Találatok a következő kifejezésre: A ciklusaim naposak. Ma vagyok a (97 db)

A kérdező hozzászólása: Elozo ciklusban a 24.napon jott meg.
nagyon rövidek a ciklusaid.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy ez problema lenne. Van egy 13honapos lanyom es elso probalkozasra teherbe estem. Akkor mar 12nappal az alkalom utan kimutatta a terhessegi teszt a ket csikot pedig meg csak a ciklus 24.napjan voltam tehat kb. 2-4nappal menzesz elott (First Response). Ugyanilyennel teszteltem tegnap es negativ lett. Ma vagyok a 29.napon.
A kérdező hozzászólása: Megjott. :(

Ugye szerintetek is pozitív ez a teszt? 28 naposak a ciklusaim és ma vagyok a 27. napon.

http://kepfeltoltes.hu/view/120703/P1090502_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/view/120125/2012-01-25_17.30.38_www.k.. szia!az enyém ilyen volt mensi elmaradása után 2 nappal.:) Gratulálok!

http://kepfeltoltes.hu/view/120125/2012-01-25_17.30.38_www.k.. szia!az enyém ilyen volt mensi elmaradása után 2 nappal.:) Gratulálok!
Bizony pozitív!Nagyon gratulálok neked, kedves kismama!Pár nap múlva tesztelj, biztos erõsödni fog.Mióta próbálkoztok? 35 hetes ikres kismama
Gratulalok!! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszike!Fájnak a cicijeim és ez lett gyanús mert nekem nem szokott.A nagylányomnál fájt ennyire. A nagylányra 9 hónapot vártunk így nem sok esélyt láttam a dologra de ez volt az elsõ éles hónapunk. Májusban vették le a spirált akkor pihi volt bár nem védekeztünk.
úúúúgy de úúúúgy irigyellek!!!! nagyon nagy gratula és probléma maentes babavárást kívánok!!!
Pozitív, gratulálok!:) Volt valami tüneted, vagy csak úgy csináltál egy tesztet?
Egyértelmûen pozitív! Gratulálok! Mióta próbálkoztok? 35hkm
Gratulálok, szép pozitív)))
Persze, hogy az! :) Gratulálok! Nagyon szép két csíkos! :) Kétség nem fér hozzá! :) )) Mióta próbálkoztok? :) Annyira jó lenne nekünk is ilyet látni! :) ))) Örülök, ha látom, hogy másnak sikerült! :) Mi sem vagyunk már messze! :)
A kérdező hozzászólása: Akkor ez már erõsödni nem fog sztm.

A ciklusom 10. napján vagyok. A hőm tegnap előtt 36.9 volt, tegnap 36.7, ma pedig 36.6. Mikor számíthatok peteérésre, ha a ciklusaim 31 naposak?

Ha leesik, vagy ha felmegy a h?? És peteéréskor a méhszáj milyen? Kemény, zárt, nehezen elérhet?, vagy fordítva? Köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Ha 31 naposak a ciklusaid akkor elvileg a 17 napon vagy annak környékén van pé-d. Akkor leesik a hõ majd emelkedni kezd. Elvileg...

Ha 31 naposak a ciklusaid akkor elvileg a 17 napon vagy annak környékén van pé-d. Akkor leesik a hõ majd emelkedni kezd. Elvileg...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :-)
Amikor el kezd leesni, majd hirtelen felmegy a hõ, akkor volt peteérés. Tehát már mikor el kezd esni lefelé, akkor kell együtt lenni :) Pé.-kor a méhszáj nyitott, puha, és nehezen elérhetõ. És a tojásfehérje állagú nyákról se feledkezzünk meg. Sok sikert! :)
Szia! Peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni, tehát a hõmérsékleti görbe emelkedése elõtt. A tojásfehérje szerû váladék mindig megelõzi a peteérést.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítõkész válaszokat! :-)


3-án kellett volna megjönnie. Átlagban 31 naposak a ciklusaim, és ma már a 36. napon vagyok. Terhes lehetek?

Egy hete észre vettem h sok mindent?l hányingerem van!Mióta késik ahhoz csatlakozott a szédülés is!Tesztelni még nem merek!Segítsetek!

Legjobb válasz: Szia! Miért nem mersz tesztelni? Csak a teszt az ami megmondja,hogy terhes vagy-e,ebben más nem tud segíteni..persze meg a nõgyógyász:))

Szia! Miért nem mersz tesztelni? Csak a teszt az ami megmondja, hogy terhes vagy-e, ebben más nem tud segíteni..persze meg a nõgyógyász:) )
Viszont, ha én most azt mondom, hogy ezek terhesség jelei, és a teszt negatív lesz, akkor nem fogsz csalódni? Én nem merek neked semmit mondani. Persze esély van arra, hogy terhes legyél, de arra is, hogy nem:(
Én is tesztelnék. Inkább a biztos rossz, mint a hosszú bizonytalanság ...
Én a helyedben nem töprengenék tovább, hanem reggel csinálnék egy tesztet! A magas hõ, hányinger, szédülés és mensi késése a terhesség tünetei. Drukkolok neked! Nekem is majd kiugrott a szívem, amikor pár hete teszteltem, nagyon féltem, hogy megint csalódni fogok, aztán meg alig hittem a szememnek, s azért ugrott majd ki a szívem, hogy kétcsíkos lett!!! Rosszabb kétségek közt hánykolódni....
szerintem is teszt, és ha lehet akkor már pozitív legyen jó??sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: Mert félek a csalódástól azért nem merek még tesztelni!
A kérdező hozzászólása: 37, 1 a reggeli hõm!Ilyen magas még nem volt!
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, csak rágódok rajta!Holnap csinálok egy tesztet!És majd meg írom h mi van!Köszönöm a válaszokat!
Most már tesztelhetsz, ne félj a csalódástól.
Ha a tegnapi negatív volt, akkor holnap, mert a hcg minden másnap duplázódik.
Szerintem is holnap reggel! De az elsõ vizeletbõl! Szorítok, hogy baba legyen!

26-30 napos ciklus esetén esélyem lehet még babára ennél a görbénél, ha ma vagyok a 28. -ik cn-on?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/67054dc8c26050806636b3..

Legjobb válasz: A görbe nem rossz, ha nem jön meg a 29-30. napra, tesztelhetsz. Ennyibõl nem lehet mit mondani, nem tudom, milyen választ vársz. Elvileg jókor voltatok együtt, és van akinek már a 12. dpo-n kimutatja a teszt, de én várnék a helyedben. Hány hónapja próbálkoztok?

A görbe nem rossz, ha nem jön meg a 29-30. napra, tesztelhetsz. Ennyibõl nem lehet mit mondani, nem tudom, milyen választ vársz. Elvileg jókor voltatok együtt, és van akinek már a 12. dpo-n kimutatja a teszt, de én várnék a helyedben. Hány hónapja próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Ez az 5-ik hónapja. Akkor szerinted várjek még holnaputánig ugye? Köszönöm a válaszodat.
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam várni. ++++ lett a tesztem:) )))
Gratula! :-))))
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy köszi szépen!:)
Gratulálok, minden jót neked:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, Neked is:)

Nem korai még? Ma vagyok a 19 napomon, amúgy a ciklusom 25 napos és mindjárt meg jön érzésem van.

Mit?l lehet ez?4 hete hagytam abba a szoptatást és babát szeretnénk.El?re is köszön a válaszokat!

Legjobb válasz: Néha megviccel a szervezetünk, és pszichénk prudukál "testi" tüneteket... de kívánom, hogy ne legyen igazam. Amúgy szerintem korai lenne bármit is érezned, mivel ha egy átlagos ciklust nézünk (28-29 nappal), akkor 14-15. napon van peteérés, erre jön még 4-11 napos beágyazódás. Mielõbbi babásodást kívánok!

Néha megviccel a szervezetünk, és pszichénk prudukál "testi" tüneteket... de kívánom, hogy ne legyen igazam. Amúgy szerintem korai lenne bármit is érezned, mivel ha egy átlagos ciklust nézünk (28-29 nappal), akkor 14-15. napon van peteérés, erre jön még 4-11 napos beágyazódás. Mielõbbi babásodást kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm.Csak nekem a 8-dik napon volt peteérésem.
5-6 nappal mensi elõtt nekem már szoktak jelentkezni az "elõszeles" tünetek.

Ma már késő lesz? Ma vagyok a ciklusom 13. napján 27-28 naposak a ciklusaim?

Ma reggel óta fura nyomást érzek a hasamban lehetséges,hogy ma van tüsz?repedésem.Tegnap nem voltunk együtt a párommal,ha ma este együtt leszünk az már nem kés??

Legjobb válasz: szerintem nem késõ. mindent bele.

szerintem nem késõ. mindent bele.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm szépen
SZERINTEM MA MEG HOLNAP UTÁN IS BÚJJATOK ÖSSZE. NEKÜNK IGY JÖTT ÖSSZE. CSAK ÜGYESEN:)
Szerintem is ma , holnap és holnapután is sexeljetek. Nekem is ez volt. Azt hittem már késõ de biztos ami biztos még 2 napig volt "bevetés". Már 3 hónapos a kislányom! Sok sikert nektek!
amit leírsz, az alapján holnap lesz az ovu
Ugyanebben a helyzetben vagyok, ma kezdett emelkedni a hõm, de ma még tuti együtt leszünk, mert ilyenkor szerintem még van esély, még a petevezetékben megtermékenyülhet a petesejt, ha eddig nem történt meg...

Ma vagyok a ciklusom 36. napján. Egyébként átlagosan 32 naposak a ciklusaim. Még nem jött meg és ma Royal Hcg tesztel teszteltem egy negatívat. Akkor már nem reménykedhetek ugye?

Legjobb válasz: ha késõbb volt peteérésed, akkor még bármi lehet... de olyan is van, akinél csak sokkal késõbb kezd el szinesedni a teszt. kitartás! nekem sajnos az elõzõ hónapban megjött 2 hét késés után, de neked még tényleg bármi lehet :(

ha késõbb volt peteérésed, akkor még bármi lehet... de olyan is van, akinél csak sokkal késõbb kezd el szinesedni a teszt. kitartás! nekem sajnos az elõzõ hónapban megjött 2 hét késés után, de neked még tényleg bármi lehet :(
Szia!Reménykedhetsz még, mivel minden nõi szervezet más.Lehet, hogy még nem termelt a szervezeted elég HCG-t, és emiatt van, hogy nem mutatja még ki.Próbáld meg egy hét múlva, ha akkor sem jön meg egy érzékenyebb teszttel.Drukkolok, hogy baba legyen.:) Nekem még sajnos nem jött össze, fél éve próbálkozunk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok a gyors válaszokat.A múltkor nekem is késett két hetet, de akkor nem fájt így a mellem, most valahogy oldalt és bimbó tájékán érzem.Ja és még folyásom sincsen.Hát nem tudom.:(
Szia! Nekem sem volt folyásom amikor babás lettem, illetve a mellbimbóm fájt, ami addig soha! És addig mindig volt bõ folyásom mensi elõtt. Szerintem nagyon esélyes vagy.... :)
VAn itt a neten ahol kitudod számíttatni hogy pontosan mikor van a Pé-d?!
Ha 35 napos a ciklusod akkor ha nem tévedek a 21. ciklusnapon kell hogy legyen peteérésed. addig még lehet pozitív az ovu teszted. De attól lehet hamarabb a peteérésed.
Ovu tesztet NEM a reggeli elsõ vizeletbõl kell csinálni, hanem délután a legjobb, s elõtte kb. 2órán keresztül nem ajánlott inni. http://www.diagnosticum.hu/hun/data/labordiagnosztika/haszna.. Elképzelhetõ, hogy késõbb lesz pé, szóval ne hagyd abba a tesztelést, viszont délután 5körül tesztelj, ne reggel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap délután fogok tesztelni! Remélem nem csúsztunk le róla mert eléggé szurkál a hasam 2 napja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!