Találatok a következő kifejezésre: A ciklus.hu-n a reggeli (3 db)

A ciklus.hu-n rögzítem a reggeli hőmet, meg amúgy mindent. Viszont erre a hónapra nem mutatott peteérést! Tévedhet a rendszer?

A h?m alapján volt, de a gép nem mutatja. Mennire megbízható ez az egész??? Miért nem mutatja a peteérési napot???

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne kifele nézz (net), hanem befele. Sokkal eredményesebb. Koncentrálj a szerelemre, ha van (nélküle ugye minek gyermeket vállalni) és magadra. Élvezd az együtt léteket, ne attól függõen, hogy mennyi a hõmérsékleted. Amennyiben kimerültek vagytok, menjetek és pihenjetek, minden gondot hátrahagyva!!! Tuti siker. Én drukkolok!! Üdv

Szia! Szerintem ne kifele nézz (net), hanem befele. Sokkal eredményesebb. Koncentrálj a szerelemre, ha van (nélküle ugye minek gyermeket vállalni) és magadra. Élvezd az együtt léteket, ne attól függõen, hogy mennyi a hõmérsékleted. Amennyiben kimerültek vagytok, menjetek és pihenjetek, minden gondot hátrahagyva!!! Tuti siker. Én drukkolok!! Üdv
Nem lehetséges, hogy nem a megfelelõ nézetet nézted? (csak tipp). Egébként, persze, tévedhet, hiszen csak egy program amit emberek írtak. De mivel nem túl bonyolult matematikai mûveletekrõl van szó, valahogy nem gondolom, hogy hiba lenne benne. És természetesen kijöhet úgy a ciklusod, hogy a peteérésed nem esik egybe a hónappal. Nekem van olyan hónap amikor "kétszer menstruálok" :S:S mert pont úgy jön ki. És van több hónap is amikor 2 ovuláció "boldog tulajdonosa" lehetek.
Nézd meg alaposan, mikorra kéne esnie, hátha eltakarja valami más bejegyzés! Tényleg nem minden hónapra jön ki peteérés. Ha kétségeid vannak, írj az ottani fórumokba, tapasztalt ciklusozók szívesen válaszolnak!

Ciklus.hu-n hogy tudom vezetni a reggeli hõmérsékletet diagramon?

Találtam diagramot,de nem látom hol kellene a hõmérsékletet vezetni.Köszi

Legjobb válasz: A Naptáranál a normál nézetnél az adott napra kattintasz és ott kijõn hogy "nap részletei" és ott tudod bírni a hõdet. Vagy a ciklus-diagramnál szintén az adott napra kattintva elõjön ahova tudod írni a hõdet.

A Naptáranál a normál nézetnél az adott napra kattintasz és ott kijõn hogy "nap részletei" és ott tudod bírni a hõdet. Vagy a ciklus-diagramnál szintén az adott napra kattintva elõjön ahova tudod írni a hõdet.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Szia, amint a hõmérsékleted 5 napnál tovább fennmarad!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!