Találatok a következő kifejezésre: A ciklus.hu-n a hőgörbémet (6 db)

Hogyak kell a ciklus.hu-n a hőgörbét vezetni?

Szeretném vezetni a h?met a ciklus.hu-n, de sajnos nem megy! Segít nekem ebben valaki?

Legjobb válasz: Válasz A Ciklusaid naptár nézetében a napokra kattintva meg lehet adni a "nap részleteit"; A nap részletei, pl.: November 13 kedd MEg lehet adni a "Menstruáció Termékenységi vizsgálatok" adatait, ha a linkre kattintasz, ott lesz egy kis rublika, ahova bepötyögheted a számokat. NE tizedes vesszõt használj, hanem sima pontot: 36,3 --> 36.3 Üdv

Válasz A Ciklusaid naptár nézetében a napokra kattintva meg lehet adni a "nap részleteit"; A nap részletei, pl.: November 13 kedd MEg lehet adni a "Menstruáció Termékenységi vizsgálatok" adatait, ha a linkre kattintasz, ott lesz egy kis rublika, ahova bepötyögheted a számokat. NE tizedes vesszõt használj, hanem sima pontot: 36, 3 --> 36.3 Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Remélem menni fog!

A ciklus.hu-n vezetem a hőgörbémet a mult hónap ugymond mesébe illő volt de mégse jött össze a babó nem jókor voltunk együtt.?

ebbe a hónapba már fel voltam készülve a 10.naptól a pé-re és a görbém is úgy alakult hogy a 14. napon volt a pé. erre utána szinte megzavarodott a h?m és nagyon elkezdett ugrálni most a 21.napomon vagyok és ha még felfele ível a görbém akkor a 18. napra fogja betenni a vonalat. az lehet hogy egyik hónapba 11. napon a másik hónapb a 18. napon vagy egyáltalán nics pé-sem? így hogy tudok a következ? hónapba felkészülni arra hogy mikor lesz. és olyan el?fordulhat hogy a ciklus. hu rossz helyre teszi a vonalat? köszi a válaszokat

Legjobb válasz: hát nem tudom. én si a ciklus.hu-n vezetem és eddig nincs eredmény, pedig ott egyértelmûen mutatja nekem a pé-t. Az elõzõ hónapban a 13. napra tette a pét a hõm szerint , most pedig a 9. napra. Én következõ hónapban megpróbálom az lh tesztet. azt mondják az tuti.

hát nem tudom. én si a ciklus.hu-n vezetem és eddig nincs eredmény, pedig ott egyértelmûen mutatja nekem a pé-t. Az elõzõ hónapban a 13. napra tette a pét a hõm szerint , most pedig a 9. napra. Én következõ hónapban megpróbálom az lh tesztet. azt mondják az tuti.
Én régebben az ovulációs tesztet használtam amit patikában kapni. Babymark a neve, és jó borsos az ára. Viszont azzal is csak 5 hónap után jött össze a baba, elõtte egy évig semmi. De ez teljesen normális. 1-1.5 év próbálkozás teljesen belefér akkor is, ha egyébként mindkét fél rendben van. Türelem kell hozzá, én azt tudom mondani.

Hogy tudom a ciklus.hu-n megnézni táblázatszerűen a hőgörbémet, (mint amilyet Ti is szoktatok ide belinkelni)?

Legjobb válasz: A naptáraknál a normál nézetben bejelölöd, hogy mettõl meddig volt menzeszed (naptár, egérklikk, ciklus hozzáadása). Így már a diagrammoknál a ciklusdiagramon már látszódik a ciklusod elsõ napja, amit számol. A napokra ráklikkelve tudsz hozzáadni infókat (hõmérséklet, ovu/terhestesz, nyák, megjegyzés, stb...)

A naptáraknál a normál nézetben bejelölöd, hogy mettõl meddig volt menzeszed (naptár, egérklikk, ciklus hozzáadása). Így már a diagrammoknál a ciklusdiagramon már látszódik a ciklusod elsõ napja, amit számol. A napokra ráklikkelve tudsz hozzáadni infókat (hõmérséklet, ovu/terhestesz, nyák, megjegyzés, stb...)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A DIAGRAMOK felírat alatt van, hogy Ciklus-diagram és arra kattints rá!

A ciklus.hu-n hogy lehet azt megcsinálni hogy mikor megjön új oldalt kezdjen és ne az előző hőgörbét folytassa tovább?

Legjobb válasz: Szia! Amikor bejelentkezel akkor beadja a naptáros részt, ott rákattintassz az adott napra az egér jobb gombjával és ott felugrik egy piros kis mezõ és ott kattints rá a ciklus hozzáadására. Így új lapot kezd a görbédnek.

Szia! Amikor bejelentkezel akkor beadja a naptáros részt, ott rákattintassz az adott napra az egér jobb gombjával és ott felugrik egy piros kis mezõ és ott kattints rá a ciklus hozzáadására. Így új lapot kezd a görbédnek.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Teljesen tanácstalan vagyok. A ciklus.hu-n és a fertitlity-n is vezetem a hőgörbémet de mind a kettő más helyre húzta be a függőleges vonalat. Most melyiknek higgyek?

ez hogy lehet nem egy elven m?ködik ez a dolog? nektek mi a tapasztalataitok?

Legjobb válasz: Én is anno mind a kettõn vezettem a görbémet, és a tapasztalatom ugyanaz mint neked. Mind a kettõ máshova rakta be. Nekem személy szerint a fertility meggyõzõbb volt. Már nem mérem a hõmet, majdnem egy évig csináltam. Belecsömörödtem :)

Én is anno mind a kettõn vezettem a görbémet, és a tapasztalatom ugyanaz mint neked. Mind a kettõ máshova rakta be. Nekem személy szerint a fertility meggyõzõbb volt. Már nem mérem a hõmet, majdnem egy évig csináltam. Belecsömörödtem :)

Hogy kell vezetni a hőgörbét a ciklus.hu-n?

Bocs a hülye kérdésért, de most kezdtem el vezetni a cilus.hu-n, illetve tegnap írkáltam be az eddig füzetben vezetett adatokat és szerintem már volt peteérésem, de még nem húzta be a gép. Arra lennék kíváncsi,hogy a gép magától fogja majd behúzni, hogy mikor volt peteérés, vagy be kell állítani rajta ehhez valamit? Ugyanis szerintem nekem már volt peteérésem, de nem húzta be. Vagy majd utólag fogja, ha elkezdem a következ? ciklust?

Legjobb válasz: nem kell beállítani, magától megcsinálja a ciklus közepe felé(nálam szinte mindig rossz helyre húzza)

nem kell beállítani, magától megcsinálja a ciklus közepe felé(nálam szinte mindig rossz helyre húzza)
A kérdező hozzászólása: Köszi! És az átlaghõmet is behúzza majd valamikor?
szia nekem volt olyan cikk cakkos görbém hogy nem huzott be semit. a pé-m mindig de mindig korábbra huzza, az alphömet jo helyre. én nem hiszem a pé-nek amit behuz, mert álltalában a legelsö leeseést behuzza de arra már nem figyel , hgy 2 nap mulva nagyot esett, és tényleg akkor volt, nem irja át. a mult havi. itt se jo helyre huzta: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/782315a661ded60482f469.. és a jelnlegi. itt tutira a 15. napon volt doki uh szerint, de nem huzott még be semmit: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/782315a661ded60482f469..
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/868d6b0e715ac199d0834d.. Köszi a választ. Fura, hogy leesett a hõd a peteérés után is, de ha a doki uh-n mondta, hogy akkor volt, akkor biztos igaza van, az sokkal tutibb. Az enyém most így néz ki. Szerinted volt peteérés?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!