Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom és 28 nap (101 db)

30-ára nem várom. Lehetnek már tüneteim? 28 naposak a ciklusaim és 5 napig tart a menszeszem

Legjobb válasz: aaa akkor még csak a 7dpon vagy még be sem ágyazódott :) megy drukk :)

aaa akkor még csak a 7dpon vagy még be sem ágyazódott :) megy drukk :)
A kérdező hozzászólása: És ha hamarabb megfogant és máskor volt peteérésem? Ahjj nagyon izgulok!
Még nem lehetnek.

A ciklusom 26-28. napja között 38 fokos lázam és torok gyulladásom volt, Algopyrint, Nasivint és Bioparoxot használtam, ma kiderült, hogy terhes vagyok. Okozhattak gondot a fentiek?

Járt valaki így közületek? Nagyon aggódom! Algopyrinből összesen 4 és fél szemet vettem be 3 nap alatt, okozhat ez gondot a babánál? Esetleg a 38 fokos láz magasnak számít? Segítsetek, nagyon félek, hogy baj lesz.:(

Legjobb válasz: Terhesség alatt szedhetõ az algopyrin. Az orrcseppel sem okoztál a babának semmi bajt, a 3. szert nem ismerem. Ne aggódj! :)

Terhesség alatt szedhetõ az algopyrin. Az orrcseppel sem okoztál a babának semmi bajt, a 3. szert nem ismerem. Ne aggódj! :)
Ne aggódj semmi baj nem lesz!Az algopyrin szedhetõ terhesség alatt, az orrcsepptõl se lesz gond, a Bioparoxtól meg szintén nem lesz baj.A Bioparoxot én is szedtem mikor terhes voltam és meg voltam fázva.
A gyógyszerektõl semmiképpen sem, de a láz sem nagyon valószínû, hogy tudna bármit is ártani. Gratulálok! :) ) 30 hkm
Ne aggódj, semmi baj sem lesz. A Bioparox jó antibiotikum, mert helyileg használod, nem a gyomrodban hat, az algopyrin szedhetõ és a nasivint meg nyilván nem ezer éve nyomod. Még olyan pici a baba, hogy nem ártottál neki biztosan, mostantól meg úgyis figyelsz. Ne stresszelj, élvezd, hogy ilyen csoda történt Veled! Boldog 9 hónapot!
A kérdező hozzászólása: http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=69051/numm..
Iszonyú nehezen jön be, pedig megnézném.
A kérdező hozzászólása: mégegyszer: http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=69051/numm..

Van olyan, akinek szabálytalan a ciklusa, 30-40 napok vannak a menstruációk között és kb 28. nap körül esett teherbe? Lehetséges olyan, , későn, , peteérés?

Várt menzesz el?tt voltunk együtt,de azóta sem jött meg,nem tudom késik-e,vagy mi van velem,sikerülhetett-e akkor a baba?

Legjobb válasz: az elsõ gyerekem sikerült így, olyan 35 napos ciklusokkal, és kb a 29-30. napon. Mondtam is a férjemnek, h ebbõl tuti nem lesz gyerek (elõtte való héten, meg utána sem volt itthon munka miatt, csak akkor két napot), és csoda mód, de sikerült. Aztán a terhesség alatt állandóan magyarázhattam a dokinak meg a szülsznõnek, hogy igen, mindig is el volt csúszva a kiíírthoz képest a terhesség, és nem fejlõdési hiba (mert ugye 28 napos ciklussal számolják a várható szülési napot. Engem annó aug 15re írtak ki, és szept 3án szültem (uh miatt persze aztán korrigálták a kiírt idõpontot a 12,héten, vagyis esetemben a 14-diken

az elsõ gyerekem sikerült így, olyan 35 napos ciklusokkal, és kb a 29-30. napon. Mondtam is a férjemnek, h ebbõl tuti nem lesz gyerek (elõtte való héten, meg utána sem volt itthon munka miatt, csak akkor két napot), és csoda mód, de sikerült. Aztán a terhesség alatt állandóan magyarázhattam a dokinak meg a szülsznõnek, hogy igen, mindig is el volt csúszva a kiíírthoz képest a terhesség, és nem fejlõdési hiba (mert ugye 28 napos ciklussal számolják a várható szülési napot. Engem annó aug 15re írtak ki, és szept 3án szültem (uh miatt persze aztán korrigálták a kiírt idõpontot a 12, héten, vagyis esetemben a 14-diken
hõmérõztem és kb. nekem is a 27-28. napon volt peteérés, amikor az elsõ lányom született. Most is a 27. napomon vagyok, már kéne megjönnie, erre ma reggel felmegy a hõm.
A kérdező hozzászólása: és mikor teszteltél?mert én ilyen gondban vagyok, menstruáció elõtti napokon voltunk együtt, én is abban a hitben vagyok, hogy ugysem sikerült.Éreztél te aztán valamit?Már meg sem jött aztán?Mert én már egy hete arra várok és nem jön meg :D
25. napon volt peteeresem. Ovuteszteltem ezert tudom:) De igy nem s vartam, hgy megjojjon hajar, mert a peteereshez kell adni 14 napot kb, es akra kell varni a mensit, Igy en a 38. napon teszteltem eloszor:) ) es nem ereztem semmit, csak remenykedtem, hatha:) 29 hetes kismami
nekem 28. napon volt peteérésem, és ekkor lettem terhes. Ovulációs fájdalmam volt, tehát éreztem a peteérést és hõmérõztem is, innen tudtam hogy mikor kellene megjönnie (hát nem a 28. napon hanem a 43. napon kellett volna). Aznap teszteltem, és + lett.
Sikerülhet, de ha nem jön össze mielöbb ki kéne vizsgáltatni magad, meg hormonális eltérésre utal az ilyen összevissza ciklus.

28 naposak a ciklusaim és kisbabát szeretnénk, és elvileg pénteken lesz pé-m, ( ekkor van a 14. nap ) de már most néha picit görcsöl a hasam, meg váladékos folyásom van, lehet korábban is az a peteérés?

Most kétnaponta vagyunk együtt a párommal, ma meg a pénteket sem hagyjuk ki. :D SZORITSATOK!!!!

Legjobb válasz: Meg az sem törvényszerû,hogy középidõben van pé-d! Nekem pl átlag 30 napos ciklusaim vannak (sajnos nem teljesen pontos, 29-32 nap között), és ebben a ciklusban pl. a 14. napon volt, a múlt ciklusomban meg a 18. napon! A ciklus. hu. most kb. 4 napot tévedett. Még szerencse,hogy nem csak arra hagyatkoztam! De szorítok!!:))

Meg az sem törvényszerû, hogy középidõben van pé-d! Nekem pl átlag 30 napos ciklusaim vannak (sajnos nem teljesen pontos, 29-32 nap között), és ebben a ciklusban pl. a 14. napon volt, a múlt ciklusomban meg a 18. napon! A ciklus. hu. most kb. 4 napot tévedett. Még szerencse, hogy nem csak arra hagyatkoztam! De szorítok!!:) )
Rajtam ne múljon, Én szorítok! De a szombatot se hagyjátok ki!!!! S
Lehet korábban is persze, de ha 28 napra jön meg a mensid, akkor szerintem a 14. napon van ovud. Elõtte is szoktak lenni már tünetek. Azt hiszem nekem is ovum elõtt volt toj.fehérjés a nyákom. Szerintem most már mindenképp legyetek együtt, mostantól a legnagyobb az esély a babára!! Drukkolok Neked!
Drukkolok nektek!!!! Nekem 29 naposak a ciklusaim, de ebben a honapba azt hiszem volt volt a pe-m, ugyhogy ebben a honapban lemaradtunk, de sebaj, majd kovetkezo honapban!
Bocsi, hamarabb volt a pe-m!
A kérdező hozzászólása: NEKEM IS TOJÁSFEHÉRJÉS... A PALÁSTFÛ TEÁT ILYENKOR KELL INNI? HOL TUDOK VENNI? GYÓGYSZERTÁRBA?
Második válaszoló vagyok: Eszedbe ne jusson palástfû teát inni, ha nem akarsz úgy járni mint én!!! Nekem amikor megjött a mensim, akkor megemelkedett a hõm és egyáltalán nem éreztem, hogy menstruálnék, semmi görcsöm nem volt. Teljesen abba a hitben voltam, hogy ez beágyazódási vérzés... Én soha többet nem iszom semmilyen gyógyteát! Ráadásul 2 nappal hamarabb jött meg a mensi! Másoknál is hallottam hasonlókat, hogy bekavarta a ciklust meg ilyenek. Szerintem hagyd a teát a fenébe, inkább szedjél vitamint. Vagy semmit ne csinálj.
A kérdező hozzászólása: Pezsgõtablettás C vitamint szedek... ( vagyis iszom :D )

28-30 napos ciklus mellett a 32. és 34. nap is negatív teszt eredmény. Van vkinek hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: nekem! ma van a 48. napom, és ma lett halvány pozitív reggel a gabriel teszt, végre idõn belül :) ja, amúgy a ciklusaim 25-28 naposak. szervezete válogatja, hogy mikor mutatja ki. egy pm alulmûködõ ismerõsömnek 3 héttel az elmaradt után mutatta ki.

nekem! ma van a 48. napom, és ma lett halvány pozitív reggel a gabriel teszt, végre idõn belül :) ja, amúgy a ciklusaim 25-28 naposak. szervezete válogatja, hogy mikor mutatja ki. egy pm alulmûködõ ismerõsömnek 3 héttel az elmaradt után mutatta ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, ez azért megnyugtat! És vmi tünetek voltak eddig, ha szabad kérdeznem!?!
Folyton pisilek, meg néha hányingerem van, meg nõttek a melleim, szóval még nem olyan sok tünetem van :) Ja, és a fáradékonyság persze :)
A kérdező hozzászólása: Én jelenleg hasfájásra panaszkodhatok, a mellbimbóim érzékenyek egy kicsit, folyton szomjas vagyok és emiatt én is sokat wc-zek. Amúgy gratulálok, sok egészséget és boldog babavárást kívánok!
Köszi, de még nem akarom elkiabálni :) 2 éve vártuk a csodát, és tartunk tõle hogy téves riadó. Biztatóak a jeleid, szerintem várj még pár napot, és tesztelj :)
A kérdező hozzászólása: Én is így vagyok vele, mi is már 2 éve várunk, hogy legyen, de eddig sajnos nem akart. Még pár napot várok, aztán újra tesztelek, de ha akkor sem lesz semmi szerintem muszáj leszek orvoshoz menni, mert clostilbegytet is szedtem és azért parázok, hogy nem-e attól van.
Hát..lehet hogy a closty bezavart, de inkább szerintem is nézesd meg. Jövõ hét vége felé én is megnézetem, hogy szórakozok-e magammal, vagy tényleg van valaki odabent. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Ettõl félek én is, bár az elsõ adagot mikor beszedtem akkor nem tapasztaltam semmi változást a 3. hónapig (2 hónapot szedtem)amikor is 22 napra jött meg, de most nem értem mi van, jelenleg külfödön vagyok és itt azért nem egyszerû bejutni nõgyógyászhoz elõször a kezelõ orvossal kell konzultálni és ha õ úgy látja akkor küld tovább, úgyhogy lehet egy kirándulásom lesz haza

Ha most okt. 03-án jön és 06-án múlik el a menszeszem és 28 napos a ciklusom akkor pont a 14 dik nap van peteérésem?

Legjobb válasz: Elméletileg igen, de 2-2 napot ide-oda akkor is számolj rá. (Ha pontos a ciklusod, tehát nagyjából mindig 28 napos)

Elméletileg igen, de 2-2 napot ide-oda akkor is számolj rá. (Ha pontos a ciklusod, tehát nagyjából mindig 28 napos)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ!:)
Kb 14.-ik nap, ahogy az elsõ írta. De ne akard annyira pontosan belõni, nehogy kicsit korábban legyen, és lemaradjatok róla. Szóval 17.-e elõtt 3-4 nappal már érdemes elkezdeni az akciót. :-)

A ciklusom 23 és 28 nap között ingadozik (sajnos), állítólag így nincs peteérés, mert túl rövid. Akkor mégis miért érzek ovulációs tüneteket minden ciklusomban?

Legjobb válasz: Nekem 24 és 28 között ingadozik. én úgy tudom, hogy peteérés van ilyenkor, csak nem tudom, hogy be tud-e ilyenkor ágyazódni a megtermékenyült sejt. (erre fentebb rá is kérdeztem)

Nekem 24 és 28 között ingadozik. én úgy tudom, hogy peteérés van ilyenkor, csak nem tudom, hogy be tud-e ilyenkor ágyazódni a megtermékenyült sejt. (erre fentebb rá is kérdeztem)
Mert a tested, a petefészked próbálkozik!

Teherbe eshettem-e ha menstruációm csak három napig volt meg, a ciklus 10. napján voltunk együtt peteérésem valószínű 13-14 napon volt, és a ciklusaim hossza 28-29 nap szokott lenni?

Legjobb válasz: ha volt menzeszed, s 3 napig, akkor nem valószínû. van, mikor nekem is rövidebb vagy gyengébb, máskor meg ömlik a vérem.

ha volt menzeszed, s 3 napig, akkor nem valószínû. van, mikor nekem is rövidebb vagy gyengébb, máskor meg ömlik a vérem.
A kérdező hozzászólása: rosszul fogalmaztam! a menstruációm 3 napig volt csak meg , utána a 10. napon voltunk együtt, és majd jövöhét közepén kellene hogy újra meg jöjjön!
Szerintem van rá esély, de kicsi!
Ha nem védekeztetek akkor van rá esély. Máskor gondolkodj ha nem akartok még babát. Ha pedig szeretnétek egy picit akkor drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Babát szeretnénk!A harmadikat!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!