van állitva a telom ébresztõre, azota gyönyörû szabályos a görbém(mint a nagy könyvben)Azon meg ne lepõdj meg, hogy nem volt pozitiv az ovuteszt, erre már nem egy pl van, s kiderült a végén, hogy volt pé csak nagyon alacsony votl az lh szint.Itt találsz pl-kat!!!http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml Szorítok))) AY
lehet, hogy elcsúszik.Nem törvényszerû a 14.napon való ovuláció.Ezt ne vedd biztosnak. Tesztelj tovább még pár napot
A kérdező hozzászólása: Tesztelek meg a kov napokban is, csak azt nem ertem, hogy a hom felugrott szepen es a teszt megis negativ.
ha késik az ovulációd, de megjön a 28.napon, akkor sárgatestelkégtelenség is lehet. Vezesd a ciklusod, és tedd fel még ide, vagy a ciklus végén mutasd meg orvosnak. Ezen az oldalon egy nagyon kedves és segítõkész fõorvos válaszol a kérdéseidre 6 órán belül.Sõt ha átküldöd neki a görbédet meg is írja milyen. http://www.orvostudakozo.hu/index.php?menu=answers&id=81
milyen ovutesztet használsz?
A kérdező hozzászólása: clearblue ovu tesztet hasznalok. Az jo?

Mikor szülés után újra megjött a menzeszetek, akkor ugyanolyan hosszúak voltak a ciklusaitok, mint szülés elõtt?

Sziasztok!

Legjobb válasz: nekem szules utean 8 hetre jott meg egy hetig tarott most is ugyan olyan csak a tuneteim valtosztak most nemgorcsolok mikor megjon hanem hanyingerem van

nekem szules utean 8 hetre jott meg egy hetig tarott most is ugyan olyan csak a tuneteim valtosztak most nemgorcsolok mikor megjon hanem hanyingerem van
Nekem 4x jött meg szülés óta, volt hogy 35 napra jött meg, volt hogy 24, majd 32 és megint 35. Össze-vissza.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen neked is!
Nekem is ugyan olyan hosszúak, mint terhesség elõtt 3 erõs nap + 2-3 gyengébb. A ciklusom is pontos 28 napos (igaz azóta már fog. gátlót is szedek, de elõtte is pontos volt). Az elsõ alkalom szülés után nagyon fájt, iszonyatos görcseim voltak, olyan, mint vajúdáskor. Utána ezek is elmúltak, de azért kicsit görcsölök az elsõ napokban.
A kérdező hozzászólása: Kedves #6, nagyon köszönöm!
"Az elsõ menzi után egybõl rendszeres lett, és ugyanannyi naponként jött meg, mint szülés elõtt?" igen
A kérdező hozzászólása: Csajok, nem a menstruációs napok száma érdekelne, hanem a ciklushossz. Tehát a mezesz elsõ napjától a következõ menzesz elsõ napjáig hány nap telt el. Példának írtam az enyémet: 31-32 nap. (Nyilván nem ennyi napig véreztem :)
Nekem ugyanúgy 5 napos maradt, mint elõtte. Viszont sokkal több vér jön, szó szerint ömlik belõlem az elsõ 2 napon.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az elsõ menzi után egybõl rendszeres lett, és ugyanannyi naponként jött meg, mint szülés elõtt? (Azért kellene, hogy nagyjából tudjam, hogy mikor lesz peteérésem.)
nekem a hossz, az intenzitás és a fájdalom is változatlan maradt
A kérdező hozzászólása: Kedves #10 szoptatsz esetleg?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!