Találatok a következő kifejezésre: A ciklusaim 32 nap körül (8 db)

Ovuláció a ciklus 32. napja körül?

PCOS-em van, a ciklusaim 40-90 nap közöttiek. Jelenleg 18 hetes terhes vagyok ultrahang alapján, illetve ciklus szerint lassan a 21. hetet kéne taposnom. Elég sokat voltunk együtt akkoriban, 2 héten át szinte minden nap, amikor a baba összejött, így nem tudom, melyik nap fogant pontosan. Eddig úgy tudtam, hogy 19 hetes vagyok, mert a n?gyógyászom minden ultrahangja alapján így számoltam ki és ? is biztosra állította. Viszont a 12. heti ultrahangon Hajdu Krisztinánál voltam (? a legjobb genetikus), akkor 13 hetesnek kellett volna lennem, ? csak 12-nek mérte a babát. Most is nála voltam a 18. heti genetikain, azt hittem, már 19 hetes vagyok, de azt mondják, az a biztos, amit ? mond, az ? mérése számít, így elfogadom, hogy csak 18 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Igen, van! :-) Az enyém a ciklus 30. napján volt ovulációm, biztos vagyok benne mert hõmérõztem is és ovulációs fájdalmam is volt. Most 30 hetes terhes vagyok. Nekem mindig hosszú ciklusaim voltak, de ultrahanggal is igazolták korábban hogy van ott peteérés, csak késõn. Amelyik orvos azt mondja hogy a 20. nap után már nincs peteérés, az dobja ki a diplomáját, és nézzen meg engem!!! És nem én vagyok az egyetlen.

Igen, van! :-) Az enyém a ciklus 30. napján volt ovulációm, biztos vagyok benne mert hõmérõztem is és ovulációs fájdalmam is volt. Most 30 hetes terhes vagyok. Nekem mindig hosszú ciklusaim voltak, de ultrahanggal is igazolták korábban hogy van ott peteérés, csak késõn. Amelyik orvos azt mondja hogy a 20. nap után már nincs peteérés, az dobja ki a diplomáját, és nézzen meg engem!!! És nem én vagyok az egyetlen.
Szia! Azt tudni kell, hogy egy atom biztos pontos menstruáció esetén is van olyan, hogy a cikluson kívûl van peteérés. Ez bármitõl lehet. Nyugottabb életmód, de nagyon sokan állítják, hogy az orgazmus is kiválthatja az ovulációt. Neked mivel nagyon rendszertelenek voltak a ciklusaid ezért nem igazán tudhatod, hogy ténylegesen hanyadik napon voltál a ciklusodnál. Én amikor a lányommal teherbe estem akkor januárban volt meg utoljára és márciusban teszteltem újból. Én arra gondolok, hogy attól, hogy nem véreztem még rendesen ment körbe a ciklusom. Elõfordul az ilyesmi szerencsére nem vagyunk gépek. :) Szívbõl gratulálok a babátokhoz és kívánok minden jót.
A kérdező hozzászólása: Erre már én is gondoltam, hogy "körbeértem", de jó, hogy más is ezt mondja, talán van benne valami. Megkérdezem majd a nõgyógyászomat, hogy lehetséges-e vagy mi a valódi magyarázata. De ez most nagyon érdekel. :) Köszönöm a választ és a gratulációt. :)
Nagyon szívesen. :) Igaz én nem is gondoltam erre a kérdésre amikor terhes lettem. De ha te még kapsz választ akkor megírod nekem? Most már kíváncsi vagyok, hogy õ mit mondana, bár a szakmai tapasztalatom szerint csak ez lehet. :) Tudjátok a nemét a babátoknak?
Én csak annyit tudok érdemben hozzászólni a témához, hogy személyes tapasztalataim szerint hosszú ciklusnál is van/lehetséges peteérés. Tavaly szeptemberben pl. a 49. cn. körül volt ovulációm. Miért ne fordulhatna elõ? Hiszen nem gépek vagyunk, hogy óramû pontossággal "mûködjünk"...
A kérdező hozzászólása: Az orvos nem mondott semmit, hogy mitõl lehet, annyival elintézte, hogy elõfordul néha késõi peteérés. És valószínûleg nekem évente 2-3 ilyenem lehet maximum, amit nem jelez elõre semmi. Vagyis valami ilyesmit mondott, nem ragozta túl. Nem látszott rendesen az ultrahangon, de valószínûleg kislányunk lesz.
A kérdező hozzászólása: Tünetem nincs...csak a hasam alja szúrkál néha.
A kérdező hozzászólása: Hát senki nem segít???

A 28 napomon délután csináltam tesztet, de negatív lett. A ciklusaim 32-34 naposak. Lehetek még babás? Korán teszteltem?

Legjobb válasz: Szia. Igen könnyen elõfordulhat, hogy korán teszteltél. Én is teszteltem, mielõtt meg kellett volna jönnie, és negatív lett. Most vagyok 19 hetes pocakos. Sok sikert:)

Szia. Igen könnyen elõfordulhat, hogy korán teszteltél. Én is teszteltem, mielõtt meg kellett volna jönnie, és negatív lett. Most vagyok 19 hetes pocakos. Sok sikert:)
Szerintem korán teszteltél. Bár ettõl még lehet, hogy igazat mutatott a teszt. Szerintem várd meg legalább a 34. napot.
Ráadásul délután csináltad! Várd meg a 34. napot és tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, akkor nagyobb a hcg koncentrációja. De még lehet, hogy akkor sem fogja mutatni, csak az elmaradt mensi után pár nappal.

Nekem 31-32. napos ált. A ciklusom. Már 1/2 éve szedek Clostylbegitet. Kb. a 18. nap körül lehet peteérésem, a kérdésem az, hogy ha a 21-22 napon már jelentkezik mens. Szerű erős hasfájás, attol még reménykedhetek e, hogy sikerül a baba?

Legjobb válasz: Én az utolsó utáni pillanatig reménykedek minden egyes hónapban, hátha... Neked is csak ennyit tudok írni bíztatásként.Ha csak gyenge görcseid lennének és néhány nappal elõrébb járnál a ciklusodban, azt mondanám, hogy pé, de mivel azon már túl vagy a menzi pedig még túl korai, így sajnos nem tudok mit tanácsolni, csak annyit, hogy ne görcsölj a témán. Tudom, hogy a baba érdekében megteszünk bármit és állandóan figyelünk minden rezdülésünkre, de hidd el, a lényeges dolgokat, mint például megtermékenyítés és beágyazódás úgysem érezzük meg. Türelem, elõbb utóbb a ti szerelmetek gyümölcse is megérik!!Kitartás!

Én az utolsó utáni pillanatig reménykedek minden egyes hónapban, hátha... Neked is csak ennyit tudok írni bíztatásként.Ha csak gyenge görcseid lennének és néhány nappal elõrébb járnál a ciklusodban, azt mondanám, hogy pé, de mivel azon már túl vagy a menzi pedig még túl korai, így sajnos nem tudok mit tanácsolni, csak annyit, hogy ne görcsölj a témán. Tudom, hogy a baba érdekében megteszünk bármit és állandóan figyelünk minden rezdülésünkre, de hidd el, a lényeges dolgokat, mint például megtermékenyítés és beágyazódás úgysem érezzük meg. Türelem, elõbb utóbb a ti szerelmetek gyümölcse is megérik!!Kitartás!

Ovulteszt 27.28. nap volt + Most a 38. napon teszteltem - terhességit. Korai volt még? Ciklusaim 32, 37, 39, 28 naposak voltak visszafele nézve.

Ez az els? hó hogy babával probálkozunk, és hogy figyelem a szervezetemet. Érdemes szerintetek n?gyógyászt felkeresni?Multkor azt mondta nem gond hogy ennyire össze-vissza jön meg ( nov-ben hagytam abba a fogamzásgátlót )Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha a 28. nap volt a peteérésed,akkor azt leghamarabb 12 napra rá tudod meg,h terhes vagy-e vagy sem. Ennyi dõ alatt ágyazódik be. Szóval szerintem próbálkozz a 40. nap után.Sok sikert!

Ha a 28. nap volt a peteérésed, akkor azt leghamarabb 12 napra rá tudod meg, h terhes vagy-e vagy sem. Ennyi dõ alatt ágyazódik be. Szóval szerintem próbálkozz a 40. nap után.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Akkor várok még 2 napot. Jó lenne nagyon :)

Most tartok a ciklusom 20. napján (32 körül szokott megjönni) és az utóbbi pár napban nagyon erős a folyásom. nincs szaga csak néha olyan (már bocsánat) mintha kb bepisilnék. Ez normális folyás?

S ez normális? mert régebben is voltm ilyen csak akkor nem volt ennyire er?s folyásom.

Legjobb válasz: Okozhatja fertõzé is. ha továbbra is fenn marad, a ciklus utánra gondolok, menj egy STDrendelésre! Ha elmúlik, lehet hogy egy kis hormonális túltengés okozta!

Okozhatja fertõzé is. ha továbbra is fenn marad, a ciklus utánra gondolok, menj egy STDrendelésre! Ha elmúlik, lehet hogy egy kis hormonális túltengés okozta!

A ciklusom 27. napján tartok(32 naposak)az elmúlt napokban a hőm 37 és 36.8 közt volt. ma éjjel 00:45-kor ki kellett mennem, és reggel 4:30-kor 36.4-re lement e hőm! befolyásolhatta az éjszakai felkelés vagy meg fog jönni(szombatra nem várom)?

Legjobb válasz: Hát nagyon gyanus.és nem tudom, h az az éjszakai felkelés, ennyire befolyásolná e hõdet, szerintem nem.ne legyen igazam, de lehet, h a mensid megjövetelét jelezte.De várjuk kia a végét.drukkolok azért.nagyon.

Hát nagyon gyanus.és nem tudom, h az az éjszakai felkelés, ennyire befolyásolná e hõdet, szerintem nem.ne legyen igazam, de lehet, h a mensid megjövetelét jelezte.De várjuk kia a végét.drukkolok azért.nagyon.
Általában min. négy óra alvás után lehet mérni reális hõt. Én is voltam így, kb. a 20-22. nap környékén. Felkeltem három óra körül és hatkor szoktam mérni a hõmet. Ennyi pihi nem is volt elég, mert nagyon alacsony hõ mértem. Másnap már újra magas volt jó sok alvás után. Szóval szerintem ne keseregj!!!

Lehet Baba? A ciklusaim 28-32 naposak. Az utolsó menzim első napja aug.12. volt. Szept.6-án együtt voltunk a párommal. Nem jött meg a menzim. Múlt héten magas, 37 körül volt a hőm. Most nem mértem. Szombaton csináltam tesztet (Gabriel), - lett.

Néha rámjön egy rosszullét pár másodpercig, de lehet, hogy csak beképzelem. Folyásom egyáltalán semmi sincs. A mellem fájdogál, de nem feszül vagy ilyesmi. Néha olyan, mintha meg akarna jönni, de mégsem.

Legjobb válasz: Várj egy hetet, ha akkor sem jön meg, akkor tesztelj még egyszer.

Várj egy hetet, ha akkor sem jön meg, akkor tesztelj még egyszer.
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap este megjött...:-(( Sokat segített ez a honlap a kétségek között! Jó, hogy van. Boldog babavárást, ill. kitartást mindenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!