Találatok a következő kifejezésre: A ciklusaim naposak voltak, (134 db)

A kérdező hozzászólása: Szia! Hát...asszem a kávéval gondba leszek...:) Írhatsz e-mailt, örülnék neki. Elsõ terhességem, 24 éves vagyok, és jogász hallgató. Akkor majd írj. :D Szia
Én vagyok az utolsó. Elõször is gratulálok, nagyon örülök neked!!!!! Én egy tesztet csinálta, halvány pozitív lett, de nem csinálok többet. Szerintem egy nõnek ezt éreznie kell, hogy a szervezete megváltozik, nem kell két teszt, elég egy is. Figyu neked se jött meg, késik már napok óta, nekem is késik 3 napja, ott a teszt! Egyértelmû!!!! Örülj, légy boldog! Majdnem egy napra leszünk kiírva. Én szept 12 körül. Neked mikor volt az utolsó mensid elsõ napja? Én a dokimmal is beszéltem már, 22-én megyek, azt mondta, hogy elõbb nem érdemes. Mégegyszer gratula, vigyázz magatokra!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Az elõbb teszteltem pozitívat!!!!!:D Hihetek egy tesztnek, vagy csináljak még?
felfáztál, elírtam bocsi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Még nem merek tesztelni, mert csak 1 napja késik. Érdekelnek a vélemények. Köszi:D
Nekem ugyanezek voltak a tüneteim és ma teszteltem 2 nap késés után pozitívat!Szerintem reggel tesztelhetsz. Ja tünetnek még annyi, hogy derekam leszakad, meg tompán fájogat a pocim alul. Neked drukk!
Szia! Hát napi egyszeri gyenge kávé nem árthat! Ha a vérnyomásod alacsony akkor meg jó is. Idd tejjel. Én is kávéztam, mondjuk én csak ilyen 3 az 1-bent, de nem iszok, mert én meg nem kívánom. Nekem már elmúlott ez a wc-re járás, de még pár napja nekem is folyton pisilnem kellett. Neked ez az elsõ terhességed? Mennyi idõs vagy? Mit tanulsz? Na most annyi mindent kérdeztem. Ha gondolod írhatok emailt is neked, és ott folytathatjuk. Cdak akkor íírd meg! Üdv.
A kérdező hozzászólása: Nekem sincs semmi extra tünetem. Csak egy kicsit szédelgek, meg mindig a wc-t járom. Jól vagyok, barátkozom a gondolattal, hogy mi is lesz velem az elkövetkezendõ 9 hónapba...:) Étvágyam sincs sok. Csak nagy kávés vagyok, mert alacsony a vérnyomásom...Akkor most mennyi kávét ihatok szerinted? Meg tanulok is és ahhoz is kell egy kis koffein... Neked is szép napot, és ha lesz kedved akkor írj.:D
Szia! Én eddig még jól vagyok, nincs sok tünetem. Annyi talán hogy kicsit többet eszek, de rám is fér, mert csak 48 kiló vagyok. Azért kell ennem, mert ilyen keserû ízt érzek a számban, egy kicsi hányingerem van tõle és amig eszek addig jó. De ez nem olyan durva. Remélem meg is úszom ennyivel az elsõ idõszakot. Akkor tényleg biztos az a pozitív, ha egybõl megjelent, az nem téved. Szerintem felesleges pénzkidobás ismételni. Ez pozitív! És te hogy vagy, nálad van valami tünet? Szép napot!
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is gratulálok Neked! Nekem dec. 4 volt meg, és én meg szept. 10-e körül...:) Annyira egyértelmû volt...beletettem a tesztet a vizeletbe, és már ott is volt a csík, egy pillanat alatt, és nagyon erõsen látszott. Délután csináltam. :D Hogy vagy most? Milyen tüneteid vannak?
Egy nap után vigyorogtam a két csíkos tesztemre... saccra a tünetek is stimt....
Szia! Én vagyok a pozitív tesztes, nekem se volt semmilyen folyásom se akkor mikor meg kellett volna jönnie és azóta se. Szerintem nyugodtan tesztelhetsz reggel. Nagyon szorítok!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem jött meg, szerencsére! De nem is teszteltem, még várok. Nekem nincs semmilyen folyásom, és ezért félek egy kicsit. A méhemnél furcsa, minthaszurkálnák, vagy csiklandoz...nem tudom elmagyarázni...olyan furi érzés. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) Milyen tüneteid voltak még?
Szia, második vagyok: bõségesebb folyás, de krémes fehér, és soook, amit meg írtál, hogy pisilés... ha nem felfátál, akkor te is babázol... Írd majd meg, hogy mi lett veled.
Én vagyok az utolsó válaszoló! Én is sûrvebben jártam pisilni! szerintem tök jó jeleid vannak!
A kérdező hozzászólása: Gratula Neked! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nekem nem fáj a derekam, csak a fejem. Meg azt vettem észre, hogy sûrûbben járok pisilni, pedig nem iszok sokat.
lehet, de ezt mi a gép mögül nem tudjuk megmondani. csinálj egy tesztet és kiderül.

A Clostil hány napos ciklust csinál? Nekem eddig 35, 45 naposak voltak. Akkor most mire számítsak? És mikorra teszi a pé-t?

A tapasztalatokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Nekem nagyon rövid, 19-21-23 napos ciklusaim voltak,Clostit szedtem napi 1-et a 2-5.napig. beállította a három hónap alatt kotta pontos 25 napra. most volt az elsõ Closti mentes hónapom,most vagyok a 29.napon, még nem jött meg,de már jelei vannak,hogy fog:(szóval nálam a rövid ciklust kitolta,mert ugyebár a rövid ciklus sem jó,hisz általában anovulatorikus ciklusok az olyanok. Neked hosszabb ciklusaid vannak,ahogy írtad,lehet,nálad rövidebbé teszi,és leszt tõle PÉ-d is. Nálam csinált szép tüszõket és lett is spontán tüszõrepedés:)csak sajna a baba még nem jött össze ennek ellenére sem. Kitartást és sok sikert!

Szia! Nekem nagyon rövid, 19-21-23 napos ciklusaim voltak, Clostit szedtem napi 1-et a 2-5.napig. beállította a három hónap alatt kotta pontos 25 napra. most volt az elsõ Closti mentes hónapom, most vagyok a 29.napon, még nem jött meg, de már jelei vannak, hogy fog:(szóval nálam a rövid ciklust kitolta, mert ugyebár a rövid ciklus sem jó, hisz általában anovulatorikus ciklusok az olyanok. Neked hosszabb ciklusaid vannak, ahogy írtad, lehet, nálad rövidebbé teszi, és leszt tõle PÉ-d is. Nálam csinált szép tüszõket és lett is spontán tüszõrepedés:) csak sajna a baba még nem jött össze ennek ellenére sem. Kitartást és sok sikert!
Elsõ válaszoló vagyok még valami:) szóval nálam 25 napos ciklust csinált, engem ellenõriztek hüvelyuh.val, a 11 . napon volt PÉ, ovufájdalom, nyák, minden megvolt, 12.napon uh.az látta, hogy 3 tüszõ is megrepedt. 19.napon volt progeszteronszint nézés, ez 36ng/ml feletti lett.ami azt jelentette, hogy spontán volt tüszõrepedés is! Ha ezeket ellenõrzik neked a Closti alatt, akkor könnyebb behatárolni a peteérésed! a progeszteron szint értéke 15ng/ml felett már jónak mondható a ciklus 21.napján. Mondjuk nálam sajna elvékonyította a méhnyálkahártyát, ami ugye szintén fontos, mert másképp nem tud létrejönni a beágyazódás.Minden jót Neked!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszod! Holnap kell elõször mennem vérvételre prog.szintet nézni. Hát remélem hogy összejön a baba! Drukk Neked is a babához!

Szerintetek 25-26 napos ciklussal teherbe lehet esni? A múlt héten voltam dokinál és ő mondta, hogy túl rövid a ciklusom ahhoz, hogy összejöjjön! Kicsit megijedtem.

Írjátok meg ki milyen ciklushossz mellett lett terhes!

Legjobb válasz: Amikor a fiam megfogant 26 naposak voltak a ciklusaim. A barátnõmnek átlag 22. nemsokára születik a babája. Szerintem keress másik orvost!!!

Amikor a fiam megfogant 26 naposak voltak a ciklusaim. A barátnõmnek átlag 22. nemsokára születik a babája. Szerintem keress másik orvost!!!
25 napos ciklussal estem teherbe 36 vagyok
Az enyémek is 26 naposak és terhes lettem...
24 napos volt, 2. hónapban sikerült.Most 9 hónapos a fiam.Ja, és hátrahajló méhem van.:)
A ciklus hossza nem számít csak hogy legyen peteérésed.Én 28napos ciklussal estem teherbe.Nem rövid a te ciklusod!
Nekem a szülésem óta 26 napos ciklusai vannak.De még sose mondta a dokim, hogy ez rövid.
25-26naposak a ciklusaim, sot volt mar 24 meg akar 27 is, es elsore teherbe estem a lanyommal. Nagyon konnyen teherbe esek. Menzi utolso napjan (ciklus 5.napjan)tortent egyuttletbol is teherbe estem, mert masnap lett egy jo kis spontan peteeresem orgazmus hatasara , csak nem maradt meg a baba. Ilyen butasagot, hogy ilyen ciklusnal nem lehet teherbe esni.... En mar attol teherbe esnek, ha a parom csak mellem ulne es nem nyulnank egymashoz. :D :D
A kérdező hozzászólása: Azért örülök, hogy ilyeneket írtattok! Nekem már van egy kisfiam és õ elsõre összejött, bár nem ilyen 25 napos ciklussal! A régi dokim pedig a hátrahajló méhem miatt aggódott és mégis egészséges gyerekem született. Köszi csajok a válaszokat!!!

32 (de lehet 33) napos ciklus mellett, ha a 17. napon voltunk együtt, akkor nagyobb az esély a lányra? Tapasztalatok, akik pontosan tudják az ovu és az együttlét napját? Amiből baba lett?

Legjobb válasz: Szia. Nekem 30 naposak voltak a ciklusaim,13.napon volt ovum,12.én este voltunk együtt és kisfiam lesz. 37+2 hkm

Szia. Nekem 30 naposak voltak a ciklusaim, 13.napon volt ovum, 12.én este voltunk együtt és kisfiam lesz. 37+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Tehát 12. napon voltatok együtt? Biztos a 13. napon volt ovud? Csak mert akkor jó hosszú a luteális fázisod. 16-17 nap? Bár lehet, hogy akkor nem 30 napos ciklusod lett volna, de azt már nem tudod meg:)
Nekem a luteális fázisom 12 nap volt mindig.És igen, 13.án volt ovum, ovu tesztet használtam, és tuti, hogy 13.án fogant meg a kisfiúnk, mert sem elõtte sem utána nem voltunk többször együtt. :)
Az utolsó menzeszem július 25.én volt, és a legközelebbi mensit aug. 25.-re nem vártam, és nem is jött már meg..24.én reggeli elsõ vizeletbõl halvány pozit teszteltem.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!!!
31 napos ciklusok mellett a 18. napon éjjel voltunk együtt. Elsõre, egy alkalomból sikerült. 5 hetes vagyok:)

Missed ab után mindenkinek hosszabbak lettek a ciklusai? Eddig napra pontosan 28 naposak voltak, május óta 31 napra jön meg. Ez normális?

Legjobb válasz: Szia Szerintem az teljesen ok,semmi gond nincs vele.Nekem szülés után lettek 32 naposak a ciklusaim,elötte nekem is 28 napos volt.

Szia Szerintem az teljesen ok, semmi gond nincs vele.Nekem szülés után lettek 32 naposak a ciklusaim, elötte nekem is 28 napos volt.
Szia! Nekem február végén volt missed ab-om, és nekem is a rendszeres 28 napos ciklusokból 30-32-35 naposok lettek. Most, 9 hónap után, novemberben állt vissza elõször 28 naposra, és lett az ovutesztem olyan egyértelmû és erõs pozitív, mint a teherbeesésemkor. Úgy gondolom, amíg nem rendezõdött a hormonháztartásom, nem is állt vissza a normális kerékvágásba a ciklusom. Türelem, kitartás, lehet, hogy neked még hamarabb is rendezõdni fog! Sajnálom a történteket, de fel a fejjel!!!! Csak pozitívan!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. :-)

Hogy kell kiszamolni hogy mennyi napos a ciklusom (peldaul julius 17-en voltam es augusztus 12-en -minden honapban kb.4-5 nap kulonbseg) en 26 napos ciklust szamoltam, jol szamoltam ki?

Legjobb válasz: Ajánlom a www.ciklus.hu oldalt. Számol, jelez hogy holnap ez meg az..., statisztikákat készít. Nekem egyszerûsítette az életemet.:)

Ajánlom a http://www.ciklus.hu oldalt. Számol, jelez hogy holnap ez meg az..., statisztikákat készít. Nekem egyszerûsítette az életemet.:)
Igen, jól számoltad. :-)
Ciklusod elsõ napja az a nap, amikor megjön: nem csak foltozgat, hanem rendesen pirosas vérzés van.Utolsó nap pedig a köv. mensi elõtti nap. A ciklus.hu tényleg sokat segít, csak regizned kell és beírni az adatokat, õ meg számol mindent!

Tisztelt Doktor Úr! Pár hónapja határoztuk el, hogy babát szeretnénk. Azóta a ciklus 2. felében erős PMS gyötör. A ciklusaim hosszabbak lettek: 28-31 naposak, korábban mindig 25-26 naposak voltak. Azelőtt nem voltak ilyen panaszaim. Megnehezítheti ez a te

Tisztelt Doktor Úr! Pár hónapja határoztuk el, hogy babát szeretnénk. Azóta a ciklus 2. felében erős PMS gyötör. A ciklusaim hosszabbak lettek: 28-31 naposak, korábban mindig 25-26 naposak voltak. Azelőtt nem voltak ilyen panaszaim. Megnehezítheti ez a teherbeesést? Premens tabletta szedésére gondoltam, hátha enyhíti a tüneteimet. Szedhető ez a ciklus 2. felében, amikor már elvileg terhes lehetek? Esetleg tud ajánlani valamit a teherbeesés elősegítésére? Köszönettel: Angelika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben már nem védekeznek és gyermekvállalást terveznek, akkor inkább nem ajánlom semmilyen készítmény szedését a PMS kezelésére, mert korai várandósság esetében nem tanulmányozták a hatásokat. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben már nem védekeznek és gyermekvállalást terveznek, akkor inkább nem ajánlom semmilyen készítmény szedését a PMS kezelésére, mert korai várandósság esetében nem tanulmányozták a hatásokat. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Pár hónapja határoztuk el, hogy babát szeretnénk. Azóta a ciklus 2. felében erős PMS gyötör. A ciklusaim hosszabbak lettek: 28-31 naposak, korábban mindig 25-26 naposak voltak. Azelőtt nem voltak ilyen panaszaim. Megnehezítheti ez a te

Tisztelt Doktor Úr! Pár hónapja határoztuk el, hogy babát szeretnénk. Azóta a ciklus 2. felében erős PMS gyötör. A ciklusaim hosszabbak lettek: 28-31 naposak, korábban mindig 25-26 naposak voltak. Azelőtt nem voltak ilyen panaszaim. Megnehezítheti ez a teherbeesést? Premens tabletta szedésére gondoltam, hátha enyhíti a tüneteimet. Szedhető ez a ciklus 2. felében, amikor már elvileg terhes lehetek? Esetleg tud ajánlani valamit a teherbeesés elősegítésére? Köszönettel: Angelika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben már nem védekeznek és gyermekvállalást terveznek, akkor inkább nem ajánlom semmilyen készítmény szedését a PMS kezelésére, mert korai várandósság esetében nem tanulmányozták a hatásokat. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben már nem védekeznek és gyermekvállalást terveznek, akkor inkább nem ajánlom semmilyen készítmény szedését a PMS kezelésére, mert korai várandósság esetében nem tanulmányozták a hatásokat. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Május 6-án jött meg a mensim. A ciklusaim 27-28 naposak. Ma éreztem hogy szurkál a petefészkem elég érezhetöen és fehér folyásom van! Tegnap együtt voltunk a férjemmel! Ez peteérés lehet? Sikerülhetett a baba? Jokor voltunk együtt?

Legjobb válasz: nemtudni hogy sikerült e sajnos sok nõ van akinek 28 napos a ciklusa és nemjön a baba. több ok is lehet ha valakinek nem jön ösdze nemcsak az hogy van peteérés vagy nincs. de szoritok neked hogy azlegyél csak szerintem nemszabad beleélni magát az embernek

nemtudni hogy sikerült e sajnos sok nõ van akinek 28 napos a ciklusa és nemjön a baba. több ok is lehet ha valakinek nem jön ösdze nemcsak az hogy van peteérés vagy nincs. de szoritok neked hogy azlegyél csak szerintem nemszabad beleélni magát az embernek
Elvileg lehet, a szurkálás az már a beágyazódás jele inkább. A peteérés nem szurkál , viszont a beágyazodásig még vissza van egy hét legalább. Ha nagyon szeretnétek babát , és most nem jött össze, figyelned kéne az ovulációdat tesztekkel, mert az könnyebb., de remélem sikerült.
Illetve javaslom ma is és holnap is legyetek együtt. 2. válaszoló.

A ciklusom 20. és 26. napján barna folyásom volt (a 26. nap ma van. A ciklusom 14. napján voltunk együtt (ált.28 naposak pluszminusz 2-3nap. Az évek alatt volt így is, úgy is) megszakítással "védekeztünk". Lehetek terhes?

Soha nem volt még barna folyásom. Lehetséges, hogy a beágyazódás elején és végén is jelentkezik barna folyás? Közte egy hétig nem volt semmi. Volt már valakinek ilyen? Holnap akarok tesztet csinálni, de félek, még korai lesz.

Legjobb válasz: Lehet baba a dologban,de nem 100%! Szóval 25-31 napos a ciklusod! A 32. napon csinálj egy tesztet,ha nem jön meg! Akkor már biztos mutat valamit! :)

Lehet baba a dologban, de nem 100%! Szóval 25-31 napos a ciklusod! A 32. napon csinálj egy tesztet, ha nem jön meg! Akkor már biztos mutat valamit! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!