Találatok a következő kifejezésre: A ciklus.hu az ovu teszt eredménye (2 db)

A ciklus.hu miért nem veszi figyelembe az ovu teszt eredményét?

Legjobb válasz: Én sokáig úgy voltam együtt a párommal, ahogyan a ciklus azt írta....és semmi. Így próbálkoztunk 4 hónapig. Majd azt mondtam, hogy most megnézünk valami mást, és mit ad Istan rögtön összejött a baba! A ciklust, és más 6 ovulációs tesztet összehasonlítva a ciklus 4 nappal késõbbre tette a peteérésemet! Ami ugye nagyon sok. Úgyhogy javaslom nézz meg más ovu teszteteke a neten! Minden jót!

Én sokáig úgy voltam együtt a párommal, ahogyan a ciklus azt írta....és semmi. Így próbálkoztunk 4 hónapig. Majd azt mondtam, hogy most megnézünk valami mást, és mit ad Istan rögtön összejött a baba! A ciklust, és más 6 ovulációs tesztet összehasonlítva a ciklus 4 nappal késõbbre tette a peteérésemet! Ami ugye nagyon sok. Úgyhogy javaslom nézz meg más ovu teszteteke a neten! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Nekem pedig 4 nappal elõrébb jelölte a ciklus.hu az ovumat, mint az ovu teszt. Ez volt az elsõ ovu tesztes hónapunk, majd kiderül:-)
Én is az ovutesztnek hiszek.

A ciklus.hu oldalon az "ovu teszt" eredménye pontosan mi?

LH tesztre gondol vagy törpemikroszkópra?Vagy mindegy melyiket írom,hogy pozitív?

Legjobb válasz: Szerintem tok mindegy mieket hasznalaod,ugyan azt nezi mind ketto.Ugyhogy nyugodtan beirhatod h mikor volt pozitiv.

Szerintem tok mindegy mieket hasznalaod, ugyan azt nezi mind ketto.Ugyhogy nyugodtan beirhatod h mikor volt pozitiv.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!