Találatok a következő kifejezésre: A ciklus.hu hogy kell (21 db)

Hogyan müködik a ciklus.hu-n a görbézes, hogyan kell hasznalni, mit kell jegyezgetni?

En meg ezt nem probaltam,kezdö vagyok es szeretnem kiprobalni.

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/index.php?p=0

A kérdező hozzászólása: Ezeket már elolvastam, de en azt szeretnem tudni, hogy pontosan hogy kell vezetni, ki hogyan csinalja?
Szia! Minden reggel ébredéskor megmérem a hõmérsékletemet szájban nyelv alatt. Én ezt az értéket és a nemi aktusokat szoktam beirni a ciklus.hu-ra.Persze a menstruációkat is vezetem. Irom a vérzések intenzitását is. A diagramm kiadja a hõgörbédet. Az utolsó alacsony hõmérsékletû napon van a peteérés.

A ciklus. hu-t hogyan kell használni?

Addig oké, hogy regisztrálni kell, de hogyan kell tovább lépni! Tud nekem segíteni valaki?

Legjobb válasz: Amikor belépsz,találsz egy naptárt. Ott neked kell bejelölgetni az elõzõ ciklusaidat.Rá kell kattintani a napokra, hozzáadás a ciklushoz azt hiszem és minél több mensit beírsz,annál biztosabban számolja ki a következõt.Remélem tudtam segíteni.

Amikor belépsz, találsz egy naptárt. Ott neked kell bejelölgetni az elõzõ ciklusaidat.Rá kell kattintani a napokra, hozzáadás a ciklushoz azt hiszem és minél több mensit beírsz, annál biztosabban számolja ki a következõt.Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Igen Segítettél! Köszönöm! Megpróbálkozom vele! Remélem sikerül!

Hogy kell használni a ciklus.hu-t? Már regisztráltam, de ne nem jövök rá.

Legjobb válasz: 1. A menstruáció jelölése: bal oldali sávban ki kell választani a naptárak/normál nézet - rákkantintasz a napra majd a ciklus hozzáadása gomb (ezt annyi napon kell megcsinálni amíg tart a mensid) 2. REggeli hõ mérése diagrammok/ciklus diagramm kiválasztod az adott hónapot amikor mérsz klikk az adott napra (pl.06.17) menstruáció, termékenységi vizsgálatok -adatok rögzítése (itt beírod a hõt, az idõpontot stb.) termékenységi adatok mentése ennyi :))

1. A menstruáció jelölése: bal oldali sávban ki kell választani a naptárak/normál nézet - rákkantintasz a napra majd a ciklus hozzáadása gomb (ezt annyi napon kell megcsinálni amíg tart a mensid) 2. REggeli hõ mérése diagrammok/ciklus diagramm kiválasztod az adott hónapot amikor mérsz klikk az adott napra (pl.06.17) menstruáció, termékenységi vizsgálatok -adatok rögzítése (itt beírod a hõt, az idõpontot stb.) termékenységi adatok mentése ennyi :) )
elõzõ vok: A menstruációt (vérzés intenzitás stb. megadhatod a (2.) alatt is. A ciklus hosszát tudod beállítani az (1.) alatt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.

Hogy kell ide föltenni a görbét a ciklus.hu-ról?

Legjobb válasz: Rámész a ciklus.hu-n belûl a diagrammra.az alján ott van egy mondat, hogy az alábbi linkkel oszthatod meg....Rámész arra jobb egérgomb, parancsikon másolása kattintás, majd itt a gyak kérdéseken belûl ahova tenni akarod, jobb egérgomb másolás.Remélem segítettem!

Rámész a ciklus.hu-n belûl a diagrammra.az alján ott van egy mondat, hogy az alábbi linkkel oszthatod meg....Rámész arra jobb egérgomb, parancsikon másolása kattintás, majd itt a gyak kérdéseken belûl ahova tenni akarod, jobb egérgomb másolás.Remélem segítettem!
A kérdező hozzászólása: Köszi remélem boldogulok. De közben fent kell hogy legyek a gyakorin is? Vagy úgy, hogy rákattintok ahogy mondtad, kimegyek a ciklus.hu-ról bele a gyakorira és ott újra kattintok? Bocsi de nem vagyok egy zseni.

Hogy kell vezetni a hőgörbét a ciklus.hu-n?

Bocs a hülye kérdésért, de most kezdtem el vezetni a cilus.hu-n, illetve tegnap írkáltam be az eddig füzetben vezetett adatokat és szerintem már volt peteérésem, de még nem húzta be a gép. Arra lennék kíváncsi,hogy a gép magától fogja majd behúzni, hogy mikor volt peteérés, vagy be kell állítani rajta ehhez valamit? Ugyanis szerintem nekem már volt peteérésem, de nem húzta be. Vagy majd utólag fogja, ha elkezdem a következ? ciklust?

Legjobb válasz: nem kell beállítani, magától megcsinálja a ciklus közepe felé(nálam szinte mindig rossz helyre húzza)

nem kell beállítani, magától megcsinálja a ciklus közepe felé(nálam szinte mindig rossz helyre húzza)
A kérdező hozzászólása: Köszi! És az átlaghõmet is behúzza majd valamikor?
szia nekem volt olyan cikk cakkos görbém hogy nem huzott be semit. a pé-m mindig de mindig korábbra huzza, az alphömet jo helyre. én nem hiszem a pé-nek amit behuz, mert álltalában a legelsö leeseést behuzza de arra már nem figyel , hgy 2 nap mulva nagyot esett, és tényleg akkor volt, nem irja át. a mult havi. itt se jo helyre huzta: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/782315a661ded60482f469.. és a jelnlegi. itt tutira a 15. napon volt doki uh szerint, de nem huzott még be semmit: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/782315a661ded60482f469..
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/868d6b0e715ac199d0834d.. Köszi a választ. Fura, hogy leesett a hõd a peteérés után is, de ha a doki uh-n mondta, hogy akkor volt, akkor biztos igaza van, az sokkal tutibb. Az enyém most így néz ki. Szerinted volt peteérés?

Az hogy valakik nem kompatibilisek egymással, /azaz nem illenek össze és ezért nem lehet gyerekük/ milyen gyakran fordul elő? Hogy kell a ciklus. Hu-ra adatokat bevinni? Mint pl. : súly, hőm adatai. Még új vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Ciklusaim menünél jobb egérgombbal klikk a napra. A felkínált két lehetõség közül a nap részleteit kell kiválasztani, ezután a menstruáció termékenységi vizsgálatokra kattintva tudod rögzíteni a mért adatokat. Az immunológiai eredetû meddõség létezõ fogalom, a meddõségi kivizsgálás része, az utolsó vizsgálatok egyike. Tudtommal csak akkor szokták vizsgálni ha már minden más vizsgálatot elvégeztek és nem találtak semmi rendellenességet.

Szia! Ciklusaim menünél jobb egérgombbal klikk a napra. A felkínált két lehetõség közül a nap részleteit kell kiválasztani, ezután a menstruáció termékenységi vizsgálatokra kattintva tudod rögzíteni a mért adatokat. Az immunológiai eredetû meddõség létezõ fogalom, a meddõségi kivizsgálás része, az utolsó vizsgálatok egyike. Tudtommal csak akkor szokták vizsgálni ha már minden más vizsgálatot elvégeztek és nem találtak semmi rendellenességet.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Hogyan kell a ciklus.hun a görbét megcsinálni?

Legjobb válasz: Normál nézetben a mai napra kattintasz. Kiválasztod, hogy Nap részletei. Aztán legfelül a Menstruáció Termékenységi vizsgálatok alatti linkre kattintasz, amin ott van, hogy megadáshoz/módosításhoz kattintson ide. Ott beírod az ébredési hõdet, elmented az adatokat, majd baloldalt a Ciklus-diagramra kattintasz, és látod a görbédet.

Normál nézetben a mai napra kattintasz. Kiválasztod, hogy Nap részletei. Aztán legfelül a Menstruáció Termékenységi vizsgálatok alatti linkre kattintasz, amin ott van, hogy megadáshoz/módosításhoz kattintson ide. Ott beírod az ébredési hõdet, elmented az adatokat, majd baloldalt a Ciklus-diagramra kattintasz, és látod a görbédet.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.
Kedves elsõ! Én is köszönöm, mert már 3.hónapja nem jövök rá, hogy kell használni az oldalt!!!!

Hogyan kell mensit rögzíteni a ciklus.hu-n?

Szeretném rögzíteni a mensimet, de nem megy, már vagy fél órája próbálkozom. Három napig tartott a menzeszem, annál a három napnál bejelöltem a vérzés intenzitását a nap részleteinél, de ett?l csak olyan fekete keretese lett a nap jelzése hogy "van feljegyzés erre a napra" , nem lett piros a jelzés a naptártban és lent is azt írja ki, hogy nincs tárolt menstruáció. Ha viszont ciklust adok hozzá, akkor azt automatikusan ötnaposra csinálja. Ami meg ugye megint nem jó. Mit csinálok rosszul? Segítsetek, légyszi! :)

Legjobb válasz: Add hozzá a ciklust, különben nem fog látszani a naptárban. Van egy másik fül, ahol be lehet állítani, hogy általában hány napos a vérzésed. Ha nem sikerül az sem baj, mert az intenzitásból úgyis látod majd, hogy meddig tartott.

Add hozzá a ciklust, különben nem fog látszani a naptárban. Van egy másik fül, ahol be lehet állítani, hogy általában hány napos a vérzésed. Ha nem sikerül az sem baj, mert az intenzitásból úgyis látod majd, hogy meddig tartott.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Találtam egy olyan fület, hogy "Ciklushossz-diagram", de az csak passzívan mutatja az 5 napot, nem tudok módosítani rajta. Hol lehet változtaztni?
Ha a plusz napra (vagy napokra, de mindig a legutolsóra)rákattintasz egér bal gombbal, akkor lenyílik 3 lehetõség és ott van köztük a "nap törlése a ciklusból". Ezzel tudod módosítani a hosszát. Ha meg hozzá akarsz adni napokat, akkor a már felvezetett menstruációd utolsó színes napja utáni üres napra kattintava "nap hozzáadása a ciklushoz"-al tudod megtenni. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Ó, jaj de szuper, kösznöm szépen! :-))))))
Nagyon szívesen:) Ha bármi más kérdésed lenne ezzel (vagy esetleg mással) kapcsolatban, megpróbálok segíteni. Üdv, Tünde

Hogyak kell a ciklus.hu-n a hőgörbét vezetni?

Szeretném vezetni a h?met a ciklus.hu-n, de sajnos nem megy! Segít nekem ebben valaki?

Legjobb válasz: Válasz A Ciklusaid naptár nézetében a napokra kattintva meg lehet adni a "nap részleteit"; A nap részletei, pl.: November 13 kedd MEg lehet adni a "Menstruáció Termékenységi vizsgálatok" adatait, ha a linkre kattintasz, ott lesz egy kis rublika, ahova bepötyögheted a számokat. NE tizedes vesszõt használj, hanem sima pontot: 36,3 --> 36.3 Üdv

Válasz A Ciklusaid naptár nézetében a napokra kattintva meg lehet adni a "nap részleteit"; A nap részletei, pl.: November 13 kedd MEg lehet adni a "Menstruáció Termékenységi vizsgálatok" adatait, ha a linkre kattintasz, ott lesz egy kis rublika, ahova bepötyögheted a számokat. NE tizedes vesszõt használj, hanem sima pontot: 36, 3 --> 36.3 Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Remélem menni fog!

A Ciklus.hu szerint 22-én lesz ovulációm. Ezzel csak annyi a gondom, hogy mindhárom naptár mást mutat. Most akkor melyiket kell figyelni?

A fiú - lány naptár szerint ha 22-én foganna meg a gyermekünk, akkor valószín?leg kisfiú lenne. Nekem viszont els?re egy kislányt jósóltak, és csak másodjára egy kisfiút. Ez lenne az els? gyerekünk. Én mindenképpen ragaszkodnék a lány - fiú felálláshoz, de háromig nem szeretnénk megállni. Szerintetek ett?l függetlenül lehet az els? gyermekünk kislány?

Legjobb válasz: Jajj!Hagyd ezt a butaságot,és szexelj sokat a pasival!Nekem nem jósoltak semmit és nem is akartam semmit,csak egyszer lett egy pozitív teszt...Ma olyan 21 hete ennek.Felejtsd el,hogy befolyásolni tudod a kicsi nemét.No meg ezek az ovu netes oldalak sem érnek egy kalap sz*rt sem!Mert pl az ogazmus is válthat ki spontán peteérést,és akkor kirakhatod az ablakba a febr. 22t:)Az hogy peteérés elõtt kislány utána meg kisfiú,az csak egy statisztika,ami elég gyenge lábakon áll.Nekem nem is a ciklus közepén fogant hanem a végén,nem is peteéréskor.És mégis kislány...talán.Ezzel majd ráérsz akkor foglalkozni,ha megfogant.Amúgy meg nem mindegy?Csak egészséges legyen.No meg te nem tudsz sokat tenni azért,hogy lány legyen.A pároddal kellene megbeszélni,hogy az Y kpomoszómáit most jegelje le.

Jajj!Hagyd ezt a butaságot, és szexelj sokat a pasival!Nekem nem jósoltak semmit és nem is akartam semmit, csak egyszer lett egy pozitív teszt...Ma olyan 21 hete ennek.Felejtsd el, hogy befolyásolni tudod a kicsi nemét.No meg ezek az ovu netes oldalak sem érnek egy kalap sz*rt sem!Mert pl az ogazmus is válthat ki spontán peteérést, és akkor kirakhatod az ablakba a febr. 22t:) Az hogy peteérés elõtt kislány utána meg kisfiú, az csak egy statisztika, ami elég gyenge lábakon áll.Nekem nem is a ciklus közepén fogant hanem a végén, nem is peteéréskor.És mégis kislány...talán.Ezzel majd ráérsz akkor foglalkozni, ha megfogant.Amúgy meg nem mindegy?Csak egészséges legyen.No meg te nem tudsz sokat tenni azért, hogy lány legyen.A pároddal kellene megbeszélni, hogy az Y kpomoszómáit most jegelje le.
Szia! Én egyikben sem hinnék. Nekem is kislányt jósoltak elsõre és nagy meglepetés volt, amikor kiderült, hogy fiú. Sõt még a második gyermekem is fiú. Ennyi a jóslásról. Ráadásul mi is akkor voltunk együtt amikor elvileg lánynak kellett volna lenni(mindkétszer). Valamit nagyon elnéztek.:) Én ugy gondolom, hogy teljesen mindegy, csak egészséges legyen!!
A kérdező hozzászólása: Köszi aranyosak vagytok. A szexel nincs is semmi baj, és igazad van az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, de azért elsõre, ha választhatok, akkor kislányt szeretnék, de akkor sem esek kétségbe, ha fiú lesz. Csakhát ez a nyavajás naptár egy kicsit megzavart. Köszi a válaszokat.
Ne aggodj, nekem terhessegem vegeig azt mondtak, hogy kisfiam lesz! De amikor megszultem akkor derult ki, hogy kislany. Egy kicsit csalodott voltam de hamar elmult amikor meglattam milyen aranyos kicsilany, aki most mar 11eves mult tegnap! Azota is orulok, hogy lany lett es nem fiu! Igaz szeretnek egy kisfiut is de meg varat magara:) ) Udv: Erika

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!