Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom hány héttel (6 db)

Mi az oka, ha 1 héttel korábban megjön a menstruáció, hány napos ciklus az, ami még normálisnak mondható?

Esetleg volt valaki, akinél ez volt és baba miatt történt? Vagy ez kizárt? Eddig mindig rendszeresen jött a mensim...és most szerintem 1 héttel hamarabb meg fog jönni. :(

Legjobb válasz: 24-33 napos ciklus mondható normálisnak, bár vannak ettõl eltérõ rendszeres ciklusok is. Mibõl gondolod, hogy meg fog jönni hamarabb? Amikor terhes voltam, már 1 héttel elõtte veszettül fájt a hasam és "elfelejtett" megjönni..... Kívánom, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd!

24-33 napos ciklus mondható normálisnak, bár vannak ettõl eltérõ rendszeres ciklusok is. Mibõl gondolod, hogy meg fog jönni hamarabb? Amikor terhes voltam, már 1 héttel elõtte veszettül fájt a hasam és "elfelejtett" megjönni..... Kívánom, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd!
A kérdező hozzászólása: Azért, mert már 3 napja olyan pecsételésem meg húzó érzésem van, mint ami mensi elõtt 1-2 nappal szokott lenni. És ma még csak a 22. napon tartok. Mindig átlagban 29 napra jött a mensim eddig.
Baba miatt nem igazán hamarabb szokott jönni, hanem késõbb, már akinek ugye "megjön"!
32 napos ciklus 39. héten szültem!
utolsó vagyok, nem 280 hanem 28 napos
280napos, mindkét lányom 40+3 hétre született
28-29 naposak a ciklusaim és 39+3ra szültem.
28 napos, a kiírt napon szültem.
28 napos, a 39. héten szültem.
29-32 napos. Kiírás napján, éjjel idult meg a szülés, másnap reggel lett meg.
25-26 napos és 38. hétre szültem
28 és a kiírt napon szültem.
28napos volt a ciklusom, és40+3 hetesen szültem (indítottak)
32-33 naposak a ciklusaim. Az elsõ baba 40+1 hétre született, a második 40+5 hétre.
30 napos ciklus. 38. héten szültem.
27 napos ciklus, pont 2 héttel jött elõbb.
28 napos ciklusaim voltak szülés elõtt, a fiam pont félidõben fogant, kiírt napon született. Azóta meg össze-vissza van meg, pedig már 1 éve nem szoptatok (azóta is van meg), és 19 hónapos a fiam...
28 napos ciklusaim voltak mindig is, de ennek ellenére 40+3ra született a lányom.
29 napos. Az elsõ a 39. héten, a második a 38. héten született.

Hányszor hány utrogestant szedtél, amikor a ciklus második felében kellett a nemvártig, és hányszor hányat, amikor terhes voltál és a 12. hétig magzatmegtartás céljából kaptad?

Köszi?

Legjobb válasz: Én inszem után kaptam, adagja: 2 reggel hüvelybe, 1 délben szájon át, 2 este hüvelybe a menszig. Nekem sajna nem sikerült.

Én inszem után kaptam, adagja: 2 reggel hüvelybe, 1 délben szájon át, 2 este hüvelybe a menszig. Nekem sajna nem sikerült.
Szia! Lombik után kaptam megtapadás elõsegítésére, napi 3 x 2. Ha sikerült volna, ugyanúgy kellett volna tovább szedni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Várom a további tapasztalatokat! Olyan is érdekelne, akik closty mellé kapták a ciklus második felére!
mivel nekem sárgatestelégtelenségem van, én inszem napjától kaptam 3*2 duphastont, és este 1* crinone gélt hüvelybe. Pozitív lett a tesztem, tehát ez így ment tovább a 12, hétig. 30 hkm
szerintem ez menses lesz. nekem is múltkor késett, pedig vagy 3-4 éve 28 napra jön meg.
A kérdező hozzászólása: az oké hogy szimplán késik de miért görcsölgetek két hete ilyen még nem volt?
jaj hát ki tudja? front, ez egy ilyen ciklus, erõsebb lesz a vérzés, most éppen jobban odafigyelsz rá...ezer dolog.
A kérdező hozzászólása: segítsetek
A kérdező hozzászólása: azért kezdtem el foglalkozni ezzel a dologgal mert egyik ételtõl amit világ életemben imádtam felfordult a gyomrom
lehet hogy felvagy fazva, attol keshet a menzesz es a gorcsoket is az okozhatja.esetleg 2 nap mulva csinalj meg egy tesztet.nekem felfazas miatt teljesen kimaradt 1 menzeszem.
amúgy, ilyen szintû hányinger, émelygés nincs ilyen korán. nem is lehet.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ ha továbbra se jön meg akkor majd csinálok még egy tesztet ha neg lesz elmegyek orvoshoz

A ciklusom után hány héttel feküdhetek le a barátommal, tudva hogy tutira nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Bármikor terhes lehetsz!!!!Tessék védekezni,és akkor védve vagy a kellemetlen meglepete´stöl.

Bármikor terhes lehetsz!!!!Tessék védekezni, és akkor védve vagy a kellemetlen meglepete´stöl.
Szia! Szerintem ha védekeztek, akkor bármikor. Ha nem, és rendszeres a mensid, akkor a közepe táján inkább ne szexeljetek, vagy ott védekezzetek inkább. Ez egyébként nem hetek kérdése. Vannak akik a mensi alatt is végig szexelnek, csak gusztus kérdése. Véleményem szerint a mensid végétõl kezdve bármikor szexelhetsz, a lényeg, hogy ha nem akartok még babát, akkor valahogy mindenképpen védekezzetek.

Most kezdem el a Balera fogamzásgátló szedését. és ha a ciklusom 5. NAPJÁN kezdem el szedni, hány hét után nyújt védettséget? (mindehol mást mondanak)

Legjobb válasz: Az a legbiztosabb,ha vársz 1 hónapot.Még az elsõ napján bevett tabi után is érdemes várni ennyit (nekem a dokim mondta),de 5.napján még inkább ajánlott.Amúgy a tájékoztató írja,igaz az ott azt írja,ha elsõ napján veszed,akkor azonnal véd,de én ebben nem mertem bízni és a dokim sem javasolta.

Az a legbiztosabb, ha vársz 1 hónapot.Még az elsõ napján bevett tabi után is érdemes várni ennyit (nekem a dokim mondta), de 5.napján még inkább ajánlott.Amúgy a tájékoztató írja, igaz az ott azt írja, ha elsõ napján veszed, akkor azonnal véd, de én ebben nem mertem bízni és a dokim sem javasolta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) csak mindenki mondja hogy muszáj az elsõ nap bevenni a gyógyszert, én pedig több ok- ból sem tudtam bevenni elsõ nap.. de remélem hogy így is védeni fog 1 hónap után.
A kérdező hozzászólása: és ha a 3. nap veszem be a tabit az is jó? nem baj ha nem az 5.nap?
Fogalmam nincs.
5. napig várj, ha már az 1. nem vetted be!
Én kivártam az egy hónapot, annyit már kibírtunk. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!