Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom 33 napos pozitív (3 db)

A ciklusom 18.napján (33 napos) pozitív lett az ovu teszt két napig, viszont a nyák krémes ragadós, és kevés a méhszáj pedig zárt. Lehetett peteérésem?

A h?görbém itt látható:

Legjobb válasz: Én is pontosan így jártam mint Te, igaz, én nem szoktam vezetni a hõgörbém.Szóval nekem is két napon keresztül volt páfrányos a mikroszkóp, de a méhszájam zárt volt.Akkor én is elgondolkoztam, hogy ez most hogy is van!?Ha peteérés van,akkor nem nyitottabbnak kéne lennie a méhszájnak?

Én is pontosan így jártam mint Te, igaz, én nem szoktam vezetni a hõgörbém.Szóval nekem is két napon keresztül volt páfrányos a mikroszkóp, de a méhszájam zárt volt.Akkor én is elgondolkoztam, hogy ez most hogy is van!?Ha peteérés van, akkor nem nyitottabbnak kéne lennie a méhszájnak?
A kérdező hozzászólása: Én is úgy tudom, nagyon elbizonytalanodtam.
Igen!!! A krémes nyák tökéletes, bár kár, hogy a méhszáj zárt! Biztosan zárt volt? Elöl vagy hátul volt? A görbe alapján 18. napon volt pé-d, hamarosan be is húzza majd a vonalat, ha ilyen szépen fennmarad még pár napig, és ha nem megy le, ill nõ a mensiig, akkor valószínûleg baba!!! Szurkolok neked!!!
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolom, hogy zárt volt, bár még most kezdtem ezt a fajta vizsgálatot és nem igazán tudok mihez viszonyítani. Ma hátul helyezkedik és szerintem puhább mint volt?!

Aki használt ovulacios tesztet és 32-33 napos a ciklusa hányadik napon lett pozitív a teszt? Most vagyok a 18. napon!

Legjobb válasz: december 14en volt menzim, januar 13 an negativat teszteltem, 25en viszont egyertelmu pozitivat. :)

december 14en volt menzim, januar 13 an negativat teszteltem, 25en viszont egyertelmu pozitivat. :)
Gondolom az ovu tesztet kérded, nem a terhességit. Az ovu tesztem a 15 és 16. napon lett pozitív, az uh igazolta a pé-t. A ciklusaim 34 naposak.

14 nappal a peteérés után érdemes terhességi tesztet csinálni? Lehet már pozitív, ha sikerült? 31-33 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: akkor már kimutatja álltalában mert 7-8 nap a beágyazodás, és utána még 4 nap, mire hormon lesz annyi hogy kimutatja. irj majd mi lett. drukk

akkor már kimutatja álltalában mert 7-8 nap a beágyazodás, és utána még 4 nap, mire hormon lesz annyi hogy kimutatja. irj majd mi lett. drukk
A kérdező hozzászólása: Halvány pozitív lett! Remélem nem ver át :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!