Találatok a következő kifejezésre: A ciklus.hu-n a (86 db)

A ciklus.hu-n a ciklus-diagrammon a vízszintes és függőleges vonalak mit jelentenek? Megnéznétek a görbémet? Mosz vezetem előszőr a diagrammot.

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b253a91686b8f0e7e5c05f.. mellékelem a diagrammot

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b253a91686b8f0e7e5c05f.. mellékelem a diagrammot
Szia! A vízszintes vonal az átlaghõ, a függõlegest pedig a peteérés napjára húzza be.

Hogyan müködik a ciklus.hu-n a görbézes, hogyan kell hasznalni, mit kell jegyezgetni?

En meg ezt nem probaltam,kezdö vagyok es szeretnem kiprobalni.

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/index.php?p=0

A kérdező hozzászólása: Ezeket már elolvastam, de en azt szeretnem tudni, hogy pontosan hogy kell vezetni, ki hogyan csinalja?
Szia! Minden reggel ébredéskor megmérem a hõmérsékletemet szájban nyelv alatt. Én ezt az értéket és a nemi aktusokat szoktam beirni a ciklus.hu-ra.Persze a menstruációkat is vezetem. Irom a vérzések intenzitását is. A diagramm kiadja a hõgörbédet. Az utolsó alacsony hõmérsékletû napon van a peteérés.

Lányok meg tudjatok nyitni most a ciklus.hu-n a ciklusdiagrammotokat?

Nekem nem megy,mi lehet a problema?

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29.. enyém itt van de valami nekem is furi lehet a rendszer!!!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29.. enyém itt van de valami nekem is furi lehet a rendszer!!!
Én is az elõbb raktam volna fel diagrammot, de nincs benne adat. Valami gáz van
nálam már helyre állt! én sem tudtam megnyitni, amikor meg sikerült semmi adat nem volt fent! de kb 10 perce helyreállta! :) próbáljátok meg megint! nekem az is használt hogy kiléptem meg beléptem! sok sikert!

A ciklus.hu-n a naptármódszer szerint most 16-án lessz peteérésem, ez akkor is igy van, ha nem rendszeres a mensim?

Legjobb válasz: a naptármódszer csak stabil ciklussal jelent valamit. sõt szerintem még akkor sem biztos. nekem hõgörbe alapján volt már peteérésem 16. napon 14 napos luteális fázissal és volt 18. napon pé, 12 napos luteálissal...

a naptármódszer csak stabil ciklussal jelent valamit. sõt szerintem még akkor sem biztos. nekem hõgörbe alapján volt már peteérésem 16. napon 14 napos luteális fázissal és volt 18. napon pé, 12 napos luteálissal...
A ciklus.hu átlagos ciklus hosszt számol, és ehhez kalkulálja a peteérést. Ezért csak stabil, rendszeres ciklus esetén lehet a peteérés eltalálásában benne megbízni.

Hogyak kell a ciklus.hu-n a hőgörbét vezetni?

Szeretném vezetni a h?met a ciklus.hu-n, de sajnos nem megy! Segít nekem ebben valaki?

Legjobb válasz: Válasz A Ciklusaid naptár nézetében a napokra kattintva meg lehet adni a "nap részleteit"; A nap részletei, pl.: November 13 kedd MEg lehet adni a "Menstruáció Termékenységi vizsgálatok" adatait, ha a linkre kattintasz, ott lesz egy kis rublika, ahova bepötyögheted a számokat. NE tizedes vesszõt használj, hanem sima pontot: 36,3 --> 36.3 Üdv

Válasz A Ciklusaid naptár nézetében a napokra kattintva meg lehet adni a "nap részleteit"; A nap részletei, pl.: November 13 kedd MEg lehet adni a "Menstruáció Termékenységi vizsgálatok" adatait, ha a linkre kattintasz, ott lesz egy kis rublika, ahova bepötyögheted a számokat. NE tizedes vesszõt használj, hanem sima pontot: 36, 3 --> 36.3 Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Remélem menni fog!

A ciklus.hu-n a számítás alapján 10-én vagyok nagyon termékeny (peteérés)! Már lehet ma is az van?

Ma furcsa folyásom volt olyan egybe volt és nyúlós, ma is csináltuk meg majd holnap is. De már a mensi utántól két naponta vagy akár minden nap csináljuk. Így nagyobb az esély? Idáig nem tudtunk ilyen s?rün eggyütt lenni... (3-4 hónapja próbálkozunk... )

Legjobb válasz: Mi csak azon a napon csináltuk, amikor peteérésem volt, elõtte önmegtartóztatás, így apában annyi anyag gyûlt össze, hogy elsõre sikerült 7 év tablettázás után. Szerintem így nagyobb az esély, és az orvosom szerint sem kell minden nap csinálni. A héten lehet szülünk. Drukkolok Nektek is!

Mi csak azon a napon csináltuk, amikor peteérésem volt, elõtte önmegtartóztatás, így apában annyi anyag gyûlt össze, hogy elsõre sikerült 7 év tablettázás után. Szerintem így nagyobb az esély, és az orvosom szerint sem kell minden nap csinálni. A héten lehet szülünk. Drukkolok Nektek is!
nem szabad sokszor csinálni max 3 naponta mert kb ennyi idö kell a testnek reprodukálni megfelelö himivar sejteket. de a himivar sejt akár 5 napig is életben van benned és kúszik felfel hogy a petesejteddel talizzon. a folyás közvetles a petérés elött van, ez eltömíti a petefészeket és a sejt érésére egyre higabb lesz ez jön ki, a petérés elött közvetlen olyan folyékony mintha olaj lenne.
Szerdán kellene megjönnie de vettem egy un gabriel tesztet ami állítólag beágyazódás után 3 nappal kimutatja, de sajna negatív. De alul fáj a hasim van még esély vagy erre a hónapról mondjak le?
az utolsó hozzászolónak, több hasad is van? :D de szerintem ez a gabriell teszt kamu. mert igazibol a beágyazód´´as kb a mens elött 2-3 nappal lehet és a többi teszt is azt mondja hogy mens elsö napján mikor nem jön meg akkor már lehet csinálni. szóval várd meg a leendö mensit és ha nincs tesztelj, ha nincs és neegatív érdemes egy 5 napra megint csinálni tesztet akkor már a negatív igazi lesz.

Mennyire megbízható a ciklus.hu-n a naptár?

szeretnenk meg egy babat, vezetem a naptarat ezenaz oldalon es most eloszor jott be amit irtak. marcius vegen szultem, azota vezetem a naptarat, szerintuk tegnap kellett megjonnie es megis jott!

Legjobb válasz: Szia! Szeruintem megbizható. Nyár óta használom és eddig napra pontosan bejött, hogy melyik nap jön meg a mesim. A peteéréses napokat és tutira jól számolja. Úgy hogy én szerintem legalábbis megbízhatsz benne.

Szia! Szeruintem megbizható. Nyár óta használom és eddig napra pontosan bejött, hogy melyik nap jön meg a mesim. A peteéréses napokat és tutira jól számolja. Úgy hogy én szerintem legalábbis megbízhatsz benne.
Nagyon jó ez az oldal, bár a peteérést azért figyeld másképp is(hõ, nyák, méhszáj)az a biztos.Hogy azt meg tudja-e jósolni, h fiú avagy leányzó lesz az utód, azt kétlem.(honnan is lehetne ezt tudni?!)Nekem(ha most sikerült teherbeesnem)fiút jósolt, kíváncsi leszek.Keress rá a neten a babatervezõk otthonára, ott igazán hasznos tanácsokt találhatsz babagyártáshoz(termékenységet fokozó homeopátiás szerek-nekem a málnalevél&palástfû kombi úgy néz ki sikeres volt)Sok sikert!

Mit jelentenek a ciklus.hu-n a "napi hőm" alatt levő számok? 1 görbén láttam. Melyiket kell jelölni ha a saját hőmet akarom görbén ábrázolni?

Legjobb válasz: Egyiket sem kell jelölnöd, mert azt a program jelöli. Azok a hõmérsékleti adatok. Te rákattintasz az adott napra a kezdõoldalon lévõ naptárban,ott a nap részletei írásra,akkor bejön egy oldal. Ott a legfelsõ részén a megadáshoz / módosításhoz kattintson ide dologra rákattintasz és ott tudod beírni vagy kiválasztani az adatokat. Ha végeztél, katt a termékenységi adatok mentése c. gombra. A görbédet pedig a program csinálja magától neked csak az adatokat kell megadni.

Egyiket sem kell jelölnöd, mert azt a program jelöli. Azok a hõmérsékleti adatok. Te rákattintasz az adott napra a kezdõoldalon lévõ naptárban, ott a nap részletei írásra, akkor bejön egy oldal. Ott a legfelsõ részén a megadáshoz / módosításhoz kattintson ide dologra rákattintasz és ott tudod beírni vagy kiválasztani az adatokat. Ha végeztél, katt a termékenységi adatok mentése c. gombra. A görbédet pedig a program csinálja magától neked csak az adatokat kell megadni.

A ciklus.hu-n hogy lehet megnézni egy folyamatban lévő terhesség esetén, hogy milyen nemű baba születésére van nagyobb esély?

Legjobb válasz: A ciklus.hu-t nem ismerem. De ha tudod, mikor volt peteérésed, illetve mikor voltatok együtt: Ha a peteérést megelõzõen rövid idõn belül, akkor fiúra nagyobb az esély, ha 3-5 nappal elõtte, akkor lányra. Ugyanis a fiúk gyorsabbak, a lányok pedig nagyobb túlélõk... mármint sperma állapotukban :D.

A ciklus.hu-t nem ismerem. De ha tudod, mikor volt peteérésed, illetve mikor voltatok együtt: Ha a peteérést megelõzõen rövid idõn belül, akkor fiúra nagyobb az esély, ha 3-5 nappal elõtte, akkor lányra. Ugyanis a fiúk gyorsabbak, a lányok pedig nagyobb túlélõk... mármint sperma állapotukban :D.

Mennyire hihetek a ciklus.hu-n kitöltött ciklushossznak?

Febr. 31 napos, márc. 30 napos , ápr. 29 napos ciklushossz. Ma 30-nál tartok, de a cilus.hu hólnap kellene megjönnie. A logika nem azt kivánná ezzek után, hogy 28 vagy 29 napra legyen meg most?

Legjobb válasz: Szia! A ciklus.hu elvi számítást végez, a gyakorlat ettõl símán eltérhet. Tapasztalni fogod, h. mikor fog megjönni vagyis hanyadik napon. És nem minden hónapban ugyanolyan a ciklusunk sem, sok minden befolyásolhatja az 1-2 napos eltéréseket. Miért számít annyira, h. most hányadik napra jön meg?

Szia! A ciklus.hu elvi számítást végez, a gyakorlat ettõl símán eltérhet. Tapasztalni fogod, h. mikor fog megjönni vagyis hanyadik napon. És nem minden hónapban ugyanolyan a ciklusunk sem, sok minden befolyásolhatja az 1-2 napos eltéréseket. Miért számít annyira, h. most hányadik napra jön meg?
A kérdező hozzászólása: Mert ma vagyok 30 napos és még semmi, minden tünet meg van, fáj az alhas, felvagyok fújódva, ciciérzékenység, állandó vizelési inger, derék fájdalom. nem tudom mettõl számoljam a késést.
Szerintem a leghosszabb ciklust vedd alapul vagyis a 31 napot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!