Találatok a következő kifejezésre: A ciklusaim naposak. Ma vagyok (97 db)

A kérdező hozzászólása: Elozo ciklusban a 24.napon jott meg.
nagyon rövidek a ciklusaid.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy ez problema lenne. Van egy 13honapos lanyom es elso probalkozasra teherbe estem. Akkor mar 12nappal az alkalom utan kimutatta a terhessegi teszt a ket csikot pedig meg csak a ciklus 24.napjan voltam tehat kb. 2-4nappal menzesz elott (First Response). Ugyanilyennel teszteltem tegnap es negativ lett. Ma vagyok a 29.napon.
A kérdező hozzászólása: Megjott. :(

Ugye szerintetek is pozitív ez a teszt? 28 naposak a ciklusaim és ma vagyok a 27. napon.

http://kepfeltoltes.hu/view/120703/P1090502_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/view/120125/2012-01-25_17.30.38_www.k.. szia!az enyém ilyen volt mensi elmaradása után 2 nappal.:) Gratulálok!

http://kepfeltoltes.hu/view/120125/2012-01-25_17.30.38_www.k.. szia!az enyém ilyen volt mensi elmaradása után 2 nappal.:) Gratulálok!
Bizony pozitív!Nagyon gratulálok neked, kedves kismama!Pár nap múlva tesztelj, biztos erõsödni fog.Mióta próbálkoztok? 35 hetes ikres kismama
Gratulalok!! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszike!Fájnak a cicijeim és ez lett gyanús mert nekem nem szokott.A nagylányomnál fájt ennyire. A nagylányra 9 hónapot vártunk így nem sok esélyt láttam a dologra de ez volt az elsõ éles hónapunk. Májusban vették le a spirált akkor pihi volt bár nem védekeztünk.
úúúúgy de úúúúgy irigyellek!!!! nagyon nagy gratula és probléma maentes babavárást kívánok!!!
Pozitív, gratulálok!:) Volt valami tüneted, vagy csak úgy csináltál egy tesztet?
Egyértelmûen pozitív! Gratulálok! Mióta próbálkoztok? 35hkm
Gratulálok, szép pozitív)))
Persze, hogy az! :) Gratulálok! Nagyon szép két csíkos! :) Kétség nem fér hozzá! :) )) Mióta próbálkoztok? :) Annyira jó lenne nekünk is ilyet látni! :) ))) Örülök, ha látom, hogy másnak sikerült! :) Mi sem vagyunk már messze! :)
A kérdező hozzászólása: Akkor ez már erõsödni nem fog sztm.

A ciklusom 10. napján vagyok. A hőm tegnap előtt 36.9 volt, tegnap 36.7, ma pedig 36.6. Mikor számíthatok peteérésre, ha a ciklusaim 31 naposak?

Ha leesik, vagy ha felmegy a h?? És peteéréskor a méhszáj milyen? Kemény, zárt, nehezen elérhet?, vagy fordítva? Köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Ha 31 naposak a ciklusaid akkor elvileg a 17 napon vagy annak környékén van pé-d. Akkor leesik a hõ majd emelkedni kezd. Elvileg...

Ha 31 naposak a ciklusaid akkor elvileg a 17 napon vagy annak környékén van pé-d. Akkor leesik a hõ majd emelkedni kezd. Elvileg...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :-)
Amikor el kezd leesni, majd hirtelen felmegy a hõ, akkor volt peteérés. Tehát már mikor el kezd esni lefelé, akkor kell együtt lenni :) Pé.-kor a méhszáj nyitott, puha, és nehezen elérhetõ. És a tojásfehérje állagú nyákról se feledkezzünk meg. Sok sikert! :)
Szia! Peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni, tehát a hõmérsékleti görbe emelkedése elõtt. A tojásfehérje szerû váladék mindig megelõzi a peteérést.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítõkész válaszokat! :-)
"sokan...
Elsõnek: van aki megbetegedésnek hívja, mikor megjön a mensije. (pl anyósom)
hmmm én ezt sosem hallottam.....de mostmár tudom! köszi utolsó:)

Ha május 28-án volt az utolsó menstruációm és 21 naposak a ciklusaim, akkor ma (06/25) hány napos terhes vagyok? Hogyan kell kiszámolni?

Legjobb válasz: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a linket! Könnyû lesz számolni, minden hétfõn kezdõdik az új hét :)

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a linket! Könnyû lesz számolni, minden hétfõn kezdõdik az új hét :)
Ha valóban terhes vagy, akkor ma vagy pontosan 4 hetes menszi szerint. Uh szerint pedig kb 2 hetes vagy.
http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Én eszerint néztem mindig :) Te most eszerint 4 hét 0 napos vagy. Boldog babavárást!
szia! en s ilyen kalkulatorral szamoltam, nekem utolso ciklus maj 25, biztosan tudom hogy jun 9en fogant, de ciklus szerint 4 het 3 napos vagyok:) isten eltessen minket!
Nekem is akkor volt utoljára, de 25-26 naposak a ciklusaim. Két napja folyamatosan érzem hogy megjön, de semmi. sose késik, szerintetek vegyek tesztet? A természet nagy csodája lenne ha simán teherbe estem volna! Elsõ gyerekeim mesterségesen fogantak, ikrek.
Utolsó vagyok, van két csíkom!!!! Úgyhogy csatlakozom hozzátok! Boldog babavárást mindannyiónknak!

Mit csináljak? A ciklusom 24-26 napos.Ma vagyok a 33 napon, tehát késik. Csináltam ma egy tesztet de sajnos negativ lett. Mitöl késhet? Ha terhes lennék már ki kéne hogy mutassa, nem?

Legjobb válasz: lehet, hogy késõi peteérés, nekem volt, hogy két héttel elcsúszott, de megjött (sajnos). de az is lehet, hogy baba, csak nem mutatja a teszt. amíg nem jön meg, addig bármi lehet... 4-5 naponta érdemes újat tesztelni.

lehet, hogy késõi peteérés, nekem volt, hogy két héttel elcsúszott, de megjött (sajnos). de az is lehet, hogy baba, csak nem mutatja a teszt. amíg nem jön meg, addig bármi lehet... 4-5 naponta érdemes újat tesztelni.
Ki kéne, hogy mutassa. Vegyél egy nagyon érzékeny tesztet, egy 10-es érzékenységût! Drukk!:)

Tesztelnétek már a helyemben? Február 28-án ovu a ciklus szerint, de a nődokinál március 2-án láttam a petémet. A ciklusaim 30 és 31 naposak. Ma vagyok a 31. napon.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0214a3c18f6b336d004b4a..

Legjobb válasz: Szerintem nagyon babás ez a görbe:) Megy a drukk!!!

Szerintem nagyon babás ez a görbe:) Megy a drukk!!!
Tisztaszívbõl gratulálok!
Helyedben bitztos ma csinálnám, 12 nap alatt megkellene, h történjen a beágyazódás, de ne aggódj, még nem feltétlenül lesz pozitív, csak már nagy az esélye. szurkolok, írj!
A kérdező hozzászólása: Akkor ugye bíztató? Olyan jó lenne a páromat 1 hetes házassági "hétfordulónkon" meglepni :) Holnap reggel megcsinálom, és remélem lesz kedvem megírni az eredményt :)
ez a gorbe nagyon szep, simman lehetsz babas. Remelem ugy lesz..
A kérdező hozzászólása: POZITÍV!!!!!! El sem hiszem :) De, azért mégis :) Köszönöm a drukkokat, rám fért!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm :)

Mennyi esélyem van? Ma voltam orvosnál. A ciklusom 14. napján vagyok, de a ciklusaim 30-32 naposak.

Pcos vagyok. De a vérvétel eredményem tökéletes és nem utal pcora de az uh-n ott vannak. A dokim megnyugtatott, hogy ez nem fog gátolni a teherbeesésben. Most a nykh-m 4 mm-es amire azt mondta hogy jó. Írt fel Clostit is. Azt mondta hogy rendben vagyok és próbálkozzunk nagyon.

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat! Akkor már nem reménykedem hogy ebben a hónapban összejöhet... :(

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor már nem reménykedem hogy ebben a hónapban összejöhet... :(
A kérdező hozzászólása: Fél éve próbálkozunk. Amikor a legvastagabb volt és terhes is voltam csak elment akkor 12mm-es volt. A menzim elõtt szeptemberben 8 mm-es volt. :((( Nagyon el vagyok keseredve...
Szerintem peteérés elõtt nem olyan rossz az a 4 mm-es nyálkahártya. Peteérés után úgyis vastagszik, a progeszteron hatására. Ha eléri a 8mm-t mensikor, vagyis elõtt, akkor semmi baj nincs. Esetleg igyál palástfûteát, az kimondottan erre van!
vagyis irnák ha birnák . deha van kedves irj te nekem. nekem is ez a problémám hogy vékony és formátlan mostmegyek 2 hétmulva dokihoz hogy hatott e a vastagito gyogyszer
jajj nelégy elkeseredve! neke is vékony majd rendbejön . ez még nem a legrosszab ha ez rendbejön akkor tuti összejön. figyu irtam üzit nézd meg a emailod
hát tényleg ne reménykedj ebben a honapban de azért ne add fel mond a dokinak hogy ugyhalottad hogy kevés a 4mm és neme irna fel olyan gyogyszert ami megvastagitja. miota probálkoztok?és milyen vastag volt a máhnyálkahártyád mikor a legvastagabb volt eddig?én most premens gyogyszert szedek hogy vastagodjon napi 3 szor 1-et. és napi 1 et kelene de annyira vékony hogy megtriplázta a doki. 4mm es nekem
Én nem vagyok orvos, de szerintem a 14. napon a méh nyálkahártyája legalább 8mm-es kell, hogy legyen.
A 4mm-es nyálkahártya egyáltalán nem jó. Ezt az én dokim is megerõsítette. Nekem 5 mm-es volt, mikor szedtem a Clostit.A Closti nagyon jó peteérésre, viszont elvékonyítja a nyálkahártyát!
A kérdező hozzászólása: Elvileg egy nagyon jó orvos, csak jót hallottam róla. (dr.Sobel Gábor-2.sz.Nõgyógyászati Klinika)
vastagszik de nemlesz 8mm sem . nekem is 32 naposak a ciklusok nekem a 18 napon volt a peteérésem és a 4.5 mm kevés volt. most erre szedek bogyot hogy rendbejöjjön és teherbe tudjak esni. sokszor énis ebben reménykedtem hogy hátha vastagodik még. nekem is mostkell slostit szednem. nemértem hogy a doki miért mondta hogy jo a 4mm es méhnyálkahártya
A kérdező hozzászólása: Nekem a peteérésem nem a 14 nap van, hanem a 20-22. napon van mert nem 28 napos a ciklusom. Gondolom addig még vastagszik. Vagy nem?
elsõ válaszolonak igaza van. nekem 4.5 mm volt a 13. napomon a doki aztmondta nagyon vékony . és irt rá gyogyszer mert aztmondta legalább 8mm nek kell lenie ahhoz hogy betudjon ágyazodni. énis mostmegyek mert mostszedtem be amit irt a doki. nemtudom miért mondott ekkore hülyeséget a dokid. ilyen méhnyálkahártyával most nemlehetsz terhes. nemtud beágyazodni.lehet dokit kelene váltanoid
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Hát nem maradt más mint a remény, és fogok venni palástfû teát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!