Találatok a következő kifejezésre: A ciklus.hu aznap volt peteérésem, (3 db)

Mi elõtte 3 nappal voltunk együtt és már 24 hetes a pocaklakó!
Szia! Nekem a ciklus.hu aug. 5.-ere jelezte a peteerest, de altalaban sosem talalja el. Mivel ovu tesztelek, igy tudom, hogy nekem is 6.-an volt. Ugy alakult, hogy mi csak aznap este tudtunk egyutt lenni. Sztem nektek is van eselyetek, de a ciklus.hu-ban ilyen szempontbol ne bizz! Ovu tesztelj vagy homerozz. Az a tuti. Egyebkent egyszer nekunk mar sikerult, de sajnos missed ab lett a vege majusban. Akkor csak az ovu elott 4 nappal voltunk egyutt. Sem kozben, sem utana nem egy darabig. Sok szerencset! Miota probalkoztok?
Kivizsgalason voltatok mar?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsaidat!Mi sem vagyunk együtt 2-3 naponta, van úgy, hogy 1 hétig sem a munkánk miatt!Lehet ezért nem jött eddig össze...
A kérdező hozzászólása: Majdnem 2 éve....
A kérdező hozzászólása: Még nem, mert eddig úgy voltunk együtt ahogy jól esett.Nem kötöttük a peteéréshez!Ha tudsz esetleg egy jó orvost, rendelést Budapesten kérlek írd meg!
Szia! Mi is foleg a munkank miatt vagyunk keveset egyutt. Altalaban csak heti 1-2 alkalom, az is hetvegen. Nalunk is van, hogy kimarad egy het is, de a melo felorli minden energiankat. Ket helyen is dolgozunk. Szoval ilyen szerelmi elet mellett is sikerult nekunk 7 honap alatt. Mondjuk en vadul figyeltem a peteeresemet, az is igaz.

A ciklus.hu szerint 18-án volt peteérésem. Előtte 2 nappal és aznap együtt voltunk.21-én fehér nagyobb mennyiségű folyásom volt ami vizesnek tünt a végén . Már nem észlelem! Mi ez?

Legjobb válasz: Valószínüleg akkor volt a péd, nem akkor, amikor a ciklus.hu behúzott. Akkor kellett volna együtt lenni. A ciklus.hu csak egy számítógép, egy program, ami nem a te tested, csak saccol, mikor lehet. Sokszor téved.

Valószínüleg akkor volt a péd, nem akkor, amikor a ciklus.hu behúzott. Akkor kellett volna együtt lenni. A ciklus.hu csak egy számítógép, egy program, ami nem a te tested, csak saccol, mikor lehet. Sokszor téved.
Az elsõ válaszolónak teljes métékben igaza van. A kb. félidõs fehér folyás a pé-t jelöli, a ciklus.hu pedig sokszor nem ad pontos választ, tehát nem lehet 100%-ra hagyatkozni rá. Ha tutira szeretnél menni, én az ovulációs tesztet javaslom (nekem azonnal bevált). Így napra pontosan tudni fogod, mikor érdemes együtt lenned a pároddal.
A kérdező hozzászólása: 21e után is közvetlen voltunk együtt!Akkor remélem van remény!Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Hát sajna megjött! Már kezdtem reménykedni.4nap késés után elõször csak barna, majd egy erõs éles szúrás után (következõ nap), vér ami sötét, erõs és darabos! Na ennyit a babáról.Igaz már van egy 8 és fél éves de azóta sehogy sem jön össze! Talán a köv.hónap!De köszönöm a válaszokat

A ciklus.hu szerint aznap volt peteérésem, mikor együtt voltunk a völegényemmel, megszakításos módszerrel. Mennyi az esélye a babának?

ilyenkor hány százalék az esélye annak, hogy terhes leszek, a sorsra bízzuk, hogy mikor lesz baba, még nem orientálodtunk rá a dologra, de ha lesz, annak is nagyon örülünk.

Legjobb válasz: hát,személy szerint nem hiszek a ciklus.hu-nak,mert nekem össze-vissza van a menzim.de lehet hogy neked mindig pontos,így jobban kiszámolható.de a jeleket is kell figyelned,mert lehet 1-2nappal eltolódik a pé.

hát, személy szerint nem hiszek a ciklus.hu-nak, mert nekem össze-vissza van a menzim.de lehet hogy neked mindig pontos, így jobban kiszámolható.de a jeleket is kell figyelned, mert lehet 1-2nappal eltolódik a pé.
Szia! Százalékot nem tudok írni, de az esély megvan rá. De ez csak a köv. menstruációnál fog kiderülni. :)
Szia, nah lett baba?:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!