Találatok a következő kifejezésre: A ciklus.hu aznap volt peteérésem, mikor (2 db)

A ciklus.hu szerint aznap volt peteérésem, mikor együtt voltunk a völegényemmel, megszakításos módszerrel. Mennyi az esélye a babának?

ilyenkor hány százalék az esélye annak, hogy terhes leszek, a sorsra bízzuk, hogy mikor lesz baba, még nem orientálodtunk rá a dologra, de ha lesz, annak is nagyon örülünk.

Legjobb válasz: hát,személy szerint nem hiszek a ciklus.hu-nak,mert nekem össze-vissza van a menzim.de lehet hogy neked mindig pontos,így jobban kiszámolható.de a jeleket is kell figyelned,mert lehet 1-2nappal eltolódik a pé.

hát, személy szerint nem hiszek a ciklus.hu-nak, mert nekem össze-vissza van a menzim.de lehet hogy neked mindig pontos, így jobban kiszámolható.de a jeleket is kell figyelned, mert lehet 1-2nappal eltolódik a pé.
Szia! Százalékot nem tudok írni, de az esély megvan rá. De ez csak a köv. menstruációnál fog kiderülni. :)
Szia, nah lett baba?:)

A ciklus.hu szerint 18-án volt peteérésem. Előtte 2 nappal és aznap együtt voltunk.21-én fehér nagyobb mennyiségű folyásom volt ami vizesnek tünt a végén . Már nem észlelem! Mi ez?

Legjobb válasz: Valószínüleg akkor volt a péd, nem akkor, amikor a ciklus.hu behúzott. Akkor kellett volna együtt lenni. A ciklus.hu csak egy számítógép, egy program, ami nem a te tested, csak saccol, mikor lehet. Sokszor téved.

Valószínüleg akkor volt a péd, nem akkor, amikor a ciklus.hu behúzott. Akkor kellett volna együtt lenni. A ciklus.hu csak egy számítógép, egy program, ami nem a te tested, csak saccol, mikor lehet. Sokszor téved.
Az elsõ válaszolónak teljes métékben igaza van. A kb. félidõs fehér folyás a pé-t jelöli, a ciklus.hu pedig sokszor nem ad pontos választ, tehát nem lehet 100%-ra hagyatkozni rá. Ha tutira szeretnél menni, én az ovulációs tesztet javaslom (nekem azonnal bevált). Így napra pontosan tudni fogod, mikor érdemes együtt lenned a pároddal.
A kérdező hozzászólása: 21e után is közvetlen voltunk együtt!Akkor remélem van remény!Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Hát sajna megjött! Már kezdtem reménykedni.4nap késés után elõször csak barna, majd egy erõs éles szúrás után (következõ nap), vér ami sötét, erõs és darabos! Na ennyit a babáról.Igaz már van egy 8 és fél éves de azóta sehogy sem jön össze! Talán a köv.hónap!De köszönöm a válaszokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!