Találatok a következő kifejezésre: A ciklus.hu az ovu teszt (4 db)

Légyszi kukkantsatok rá, nagy összevisszaságnak látom! 3 hónapja volt missed ab-om. Ciklusaim, 2 28 napra, 1 26-ra (a mostani). A ciklus.hu 26-ra írja az ovut, de nekem most 18-án poz. Lett az ovu teszt. Lehet lesz még egy peteérésem? Teherbe eshetek?

Bocsi, még 1x leadom a kérdést, hátha van aki csak az els? oldalt nézi!

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6e15879903b57a38008c4e.. az elõzõ nem nyitható meg

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6e15879903b57a38008c4e.. az elõzõ nem nyitható meg

A ciklus.hu miért nem veszi figyelembe az ovu teszt eredményét?

Legjobb válasz: Én sokáig úgy voltam együtt a párommal, ahogyan a ciklus azt írta....és semmi. Így próbálkoztunk 4 hónapig. Majd azt mondtam, hogy most megnézünk valami mást, és mit ad Istan rögtön összejött a baba! A ciklust, és más 6 ovulációs tesztet összehasonlítva a ciklus 4 nappal késõbbre tette a peteérésemet! Ami ugye nagyon sok. Úgyhogy javaslom nézz meg más ovu teszteteke a neten! Minden jót!

Én sokáig úgy voltam együtt a párommal, ahogyan a ciklus azt írta....és semmi. Így próbálkoztunk 4 hónapig. Majd azt mondtam, hogy most megnézünk valami mást, és mit ad Istan rögtön összejött a baba! A ciklust, és más 6 ovulációs tesztet összehasonlítva a ciklus 4 nappal késõbbre tette a peteérésemet! Ami ugye nagyon sok. Úgyhogy javaslom nézz meg más ovu teszteteke a neten! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Nekem pedig 4 nappal elõrébb jelölte a ciklus.hu az ovumat, mint az ovu teszt. Ez volt az elsõ ovu tesztes hónapunk, majd kiderül:-)
Én is az ovutesztnek hiszek.

A 12 dpo napon a 10 es teszt negativ. Akkor nincs baba? Görbém lent. Vagy ténylrg jól huzta ba az ovumat a ciklus.hu?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/58c24c1667c52b39f266dc..

Legjobb válasz: Nyugodj meg, nagyon szép a görbéd! A teszt van akinek 6-7 hetese3n sem mutatja:-D Szorítok neked, még ilyen szépen fent van a hõd, addig minden oké. Ha jól húzta be a gép a pédet, akkor meg még ráérsz a tesztel.

Nyugodj meg, nagyon szép a görbéd! A teszt van akinek 6-7 hetese3n sem mutatja:-D Szorítok neked, még ilyen szépen fent van a hõd, addig minden oké. Ha jól húzta be a gép a pédet, akkor meg még ráérsz a tesztel.
Látom volt egy pozi teszted is teljesen kitisztultál?Amugy tényleg szép a görbéd!Reméljük nem megy le!Sajnos én úgyanígy voltam 2 pozi teszt 1 hét késés és megjött de az volt a fura hogy a pozi tesztek miatt elvileg akkor vetélésem volt és ugyebár akkor görcsnek meg darabosnak kellett volna lennie a menszimnek de nem ilyen volt ezért csináltam 7 nap egymás után teszteket és mind pozi lett egyre erõsebb!Elmentem csütörtökön dokihoz és nem látott terhességet!Az sztk-s vizelet tesztem is negativ lett!4 napja megint nega tesztjeim vannak de hányingerem van szédülök fájnak a melleim fáj a derekem!Vezettem a hõmet de ugy elkeseredtem hogy már azt is hanyagolom nem érdekel!De neked szurkolok!!!!
A kérdező hozzászólása: szia.teljesen kitisztultam, voltam dokinál.neked is drukkolok:-)))))) szerintem jól huzta be a pé emet??
2-ik vagyok sajnos nem tudom nem nagyon értek hozzá de sokszor voltatok együtt az a lényeg!Csatolom az én terhesgörbém! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c85c7baa9b6db4bc6a08e1..


A ciklus.hu oldalon az "ovu teszt" eredménye pontosan mi?

LH tesztre gondol vagy törpemikroszkópra?Vagy mindegy melyiket írom,hogy pozitív?

Legjobb válasz: Szerintem tok mindegy mieket hasznalaod,ugyan azt nezi mind ketto.Ugyhogy nyugodtan beirhatod h mikor volt pozitiv.

Szerintem tok mindegy mieket hasznalaod, ugyan azt nezi mind ketto.Ugyhogy nyugodtan beirhatod h mikor volt pozitiv.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!