Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom Megjött (101 db)

Teherbe eshettem? Párommal szeretkeztünk, kilyukadt az óvszer. Másnap délután megjött a mensesem. Azóta alig van folyásom, de a ciklusom közepe felé ilyen fehéres sárgás sűrű váladék folyt ki. Ez mit jelent?

Nem vettem be esemény utáni tablettát egészségügyi gondok miatt nem vehettem be.Úgy hallottam hogy a menstruáció el?tti és utáni 2-3 napba kevés az esély a megtermékenyülésre.Ez igaz?

Legjobb válasz: Igen, nem lehetsz terhes. Jó, persze mondhatnám és biztos mások is mondják, hogy lehet rendkívüli peteérés. De mivel megjött, a méhnyálkahártya is levált így a "megtermékenyített petének" nincs jó helye, ahová beágyazódhasson. Ha továbbra is sárga a folyásod és esetleg darabos az fertõzésre utalhat. De ha csak egyszer volt egy nagyobb adag a ciklus közepén, az azt is jelentheti hogy hamarosan ovulálsz. Nekem is volt ilyen (sárgás sok és nyúlós), és nem volt fertõzésem. Szóval szerintem megnyugodhatsz.

Igen, nem lehetsz terhes. Jó, persze mondhatnám és biztos mások is mondják, hogy lehet rendkívüli peteérés. De mivel megjött, a méhnyálkahártya is levált így a "megtermékenyített petének" nincs jó helye, ahová beágyazódhasson. Ha továbbra is sárga a folyásod és esetleg darabos az fertõzésre utalhat. De ha csak egyszer volt egy nagyobb adag a ciklus közepén, az azt is jelentheti hogy hamarosan ovulálsz. Nekem is volt ilyen (sárgás sok és nyúlós), és nem volt fertõzésem. Szóval szerintem megnyugodhatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. ÉS ha véletlen teherbe estem akkor annak mik a tünetei? Néha szúr bal oldalt meg megnõtt a mellem egy kicsit.

Ha nagyjából rendszeres a ciklusom, de elõzõ hónapban korábban megjött pár nappal, most pedig pár napja késik, ez mennyire természetes?

Nem szedek fogamzásgátlót. Ennyi késés még belefér? Vagy inkább most is korábban kellett volna megjönnie és aggódjak?

Legjobb válasz: Nekem világ életemben így volt. Tehát nekem soha nem volt napra pontos a ciklusom, a 22 naptól a 30 napig szokott lenni. De átlagosan olyan 25-26 nap körüliek. Tehát nálam is van úgy, hogy az elõzõ hónaphoz képest megjön 22 napra, míg a következõ meg a 22 naposhoz képest megjön 28 napra. De én már így megszoktam, nálam ez a normális. Ha minden hónapban megvan, de nem napra pontosak, de nagyjából egy bizonyos határidõn belül jönnek meg a vérzéseid, akkor az normális. Viszont amennyiben aggódsz a terhesség miatt (mert nem volt védekezés vagy megfelelõ védekezés), vagy éppen tervezitek a babát és késik pár napot, azért érdemes tesztelni. Mivel én védekezek megfelelõen, így én nem szoktam egy pár napos késés miatt (ami csak az elõzõ késéshez képest késés ugye) aggódni. Így amikor mi babát terveztünk, akkor kivártam a 31. napot, ugyanis annyit még soha nem késett, legkésõbb a 30. napra mindig megjött, így én akkor teszteltem pozitívat. Tehát én már megszoktam ezt így, nekem ez nem jelent gondot.

Nekem világ életemben így volt. Tehát nekem soha nem volt napra pontos a ciklusom, a 22 naptól a 30 napig szokott lenni. De átlagosan olyan 25-26 nap körüliek. Tehát nálam is van úgy, hogy az elõzõ hónaphoz képest megjön 22 napra, míg a következõ meg a 22 naposhoz képest megjön 28 napra. De én már így megszoktam, nálam ez a normális. Ha minden hónapban megvan, de nem napra pontosak, de nagyjából egy bizonyos határidõn belül jönnek meg a vérzéseid, akkor az normális. Viszont amennyiben aggódsz a terhesség miatt (mert nem volt védekezés vagy megfelelõ védekezés), vagy éppen tervezitek a babát és késik pár napot, azért érdemes tesztelni. Mivel én védekezek megfelelõen, így én nem szoktam egy pár napos késés miatt (ami csak az elõzõ késéshez képest késés ugye) aggódni. Így amikor mi babát terveztünk, akkor kivártam a 31. napot, ugyanis annyit még soha nem késett, legkésõbb a 30. napra mindig megjött, így én akkor teszteltem pozitívat. Tehát én már megszoktam ezt így, nekem ez nem jelent gondot.
Ahogy az elsõ írja. Nem csak akkor számít rendszeresnek, ha napra pontos minden hónapban. Ha átlagosan ugyanannyi napra jön, pár napos szórással, az ugyanúgy rendben van. Nekem például 30 és 32 között szokott. Idõnként van egy-egy kilengés valamelyik irányba (mondjuk 28 vagy épp 36), de nem ez a jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)

A ciklusaim 31-37 naposak, de most utoljára 22 napra megjött. Mi lehet ez baba vagy talán valami baj van?

semmi elöjel,semmi cici fájás ami máskor van,nem is volt meg negyon és 9 napig megvolt,de utolsó 4-5 nap csak barnáztam kicsit,majd rá 5 napra reggeli barnázás azt megint semmi.tesztem a mensi 8.napján negatív.mi lehet ez?

Legjobb válasz: En azt mondanam, hogy egy pici hormonzavar, ami barmi miatt bekovetkezhetett. Szerintem varj a kovetkezo mensiig, hogy az hany napra jon meg es hogyan. Ha megint nagy az elteres az atlagtol, akkor doki. Hozzateszem, a 31-37 nap sem tul idealis. Amugy javaslom a baratcserje teat (vagy cseppeket), amit az egesz ciklusban kell szedni, majd ovulaciotol pedig emelle a palastfu teat (cseppeket). Az egyik beallitja a tul rovid, tul hosszu ciklust, a masik pedig a mehfalat, ezen keresztul a beagyazodost segiti. Nekem a 3. ciklusban mar + lett a tesztem, es most vagyok a 19. hetben (Az en ciklusaim rovidek es rendszertekenek voltak.)

En azt mondanam, hogy egy pici hormonzavar, ami barmi miatt bekovetkezhetett. Szerintem varj a kovetkezo mensiig, hogy az hany napra jon meg es hogyan. Ha megint nagy az elteres az atlagtol, akkor doki. Hozzateszem, a 31-37 nap sem tul idealis. Amugy javaslom a baratcserje teat (vagy cseppeket), amit az egesz ciklusban kell szedni, majd ovulaciotol pedig emelle a palastfu teat (cseppeket). Az egyik beallitja a tul rovid, tul hosszu ciklust, a masik pedig a mehfalat, ezen keresztul a beagyazodost segiti. Nekem a 3. ciklusban mar + lett a tesztem, es most vagyok a 19. hetben (Az en ciklusaim rovidek es rendszertekenek voltak.)
szerintem inkább dokihoz kellene fordulnod mert ez a ciklus elég rosszul hangzik. 35 nap felett már nincs peteérés. és 25 nap altt sem.
A 25 nap alattit megcafolom! A 19. hetben vagyok...

Egy évig szedtem Belara fogamzásgátlót. Ma negyedik napja, hogy nem szedem (a ciklus közepén hagytam abba). Ma megjött de nem rendesen hanem úgy mint mikor a gyógyszert szedtem (megvonásos vérzésem van) Ez normális?

Elvileg a héten van peteérésem de ez a vérzés most mit jelent? Lehetek terhes? Fogamzásgátló abbahagyása után körülbelül mennyi id? után eshetek teherbe?? Nagyon fontos lenne. Ha valakivel volt már ilyen vagy tud segíteni kérem írjon!

Legjobb válasz: Soha nem hagyunk abba ciklus közepén fogamzásgátlót az utolsó levelet még végig kell szedni.(ezt nõgyógyász mondta nekem) Mi volt olyan sürgõs? Valószínûleg megborult a hormonháztartásod amiatt hogy ciklus közepén hagytad abba...lesz pár hónap mire helyrejön az biztos. miután abbahagyod rögtön lehetsz terhes akár már másnap is ha nem védekezel rendesen

Soha nem hagyunk abba ciklus közepén fogamzásgátlót az utolsó levelet még végig kell szedni.(ezt nõgyógyász mondta nekem) Mi volt olyan sürgõs? Valószínûleg megborult a hormonháztartásod amiatt hogy ciklus közepén hagytad abba...lesz pár hónap mire helyrejön az biztos. miután abbahagyod rögtön lehetsz terhes akár már másnap is ha nem védekezel rendesen
Pedig elhiheted, hogy megvonásos.
A kérdező hozzászólása: Nem csodálkozom csak kérdeztem hogy normális e. Viszont elég rendesen vérzem nem úgy mikor szedtem a tabit. Szóval ez inkább tûnik rendes vérzésnek mint megvonásosnak.
Ha tudod, hogy a tabletta megvonásakor megvonásos vérzés jelentkezik, akkor miért csodálkozol, hogy most vérzel? Hát a tablettának ez a lényege. Amíg szeded, addig nem vérzel ha abbahagyod akkor meg vérzel. Tök mindegy, hogy 21 nap után hagyod abba, vagy 10 nap után, akkor is vérezni fogsz, mert megvonod a hormont!!
A kérdező hozzászólása: Nem hajt a tatár csak én vagyok türelmetlen! Nem görcsölök rá mert akkor tuti nem sikerül csak az a baj, hogy elég stresszes tudok lenni ha valami nem jön össze. Remélem minden rendben lesz. Köszönöm a válaszaidat!
Már írtam és te is írtad. Megvonásos vérzés. Még nem normális menstruáció. Mit csinálj? Semmit! Élvezd a védekezés nélküli szexet! Aztán, ha legközelebb rendesen megjön, onnantól kezdve tudományosan is rágyúrhatsz a babagyártásra. Vagy, ha mindenképpen hajt a tatár, akkor szépen jelentkezz be a nõgyógyászodhoz, és kérj tõle egy általános vizsgálatot. Hüvelyi UH, rákszûrés... stb. Azért, hogy megnézze, hogy minden rendben van-e szervileg. Ha nem jönne meg két hónapig és a teszt is negatív, akkor szintén fordulj majd orvoshoz! De egyelõre ne görcsölj! Ha ennyire türelmetlen vagy, nem sok jövõt jósolok neked.
A kérdező hozzászólása: Tehát? Ha most van ez a kis vérzésem ez minek számít? Ha elkezdek hõmérõzni azzal segítek vagy szerinted hülyeség?
Türelem, türelem! A gyereknél egyébként se hátrány, ha van belõle bõven! ;) Egyébként 28-30 napos ciklusnál a tankönyv szerint 14-15. nap környékére lenne várható a peteérés és az nem erre a hétre esik (mert gyógyszert szedtél. És azok a napok, amíg szedted, nem számítanak - mert az az idõszak a mûvi ciklusod része, nem a természetes ciklusodé).
A kérdező hozzászólása: Rendesen 28 naposak...max 30. Gondoltam igazából, hogy ebben a hónapban már nem jöhet össze csak nagyon vágyunk már a babára. Remélem nem kavartam nagyon bele a dolgokba és nem fog össze vissza megjönni. :/
Ha nem akarnál gyereket, akkor azt mondanám: attól a naptól kezdve nem vagy védett, hogy abbahagytad a tablettát. Bármikor teherbe eshetsz. És ez igaz is, DE mivel te akarsz gyereket, ezért nem hallgathatom el: az esélyeid a nullához konvergálnak! 4 nappal a tabletta befejezése után szinte esélytelen, hogy bekapd a legyet. Nem valószínû, hogy ennyi idõ alatt peteérésed legyen. De még ha lenne is, a méhnyálkahártyád NINCS olyan állapotban, hogy jó esélyjel alkalmas legyen a megtermékenyített petesejt megtapadására/beágyazódására! Majd a megvonásos vérzés befejezõdése utáni ciklusban nagyobb esélyed lesz. Feltéve HA nem zavartál úgy bele a hormonrendszeredbe a hirtelen leállással, hogy hónapokig ne jöjjön meg. Egyébként hány naposak voltak korábban a ciklusaid, hogy erre a hétre már várnád?
A kérdező hozzászólása: Ha nem szedném a gyógyszert akkor lenne most peteérésem. De mivel múlt hétvégén szombaton abba hagytam tehát 4 napja, akkor ezen a héten már lehet peteérésem nem?? És ha most van megvonásos vérzésem teherbe eshetek??
"Elvileg ezen a héten van peteérésem" Hmm... Ezt meg hogy érted? Gyógyszerszedés alatt nincs peteérés. Egyáltalán nincs. A ciklus közepén sincs. Azért hagytad abba a közepén, mert azt hitted, hogy olyankor is van peteérésed? Az pedig teljesen alap, hogy amint abbahagyod a gyógyszert, rá pár napra megjön a megvonásos vérzésed.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem senki nem mondta. Babát szeretnénk ezért hagytam abba. Elvileg ezen a héten van peteérésem de nem tudom hogy most a vérzés miatt mikor van, vagy hogy van, lehetek e terhes. Igazad lehet, nem kellett volna a közepén abba hagyni. De már mindegy. Köszönöm a választ
A kérdező hozzászólása: jó akkor majd a következõ nem lesz az..

10-én volt menszeszem 3 napig. Ma reggel megint megjött. A ciklus.hu mára irta hogy esélyes az együttlét a baba miatt. Reggel kicsit véreztem de délutánra egy cseresznye nagyságú alvattvér is volt. Ez mitől lehet hogy alig 2 hétre megint megjött?

Legjobb válasz: En is voltam hasonlo helyzetben, nekem is volt olyan hogy 2 es fel het utan, pont mikor a p.e-met vartam volna, megint megjott. Nekem azt mondta az orvos hogy kimaradt a p.e elozo honapban, azert jott meg 2x egymas utan. Nezed a hodet, vagy a p.e valamivel? Szerintem menj el te is orvoshoz hogy ez mitol lehet!

En is voltam hasonlo helyzetben, nekem is volt olyan hogy 2 es fel het utan, pont mikor a p.e-met vartam volna, megint megjott. Nekem azt mondta az orvos hogy kimaradt a p.e elozo honapban, azert jott meg 2x egymas utan. Nezed a hodet, vagy a p.e valamivel? Szerintem menj el te is orvoshoz hogy ez mitol lehet!
11-tõl!! Mikor már rendesen megjött.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Amikortól elõször élénkpiros vérzés volt. Így olvastam valahol.

15 éves vagyok, 1 éve menstruálok. Amióta megjött, azóta minden hónapban, a ciklus közepén, néhány napig erős, vízszerű, színtelen, szagtalan folyásom van. Ez normális lenne?

De nagyon er?s, teljesen eláztatja a betétet. Emellett fájdogál ilyenkor a derekam, meg a hasam alja is. Voltam már többször orvosnál emiatt, el?ször kúpot írtak fel, majd mivel nem sz?nt meg, vettek kenetet, de annak az eredménye szerint semmilyen fert?zésem nincs. :S Akkor most mi van? Engem nagyon zavar... Mit csináljak?????

Legjobb válasz: Valószínüleg peteérésed van,az általában a ciklus felében van pár napig,ilyenkor figyelhetõ meg erõs folyás,ami sokszor tojásfehérje-szerû

Valószínüleg peteérésed van, az általában a ciklus felében van pár napig, ilyenkor figyelhetõ meg erõs folyás, ami sokszor tojásfehérje-szerû
Hát ez bizony peteérés. Ilyenkor lehet a legkönnyebben megtermékenyíteni a petét. Ezzel sajnos nem tudsz semmit tenni, ez hozzátartozik ahhoz hogy nõk vagyunk. De hidd el valamikor pár év mulva ha majd kisbabát szeretnél, nagyon fogsz örülni ennek a "folyásnak" :)

A ciklusom 27. napján lefeküdtem barátommal ma a 29. napon megjött a mensim. Védekeztünk gumival bár sztem kifolyt. Ha megjött igy lehetek terhes?

Legjobb válasz: Hogy a fenében lenne a menstruáció alatt peteérés? Ne ijesztgesd már szerencsétlent hülyeségekkel!

Hogy a fenében lenne a menstruáció alatt peteérés? Ne ijesztgesd már szerencsétlent hülyeségekkel!
hogy érted hogy kifolyt?
Nem valószínû. Eleve két nappal a mensi elõtt minimális a teherbeesés esélye még akkor is, ha nem védekeztek, ráadásul a mensid is megjött. Szerintem nincs miért aggódnod!
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Igen, lehetsz.Mégpedig azért, mert két nap alatt még a megtermékenyítés sem biztos, hogy megtörtént.Vagyis a spermiumok még pár napig életképesek benned és ha ez idõ alatt van peteérés, akkor megtermékenyítheti.Ezután még kb. 12-14 nap mire beágyazódik.Utána marad el a mensi, jönnek elõ a terhességi tünetek és mutatható ki a vizeletbõl a HCG hormon. Szóval most még ne nyugodj meg attól, hogy megjött.Két hét múlva csinálj tesztet, addig feleleges.Ha a következõ mensid is megjön és teljesen normális lesz, szinben, mennyiségben stb.Akkor már megnyugodhatsz és persze, ha a teszt negatív. Hogy tudott amúgy kifolyni a cucc?
Nem hülyeség!Attól, hogy te még nem hallottál róla még létezik.Például orgazmustól spontán peteérés és egy cikluson belül több pete is megérhet, és ha ezek megtermékenyülnek, akkor lesznek a kétpetéjû ikrek.
"kétpetéjû ikrek" gondolom róluk csak hallottál már!
Igen lehetsz, bár ennek az esélye kb 1:1000000

Okt. végén hagytam abba a bogyó szedését. Utána egyszer megjött és a ciklus.hu szerint ahol az egész évből ki lett számítva, dec. 29-én kellett volna megjönnie. Amikor elvileg pé-m volt együtt voltunk és azóta is szinte minden nap. Terhes lehetek?

tüneteim:fáradékonyság, étvágytalanság, alhasi fájdalom, mintha megjönne, de a cicimmel semmi nincs, és néha szédülés, fejfájás. lehet ez a terhesség vagy még ne állt be és azért késik ennyit?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy terhes vagy, de szerintem csak arról van szó, hogy még nem rendszeres a ciklusod. Ezért szoktak az orvosok 3 hónap szünetet tanácsolni, a gyógyszer elhagyása után. De ha késik tesztelj.Drukkolok.

Lehetséges, hogy terhes vagy, de szerintem csak arról van szó, hogy még nem rendszeres a ciklusod. Ezért szoktak az orvosok 3 hónap szünetet tanácsolni, a gyógyszer elhagyása után. De ha késik tesztelj.Drukkolok.
Csak ismételni tudnám az elõttem írót, de én a helyedben azért vennék egy tesztet.Sosem tudni:-)

A fogamzásgátló abbahagyása után mennyire volt pontos a menzeszetek? A ciklus ugyanazon napján megjött, már az elsõ hónapban, mint elõtte?

Én 7 évig Milligestet, most fél évig Iamna-t szedtem. Most két napja késik a menzesz, ez az elsõ hónap, ami a gyógyszer abbahagyása után jön.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem jött meg. Orvosi segítséggel lett újra ciklusom. A tablettaszedés elfedte a valódi problémáimat, amikkel ezek után kellett szembenéznem.

Egyáltalán nem jött meg. Orvosi segítséggel lett újra ciklusom. A tablettaszedés elfedte a valódi problémáimat, amikkel ezek után kellett szembenéznem.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Tegnap csináltam két különbözõ márkájú tesztet, mindkettõ pozitív lett :) Nagyon örülök!!
A kérdező hozzászólása: Kedves 11-es válaszoló, nálad mi a helyzet?
Szióka. Hàt szívbõl gratulàlok Nektek!!! Sok boldogsàgot kívànok. Vigyàzz magadra ill magatokra. :-) Nàlam eddig még semmi, majd hétvégén csinàlok tesztet. A hasam furàn viselkedig, nagyon puffadok. Cicim is faj, de csak az egyik.Kiszeretném bírni, hogy a pàrommal együtt nézzük meg mert õ éjszakas én meg reggeles. És a reggeli pisibõl a legjobb. Nem? Megvàrom a leghosszabb ciklust. Hátha csalódàs ér. Màr kibìrom azt a pàr napot. Türelmes vagyok. Csodas napot. Mégegyszer gratulàlok. Mindenképp jelentkezem még. 11-es voltam
A kérdező hozzászólása: koszonom. Igen, idegorlo a varakozas ilyenkor, de erdemes kivarni azt az idot, amikor ma tuti a teszt. Majd ird am meg :)
Szia kedves kérdezõ! 11-es vagyok. Ma reggel csodálatos dolog történt velem. Elsem hiszem :-)) ][link]
A kérdező hozzászólása: Gratulalok! Ennel pozitivabb mar nem is lehetne :) Sok boldogsagot es jo egeszseget!!! :)
Köszönöm szèpen. :-) ugye milyen piros? Fèlbpercen belûl piros lett!!! De majd pènteken okosabbak leszünk. Àprilis 12.-èn volt az utsó mensim elsõ napja. Azèrt vàrtam eddig mert azt mondtàk keghosszabb ciklust meg kell vârni, nekem meg kèsett ekõtte, gyógyszer abbahagyàsa miatt. Csodàs napokat
A kérdező hozzászólása: En szerdan megyek dokihoz, mar nagyon varom, hogy tudjam, hogy mennyi idos lehet, es hogy minden rendben van-e... :) Neked nincs hasfajasod? Nekem neha van, de ugy olvastam, termeszetes.
Na akkor majd írd meg. De igen van hasfàjàsom, derekam is fàjt, hanr puffadok is, de nem puffadt akkor is furin fàj. Akkor jó ha ez termèszetes. Èn is kivi vagyok hàny hetes lehetek, màs szerint 5hetes. Hàt meglàtjuk. Felsem fogtam, és Te, hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Szia! Na én tegnap voltam orvosnál, 6 hetes vagyok. 7 mm a petezsák, szívhang még egyelõre nem volt :) De olyan jó és megnyugtató tudni, hogy minden rendben van. A hasfájással kapcsolatban is megnyugtatott a doki, hogy természetes, sajnos a B6 vitaminon kívül nem lehet tenni ellene. És nálad mi újság? Melyik megyébõl írsz? :)
Szióka. Huuu, de jó, 6hetes vagy!!!!! :-))) De szupiii!!!:-) Mikor kell visszamenned? Legközelebb ha mèsz tuti lesz szívhang!!! Én is alig vàrom, hogy reggel mehessek, kivàncsi vagyok. Fejèr megyèbõl! Ès Te? Hàny èves vagy, nem tudom beszèltük e. Èn 28 éves vagyok. Szióka
A kérdező hozzászólása: Hát, nem fogod elhinni, én is Fejér megyébõl vagyok :) , de szülni Bács megyében fogok. De most Fejér megyében lakom. 26 éves múltam. Remélem Nálatok is minden rendben lesz, majd írd meg, hogy mekkorák vagytok :)
Huuu, de jó, akkor lehet közelebb vagy mint gondolnànk. Hihi Szèkesfehèrvàrtól kb 25km-re lakom. Gànton egy kis svàb falucska. Szèp hely. Mindenképpen írni fogok. Vigyàzz magadra. Szió
Szia. Utolsó vagyok. 4hetes vagyok, petezsák làtható mèg, 3hèt múlva kell visszamennem. Gyõzzem kivàrni. Azt mondta doki ügyesek voltunk. Csodàs ez az egèsz.
Szia. Igen àllítólag rózsaszínnek kell lenni. Itt olvasom csak azért tudom. Szerintem 2-3 nap múlva csinàlj még, egyenlõre ne õrülj nagyon, mert nehogy csalódàs èrjen. Csinálj mindenkèpp. Èn tuti csinàlnèk szerdàn. Vagy akár holnap fõleg ha sokat késik. Írj mindenkèpp. Szép napot, drukkkolok!!!!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát képzeld, teszteltem, és most nem tudom, mi van. Hajnalban 6kor felkeltem, mert a párom akkor indult itthonról, és mondom megcsinálom akkor a tesztet. Most X-Epilt csináltam. Elsõ nézésre negatív lett. Szerintem "nem pisiltem eleget", mert a negatívot jelzõ csík is világosabb, mint eddig, de azért egyértelmûen nem hibás a teszt, ez tuti. Félkómában vártam pár percet, nem jött elõ a második csík, vissza is feküdtem aludni. A tesztet nem dobtam ki, és most reggel 8-kor újra ránéztem, és egyértelmûen ott a második csík... :) Hogy most száradási-e, nem tudom, de egyértelmûen ott van, nem csak odaképzelem... És ráadásul rózsaszín... A száradási csík szürke szokott lenni, nem??? Most nem tudom, örülhetek-e...
sokaknak kell pár hónap amig helyre áll. Nekem 9 hónapig nem jött meg aztán kiderült hogy PCOS-es vagyok.
A kérdező hozzászólása: Oh, ezek nem jó hírek... Sajnálom :( Én most várok pár napot, egyelõre két napja nem jött meg. 28-án így is úgy is megyek nõgyógyászhoz, majd megvizsgál. Az is lehet, hogy babát várok, szóval kétesélyes a dolog. Az elsõ tesztem eddig negatív. Évekkel ezelõtt egyszer már abbahagytam a gyógyszert, akkor óramûpontossággal ugyanúgy jött menzeszem...
Egyszer megjött, majd 4 hónapra kimaradt, utána nagyjából ismét beállt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Neked is a választ!
Nekem majdnem egy évig nem jött meg, kb 8 hónap után kiderült, hogy pcos-vagyok, paleolit diétát javasolt az orvos, valamint írt fel Merckformint napi 1x, a diétával és a gyógyszerrel 3 hónappal késõbb megjött, azóta (kb 2, 5 éve) Aviva tornával, és a fehér cukor+fehér liszt teljes mellõzésével problémamentesen megjön minden hónapban, a Merckformint egyáltalán nem szedem, amikor 3 hónap szedés után megjött, akkor rögtön abba is hagytam (saját felelõsségre persze).
Ja, és a diéta elkezdésétõl számított 5 hónap múlva voltam ismét ultrahangon, addigra eltûnt az összes cisztám, volt-nincs pcos:)
A kérdező hozzászólása: Huha, kezdek tartani a pcos-tol, annyiszor hallani :( Nekem most 3.napja kesik, elso gyogyszermentes menzesz lenne...
Szia. Nekem az elsõ hónapban 36. napra a màsodik hónapban 45. napra jött meg. Ès most jàrunk a harmadik hónapban 28. nap elõtt 3-4napig görcsöltem azt hittem megjön, de mèg semmi. Remèlem nem is fog :-)
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó, köszönöm a választ. Szurkolok Neked, én is így vagyok vele:remélem nem a gyógyszer miatt késik :)
Szióka. Utólsó vagyok. Hàt bízzunk benne, hogy nem a gyógyszer miatt késik. Nekem mostanàban fàj a hasam alja, az egyik cicim fàj csak. Várok mèg a tesztelèssel. Kitartàs neked is.Izguljunk együtt. :-)
A kérdező hozzászólása: Oke, mindenkepp irj majd, hogy mi ujsag :)
11-esvagyok. Mindenkèpp jelentjezem. Nem tudom mitõl lehet, de ha fûszeresetvettem nagyon puffadtam fájt a hasam. Ma is ettem kínait, nem kellett volna. Derekam is fàj, a hasam is olyan furi. Szívem szerint tesztelnèk holnap hiszen, 1hete kèsik. Viszont eddig kèsett, csak most màs. Vannak tünetek csak félek, hogy bemesélem, vagy màsra fogom... Na majd jelentkezem. Szia.:-)
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem is holnap lesz egy hete, hogy kesik. Alig varom a reggelt, mert tesztelni fogok :) En is felek, hogy bemeselem magamnak... Nekem gyomoregesem van par napja, ami ram nagyon nem jellemzo. Meglatjuk! :)
Huuu izgulok èrted!!! :-) Remèlem sikerült, ès ott van a pocaklakó. Írj mindenképp. :-)
A kérdező hozzászólása: Gratulalok! :) Nagyon picik vagytok Ti is akkor! Hat igen, nehez kivarni! De legalabb minden rendben! Orulok Nektek :) En egyebkent Dunaujvarosbol irok. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!