Találatok a következő kifejezésre: A ciklus.hu-n találok (5 db)

A ciklus.hu-n hol találok ovulációs naptárra?

Legjobb válasz: fölül van kiírva hogy normál nézet, aptár módszer, fiú lány nézet, jah és meg kell adnod ciklusokat, hgy tudjon számolni

fölül van kiírva hogy normál nézet, aptár módszer, fiú lány nézet, jah és meg kell adnod ciklusokat, hgy tudjon számolni
én sem találom...
Elõször regisztrálni kell, bejelentkezni, és akkor rögtön azt adja ki.
Ha a keresõbe - mondjuk a startlapon én a google-t szoktam használni - beütöd hogy "ovuláció", akkor sokat kiad. Én ott találtam rá egy naptárra, annak segítségével ügyködtünk. Már meg is született a babám!:) Sok sikert!

A Ciklus.hu-n hol és melyik menüpont alatt találom meg azt a részt, ahol a reggel mért hő adatomat tudnám vezetni? Természetesen regiztem már!

Legjobb válasz: Szia!Bejön az egész éves naptár,ott ráklikkelsz az adott napra,spec nekem jobb egérgomb. Nap részleteire klikkelsz,és ott van,hogy termékenységi adatok rögzítése.Na ott találod a hasznos dolgokat.

Szia!Bejön az egész éves naptár, ott ráklikkelsz az adott napra, spec nekem jobb egérgomb. Nap részleteire klikkelsz, és ott van, hogy termékenységi adatok rögzítése.Na ott találod a hasznos dolgokat.
belépsz diagram rákattintasz a napra adatok rögzítésénél adatok megadása/módosítására katt és bírod pl. hogy 36.5
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Hogyan csinálhatnék magamnak is ilyen görbét a ciklus.hu-n? Mert sehol nem találom.

Legjobb válasz: elõször regisztrálni kell kapsz egy linket az e-mail cimedre azzal érvényesitesz és aztán létrehozhatod a magad görbéjét amit ki is nyomtathatsz de talán egyszerübb ha veszel minden hónapra egy A/4 -es milliméter papir ivet és azt vezeted nem kell nyomtatgatni és kb. 100x egyszerübb reggel hõmérés után azonnal be is rajzolhatod. inkább ezt javaslom...

elõször regisztrálni kell kapsz egy linket az e-mail cimedre azzal érvényesitesz és aztán létrehozhatod a magad görbéjét amit ki is nyomtathatsz de talán egyszerübb ha veszel minden hónapra egy A/4 -es milliméter papir ivet és azt vezeted nem kell nyomtatgatni és kb. 100x egyszerübb reggel hõmérés után azonnal be is rajzolhatod. inkább ezt javaslom...
Sikerült?? Ha nem szólj és részletesen leírom neked lépésrõl lépésre, hogy hogyan csináld.
A kérdező hozzászólása: Igen, sikerült.Milyen igazad van, ez sokkal egyszerûbb(legalábbis nekem).Köszönöm a segítséget.:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!