Találatok a következő kifejezésre: A ciklusaim 32 (174 db)

Ovuláció a ciklus 32. napja körül?

PCOS-em van, a ciklusaim 40-90 nap közöttiek. Jelenleg 18 hetes terhes vagyok ultrahang alapján, illetve ciklus szerint lassan a 21. hetet kéne taposnom. Elég sokat voltunk együtt akkoriban, 2 héten át szinte minden nap, amikor a baba összejött, így nem tudom, melyik nap fogant pontosan. Eddig úgy tudtam, hogy 19 hetes vagyok, mert a n?gyógyászom minden ultrahangja alapján így számoltam ki és ? is biztosra állította. Viszont a 12. heti ultrahangon Hajdu Krisztinánál voltam (? a legjobb genetikus), akkor 13 hetesnek kellett volna lennem, ? csak 12-nek mérte a babát. Most is nála voltam a 18. heti genetikain, azt hittem, már 19 hetes vagyok, de azt mondják, az a biztos, amit ? mond, az ? mérése számít, így elfogadom, hogy csak 18 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Igen, van! :-) Az enyém a ciklus 30. napján volt ovulációm, biztos vagyok benne mert hõmérõztem is és ovulációs fájdalmam is volt. Most 30 hetes terhes vagyok. Nekem mindig hosszú ciklusaim voltak, de ultrahanggal is igazolták korábban hogy van ott peteérés, csak késõn. Amelyik orvos azt mondja hogy a 20. nap után már nincs peteérés, az dobja ki a diplomáját, és nézzen meg engem!!! És nem én vagyok az egyetlen.

Igen, van! :-) Az enyém a ciklus 30. napján volt ovulációm, biztos vagyok benne mert hõmérõztem is és ovulációs fájdalmam is volt. Most 30 hetes terhes vagyok. Nekem mindig hosszú ciklusaim voltak, de ultrahanggal is igazolták korábban hogy van ott peteérés, csak késõn. Amelyik orvos azt mondja hogy a 20. nap után már nincs peteérés, az dobja ki a diplomáját, és nézzen meg engem!!! És nem én vagyok az egyetlen.
Szia! Azt tudni kell, hogy egy atom biztos pontos menstruáció esetén is van olyan, hogy a cikluson kívûl van peteérés. Ez bármitõl lehet. Nyugottabb életmód, de nagyon sokan állítják, hogy az orgazmus is kiválthatja az ovulációt. Neked mivel nagyon rendszertelenek voltak a ciklusaid ezért nem igazán tudhatod, hogy ténylegesen hanyadik napon voltál a ciklusodnál. Én amikor a lányommal teherbe estem akkor januárban volt meg utoljára és márciusban teszteltem újból. Én arra gondolok, hogy attól, hogy nem véreztem még rendesen ment körbe a ciklusom. Elõfordul az ilyesmi szerencsére nem vagyunk gépek. :) Szívbõl gratulálok a babátokhoz és kívánok minden jót.
A kérdező hozzászólása: Erre már én is gondoltam, hogy "körbeértem", de jó, hogy más is ezt mondja, talán van benne valami. Megkérdezem majd a nõgyógyászomat, hogy lehetséges-e vagy mi a valódi magyarázata. De ez most nagyon érdekel. :) Köszönöm a választ és a gratulációt. :)
Nagyon szívesen. :) Igaz én nem is gondoltam erre a kérdésre amikor terhes lettem. De ha te még kapsz választ akkor megírod nekem? Most már kíváncsi vagyok, hogy õ mit mondana, bár a szakmai tapasztalatom szerint csak ez lehet. :) Tudjátok a nemét a babátoknak?
Én csak annyit tudok érdemben hozzászólni a témához, hogy személyes tapasztalataim szerint hosszú ciklusnál is van/lehetséges peteérés. Tavaly szeptemberben pl. a 49. cn. körül volt ovulációm. Miért ne fordulhatna elõ? Hiszen nem gépek vagyunk, hogy óramû pontossággal "mûködjünk"...
A kérdező hozzászólása: Az orvos nem mondott semmit, hogy mitõl lehet, annyival elintézte, hogy elõfordul néha késõi peteérés. És valószínûleg nekem évente 2-3 ilyenem lehet maximum, amit nem jelez elõre semmi. Vagyis valami ilyesmit mondott, nem ragozta túl. Nem látszott rendesen az ultrahangon, de valószínûleg kislányunk lesz.

Ha rendszertelen a ciklusom (32-76) akkor milyen napot kell beirni a termékenységi kalkulátorba? Clostilt szedtem ebben a hónapban.

Legjobb válasz: Szia! Az a baj, hogy ilyenkor meg kell adni az utolsó mensi elsõ napját és azt, hogy hány naposak a ciklusaid. Én lehet átlagot számolnék, de ilyen rendszertelen vérzés mellett nem hinném, hogy valós lesz az az idõszak amit kiír. Próbálj meg szedni barátcserjét, egyszerûen csodákra képes 2-3 hónap alatt. Regulálja a ciklusodat és akkor könnyebb lesz a termékeny napokat meghatározni.

Szia! Az a baj, hogy ilyenkor meg kell adni az utolsó mensi elsõ napját és azt, hogy hány naposak a ciklusaid. Én lehet átlagot számolnék, de ilyen rendszertelen vérzés mellett nem hinném, hogy valós lesz az az idõszak amit kiír. Próbálj meg szedni barátcserjét, egyszerûen csodákra képes 2-3 hónap alatt. Regulálja a ciklusodat és akkor könnyebb lesz a termékeny napokat meghatározni.
Az elõzõ vagyok: azt elfelejtettem, hogy ha 35 napnál hosszabb a ciklusod nem valószínû, hogy van peteérésed.
neke adkkor nemmindig van peteérésed . igy nemtud neked megadni pontos dátumot.

Rendszertelen a ciklusom, 32-45 napos. Hőmérőzök, már 6 napja 37, 2 a hőm. Lehetséges, hogy ilyen hosszú a peteérési időszakom?

Legjobb válasz: Peteérés környékén emelkedik a hõm. és ha terhes vagy akkor nem fog csökkenni a ciklusod végéig.Ha mensid lesz,akkor csökkenni fog a ciklus vége felé!

Peteérés környékén emelkedik a hõm. és ha terhes vagy akkor nem fog csökkenni a ciklusod végéig.Ha mensid lesz, akkor csökkenni fog a ciklus vége felé!
Szia! A tüszõrepedést megelõzõ kb l4 napon a hõmérséklet 37 C alatti a tüszõrepedést követõen 37 C vagy annál magasabb. Egy 28 napos ciklusnál az l-l4 napig 37 c alatti, ha nem vagy terhes akkor a 26-27 naptól esni fog a hõmérséklet, ha viszont terhes vagy akkor marad a 37 vagy a fölötti hõmérséklet. A tüszõrepedés az utolsó alacsony hõmérsékletü napon szokott bekövetkezni. Remélem válaszommal tudtam segiteni.
De van! CSak a szervezeted játszik egy kicsit!
Nekem a dokim egyszer azt mondta, hogy a mensi kitolódását okozhatják lelki tényezõk, stressz, izgalom stb......Lehet hogy ez befojásolja, a nagyon a babára figyelés. Próbáld ki az ovu tesztelést, hõ mérést, az biztos megmutatja van-e péd, de a legjobb az UH-s követés.
ha fogamzásgátlót szedtél a baba elõtt akkor azért lett hosszabb a ciklusod mert abbahagytad a bogyó szedését nekem két kislányomm van és 36 napos ciklusaim voltak. üdv sok sikert ui.: nekem mind a kettõ a harmadik hónapban sikerült
Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: 28
A kérdező hozzászólása: A 29.napon csinaltam tesztet, de sajnos negativ volt! :(
Szerintem csinálj még egyet, mert nagyon gyanús! Drukkolok nagyon! Majd írd meg légyszi az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Rendben, a heten valamelyik nap ha nem jon meg, csinalok es megirom! Koszi
csinálj még egy tesztet, szerintem gyanús hogy ez bizony baba :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos szombaton megjott! :( Megint nem sikerult!

A ciklus 32. napjától 3 napi barna pecsét és az 50. napon barna pecsét mit jelenthet, ha a teszt negatív?

Legjobb válasz: Nagy valószínûséggel valamilyen hormonális gubancot. Kérdés, hogy egyszeri jelenségrõl van szó, vagy általában vannak ennyire hosszú ciklusaid. Ha az utóbbiról van szó, akkor nem árt ha megnézed ezt: http://www.pcos.hu/pcos_survey.html?q1=N&q2=Y&q3=N&q4=Y&q5=N..

Nagy valószínûséggel valamilyen hormonális gubancot. Kérdés, hogy egyszeri jelenségrõl van szó, vagy általában vannak ennyire hosszú ciklusaid. Ha az utóbbiról van szó, akkor nem árt ha megnézed ezt: http://www.pcos.hu/pcos_survey.html?q1=N&q2=Y&q3=N&q4=Y&q5=N..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megcsináltam, azt írta a gyanu megvan, de nem nagyon. Most van elõször ilyen, hogy nem jött meg normálisan, eddig minden hónapban megvolt és mindig 5 napig normális vérzés. Most kimaradt, vagyis helyette volt barnázás, aztán semmi, most meg megint csak barna.

Babát szeretnénk. Most vagyok a ciklusom 32. napján. Átlag 33-34 naposak. DE! A PG/53 mikroszkópom bepáfrányosodott! Ez mitől lehet? (Mai teszt negatív lett)

Legjobb válasz: Én már nem hiszek ezeknek a mikroszkópoknak. Inkább legyetek együtt minden másnap és várjátok a csodát. Én is próbáltam anno mindenfélét és egyik sem segített. Akkor estem teherbe mikor azt mondtam engem már nem érdekel...mellesleg én a ciklusom kb. 8-9. napján estem teherbe. 17 hetes kismami

Én már nem hiszek ezeknek a mikroszkópoknak. Inkább legyetek együtt minden másnap és várjátok a csodát. Én is próbáltam anno mindenfélét és egyik sem segített. Akkor estem teherbe mikor azt mondtam engem már nem érdekel...mellesleg én a ciklusom kb. 8-9. napján estem teherbe. 17 hetes kismami
Szia! Teljes mértékben egyet értek az elõttem szólóval. Amíg figyelgettem a ciklusom, meg számolgattam, meg folyton lestem a peteérést, nem estem teherbe. 2 hónapja meg rá se bagóztam, nem is voltunk együtt, amikorra a görbém a peteérést jelezte, és most 7 hetes terhes vagyok... Fogalmam sincs, mikor estem teherbe, vagy a ciklus 7., vagy a 24. napján, mert csak akkor csináltuk... Szóval akármi megeshet veled is!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Ez tényleg igy van.Nem gyõztem lesni állandoan, mindig negativ lett a tesztem, beleuntam.Igaz nekem peteérésem sem volt.Orvos adott gyógyszert és láss csodát 1hónap alatt terhes lettem.Most 8hetes vagyok.Kitartás türelem, nem görcsössen akarni, nem gondolni rá és fog jönni a baba hidd el.Sok sikert kivánok neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Nekem a mikroszkóp nagyon jól mutatta az ovus idõszakot, de menzi elõtt 1 nappal újra páfrányos lett, aztán megjött és még 2 napig ilyen maradt. Szerintem ez így nem használható terhesség megállapítására.
Mensi elõtt egy napig nekem is páfrányos a mikroszkópom, aztán újra buborékos lesz. Szerintem, ha az ovudat rendben mutatta és még egy-két napig páfrányos marad, érdemes újra tesztet csinálnod, addig viszont felesleges. Éna a35. nap elõtt nem javasolná, csak ha nagyon nem bírod ki :) Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Oks, köszi! Egyébként, már 2. napja páfrányos.Mi lehet az összefüggés??

Ma vagyok a ciklusom 50. ik napján! A Wc-papíron vérzést tapasztaltam a ciklusom 32. napján halvány pozitívat teszteltem! Voltam dokinál és nem látott semmit! Most akkor meg fog jönni?

14mm-es volt a méhnyálkahártyám kedden!Nem zárták ki a terhességet!A melleim feszülnek hányingerem van és rengeteget járok pisilni!Én egy kés?i mpé-re gondoltam ami megtermékenyült!De úgy néz ki még se?Mit?l lett a 28 napos ciklusból 50?Ha nem vagyok terhes?Ilyen még nem történt velem!Kérem a segítségeteket!!Nagyon elkeseredtem és semmi mást nem tudok csak sírok és sírok!

Legjobb válasz: Semmi sírás! A ház nem ég. Orvos Uh és máris tudod hányadika van. Még semmi nincs sem veszve, sem elkésve.

Semmi sírás! A ház nem ég. Orvos Uh és máris tudod hányadika van. Még semmi nincs sem veszve, sem elkésve.
Nem szeretnélek elszomorítani, sõt kívánom, hogy neked ne úgy legyen de én is így jártam ugyanezek a tünetek 49. napnál jártam de nemrég megjött sajnosbaba nem volt halvány pozitiv igen..ez megmagyarázhatatlan de elõfordul de mondom remélem babás vagy:)
Én is jártam már így: halványpozitív teszt, aztán megjött. Alacsony volt a hcg, nem tudott beágyazódni, megtapadni a megtermékenyült petesejt. Azt mondta a doki, hogy "a természet szelektál". Nálam az ok(amit fél év múlva vizsgált csak egy másik doki) magas prolaktin szint.Ezt azért írom. hogy a hormonszíntet nem árt megnézatni, mert okozhat több hasonlót.

A ciklus 32. napján barnázás, mensit jelenthet? Mellette magas a hőm nem esett le.

Legjobb válasz: Szia!Attól függ.Hány naposak a ciklusaid?Ha már késik és úgy barnázol akkor érdemes lenne egy tesztet csinálnod és ha pozitív orvoshoz menned, mert lehet egy kis segítség kellene a babának a megtapadáshoz, amin könnyen lehet segíteni gyógyszerrel!Majd írj hogy mi lett veled!Megy a drukk!

Szia!Attól függ.Hány naposak a ciklusaid?Ha már késik és úgy barnázol akkor érdemes lenne egy tesztet csinálnod és ha pozitív orvoshoz menned, mert lehet egy kis segítség kellene a babának a megtapadáshoz, amin könnyen lehet segíteni gyógyszerrel!Majd írj hogy mi lett veled!Megy a drukk!

Miért bolondult így meg a ciklusom? 32 éves vagyok, másodszor szültem.

Világéletemben 30-35. nap közt jött meg. Az els? baba után is. Most februárban született a második, és ahogy telnek a hónapok, egyre rövidebbek a ciklusok. 30, 28, most meg 26. napra jött meg...jöv? hónapban már a 24. napin megjön? Nem értem, hogy lehet ez. Más is járt már így? Ez normális? Mire számítsak?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!