Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom dik napján (20 db)

Lehet ostoba kérdés de én felteszem! Lehet a ciklus 9-dik napján ovu?

egyszer éreztem 9 ciklus napon aztán 17 napnál!amúgy átlagosan 31 napos a ciklusaim!én úgy voltam vele,hogy 23-án fog megjönni!de már nem vagyok biztos benne!mert a ciklus 23-dik napján nagyon begörcsöltem olyan volt mintha meg akarna jönni pedig nálam nem szokott ilyen lenni!ha úgy nézzük pont akkor amikor kellett volna ha 9 cn napon volt ovum!

Legjobb válasz: A ciklus bármelyik (!) napján elképzelhetõ ovu, még mensi alatt is. Nem egyforma minden ember, sõt, egy adott emmbernél ciklusonként is lehet eltérés. Lehet, hogy ez egy ilyen hónap! :)

A ciklus bármelyik (!) napján elképzelhetõ ovu, még mensi alatt is. Nem egyforma minden ember, sõt, egy adott emmbernél ciklusonként is lehet eltérés. Lehet, hogy ez egy ilyen hónap! :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!nem sok esély van akkor?mert elég rövid lenne így ez a ciklus! 23 nap!megvárom akkor a 23-át! csak fura voltak az egybeesések!
A kérdező hozzászólása: csak azt nem írtam , hogy a páromnál azoospermiát állapítottak meg! ami azt jelenti nincs spermája! igaz ezt augusztus 2 -án tudtuk meg ami júliusi sperma vizsgálat eredménye antibiotikumot szedet mert valamit találtak nála! de már rég volt! naivan hangzik így, hogy reménykedek! de fura , hogy ezeket érzem!
bármikor lehet ovu, de persze ritkább ilyenkor mint a fél idõben. Én is egy extra peteérésbõl lettem a ciklus 24. napján, miközben Anyumnak 25-26 napos ciklusai voltak akkoriban.
A kérdező hozzászólása: Szia Ági! hát sajnos tuti nem akkor volt az ovum! mert tegnap délután teszteltem és negatív lett! de még most nem késik most már megvárom a 23-át! tegnap délután volt olyan érzésem, hogy mindjárt megjön pedig nekem nem szokott ilyen lenni mert ha így érzem még aznap meg is jön! és még nem jött meg! ráadásul ma reggel igaz nem akkor mértem a hõm amikor szoktam de felkelés elõtt mértem és 37, 2 volt! tegnap reggel meg 36, 9 volt! fáj a mellem pedig ilyenkor már enyhül és amikor megjön el is múlik!! hát nem tudom!!írj ha gondolod!
Szerintem még korai volt tesztelni, mindenképp várd meg a 23.-át. Remélem sikerült:)

Elképzelhető peteérés a ciklusom 6 dik napján?

Legjobb válasz: Hány napos a ciklusod? Egyébként elõfordulhat, hogy nem a papírforma szerinti ciklus közepén van a peteérés.állítólag a peteérést kiválthatja egy erõteljes orgazmus is.

Hány napos a ciklusod? Egyébként elõfordulhat, hogy nem a papírforma szerinti ciklus közepén van a peteérés.állítólag a peteérést kiválthatja egy erõteljes orgazmus is.
A "belsõ" hõdet kell mérni.A következõben már ahogy az elõttem lévõ írta, hüvelyben vagy nyelv alatt mérd!
Igen lehetséges. Petefészek szurkából gondolod, vagy vezeted a hõd?
A kérdező hozzászólása: vezetem a hõm és tegnap 36.3 volt ma reggelre meg 35.3 ra esett
Ha holnapra felmegy a hõd és fenn is marad, akkor korai pé, de elképzelhetõ, hogy csak próbálkozik még a szervezeted.
35, 3?Nagyon alacsony a hõd!Hol méred?
A kérdező hozzászólása: nekem sex közban soha nincs orgazmusom hónaljban mérem
Szájban, hüvelyben, vagy végbélben mérve pontosabb képet kapnál az alaphõdrõl. Következõ ciklustól próbáld ki, szebb lesz a végeredmény. :)
hát én is igy voltam másnap megjõtt.várj még remélem neked sikerûlt.miota probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Szia! Mi még csak 3 honapja! És ti?
hát mi már másfél éve.ugy hogy nyugi ha nem jõtt õssze majd legkõzelebb
A kérdező hozzászólása: Annyira nagyon nem is vagyunk rajta a dolgon mert még csak hát ugy 3 honapja ez a "probálkozás" hogy ennyi ideje hagytam abba a fogamzásgátlót!! Köszi hogy irtál! Nektek pedig sok sikert kivánok:DD!
Lehet a beágyazódástól is, van akinél így jelzi a szervezet, de ez nem általános. Szorítok hogy ne jöjjön meg!
elsõ válaszolo vagyok.kõszi hogy majd ird meg mi volt
A kérdező hozzászólása: ok mindenképpen irok ide! Nincs semmi mensi elöjel sem mert nem fáj semmim!! Majd meglátom:DD!

Mitöl van ez? A ciklusom 10. dik napján vagyok! Néha szur a petefészkem és fehér folyásom van!

Peteérésem majd csak 23-a körül lesz a ciklus. hu-n néztem! Tegnap együtt voltunk a párommal! Elég ha csak minden másnap vagyunk együtt vagy mindennap inkább?

Legjobb válasz: Szia! Én is így vagyok,és én tegnap, a 11.napon olyan folyást produkáltam,mint peteéréskor,ma egy hajszálnyi rózsaszín is volt benne,pedig a ciklus.hu szerint 26-a körül lesz peteérés és eddig még mindig bejött az ottani számítás.Akkor legyetek együtt,amikor jól esik.Drukkolok!

Szia! Én is így vagyok, és én tegnap, a 11.napon olyan folyást produkáltam, mint peteéréskor, ma egy hajszálnyi rózsaszín is volt benne, pedig a ciklus.hu szerint 26-a körül lesz peteérés és eddig még mindig bejött az ottani számítás.Akkor legyetek együtt, amikor jól esik.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is drukkolok neked:DD!

Most vagyok a ciklusom 4. dik napján és ugy érzem mintha a petefészkem szurkálna olyan fura érzés mitöl lehet ez? A ciklusaim 27 naposak meg is jött a mensim! Lehet hogy baba van a dologban?

Legjobb válasz: Én is nagyon szeretnék babát és mindig abban reménykedek hogy egy vagyok azok közül aki mensi mellett terhesek.De meg csinálok egy tesztet és rá jövök hogy lõttek a hónapnak.Ha kételketsz csin. egy tesztet és ki derül.Szoritok

Én is nagyon szeretnék babát és mindig abban reménykedek hogy egy vagyok azok közül aki mensi mellett terhesek.De meg csinálok egy tesztet és rá jövök hogy lõttek a hónapnak.Ha kételketsz csin. egy tesztet és ki derül.Szoritok
Nekem három teszt pozitív után megjött, én is reménykedek lehet, hogy az vagyok.

A ciklusom 11-dik napján voltam dokinál. Jó az uh. eredménye: "TVS:nyh:8mm, j.ov. 28x22mm benne számos több 6-8mm körüli tüsző, b.ov.35x21mm egy 14mm-s tüsző"?

Most nem tudom ez mennyire számít megfelel?nek?

Legjobb válasz: annyira számít megfelelõnek, hogy ha babát szeretnétek, akkor húzzatok bele!!!:)

annyira számít megfelelõnek, hogy ha babát szeretnétek, akkor húzzatok bele!!!:)
Én tegnap kérdeztem meg az orvosomat ebben a témával kapcsolatban. Azt mondta, h a tüszõnek 20mm körülinek kell lennie ahhoz a pete ki is tudjon lökõdni. Na most ha figyelembe vesszük, h a pete napi 1-2 mm-t nõ, akkor én nem nagyon értek egyet az elõzõ hozzászólóval, ui. még a Te tüszõidnek még nõniük kell. 14mm nem elég.Szerintem pár nap múlva lesz jó!

Az normális ha világos barna folyásom van a ciklusom 18. dik napján? Mitöl van ez?

Legjobb válasz: Ez nagyon úgy hangzik mint a beágyazódás!:)

Ez nagyon úgy hangzik mint a beágyazódás!:)

Ciklus 20-dik napján ovulációs teszt mitől lehet nagyon halvány pozitiv? Terhesség vagy ovuláció? Kb 4-5 napja szúrkál, görcsölget a hasam. Ma csináltam az első tesztet.

Legjobb válasz: Az ovulációs teszt nem mutat ki terhességet, ezért is nem terhességi teszt a neve. Azért lehet halvány, mert nem sokára ovulálsz. Az ovulációs teszt lényege, hogy aznap ovulálsz, amikor a két csík teljesen egyformán erõs. 37+2 hetes kismama.

Az ovulációs teszt nem mutat ki terhességet, ezért is nem terhességi teszt a neve. Azért lehet halvány, mert nem sokára ovulálsz. Az ovulációs teszt lényege, hogy aznap ovulálsz, amikor a két csík teljesen egyformán erõs. 37+2 hetes kismama.
"Jóstesztként" használva nekem terhességet "jelzett", de nem a 20., hanem a 23. napon.(28 napos ciklusaim vannak). Gondoltam, egy próbát megér, maradt még tesztem és bejött.:) Másnap még erõsebb volt, utána megcsináltam a terhességi tesztet a 26. napon. Kisfiam lett.:) Nem mindegy azért, hány naposak a ciklusaid...ha pl. 35-40, akkor ovuláció, ha meg rövidebb, akkor akár jóstesztként is mûködhet. A hangsúly a feltételes módon van. Sokaknak nem vált be, nálam pont igen. Szóval görcsölgethet az ovulációd miatt is. Életedben most csináltad elõször, vagy ebben a hónapban?
A kérdező hozzászólása: 28 naposak a ciklusom, de az utóbbi két hónapban 26 naposak voltak. Életemben elõször csináltam, kaptam párat, és kipróbáltam egyet. :)
Hát akkor ez így nem egyszerû, ha pl. 26 napos a ciklus, akkor ovud lehetett a 12. naptól kb. Elvileg akkor ez jó jel, de tényleg bármi lehet. Olvasd el a használatit, akkor megérted, miért írta az elsõ, amit írt, (hogy mi az ennél, hogy pozitív, 2 egyforma erõs csík), és olvass utána a jóstesztelésnek is (ott meg az erõsödés a lényeg). Ha van kérdésed, megpróbálok válaszolni. Bár már csak néhány nap, és mindent megtudsz.:)
Na, mi volt a megfejtés?:)

Normális, hogy a ciklusom 18-dik napján még mindig 37 alatt van a testhőm?

Legjobb válasz: Nalam ugyanez van. Ugyanott tart mint mikor megjott, azota sem valtozott. Nemtom mi lesz ebben a honapban! :/

Nalam ugyanez van. Ugyanott tart mint mikor megjott, azota sem valtozott. Nemtom mi lesz ebben a honapban! :/
A kérdező hozzászólása: Itt a grafikon eddig: http://kepfeltoltes.hu/130825/ovul_ci__www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: Annyi még, hogy ide véletlenül 5 napot rajzoltam be menzesznek, de 4 napos volt csak. :)
Megmondom oszinten nem tudom. Neked is olyan ossze-visszasag mint nekem! :D Reggelre sem ment fel a hom, neked?
A kérdező hozzászólása: 36.9, tehát, lassan de emelkedik, de még mindig 37 alatt van.
Hat elvileg, egy-ket nappal peteeres utan szokott ugrani egyszerre3-5tized fokot. De egyebkent szerintem tok mind1, nem hiszem h gond. Edetleg kesik, v nem lesz ebben a honapban peteeres, de majd meg jon.
A kérdező hozzászólása: Megint visszaesett :(
Nekem sem ment feljebb, ma is 36.3 volt reggel, 36. 8 helyett :/
A kérdező hozzászólása: Mióta próbálkoztok a babával? Mi április óta.
En most 3. honapja merem h kitapasztaljam a peteeresemet. Most csak ugy vagyunk, nem gyurtunk ra! :) De ahogy nezem mi is a veletlenre fogjuk bizni, mert teljesen kiszamithatatlan a dolog! :( :)
A kérdező hozzászólása: Nekem ez az elsõ hónapom. Múlt hónapban a menzesz végén kezdtem el mérni, de hó végén belázasodtam, így az értékelhetetlen lett.
Az is lehet h azert kevesebb a verzesed mert nem volt peteeresed. Amugy durva de nekem mar 2. Honapja kevesebb volt! :O en arra is gondoltam h terhes vagyok. De a teszt negativ lett, és a hom is lement, aztan mindig fel, mensinel le... Szal sablon... De most az elejetol alacsony, es nem emelkedik semerre. Szal fogalmam sincs. Kene csinalnod ha megvannak az adatok, egy grafikont, hatha ugy ki lehet elemezni.
A kérdező hozzászólása: 4 napos volt a menzeszem, és alig véreztem, csak pár csepp vér volt végig. Eddig mindig 6 napos szokott lenni, és erõs vérzéssel. 8 és 12 napon ugrott ki a hõm, akkor volt a legmagasabb. 7-9-14 napon pedig kiugróan leesett. Akkor most melyiket vegyem figyelembe?
Hat a kiugro ho utan 12-14-16 napra jon meg a menzesz.
A kérdező hozzászólása: Nekem lement 36, 3-ra azóta szép lassan visszament 36, 8-ra, de onnan nem akar mozdulni :(
Nekem kb ugyanannyi mint akkor. Minden reggel 36, -2-3-4-5, es ezek valtakoznak! (huvelyben)Kivancsi leszek en is h mi lesz!
Nekem amugy 36.8 lenne a peteeres! :)
Persze, hogy normális. Miért kéne több, ha az alaphõhöt képest ennyit emelkedett?
*alaphõtõl
Nekem amugy 36.8 lenne a peteeres! :)
Peteeresnel nem fel kuszni szokott, hanem 1-2nap mulva mutat eros kiugrast! Majd mensikor ujra le, aztan ingadozas ezerrel, es igy tovabb. Gondolom a kerdezonek 37szokott lenni min.
A kérdező hozzászólása: Jóval 37 fölött volt a múlt hónapban, a 18-dik napon. Nem tudom, ez jó vagy sem.
Hat en annyit tudok, h annyival hosszabb lesz a ciklus! :/
A kérdező hozzászólása: 28 napos a ciklusom, múlt hónapban csak 26 napos volt. Köszönöm, majd erre is figyelek.
Nekem mindharomszor mas, most meg meg sem emelkedett! Az egyetlen amit tudok h 36. 8 amire feszokott ugrani peteeres utani nap, es ennyi :( Viszont ma felfazasra kaptam gyogyszert, szal vegkepp nem tudom mire szamitsak!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!