Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom dik (41 db)

Ha a ciklusok 24-25 napossak akkor a peteres is hamarabb (mondjuk 9. dik 10. dik napra) es gyorsabban (1 nap alatt) zajlik le?

Legjobb válasz: Maga a folyamat nem zajlik gyorsabban, csak ilyen esetben a középidõhöz viszonyítva hamarabb van. A ciklus hosszától függetlenül a a ciklus második peteéréstõl a vérzésig számított része nagyjából 14 nap mindenkinek. A fentiek miatt 24-25 napos ciklusnál a 10-11.nap körül van a peteérés.

Maga a folyamat nem zajlik gyorsabban, csak ilyen esetben a középidõhöz viszonyítva hamarabb van. A ciklus hosszától függetlenül a a ciklus második peteéréstõl a vérzésig számított része nagyjából 14 nap mindenkinek. A fentiek miatt 24-25 napos ciklusnál a 10-11.nap körül van a peteérés.

Nekem ma van a 14-dik napom a menzi elso napjatol szamolva, de en nemtudom hogy kell kiszamolni milyen hosszu a ciklusom! Majus 25-diken jott meg utoljara a menzeszem! Most ma van eselyem hogy osszejon a baba?

Legjobb válasz: Ciklusod hossza: Az legutóbbi menzeszed elsõ napjától a következõ menzeszed elsõ napjáig tart. A menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva kell próbálkozni (ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Ha (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkro tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Trükk: Misszionárius póz, aktus közbe rakj kb. a derekad alá egy párnát, hogy megemeljen és aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!

Ciklusod hossza: Az legutóbbi menzeszed elsõ napjától a következõ menzeszed elsõ napjáig tart. A menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva kell próbálkozni (ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Ha (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkro tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Trükk: Misszionárius póz, aktus közbe rakj kb. a derekad alá egy párnát, hogy megemeljen és aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
Átlag ciklus hossza? Elsõ válaszoló vagyok.
mindig onnantol számold mikor megön a menzid.most ahogy irtad hogy ez a 14 napod akkor most jol számoltad. addig számold mig meg nem jön a menzi
Általában hány naposak a ciklusaid? cilus 1.napja: amelyik nap megjön és a vége a következõ elsõ napja elõtt. Tehát 1.napod május 25 és az utolsó az lenne, amikor megint megjön, ha megjön.. Nézd meg, hogy ált. hány napos szokott lenni, és az alapján már ki tudod számolgatni, tesztet a késés után pár nappal érdemes csinálni szerintem, akkor már biztosabb eredményt ad.

Elképzelhető peteérés a ciklusom 6 dik napján?

Legjobb válasz: Hány napos a ciklusod? Egyébként elõfordulhat, hogy nem a papírforma szerinti ciklus közepén van a peteérés.állítólag a peteérést kiválthatja egy erõteljes orgazmus is.

Hány napos a ciklusod? Egyébként elõfordulhat, hogy nem a papírforma szerinti ciklus közepén van a peteérés.állítólag a peteérést kiválthatja egy erõteljes orgazmus is.
A "belsõ" hõdet kell mérni.A következõben már ahogy az elõttem lévõ írta, hüvelyben vagy nyelv alatt mérd!
Igen lehetséges. Petefészek szurkából gondolod, vagy vezeted a hõd?
A kérdező hozzászólása: vezetem a hõm és tegnap 36.3 volt ma reggelre meg 35.3 ra esett
Ha holnapra felmegy a hõd és fenn is marad, akkor korai pé, de elképzelhetõ, hogy csak próbálkozik még a szervezeted.
35, 3?Nagyon alacsony a hõd!Hol méred?
A kérdező hozzászólása: nekem sex közban soha nincs orgazmusom hónaljban mérem
Szájban, hüvelyben, vagy végbélben mérve pontosabb képet kapnál az alaphõdrõl. Következõ ciklustól próbáld ki, szebb lesz a végeredmény. :)

Lehet ostoba kérdés de én felteszem! Lehet a ciklus 9-dik napján ovu?

egyszer éreztem 9 ciklus napon aztán 17 napnál!amúgy átlagosan 31 napos a ciklusaim!én úgy voltam vele,hogy 23-án fog megjönni!de már nem vagyok biztos benne!mert a ciklus 23-dik napján nagyon begörcsöltem olyan volt mintha meg akarna jönni pedig nálam nem szokott ilyen lenni!ha úgy nézzük pont akkor amikor kellett volna ha 9 cn napon volt ovum!

Legjobb válasz: A ciklus bármelyik (!) napján elképzelhetõ ovu, még mensi alatt is. Nem egyforma minden ember, sõt, egy adott emmbernél ciklusonként is lehet eltérés. Lehet, hogy ez egy ilyen hónap! :)

A ciklus bármelyik (!) napján elképzelhetõ ovu, még mensi alatt is. Nem egyforma minden ember, sõt, egy adott emmbernél ciklusonként is lehet eltérés. Lehet, hogy ez egy ilyen hónap! :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!nem sok esély van akkor?mert elég rövid lenne így ez a ciklus! 23 nap!megvárom akkor a 23-át! csak fura voltak az egybeesések!
A kérdező hozzászólása: csak azt nem írtam , hogy a páromnál azoospermiát állapítottak meg! ami azt jelenti nincs spermája! igaz ezt augusztus 2 -án tudtuk meg ami júliusi sperma vizsgálat eredménye antibiotikumot szedet mert valamit találtak nála! de már rég volt! naivan hangzik így, hogy reménykedek! de fura , hogy ezeket érzem!
bármikor lehet ovu, de persze ritkább ilyenkor mint a fél idõben. Én is egy extra peteérésbõl lettem a ciklus 24. napján, miközben Anyumnak 25-26 napos ciklusai voltak akkoriban.
A kérdező hozzászólása: Szia Ági! hát sajnos tuti nem akkor volt az ovum! mert tegnap délután teszteltem és negatív lett! de még most nem késik most már megvárom a 23-át! tegnap délután volt olyan érzésem, hogy mindjárt megjön pedig nekem nem szokott ilyen lenni mert ha így érzem még aznap meg is jön! és még nem jött meg! ráadásul ma reggel igaz nem akkor mértem a hõm amikor szoktam de felkelés elõtt mértem és 37, 2 volt! tegnap reggel meg 36, 9 volt! fáj a mellem pedig ilyenkor már enyhül és amikor megjön el is múlik!! hát nem tudom!!írj ha gondolod!
Szerintem még korai volt tesztelni, mindenképp várd meg a 23.-át. Remélem sikerült:)

Ha már 3-dik napja pozitív az ovulációs teszt az mit jelent? 35 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 32-dik napon.

Legjobb válasz: Lehet, hogy terhes vagy. Pár nap múlva csinálj egy terhességi tesztet is.

Lehet, hogy terhes vagy. Pár nap múlva csinálj egy terhességi tesztet is.
A kérdező hozzászólása: De délutániak voltak a tesztek és idõnként átlátszó folyásom is van. Azt gondoltam, hogy tolódott a peteérésem, na de így?
Elõfordulhat, hogy a ciklus végén is van egy peteérésed, nem ritka...
Igen, nem ritka a ciklus végi peteérés, de szerintem itt nem errõl van szó. 3 nap alatt már kellett erõsödnie a csíknak, ha peteérés, erõsödött?
Szia :) Én a sorstársad vagyok, pont én is ebben a cipõben járok, de én a 24. ciklusnapon járok, egyre erõsebb LH tesztekkel, amikrõl egy tablót készítek-minden adattal együtt.Ha baba van a dologban, akkor fel fogom tölteni, de egyenlõre 13-ára nem várom.Neked vannak képeid a tesztekrõl? Az enyém it van, ez a mai, a 24. ciklusnapon, ma készült.Tegnap ennél jóval halványabb volt: http://www.kephost.com/view3.php?filename=z5f5izazosw8q9ksuy..
A kérdező hozzászólása: Nekem nincsenek képeim. De ma már nincs átlátszó folyásom, sõt semmi sincs. Tehát valószínû most volt peteérésem.

Ha most okt. 03-án jön és 06-án múlik el a menszeszem és 28 napos a ciklusom akkor pont a 14 dik nap van peteérésem?

Legjobb válasz: Elméletileg igen, de 2-2 napot ide-oda akkor is számolj rá. (Ha pontos a ciklusod, tehát nagyjából mindig 28 napos)

Elméletileg igen, de 2-2 napot ide-oda akkor is számolj rá. (Ha pontos a ciklusod, tehát nagyjából mindig 28 napos)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ!:)
Kb 14.-ik nap, ahogy az elsõ írta. De ne akard annyira pontosan belõni, nehogy kicsit korábban legyen, és lemaradjatok róla. Szóval 17.-e elõtt 3-4 nappal már érdemes elkezdeni az akciót. :-)

Nekem a ciklus.hu szerint 29 naposak a ciklusaim. Most számolgattam pár helyen, az eggyik jul 9-ére irja az ovut, a másik 10 dik ére. Most akkor mi van?

Legjobb válasz: Az van, hogy ezek a programok átlagadatokkal számolnak. Akkor fogod megtudni mikor van az ovud ponotsan, ha hõmérõzöl vagy ovu tesztelsz

Az van, hogy ezek a programok átlagadatokkal számolnak. Akkor fogod megtudni mikor van az ovud ponotsan, ha hõmérõzöl vagy ovu tesztelsz
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi a válasz:) Már tegnap óta hõmérõzök:)

27 napos ciklus esetén a 19 dik napon sok átlátszó folyás az már a mensit jelzi? Ilyenkor nálam szárazság szokott lenni most meg úgy érzem mintha be pisiltem volna.

Legjobb válasz: Még ez mellett erõs görcseim vannak, teljesen úgy érzem magamat mint mensi elõtt 1 nappal, ennyivel csak nem lessz rövidebb a ciklusom amikor mindig 27,28 napra jön meg

A kérdező hozzászólása: Még ez mellett erõs görcseim vannak, teljesen úgy érzem magamat mint mensi elõtt 1 nappal, ennyivel csak nem lessz rövidebb a ciklusom amikor mindig 27, 28 napra jön meg
A kérdező hozzászólása: segitsetek csajok kérlek titeket most voltam pisilni és amikor meg töröltem magamat egy barna folt volt a papiron én soha nem szoktam barnázni
A barna folt lehet beágyazódástól is! A megjön érzést már én is napokkal nem várt elõtt éreztem, és nekem is sok fehér folyásom lett! Pozitívat teszteltem, neked is ezt kívánom! Megy a drukk!:)
A kérdező hozzászólása: köszi, aranyos vagy de nekem átlátszó a folyásom mint a viz de nagyon sok ilyen sok még soha nem volt, álitólag a vizes folyás a mensit jelzi de a 19 napon?
Van akinél a mensit jelzi, de ez nem törvényszerû, a 19. napon szerintem nem a közelgõ mensit jelezné már, ahhoz azért még korán van. Én inkább babára tippelnék, de ne kiabáljuk el!Drukkolok:)

Ha 32-napos a ciklusom nemhomerozok, akkor mas modon hogyn tudjam meg hanyadik napon erdemes eggyuttlenni a parommal, hogy osszejojjon a baba? Most Augusztus 15-diken jott meg utoljara.

Legjobb válasz: Szia.Van egy oldal ciklus.hu!!Ott regisztrálj és minden kérdésedre megkapod a választ :-) Sok sikert!

Szia.Van egy oldal ciklus.hu!!Ott regisztrálj és minden kérdésedre megkapod a választ :-) Sok sikert!
A menstruáció elsõ napjától visszaszámolva 15 nap a peteérés. Én se hõmérõzöm, max. figyelem a nyákom. Amikor tojásfehérés akkor van peteérés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!