Találatok a következő kifejezésre: A ciklusom 33 (88 db)

Ma reggel nyúlós, tejszerű nyákot vettem ki a hüvelyemből, de már a ciklus 33. napján járok, a múlt hónapban 47. napra jött a mensim. Lehet hogy most van ovulációm? Nagyon szeretnénk már babát a férjemmel, de sajnos 2007 óta nem jön össze.

Legjobb válasz: lehetséges, hogy most van ovud, gondolom én a nyák miatt, illetve ha múlt hónapban 47 napra jött meg akkor visszaszámolva pont a 33. napon volt ovud akkor is. (mensi 1. napjától visszafele számolva a 14. héten szokott lenni az ovu általában. 28 napos ciklusnál pont a 14. napon, de hosszabb ciklusok esetében kitolódik) amúgy ez a 47 napos ciklus nagyon hosszú szerintem. voltál már ezzel orvosnál? megvizsgáltak? mert szerintem ez túl sok, lehet, hogy ettõl nem jön össze a baba, nem? ma mindenképp próbálkozzatok :D

lehetséges, hogy most van ovud, gondolom én a nyák miatt, illetve ha múlt hónapban 47 napra jött meg akkor visszaszámolva pont a 33. napon volt ovud akkor is. (mensi 1. napjától visszafele számolva a 14. héten szokott lenni az ovu általában. 28 napos ciklusnál pont a 14. napon, de hosszabb ciklusok esetében kitolódik) amúgy ez a 47 napos ciklus nagyon hosszú szerintem. voltál már ezzel orvosnál? megvizsgáltak? mert szerintem ez túl sok, lehet, hogy ettõl nem jön össze a baba, nem? ma mindenképp próbálkozzatok :D
*bocsánat elírtam, nem 14. héten hanem 14 napon természetesen.
A kérdező hozzászólása: Elmentünk a férjemmel dokihoz, addig pontosan mindíg 33 napra jött a mensi.Csináltak hormonvizsgálatot gyógyszerrel, utána jött elõször ilyen sokára, és úgy nézem most is úgy fog. Egyébként csináltam az elõbb ovu tesztet, és pozitív. Akkor este próba? :D
Próba :)
Én is így voltam, de ne keseredj el. Várj egy picit és csinálj mégegy tesztet és ha az is negatív akkor irány az orvos.
Lehetséges. Nekem a 44. napon lett pozitív tesztem. :-)
A kérdező hozzászólása: Nah és az lehet hogy ezért fájna ma reggel hátul a derekam? De nagyon ez befolyásolhatja?
Csinálj még egy tesztet a reggeli vizeleteddel, mert lehet hogy baba lesz. Nekem ilyenkor már voltak árulkodó jelek. .A negatív teszt lehet téves, de a pozitív az nem. Szorítok:-))

A ciklusom 33. napján járok, és még nem jött meg. Mi történt?

eddig mindig 25-28 napra jött. Csak nem állt be, v lehet baj? (terhes nem lehetek, szűz vagyok)

Legjobb válasz: Nem állt be

Nem állt be
Kiszáradtál és nincs veszíteni való folyadékod. Vagy csak ideges vagy és azért késik, vagy teherbe ejtett a medvedisznóember és terhes vagy (szûznemzés).
Az a normális, ha egy kicsit kusza, nem mindig halálpontos. :) Ne parázz rajta, velem is megesik néha. Okozhatja stressz, általános lelkiállapot, folyadékbevitel mértéke, ezernyi dolog... Nyugalom.

Kedves Doktor úr! 3-4 hónapja hagytam abba a Nuvaring használatát. Azóta minden hónapban volt mensturációm, bár úgy vettem észre, hosszabb lett a ciklusom 33-35 nap körüli. Ma voltam vérvételen, aggódom. Pajzsmmirigyhomronok, tesztosteron rendben. Prolakt

Kedves Doktor úr! 3-4 hónapja hagytam abba a Nuvaring használatát. Azóta minden hónapban volt mensturációm, bár úgy vettem észre, hosszabb lett a ciklusom 33-35 nap körüli. Ma voltam vérvételen, aggódom. Pajzsmmirigyhomronok, tesztosteron rendben. Prolaktin magasabb, illetve, akárhogy is nézem, ezek az értékek esteleg ovuláció idején lennének rendben, vagy akkor sem, pedig pár napon belül, max. egy héten belül számítok a menstruációra. FSH 10.9 iu/l — LH 50.2 iu/l — Prolaktin 701 M mIU/L 102-496 Ösztradiol 1766 pmol/L — Progeszteron 5.2 nmol/L — Cortisol 662 nmol/L PCO-t gyanus lehet ez az lelet? A progeszteron értéke jelentheti, hogy de ovulációm attól még volt ebben a ciklusban? Nagyon elkeseredtem. Várom válaszát, köszönettel!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az emelkedett prolaktinszint miatt további vizsgálatok szükségesek, ezért feltétlenül keresse fel nőgyógyászát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az emelkedett prolaktinszint miatt további vizsgálatok szükségesek, ezért feltétlenül keresse fel nőgyógyászát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor úr! 3-4 hónapja hagytam abba a Nuvaring használatát. Azóta minden hónapban volt mensturációm, bár úgy vettem észre, hosszabb lett a ciklusom 33-35 nap körüli. Ma voltam vérvételen, aggódom. Pajzsmmirigyhomronok, tesztosteron rendben. Prolakt

Kedves Doktor úr! 3-4 hónapja hagytam abba a Nuvaring használatát. Azóta minden hónapban volt mensturációm, bár úgy vettem észre, hosszabb lett a ciklusom 33-35 nap körüli. Ma voltam vérvételen, aggódom. Pajzsmmirigyhomronok, tesztosteron rendben. Prolaktin magasabb, illetve, akárhogy is nézem, ezek az értékek esteleg ovuláció idején lennének rendben, vagy akkor sem, pedig pár napon belül, max. egy héten belül számítok a menstruációra. FSH 10.9 iu/l — LH 50.2 iu/l — Prolaktin 701 M mIU/L 102-496 Ösztradiol 1766 pmol/L — Progeszteron 5.2 nmol/L — Cortisol 662 nmol/L PCO-t gyanus lehet ez az lelet? A progeszteron értéke jelentheti, hogy de ovulációm attól még volt ebben a ciklusban? Nagyon elkeseredtem. Várom válaszát, köszönettel!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az emelkedett prolaktinszint miatt további vizsgálatok szükségesek, ezért feltétlenül keresse fel nőgyógyászát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az emelkedett prolaktinszint miatt további vizsgálatok szükségesek, ezért feltétlenül keresse fel nőgyógyászát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Szabálytalan a ciklusom, 33-38 nap közötti. Honnan tudom mikor van ovulációm?

Legjobb válasz: A gyógyszertárakban lehet kapni ovulációs tesztet nem drága és azzal ki tudod deriteni mikor van peteérésed.

A gyógyszertárakban lehet kapni ovulációs tesztet nem drága és azzal ki tudod deriteni mikor van peteérésed.

Ma vagyok a ciklusom 33. napján. Reggel teszteltem: "természetesen" negatív. :- ( De akkor miért magas még a hőm és miért nem jön meg?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1436b64aaf71b8c9e88074..

Legjobb válasz: még lehet pozitív a teszt. pár nap múlva ismételd meg!

még lehet pozitív a teszt. pár nap múlva ismételd meg!
Én ma a 36 napon vagyok és nem jött meg, a tesztjeim általában negatívok , de párszor volt már nagyon halvány pozitivom is , tegnap beszéltem egy orvossal , csináltak a laborba teszetet is és nagyon halvány két csikos lett, de ez még nem mondható , pozitívnak , visszahívtak jövõ csütörtökre.

Több mint 5 hete nem jött meg, két teszt negatív. Mi lehet az oka? (4 hónapja nem szedem a fogamzásgátlót, a ciklusaim 33 naposak voltak eddig. )

Legjobb válasz: Lehet, hogy hormonváltozás van a szervezetedben a gyógyszer miatt. Jó lenne, ha elmennél dokihoz.

Lehet, hogy hormonváltozás van a szervezetedben a gyógyszer miatt. Jó lenne, ha elmennél dokihoz.

Megnéznétek a görbémet? Még nem volt PÉ-m? Miért ilyen alacsony? Ez a 4. hónap, hogy duphastont szedek és eddig mindig egyből megemelte a hőmet. Most meg inkább csak vánszorog felfelé? Miért lehet ez? A ciklusaim 33 naposak, mióta clostilt szedek.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b186afd272ed82cd2c290..

Legjobb válasz: Nincs semmi baj a görbéddel.De jo lenne idõt is jegyeznéd mikor mérted és ha lehet napokat se hagyj ki.

Nincs semmi baj a görbéddel.De jo lenne idõt is jegyeznéd mikor mérted és ha lehet napokat se hagyj ki.
Szia! Sztem is jó a görbéd, én a 15. cilusnapra tenném a PÉ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!