Találatok a következő kifejezésre: A ciklus.hu hogy (104 db)

Mi alapján számol a ciklus.hu hogy behúzza az ovuláció napját?

Legjobb válasz: A tárolt menszeszeid alapján számol ki egy átlagot és az alapján. Nekem legalábbis átlag 26 naposak a ciklusaim és 12.napra szokta behúzni, van hogy a 13.ra. De általában mindig jó húzza be, akkor amikor érzem is a hasszurkát.

A tárolt menszeszeid alapján számol ki egy átlagot és az alapján. Nekem legalábbis átlag 26 naposak a ciklusaim és 12.napra szokta behúzni, van hogy a 13.ra. De általában mindig jó húzza be, akkor amikor érzem is a hasszurkát.
Én már használom pár éve, de még nem nagyon tévedett. Dettó az elõzõ hozzászólással: 26 napos ciklus, 12-13.nap peteérés. :)
:)

Miért írja a ciklus.hu ha 40-50 napos a ciklusom hogy csak 20 nap körül van peteérésem?

Ez minden szempontból hülyeség, mert a menstruáció inditja el a peteérést, szóval ha van peteérés akkor az kb a 40 napos ciklusnál is a 14-15 -ik napon van.Már 3 hónapja figyelem magam, ovu teszt, hömérés, és mindig 14-ik napon lehetett a peteérésem, és ezek után csak 40-50 napra jött meg. De miért ír egy ilyen oldal hülyeséget?

Legjobb válasz: A ciklus.hu minden szempontból átlagot számít. Számít egy átlagos ciklus hosszt, ahhoz "tervezi" a következõ menstruáció esedékességét. Az a ciklus.hu-tól függetlenül nem feltétlen, hogy igaz, hogy 40-50 napos ciklus estében biztosan a 14. nap van a peteérés. Inkább az az igaz, hogy a ciklus második része (peteéréstõl) nagyjából 14 nap (pár napos eltéréssel) mindenkinek. A 35 napnál hosszabb ciklusok már nem feltétlen tekinthetõk normálisnak és nagyobb a valószínûsége annak, hogy nincs mint annak, hogy van peteérés. Lehet jobb lenne orvoshoz fordulni, mert akár ciszta is állhat a problémáid hátterében.

A ciklus.hu minden szempontból átlagot számít. Számít egy átlagos ciklus hosszt, ahhoz "tervezi" a következõ menstruáció esedékességét. Az a ciklus.hu-tól függetlenül nem feltétlen, hogy igaz, hogy 40-50 napos ciklus estében biztosan a 14. nap van a peteérés. Inkább az az igaz, hogy a ciklus második része (peteéréstõl) nagyjából 14 nap (pár napos eltéréssel) mindenkinek. A 35 napnál hosszabb ciklusok már nem feltétlen tekinthetõk normálisnak és nagyobb a valószínûsége annak, hogy nincs mint annak, hogy van peteérés. Lehet jobb lenne orvoshoz fordulni, mert akár ciszta is állhat a problémáid hátterében.
Peteeresed lehet akkor van csak eppen a tuszod nem reped meg, lehet cista lesz belolle ami felszivodik. Ekkor a tested a ciklus soran kesobb probalkozik meg egy peteeressel ami (40-14=26) kb. a ciklusod 26-dik napja korul van. Persze mindez csak feltetelezes de leirom neked, hogy miert gondolom igy. Mindig ossze vissza ciklusaim voltak es a babam tavaly egy 42 napos ciklusban fogant a ciklusom 28-dik napjan. Sajnos ezt a babat elvesztettuk, most ismet babat varok aki a ciklusom 22-dik napjan fogant. Pedig most is volt pozitiv ovulacios tesztem a ciklusom 13-dik napjan, megsem akkor fogant a baba hanem a 22-diken. En azt tanacsolom neked, hogy vegig hasznaljad az ovutesztet es figyeld meg, hogy kesobb a ciklusod soran nem-e lesz ismet pozitiv es akkor huzzatok bele megint a paroddal. De az is lehet, hogy ilyen hosszu ciklusokkal nem art ha lat doki.
A kérdező hozzászólása: Másodikat értem, voltam dokinál, azt mondta normális ha fél évig nem jön össze menjek vissza. Viszont az elsönek nincs igaza, mert a peteérést a menstruáció indítja el. Ezért is számolják a ciklus kezdetét a menstruáció elsö napjátol. Nem feltétlen lesz peteérés, meg nem feltétlen pont 14-ik napon. A másodiknak köszpönöm a választ, ez lehetséges. A furi hogy nem estem tehrbe soha, de a höm fent maradt a köv mensiig. Nekem a ciklusaim tini koromban is ilyen volt.

Létezik szerintetek, hogy a 10. ciklusnapon volt peteérésem a málnalevéltől? 35 naposak amúgy a ciklusaim, és a ciklus.hu a 10 napra behúzza, de az korai, még málnalevéllel is! Szerintem!

Legjobb válasz: A málnalevélhez nem értek. Egyet tudok: 7 éve hõmérõzöm, és SOHA nem volt a ciklus 13. napjánál korábban peteérésem, a ciklusaim 28 és 32 között mozognak, míg nem 3. gyermekünk a ciklus 7. napi együttlétbõl fogant, pedig az azt megelõzõ ciklusban is volt peteérésem biztosan. Szóval vannak furcsaságok. :o)

A málnalevélhez nem értek. Egyet tudok: 7 éve hõmérõzöm, és SOHA nem volt a ciklus 13. napjánál korábban peteérésem, a ciklusaim 28 és 32 között mozognak, míg nem 3. gyermekünk a ciklus 7. napi együttlétbõl fogant, pedig az azt megelõzõ ciklusban is volt peteérésem biztosan. Szóval vannak furcsaságok. :o)

Hogy van ez a ciklus.hu?

Regisztráltam de nem tudom használni,mire kell rákattintani?

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/?p=153 Bal oldalt egy hölgy tenyerén forog egy földgömb, alatta van a menüsor, melybõl az elsõ a ciklusaim. Oda kell kattintani és akkor jelenik meg a naptár.

http://www.ciklus.hu/?p=153 Bal oldalt egy hölgy tenyerén forog egy földgömb, alatta van a menüsor, melybõl az elsõ a ciklusaim. Oda kell kattintani és akkor jelenik meg a naptár.
A kérdező hozzászólása: Fõoldal, DEMO bemutató...ezek vannak mellette, alatta pedig Rólunk, gyakran ism.kérdések...???
Jelentkezz be az oldalra.
A kérdező hozzászólása: Bejelentkeztem és ugyan az az oldal jön vissza.
A nõ tenyere mellett (balra) van ott, hogy "ciklusaim"

A ciklusom 20-26 napos, átlag 23 a ciklus.hu szerint. Tegnap kellett volna megjönnie a honlap szerint. Lehet, hogy tesztelhetnék már?

26 napos csak egyszer volt az elmúlt fél évben, a többi rövidebb. Tehát ma vagyok a 24. napon. Teszteljek, vagy várjak pár napot még a csalódottság elkerülése végett?

Legjobb válasz: Nekem idáig eléggé eltalálta a mensi kezdetét a ciklus.hu..tegnap tévedett...persze ma egy nagyon halványat teszteltem :)

Nekem idáig eléggé eltalálta a mensi kezdetét a ciklus.hu..tegnap tévedett...persze ma egy nagyon halványat teszteltem :)

Amikor a ciklus.hu-n azt irja, hogy szabad szerelem akkor lehet megszakitassal is vedekezni?

Legjobb válasz: Elvileg igen, hiszen a ciklus.hu szerint éppen nincs peteérésed, gyakorlatilag meg bármikor teherbe eshetsz.

Elvileg igen, hiszen a ciklus.hu szerint éppen nincs peteérésed, gyakorlatilag meg bármikor teherbe eshetsz.
Megszakítással védekezni nálam egyenlõ lemaradni az orgazmusról. Azonkívül baba is ehet. Én a tabl. híve vagyok.
mi is csináltuk egy kb 2 hónapig megszakítással, akkor is amikor peteérésem volt. így utólag rájöttem hülye voltam, dehát...mára már a tabi híve vagyok! AZ A TUTI:)
Ha szereted az izgalmakat és a rettegést, akkor rizikózz csak a naptár módszerrel és a megszakítással. Ha nem akarsz gyereket vagy abortuszt, akkor bizony tabit kéne íratnod, mert a pharmatexnek sem vmi jó a statisztikája, bár kétség kívül jobb a semminél. Megszakítás nélkül azonban sose használjátok!
Sose biztonságos megszakítással védekezni. Elég hozzá egy kósza szabad petesejt...
Lehetni lehet, de azért ebbõl néhány év alatt baba lehet. És azt sem lehet tudni, hogy a "néhány év" elején - vagy a végén?
A kérdező hozzászólása: A menstruaciom 6-dik napjan vagyok! Tehat nem peteeres kozeleben.
A kérdező hozzászólása: EWn mindig hasznalok huvelykupot es akkor is megszakitjuk az aktus mindig! Csak ma mar nem volt keznel sajnos! Remelem nem lesz semmi baj belole!
A kérdező hozzászólása: Azert kerdem, mert en huvelykuppal vedekezem es eddig nagyon is bevalt! Sajnos a tegnap elfogyott. Es ma delutan pedig elemnt a baratom kulfoldre igy meg egy utolsot szeretkeztunk! De nem elvezett belem, es mara szabad szerelmet irt! Tudom hogy talan megondolatlansag volt, de a gumira alergias vagyok! Tabit meg nem szedek, mert a baratom csak 2-3om hetente jar haza. Tehat igy ertelmetlen lenne!
Elvileg nem. Mondjuk, mi sokáig megszakítással csináltuk, és nem lett belõle baj, szerencsére.

Szerintetek jó helyre húzta a ciklus.hu az ovumat? Akkor lehet, hogy lekéstük?

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a5f2bcb2d3eab660891c6..

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a5f2bcb2d3eab660891c6..
A ciklus.hu szinte MINDIG rossz helyre húzza be. Tessék, neked is: ovuteszteltél, és jól látszik, hogy ovu elõtt a legalacsonyabb a hõ (a pozitív nap), ovu napján (az elsõ negatív napon) pedig elindul felfelé. Erre ez az idióta ciklus.hu behúzza neked a pozitív teszt napjára csak azért, mert ott a legalacsonyabb a hõ... :-(
Ja, és nem késtétek le, hanem pont a megfelelõ napon voltatok együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál. Azért bosszantott a dolog, mert a férjemet mûtötték, és örültem, hogy épp "idõben" szabadult a kórházból, erre tessék. Köszi, hogy megnyugtattál! Szép napot!

Hogyan müködik a ciklus.hu-n a görbézes, hogyan kell hasznalni, mit kell jegyezgetni?

En meg ezt nem probaltam,kezdö vagyok es szeretnem kiprobalni.

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/index.php?p=0

A kérdező hozzászólása: Ezeket már elolvastam, de en azt szeretnem tudni, hogy pontosan hogy kell vezetni, ki hogyan csinalja?
Szia! Minden reggel ébredéskor megmérem a hõmérsékletemet szájban nyelv alatt. Én ezt az értéket és a nemi aktusokat szoktam beirni a ciklus.hu-ra.Persze a menstruációkat is vezetem. Irom a vérzések intenzitását is. A diagramm kiadja a hõgörbédet. Az utolsó alacsony hõmérsékletû napon van a peteérés.

A ciklus.hu-n hogy lehet megnézni egy folyamatban lévő terhesség esetén, hogy milyen nemű baba születésére van nagyobb esély?

Legjobb válasz: A ciklus.hu-t nem ismerem. De ha tudod, mikor volt peteérésed, illetve mikor voltatok együtt: Ha a peteérést megelõzõen rövid idõn belül, akkor fiúra nagyobb az esély, ha 3-5 nappal elõtte, akkor lányra. Ugyanis a fiúk gyorsabbak, a lányok pedig nagyobb túlélõk... mármint sperma állapotukban :D.

A ciklus.hu-t nem ismerem. De ha tudod, mikor volt peteérésed, illetve mikor voltatok együtt: Ha a peteérést megelõzõen rövid idõn belül, akkor fiúra nagyobb az esély, ha 3-5 nappal elõtte, akkor lányra. Ugyanis a fiúk gyorsabbak, a lányok pedig nagyobb túlélõk... mármint sperma állapotukban :D.

Hogy kell ide föltenni a görbét a ciklus.hu-ról?

Legjobb válasz: Rámész a ciklus.hu-n belûl a diagrammra.az alján ott van egy mondat, hogy az alábbi linkkel oszthatod meg....Rámész arra jobb egérgomb, parancsikon másolása kattintás, majd itt a gyak kérdéseken belûl ahova tenni akarod, jobb egérgomb másolás.Remélem segítettem!

Rámész a ciklus.hu-n belûl a diagrammra.az alján ott van egy mondat, hogy az alábbi linkkel oszthatod meg....Rámész arra jobb egérgomb, parancsikon másolása kattintás, majd itt a gyak kérdéseken belûl ahova tenni akarod, jobb egérgomb másolás.Remélem segítettem!
A kérdező hozzászólása: Köszi remélem boldogulok. De közben fent kell hogy legyek a gyakorin is? Vagy úgy, hogy rákattintok ahogy mondtad, kimegyek a ciklus.hu-ról bele a gyakorira és ott újra kattintok? Bocsi de nem vagyok egy zseni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!