Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom dik napján vagyok és (7 db)

Peteérésed van.
A kérdező hozzászólása: Peteérésem tegnap volt! Mert tegnap volt sok folyásom és szukált a petefészkem! Még nem éreztem ilyet eddig!
Peteérés. Nme mindig napra pontosan és nem mindig ugyanúgy történik meg az emberrel. Hajrá! Sok sikert!

Mitöl van ez? A ciklusom 10. dik napján vagyok! Néha szur a petefészkem és fehér folyásom van!

Peteérésem majd csak 23-a körül lesz a ciklus. hu-n néztem! Tegnap együtt voltunk a párommal! Elég ha csak minden másnap vagyunk együtt vagy mindennap inkább?

Legjobb válasz: Szia! Én is így vagyok,és én tegnap, a 11.napon olyan folyást produkáltam,mint peteéréskor,ma egy hajszálnyi rózsaszín is volt benne,pedig a ciklus.hu szerint 26-a körül lesz peteérés és eddig még mindig bejött az ottani számítás.Akkor legyetek együtt,amikor jól esik.Drukkolok!

Szia! Én is így vagyok, és én tegnap, a 11.napon olyan folyást produkáltam, mint peteéréskor, ma egy hajszálnyi rózsaszín is volt benne, pedig a ciklus.hu szerint 26-a körül lesz peteérés és eddig még mindig bejött az ottani számítás.Akkor legyetek együtt, amikor jól esik.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is drukkolok neked:DD!

A ciklusom 11-dik napján vagyok. A múlt hónapban a mensim nagyon kevés volt és az is csak barna. Tesztet nem csináltam mert uh-nál a doki azt mondta vékony a nyálkahártyám. Viszont a tüneteim nem múlnak azóta sem.Lehet a múlt hónapban sikerült?

S?t inkább szaporodnak. A párommal elég s?r?n együtt voltunk. Lehetséges esetleg hogy a mensi el?tt sikerült teherbeesnem és a doki még nem látott semmit viszont a mensim már azért nem volt az igazi?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt ilyen és én is voltam dokinál, nekem is azt mondta, hogy vékony a nyálkahártya, és mutatta az Uh-n hogy milyen csíkott kell látni, ez jelzi, hogy levált. Én is nehezen fogadtam el, csináltam tesztet is, annál is nehezebb volt elfogadnom, mivel a mensi alatt is 37 fok volt a hõm, és utána pár nappal kezdett csak el csökkeni, majd lement ahogy szokott.

Szia! Nekem is volt ilyen és én is voltam dokinál, nekem is azt mondta, hogy vékony a nyálkahártya, és mutatta az Uh-n hogy milyen csíkott kell látni, ez jelzi, hogy levált. Én is nehezen fogadtam el, csináltam tesztet is, annál is nehezebb volt elfogadnom, mivel a mensi alatt is 37 fok volt a hõm, és utána pár nappal kezdett csak el csökkeni, majd lement ahogy szokott.

Most vagyok a ciklusom 4. dik napján és ugy érzem mintha a petefészkem szurkálna olyan fura érzés mitöl lehet ez? A ciklusaim 27 naposak meg is jött a mensim! Lehet hogy baba van a dologban?

Legjobb válasz: Én is nagyon szeretnék babát és mindig abban reménykedek hogy egy vagyok azok közül aki mensi mellett terhesek.De meg csinálok egy tesztet és rá jövök hogy lõttek a hónapnak.Ha kételketsz csin. egy tesztet és ki derül.Szoritok

Én is nagyon szeretnék babát és mindig abban reménykedek hogy egy vagyok azok közül aki mensi mellett terhesek.De meg csinálok egy tesztet és rá jövök hogy lõttek a hónapnak.Ha kételketsz csin. egy tesztet és ki derül.Szoritok
Nekem három teszt pozitív után megjött, én is reménykedek lehet, hogy az vagyok.
hát én is igy voltam másnap megjõtt.várj még remélem neked sikerûlt.miota probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Szia! Mi még csak 3 honapja! És ti?
hát mi már másfél éve.ugy hogy nyugi ha nem jõtt õssze majd legkõzelebb
A kérdező hozzászólása: Annyira nagyon nem is vagyunk rajta a dolgon mert még csak hát ugy 3 honapja ez a "probálkozás" hogy ennyi ideje hagytam abba a fogamzásgátlót!! Köszi hogy irtál! Nektek pedig sok sikert kivánok:DD!
Lehet a beágyazódástól is, van akinél így jelzi a szervezet, de ez nem általános. Szorítok hogy ne jöjjön meg!
elsõ válaszolo vagyok.kõszi hogy majd ird meg mi volt
A kérdező hozzászólása: ok mindenképpen irok ide! Nincs semmi mensi elöjel sem mert nem fáj semmim!! Majd meglátom:DD!

A menstruációs ciklusom 26-dik napján szeretkeztem a barátommal és nem védekeztünk. Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Istenem te is olyan vagy, mint a farkam... fejed van eszed nincs -.-'' Legalább védekeztetek volna az esély igy 50% vagy igen vagy nem...

Istenem te is olyan vagy, mint a farkam... fejed van eszed nincs -.-'' Legalább védekeztetek volna az esély igy 50% vagy igen vagy nem...
teljesen mindegy hányadik nap....50-50%
23, 3%. Pontosan. Most jobb? Egyébként az elõttem íróknak igaza van.
Nem lett volna egyszerûbb felhúzni azt a nyomorult gumit?! A válasz: vagy igen, vagy nem. Egy teszt 10-14 nappal az aktu után megmondja.
A kérdező hozzászólása: nem, mert nem volt otthon, elfelejtettünk venni, egyébként mindig védekezünk.Most is védekeztünk, csak megszakítással.
Hát mit mondjak... nem lehet lemondani az élvezetrõl még akkor sem, ha a "veszély" egy gyerek. Gondolom, 18 alatt vagy, hogy ennyire nem tudsz még parancsolni magadnak...
Vannak éjjel-nappali üzletek, van ügyeletes patika, van benzinkút, hacsak nem a világ végén laktok, ezek közül egy kell legyen.
Sõt, még kezed meg szád is van. Ha nincs koton, nem kell dugni. Értelmes ember meg tudja oldani. Egyébként ha szabályos a ciklusod, és nem extrém hosszú, akkor jó eséllyel nem leszel terhes. De elõfordulhat.
ha nincs gumi, nincs szex, nem igaz, hogy nem lehet kibírni 1 napig... emberek vagytok, nem állatok, hogy képtelenek legyetek uralkodni magatokon. "megszakítással védekeztünk" az nem védekezés!!! lutri... és 50%

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!