Találatok a következő kifejezésre: A ciklusaim naposak! Akkor a peteérésem (52 db)

Most akkor hány napos a ciklusom, hogy számoljam a peteérést?

október végén szültem.1x január 23án jött meg,majd 36napra február 28án.ezután 40napra április 9én.majd 32napra május 11én,és most 35napra június 15én.

Legjobb válasz: elöször rendbe kéne tetetnia ciklusodat orvossal vagy gyogyteákkal, igy nehéz megmondani, de ha nem akarsz dokihoz menni, átlagolj, és hömérözz meg nyálkát figyelj, méhszájnyitottságot, de egysezrübb ha ovu tesztet használsz. 32

elöször rendbe kéne tetetnia ciklusodat orvossal vagy gyogyteákkal, igy nehéz megmondani, de ha nem akarsz dokihoz menni, átlagolj, és hömérözz meg nyálkát figyelj, méhszájnyitottságot, de egysezrübb ha ovu tesztet használsz. 32

Ha most okt. 03-án jön és 06-án múlik el a menszeszem és 28 napos a ciklusom akkor pont a 14 dik nap van peteérésem?

Legjobb válasz: Elméletileg igen, de 2-2 napot ide-oda akkor is számolj rá. (Ha pontos a ciklusod, tehát nagyjából mindig 28 napos)

Elméletileg igen, de 2-2 napot ide-oda akkor is számolj rá. (Ha pontos a ciklusod, tehát nagyjából mindig 28 napos)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ!:)
Kb 14.-ik nap, ahogy az elsõ írta. De ne akard annyira pontosan belõni, nehogy kicsit korábban legyen, és lemaradjatok róla. Szóval 17.-e elõtt 3-4 nappal már érdemes elkezdeni az akciót. :-)

Május 6. án kezdődött a ciklusom.27-én lehett peteérésem, mert akkor fájt a petefészkem. Akkor onnan számolva 14 nap mulva jön meg? 28 naposak a ciklusaim. Elvileg már 3-án meg kellet volna neki jönni.

Legjobb válasz: Ez a kérdés engem is érdekelne, mert nekem 5-én jött meg utoljára, 21-én volt pé-m és 2-ára kellett volna megjönnie.Vettem tesztet, tegnap reggelibõl megcsináltam, de full negatív lett.Most nem értem miért nem jött meg? Még annyi, hogy 25-26-án volt alhasi fájdalmam, meg erõsebb folyásom.

Ez a kérdés engem is érdekelne, mert nekem 5-én jött meg utoljára, 21-én volt pé-m és 2-ára kellett volna megjönnie.Vettem tesztet, tegnap reggelibõl megcsináltam, de full negatív lett.Most nem értem miért nem jött meg? Még annyi, hogy 25-26-án volt alhasi fájdalmam, meg erõsebb folyásom.
Ha 27-én volt peteérésed (valószínû itt az ovulációra gondolsz) akkor onnan kell számolni kb 14 napot és az nem lehet 3. Vagy pedig nem 27-én volt az ovuláció.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom igazából mikor volt, csak tippeltem.De akkor miért nem jön meg?Ilyen hosszú még sose volt a ciklusom.
A kérdező hozzászólása: Tegnap megjött.Nem lett baba!
Elsõ vagyok, nagyon sajnálom, hogy nem lett baba, de ne add fel, a következõ hónap újabb remény! Én is mármár feladtam ezt a hónapot, de még ma reggel teszteltem egy utolsót, mielõtt a jövõhéten dokihoz mentem volna, és halványan, bár, de pozitív lett :) Remélem nemsokára te is pozit tesztelsz majd!

Általában 28 naposak a ciklusaim. Ha ebben a hónapban 19. napon van peteérés, akkor mindenképpen kitolódik a menses időpontja?

Legjobb válasz: Szia!Igen!Peteérést követõ 14. napon lesz mensi (vagy nem lesz):) Én is így jártam múlt hónapban.3 napot csúszott mert késõbb volt pé-m!

Szia!Igen!Peteérést követõ 14. napon lesz mensi (vagy nem lesz):) Én is így jártam múlt hónapban.3 napot csúszott mert késõbb volt pé-m!
HA a 33. napodon még nem jön meg, ha a 19.-en volt pé, akkor még nem számít késésnek... HA a 33. után sem, akkor tesztelj:D Remélem babás vagy:) )) Mondjuk, ha a 19.-en volt pé, és jókor voltatok együtt, akkor 29.-30. napon már lehet pozi a teszted.

Ha kb 35 naposak a ciklusaim, akkor nem a 14. nap környékén van peteérésem, hanem később?

Legjobb válasz: igen. de ha 35 napnál késöbb jön a menzi nincs peteérés sem.

igen. de ha 35 napnál késöbb jön a menzi nincs peteérés sem.
Sógornõmnek 35-42 naposak a ciklusai. Van egy kislánya és sajna 2 vetélése is volt, de az biztos, hogy nem a peteérés hiánya miatt volt. Vannak emberek akik furán vannak "összerakva". :-)
elméletileg a 35-bõl kell levonni 17-et és akkörül van peteérésed: 18.nap körül, de jobb ha ellenõrzöd tesztekkel, ha komolyan babára készülsz, vagy pedig kétnaponta szex!
Most voltam a dokinál kaptam egy kis naptárat minden reggel kell mérnem a hõmet hüvelybe és bejelölni az ábrán. Amikor megvolt 1 hónap össze kell kötni a pöttyöket és kapsz egy grafikont és amikor magasan van akkor van peteérés én most pár hónapig így figyelem meg aztán kiderül, de szerintem okos ötlet. Sok szerencsét

Ha 6 napig néha 7 napig tart a mensim, akkor hány napos a ciklusom? Hanyadik nap van peteérésem?

Legjobb válasz: A ciklus a menses 1. napjától a következõ menses 1. napjáig tart, így számold, függetlenül attól, hogy hány napig van vérzésed.

A ciklus a menses 1. napjától a következõ menses 1. napjáig tart, így számold, függetlenül attól, hogy hány napig van vérzésed.
Nem ettõl függ fõleg, hanem attól hogy az elsõ napja és a következõ elsõ napja között hány nap telik el. Vagyis hány naponta jön meg. Ésaz elsõ napjától visszafelé számítva 14 nap. Elvileg, és alap esetben.
Regisztrálj be a ciklus.hu- ra. ha kitöltöd az utolsó mensid dátumát, nyomon tudod követni a következõt, azt is mikor várható az ovuláció, sõt ha sikerül a megtermékenyülés, azt is jelzi, kislány vagy kisfiú esélyesebb. Terhesség alatt pedig hetente olvashatsz a baba fejlõdésérõl, jelzi a szülés dátumát is. Nagyon hasznos kis oldal.

Ha valakinek 40 napos ciklusai vannak, akkor a utolsó menszitől számított 8. héten mekkora a baba? Tudom, hogy kisebb, mivel a peteérés a 22-24. napon volt. De mekkora a normális?

Legjobb válasz: http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html Ebben a táblázatban benne vannak az átlag méretek. Ez normál ciklushoz van kalkulálva, tehát a nyolc hetes méret a fogantatáshoz képest kb. hat hetesnek számít. A Te terhességed 8 hetesen a fogamzáshoz képest csak 4,5-5 hetes körül lehet. Ha a doki mindent rendben talál akkor nem igazán kell a méreteken gondolkodni, és azt kalkulálgatni, hogy mekkorának kellene lenni.

http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html Ebben a táblázatban benne vannak az átlag méretek. Ez normál ciklushoz van kalkulálva, tehát a nyolc hetes méret a fogantatáshoz képest kb. hat hetesnek számít. A Te terhességed 8 hetesen a fogamzáshoz képest csak 4, 5-5 hetes körül lehet. Ha a doki mindent rendben talál akkor nem igazán kell a méreteken gondolkodni, és azt kalkulálgatni, hogy mekkorának kellene lenni.

Ha átlag 25 napos a ciklusom akkor mikor lehet peteérésem?

Legjobb válasz: 12.napon és környékén

12.napon és környékén
10-11 napon!!!!!!
A 9-11-13 napokon legyetek együtt!!!!!
Utolsó válaszolónak 14-es ha jól látom :-)teljesen igaza van!Nekem 26 naposak a ciklusaim, van hogy 24 ezért nagy átlagnak 25-26 napot számolok a menstruációs-ovulációs naptárba a neten!Valóban a 9-11-13 nap a nyerõ a naptár szerint is, . És szerencsére nekem minden hónapban látható-érezhetõ tüneteim is vannak, mint a szurkálás, pici fájdalom, és a tojásfehérjés váladék, ami már hamarabb elkezdõdik, de akkor a 11-13 nap között a legnyúlósabb, vagyis ilyenkor vagy a legtermékenyebb, mert ez a váladék óvja, segíti elõre a spermiumokat!Én így igyekszem babásodni!sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: kb 12.-13. nap környékén érzek valami olyasmit ami azt hiszem ez lehet.. Elképzelhetõ?
Szinte biztos hogy az, remélhetõleg minden rendben van és érzed!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nagyon jól esik hogy ennyien próbáltok segíteni! Köszönöm!!!
Legútóbbi ciklusom 26 napos volt, 12. napon volt peteérésem, 13. napon meg is fogant a kisbabánk.
A kérdező hozzászólása: Ma 10. ciklusnapomon kezdett nyúlós nyákom lenni
Nekem is mindig 10-11-12-13 ezeken a napokon van a nyúlós nyák, biztos, hogy a peteérésre utal. Nekem is most van!:-)
utolsó vagyok, nem visszafelé számoltam hanem elörre vérzés elsõ napjátol 10.nap, én is mindíg késöbbre számoltam de a végén 7 hó próbálkozás után mikor vettem tesztet kiderült hogy elöbb van
nekem ugyanígy 25 nmapos volt, és a mensi elsõ napjátol számolva , a 10.napon estem teherbe, vettem ovu tesztet és az is kimutatta hogy akkor volt peteérésem, tehát próbálkozz a 9.naptól, 13 . napig , sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Ha van olyan akinek ilyen a ciklusa és teherbeesett és tudja hogy mikor az írjon.
Ezt nem írtad, de nagyon szívesen a választ, akkor meg sem szólalok
A kérdező hozzászólása: Ezt akkor írtam amikor még nem láttam hogy írtál. Köszönöm a válaszod és hasznosnak tartom csak kíváncsi vagyok a tapasztalatokra is ezzel kapcs.ban
A kérdező hozzászólása: Ne haragudjatok, mindenki tanácsát szívesen fogadom!!!!
Semmi gond. Sajnos, ennél pontosabbat nem tudok írni De 25 napos ciklus az nem rossz, én úgy tudom nagyobb a gond ha a 28nál tovább tart.
14 nappal a menstruáció elõtt van peteérés normális esetben, te is ki tudod számolni...
Esetleg kipróbálhatod ezt az oldalt: http://www.ciklus.hu/
A kérdező hozzászólása: már 8 hónapja vezetem a mensim a ciklus.hu-n de ott az ovu idõpontjára a ciklus 14. napját adja meg de én is úgy tudom hogy mensitõl vissza kell számolni 14 napot. Na már akkor 25 napos ciklusnál az a 11. ciklusnap! Ezért tettem fel a kérdést..
Lehet 14. napon a péd, de akkor túl rövid a luetális fázis, így nincs ideje megtapadni az embriónak. Nézess dokival uh követést egy ciklusban.
A kérdező hozzászólása: Ezután kb 1-2 napra van tüszõrepedés ugye?

Ha 32 naposak a ciklusaim akkor mikor van peteérésem?

Legjobb válasz: Valószínûleg a felénél.

Valószínûleg a felénél.
A kérdező hozzászólása: és a ciklus 22 napján mennyi esély van a teherbeesésre?
ciklus.hu-t ajánlom a figyelmedbe. mások nem tudják kiszámolni..... miért, akkor voltatok együtt védekezés nélkül?
A kérdező hozzászólása: hát sajnos igen , bár tudom hogy nagy felelõtlenség volt, soha többet nem csinálok ilyet
Namost az a nagy helyzet, hogy sokan azt mondják, bármikor teherbe lehet esni, és csak az esély változó.
Kb. 14 nappal vérzés elõtt, a ciklus hosszától függetlenül. A felénél dolog csak 28 napos ciklusnál érvényes. De amúgy bármikor tolódhat, elõrébb csúszhat, lehet egy ciklusban kettõ, szóval bármikor teherbe lehet esni. Elõbb kell gondolkodni, nem utólag...

Ha a ciklusaim 30-32 naposak, akkor szerintetek mikor van peteérésem? 14 nappal az utolsó menstruáció első napjától számolva? Vagy nem jól számolom?

Legjobb válasz: Nem. Az ösztrogén fázis (a pé elõtti szakasz) változó hosszúságú lehet, a lényeg, h a pé után 14-16 nappal jelentkezik normál esetben a vérzés. Szóval ha 32 napos a ciklusod, akkor kb. a 17-18. napon van a pé. Akinek rövid a pé utáni rész, annak progeszteronhiánya van. Hõmérõzéssel pontosabban is meg tudod határozni. Amikor leesik az ébredési hõ, akkor van a peteérés (az ösztrogénszint megemelkedése miatt esik le) majd a tüszõrepedés, amitõl (a sárgatesthormon hatására) felmegy hõmérséklet a korábbinál magasabbra. Nézz szét itt: babatervezok.otthona.net

Nem. Az ösztrogén fázis (a pé elõtti szakasz) változó hosszúságú lehet, a lényeg, h a pé után 14-16 nappal jelentkezik normál esetben a vérzés. Szóval ha 32 napos a ciklusod, akkor kb. a 17-18. napon van a pé. Akinek rövid a pé utáni rész, annak progeszteronhiánya van. Hõmérõzéssel pontosabban is meg tudod határozni. Amikor leesik az ébredési hõ, akkor van a peteérés (az ösztrogénszint megemelkedése miatt esik le) majd a tüszõrepedés, amitõl (a sárgatesthormon hatására) felmegy hõmérséklet a korábbinál magasabbra. Nézz szét itt: babatervezok.otthona.net
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!