Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom Megjött már (16 db)

Lehetek terhes, ha nem várt napján megjött, de csak egy napig tartott? A második napon már enyhe barnázás, ma meg már szinte semmiRendszeres 28 napos ciklusaim vannak 4-5 napig tartó vérzéssel.

Legjobb válasz: Nálam is pont ez a helyzet és én se tudom,h mitõl lehet. Mindig 4-5 napig tartott nálam is,most meg hétfõn este megjött,kedden véreztem rendesen,szerdán cs barnázás. Mi próbálkoztunk is a babával és nem értem,h ez most mi lehetett.

Nálam is pont ez a helyzet és én se tudom, h mitõl lehet. Mindig 4-5 napig tartott nálam is, most meg hétfõn este megjött, kedden véreztem rendesen, szerdán cs barnázás. Mi próbálkoztunk is a babával és nem értem, h ez most mi lehetett.
szia:) az elsõ terhességem így kezdõdött:) vagy baba vagy hormon probléma ebben a hónapban.És elsõ napon rendesen megvolt?
A kérdező hozzászólása: Hát elsõ nap általában 3-4 támpont használok el de most csak kettõt.aztán második nap csak egyet, de az se volt "tele". Viszont semmi tünetem nincs úgyhogy szerintem csak hormonális.csak kíváncsi voltam, hogy más járt már-e így.De ezek szerint Te igen:) és neked milyen jellegû volt a menstruációd?
Nekem is megjött ma reggel. Elsõ próbálkozós hónapunk volt ez több mint 10 szer voltunk együtt, peteéréskor is, és mégis megjött. Ugyanúgy fájt a hasam a ma reggeli menszim elõtt, sõt talán még jobban is mint szokott, csak az volt a fura, hogy tegnap is készülõdött már, halvány rózsaszínes váladékkal, nekem nem szokott ilyen lenni, hanem egybõl rendesen megjön.. Még reménykedek hogyha csak pár napig tart ez a menzesz ( ami még most nem túl erõs) akkor hátha baba van :) :(
Nekem pont igy volt.. 36 hkm
A kérdező hozzászólása: Azóta csak talán annyi tünetem van, hogy nem kívánok semmit.legszívesebben nem ennék semmit egész nap. Csináltam 3 nappal ezelõtt egy Gabriel tesztet, (de délután csináltam és mielõtt csináltam elõtte kb fél órával már pisiltem)ami negatív lett. Szerintetek holnap reggeli pisibõl csináljak még egy tesztet vagy felesleges?
Szerintem csinálj!
A kérdező hozzászólása: Csak nem látom értelmét, mert semmi tünetem nincs...és meg is jött két napra...van egy negatív tesztem.... Nem vagyok az a reménykedõs fajta, sokat csalódtam már.

A fogamzásgátló abbahagyása után mennyire volt pontos a menzeszetek? A ciklus ugyanazon napján megjött, már az elsõ hónapban, mint elõtte?

Én 7 évig Milligestet, most fél évig Iamna-t szedtem. Most két napja késik a menzesz, ez az elsõ hónap, ami a gyógyszer abbahagyása után jön.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem jött meg. Orvosi segítséggel lett újra ciklusom. A tablettaszedés elfedte a valódi problémáimat, amikkel ezek után kellett szembenéznem.

Egyáltalán nem jött meg. Orvosi segítséggel lett újra ciklusom. A tablettaszedés elfedte a valódi problémáimat, amikkel ezek után kellett szembenéznem.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Tegnap csináltam két különbözõ márkájú tesztet, mindkettõ pozitív lett :) Nagyon örülök!!
A kérdező hozzászólása: Kedves 11-es válaszoló, nálad mi a helyzet?
Szióka. Hàt szívbõl gratulàlok Nektek!!! Sok boldogsàgot kívànok. Vigyàzz magadra ill magatokra. :-) Nàlam eddig még semmi, majd hétvégén csinàlok tesztet. A hasam furàn viselkedig, nagyon puffadok. Cicim is faj, de csak az egyik.Kiszeretném bírni, hogy a pàrommal együtt nézzük meg mert õ éjszakas én meg reggeles. És a reggeli pisibõl a legjobb. Nem? Megvàrom a leghosszabb ciklust. Hátha csalódàs ér. Màr kibìrom azt a pàr napot. Türelmes vagyok. Csodas napot. Mégegyszer gratulàlok. Mindenképp jelentkezem még. 11-es voltam
A kérdező hozzászólása: koszonom. Igen, idegorlo a varakozas ilyenkor, de erdemes kivarni azt az idot, amikor ma tuti a teszt. Majd ird am meg :)
Szia kedves kérdezõ! 11-es vagyok. Ma reggel csodálatos dolog történt velem. Elsem hiszem :-)) ][link]
A kérdező hozzászólása: Gratulalok! Ennel pozitivabb mar nem is lehetne :) Sok boldogsagot es jo egeszseget!!! :)
Köszönöm szèpen. :-) ugye milyen piros? Fèlbpercen belûl piros lett!!! De majd pènteken okosabbak leszünk. Àprilis 12.-èn volt az utsó mensim elsõ napja. Azèrt vàrtam eddig mert azt mondtàk keghosszabb ciklust meg kell vârni, nekem meg kèsett ekõtte, gyógyszer abbahagyàsa miatt. Csodàs napokat
A kérdező hozzászólása: En szerdan megyek dokihoz, mar nagyon varom, hogy tudjam, hogy mennyi idos lehet, es hogy minden rendben van-e... :) Neked nincs hasfajasod? Nekem neha van, de ugy olvastam, termeszetes.
Na akkor majd írd meg. De igen van hasfàjàsom, derekam is fàjt, hanr puffadok is, de nem puffadt akkor is furin fàj. Akkor jó ha ez termèszetes. Èn is kivi vagyok hàny hetes lehetek, màs szerint 5hetes. Hàt meglàtjuk. Felsem fogtam, és Te, hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Szia! Na én tegnap voltam orvosnál, 6 hetes vagyok. 7 mm a petezsák, szívhang még egyelõre nem volt :) De olyan jó és megnyugtató tudni, hogy minden rendben van. A hasfájással kapcsolatban is megnyugtatott a doki, hogy természetes, sajnos a B6 vitaminon kívül nem lehet tenni ellene. És nálad mi újság? Melyik megyébõl írsz? :)
Szióka. Huuu, de jó, 6hetes vagy!!!!! :-))) De szupiii!!!:-) Mikor kell visszamenned? Legközelebb ha mèsz tuti lesz szívhang!!! Én is alig vàrom, hogy reggel mehessek, kivàncsi vagyok. Fejèr megyèbõl! Ès Te? Hàny èves vagy, nem tudom beszèltük e. Èn 28 éves vagyok. Szióka
A kérdező hozzászólása: Hát, nem fogod elhinni, én is Fejér megyébõl vagyok :) , de szülni Bács megyében fogok. De most Fejér megyében lakom. 26 éves múltam. Remélem Nálatok is minden rendben lesz, majd írd meg, hogy mekkorák vagytok :)
Huuu, de jó, akkor lehet közelebb vagy mint gondolnànk. Hihi Szèkesfehèrvàrtól kb 25km-re lakom. Gànton egy kis svàb falucska. Szèp hely. Mindenképpen írni fogok. Vigyàzz magadra. Szió
Szia. Utolsó vagyok. 4hetes vagyok, petezsák làtható mèg, 3hèt múlva kell visszamennem. Gyõzzem kivàrni. Azt mondta doki ügyesek voltunk. Csodàs ez az egèsz.
Szia. Igen àllítólag rózsaszínnek kell lenni. Itt olvasom csak azért tudom. Szerintem 2-3 nap múlva csinàlj még, egyenlõre ne õrülj nagyon, mert nehogy csalódàs èrjen. Csinálj mindenkèpp. Èn tuti csinàlnèk szerdàn. Vagy akár holnap fõleg ha sokat késik. Írj mindenkèpp. Szép napot, drukkkolok!!!!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát képzeld, teszteltem, és most nem tudom, mi van. Hajnalban 6kor felkeltem, mert a párom akkor indult itthonról, és mondom megcsinálom akkor a tesztet. Most X-Epilt csináltam. Elsõ nézésre negatív lett. Szerintem "nem pisiltem eleget", mert a negatívot jelzõ csík is világosabb, mint eddig, de azért egyértelmûen nem hibás a teszt, ez tuti. Félkómában vártam pár percet, nem jött elõ a második csík, vissza is feküdtem aludni. A tesztet nem dobtam ki, és most reggel 8-kor újra ránéztem, és egyértelmûen ott a második csík... :) Hogy most száradási-e, nem tudom, de egyértelmûen ott van, nem csak odaképzelem... És ráadásul rózsaszín... A száradási csík szürke szokott lenni, nem??? Most nem tudom, örülhetek-e...
sokaknak kell pár hónap amig helyre áll. Nekem 9 hónapig nem jött meg aztán kiderült hogy PCOS-es vagyok.
A kérdező hozzászólása: Oh, ezek nem jó hírek... Sajnálom :( Én most várok pár napot, egyelõre két napja nem jött meg. 28-án így is úgy is megyek nõgyógyászhoz, majd megvizsgál. Az is lehet, hogy babát várok, szóval kétesélyes a dolog. Az elsõ tesztem eddig negatív. Évekkel ezelõtt egyszer már abbahagytam a gyógyszert, akkor óramûpontossággal ugyanúgy jött menzeszem...
Egyszer megjött, majd 4 hónapra kimaradt, utána nagyjából ismét beállt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Neked is a választ!
Nekem majdnem egy évig nem jött meg, kb 8 hónap után kiderült, hogy pcos-vagyok, paleolit diétát javasolt az orvos, valamint írt fel Merckformint napi 1x, a diétával és a gyógyszerrel 3 hónappal késõbb megjött, azóta (kb 2, 5 éve) Aviva tornával, és a fehér cukor+fehér liszt teljes mellõzésével problémamentesen megjön minden hónapban, a Merckformint egyáltalán nem szedem, amikor 3 hónap szedés után megjött, akkor rögtön abba is hagytam (saját felelõsségre persze).
Ja, és a diéta elkezdésétõl számított 5 hónap múlva voltam ismét ultrahangon, addigra eltûnt az összes cisztám, volt-nincs pcos:)
A kérdező hozzászólása: Huha, kezdek tartani a pcos-tol, annyiszor hallani :( Nekem most 3.napja kesik, elso gyogyszermentes menzesz lenne...
Szia. Nekem az elsõ hónapban 36. napra a màsodik hónapban 45. napra jött meg. Ès most jàrunk a harmadik hónapban 28. nap elõtt 3-4napig görcsöltem azt hittem megjön, de mèg semmi. Remèlem nem is fog :-)
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó, köszönöm a választ. Szurkolok Neked, én is így vagyok vele:remélem nem a gyógyszer miatt késik :)
Szióka. Utólsó vagyok. Hàt bízzunk benne, hogy nem a gyógyszer miatt késik. Nekem mostanàban fàj a hasam alja, az egyik cicim fàj csak. Várok mèg a tesztelèssel. Kitartàs neked is.Izguljunk együtt. :-)
A kérdező hozzászólása: Oke, mindenkepp irj majd, hogy mi ujsag :)
11-esvagyok. Mindenkèpp jelentjezem. Nem tudom mitõl lehet, de ha fûszeresetvettem nagyon puffadtam fájt a hasam. Ma is ettem kínait, nem kellett volna. Derekam is fàj, a hasam is olyan furi. Szívem szerint tesztelnèk holnap hiszen, 1hete kèsik. Viszont eddig kèsett, csak most màs. Vannak tünetek csak félek, hogy bemesélem, vagy màsra fogom... Na majd jelentkezem. Szia.:-)
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem is holnap lesz egy hete, hogy kesik. Alig varom a reggelt, mert tesztelni fogok :) En is felek, hogy bemeselem magamnak... Nekem gyomoregesem van par napja, ami ram nagyon nem jellemzo. Meglatjuk! :)
Huuu izgulok èrted!!! :-) Remèlem sikerült, ès ott van a pocaklakó. Írj mindenképp. :-)
A kérdező hozzászólása: Gratulalok! :) Nagyon picik vagytok Ti is akkor! Hat igen, nehez kivarni! De legalabb minden rendben! Orulok Nektek :) En egyebkent Dunaujvarosbol irok. :)

Ma vagyok a ciklusom 29. napján tegnap megjött:- ( de ma már csak barna pecsételésem van reménykedhetek még?

ebben a ciklusban clostyt szedtem a ciklus második felében pedig duphastont nekem mindig 25 napra már meg szokott jönni még duphaston mellett is nem tudom mi ez volt már valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: tesztelj és ha pozitív akkor baba, ha negatív akkor nem.....

tesztelj és ha pozitív akkor baba, ha negatív akkor nem.....
Mikor volt ez az idoben?Hany nappal ezelott?Mert sztem varjal egy hetet es csinalj egy tesztet!:)
A kérdező hozzászólása: Most jött meg tegnap és ma is inkább csak barnázgatok ma is elég volt 3 tampon annyira kevés van! Szerinted babás lehetek?
Hat nagyon elkepzelheto!Ez a barnazas arra utal!Majd figyeld meg azt is, hogy hany napig tart.Ha kevesebb mint 3 akkor ra par nappal tesztelhetsz!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Aranyos vagy:DD! Remélem lesz valami:) )! Puszi.
A kérdező hozzászólása: Már mulik is el a mensim! Péntek felé tesztelhetek?
Természetesen lehet. Szerintem még várj pár napot és utána reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem így lesz:)
Persze hogy lehet, ne keseredj el!!! :) Pár nap múlva próbáld újra! Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Peteérésem a ovulációs naptár szerint 19-20.
Kicsit rosszul tudod. :) A ciklus hossza nem a menstruációs napok számát jelenti, hanem 2 menstruáció elsõ napja között eltelt napokat. Szóval nem a ciklusod volt most 1 napos, hanem a menstruációd. A 18-i együttlét esetleg esélyes lehet.

Miért van az, hogy a ciklusom 22. napján megjött a menstruációm? Ez már a 2. ilyen hónapom.

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni ezzel kapcsolatban. Babát szeretnénk, de valamiért a ciklus 22.-23. napján mindig megjön. A menstruációmnak amúgy júl. 2.-án kellett volna jönnie. A ma reggeli h?mérsékletem 36,7. Minden nap e körül mozog.

Legjobb válasz: szerintem menj dokihiz vagy nögyógyászhoz :) sok sikert drukkolok :) ücv brigi mama

szerintem menj dokihiz vagy nögyógyászhoz :) sok sikert drukkolok :) ücv brigi mama
Szia! Valószinüleg hormonális okai vannak. Szerintem is menj dokihoz. Vérvételbõl megállapitják ha a hormonok mûködnek rosszul.

A mensim megjött hétfön és szerdán már el is mult azota pedig barnázok! Baba lehet vagy valami bajom van? A ciklusaim 27 naposak ami rendesen meg is jön mindig!

Legjobb válasz: Ha elmúlik a barnázás is, akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt!

Ha elmúlik a barnázás is, akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt!

Tisztelt Doktor Úr! Nemrég abbahagytam a fogamzásgátlót. Nem sokkal utána elkezdtem szedni a PreMens tablettát, hogy rendezze a ciklusomat. Ennek 3 hónapja. A menstruációmat szépen meghozta, habár 35. napra, de egymás után 3x megjött. Most viszont már kés

Tisztelt Doktor Úr! Nemrég abbahagytam a fogamzásgátlót. Nem sokkal utána elkezdtem szedni a PreMens tablettát, hogy rendezze a ciklusomat. Ennek 3 hónapja. A menstruációmat szépen meghozta, habár 35. napra, de egymás után 3x megjött. Most viszont már késik. Most már 49 nap telt el, és semmi. Szedjem tovább a PreMenst, vagy hagyjak szünetet? Terhes nem vagyok. (Korábban a gyógyszer abbahagyását követően 1 évig, majd pedig 1,5 évig nem volt meg a menstruációm.) Köszönettel: Helga

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tablettát szedheti, de amennyiben ilyen hosszú idő eltelt a legutóbbi vérzés óta, mindenképpen javaslom a részletesebb hormonális kivizsgálást. Lehetséges, hogy más jellegű kezelésre is szüksége lenne. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Premens tablettát szedheti, de amennyiben ilyen hosszú idő eltelt a legutóbbi vérzés óta, mindenképpen javaslom a részletesebb hormonális kivizsgálást. Lehetséges, hogy más jellegű kezelésre is szüksége lenne. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!